Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 30. března 2012 v 15:21® IVO
-
monaster> i proto hraje teď synek basket. Tam mu ta výška příjde vhod …
))))
- Pátek 30. března 2012 v 15:20® IVO
-
BlueShark> jak jsem psal – zatím je to hodně čerstvé . Časem to sand vyšumí. Já bych byl schopen pochopit i fakt, že občas někomu ujedou nervy. To se stane a nikdo není neomylný. Ale pak taky záleží na tom, jak se k tomu dotyčný postaví. Kdyby se hned po tom, co to udělal, omluvil – tedy především Adamovi, tak my jako rodiče jsme natolik racionální, že bychom to pochopili. Ovšem – nejprve vinu popřít a pak neochota vše nějak vyřešit a zmizet ze stadionu ???? To je pro nás nepřijatelné.
- Pátek 30. března 2012 v 15:14® BlueShark
-
monaster: Zajímavé srovnání
Ale nějak v tom nic nevidím.
IVO, co ty na to že jdu teď na tlouště se splávkem si zablbnout
- Pátek 30. března 2012 v 15:10® monaster
-
nepřijde mi to moc košer zaměřit se na hájený ryby
jako bys vzal auto z garáže a schválně vyjel za dešťe jen stím že budeš lidi ohazovat z kaluží..........
- Pátek 30. března 2012 ve 14:59® BlueShark
-
monaster: Co tedy s těma rybama?
- Pátek 30. března 2012 ve 14:59® BlueShark
-
IVO: A co to má tedy společného s hokejem? Neberu-li že právé Ústí učí? To chování nic společného s hokejem nemá, to je přece na to, podat na néj nějakou zprávu a hlavně rodičům co tam maj take děti, al jak sám vyvracíš jinými jmény....... tak Ti nevím. Kvůli tomu zanevřít na hokej, to mi přijde hodně nesprávné. Jakobych zanevřel a nechodil do školy, když tam každá 5. učitelka nebo vychovatelka byla děti a co jako
Na to nezapomenu, ale zase byla kázeň
- Pátek 30. března 2012 ve 14:59® cormaxx
-
IVO> Já mít kluka a ten přijít s tim,že chce chytat,tak mu to rozmluvim. Kdo má platit tu drahou výstroj
- Pátek 30. března 2012 ve 14:57® monaster
-
ivo: to máš pravdu to je smutný. a divíš se? máš dvametry a 29 cm bodejď by neutekl.
- Pátek 30. března 2012 ve 14:50® IVO
-
cormaxx> Trenér přede mnou utekl… Nejsmutnější na tom je , že dotyčný trenér je pedagog, který dětem vštěpoval, že nesmějí použít hokejku jako zbraň. A sám to před dětmi i rodičemi udělá !!! Adam hrál ještě souběžně s hokejem basketbal. v loňském září s ním skončil, neboť tréninky časově kolidovaly s těmi hokejovými. Nyní se k basketu zase vrátil. Přístup trenérů na basketu je úplně jiná liga. Samozřejmě – na Slovanu trénují většinou bezva trenéři – Honza Čaloun, Petr Hnídek, Martin Štěpánek atd. My jsme bohužel dostali takového chudáka, který si léčil komplexy na dětech …
- Pátek 30. března 2012 ve 14:45® BlueShark
-
IVO: Tak to je hodně hnusná zkušenost, já hrál hokej chvilku, bylo mi 11 let. Kamarád o 2 roky mladší to dotáhl hodně daleko. Chodil jsem 8 let na hokejovou školu, nikdy jsem tam nic podobného neviděl. Dle mého si zažil něco, co poškozuje jméno klubu a Vaší rodinu. Jedno individuum nedělá někdy víc škody než celý dav. Nevím no, mrzí mě to, ale jak říkám, tohle se mlže stát úplně všude a řada kluků co trénují, jsou naprosto v poho. Máš jméno?
- Pátek 30. března 2012 ve 14:41® cormaxx
-
IVO> Síla. Tohle je napřesdržku. Hlavně že je mladej v pořádku.
Já byl vždycky rád,že jsem si vybojoval na co jsem měl a nepotřeboval jsem podporu od peněženky rodičů. Takovýho debila trenéra jsem nezažil,takže jsem u toho vydržel až do 21.
Zkus dát mladýho na hokejbal. V ústí má žáky Elba a možná i DDM. Pokud ho to bavilo,tak je škoda na to zanevřít
- Pátek 30. března 2012 ve 14:39® BlueShark
-
vladah: ???
- Pátek 30. března 2012 ve 14:33® cormaxx
-
BlueShark> pravda
- Pátek 30. března 2012 ve 14:32® IVO
-
cormaxx> Můj syn hrál od pěti do osmi za Ústí. Respektive chytal v brance. Pak došlo k něčemu, co je pro mne naprosto nepochopitelné. Na tréninku ho ze zadu praštil trenér hokejkou do stehen tak, že měl na nohou jelita a po nekontrolovatelném pádu na led i podezření na poranění krční páteře. Museli jsme s ním do nemocnice. A trenér ? Nejprve to popřel, pak že to prý nehodlá řešit a nakonec se všechno řešilo JEN v rámci klubu. Adam s hokejem okamžitě skončil a trenér mi po čtrnácti dnech volal, že by se prý chtěl Adamovi omluvitl …!!!! To nemluvím o některých rodičích, kteří skáčou trenérům šipky do zadku jen proto, aby jejich dítě hrálo za ačko … Prioritně je to problém jednotlivců a ne klubu. Ovšem špatné světlo to vrhá na celý klub. K tomu, co jsem popsal – došlo před měsícem. Proto je to pro nás čerstvé a ústecký hokej je pro nás jako pro rodiče něco, čemu se raději v budoucnu vyhneme. Prostě – hodně špatná zkušenost.
Tady je fotka synka. Metodu chyť a pusť nepraktikoval…
- Pátek 30. března 2012 ve 14:26® vladah
-
BlueShark> jelikož ja chranim ryby tak sem nic nedavam
- Pátek 30. března 2012 ve 14:19® BlueShark
-
cormaxx: Ukaž mi sport, kde se tohle neděje. Kolektivní sport, který reprezentuje město
Myslím si, že to je ještě zlatý, oproti jiným konáním skrze všechna odvětví v ČR
- Pátek 30. března 2012 ve 14:09® cormaxx
-
IVO> Jo, je to k blinkání. Takový špíny co se dělo za mě v dorostu a juniorce.A to jsme hráli jen 1.ligu. Vidět do zákulisí nějakého extraligového týmu nebo třeba právě Chomutova nebo Ústí,tak by jsme se asi divili co se dělá pro „dobro“ klubu.
Už se tomu jen směju.
- Pátek 30. března 2012 ve 12:57® BlueShark
-
vladah: Co rybky Vládíku, těm rozumíš bezesporu více
Tento příspěvek byl editován 30.3.2012 12:57:36 uživatelem BlueShark.Jak to jde? Od Tebe jsem fotky teď neviděl, já byl 2× a už remcám
- Pátek 30. března 2012 ve 12:21® BlueShark
-
vladah: OK
Tento příspěvek byl editován 30.3.2012 12:22:57 uživatelem BlueShark.Já hrál 1/2 roku závodně, zavodněnej bývám spíš na hokeji
- Pátek 30. března 2012 ve 12:08® vladah
-
BlueShark> Honzo až tomu budeš pořadně rozumět tak dej vedet ja hral 10let hokej zavodně
- Pátek 30. března 2012 ve 12:06® BlueShark
-
IVO: Ale ty klobásky viď
- Pátek 30. března 2012 ve 12:04® IVO
-
cormaxx> celé zákulisí hokeje zrovna nevoní…
- Pátek 30. března 2012 v 11:58® BlueShark
-
monaster: To polož na všeobecné a uvidíš husto
Včetné ospreye
Ne, teď teda ode mě. Já jdu na plavanou, narozdíl od horního Labe tady je majoritní záběr na housku u tloušťáků. Tyto ryby jsou krásné a mám je nejraději v chytání. Nevidím nejmenší důvod je nechytat, Ty ANO?
- Pátek 30. března 2012 v 11:54® monaster
-
blueshark: Jeníku proč se cíleně zaměřuješ na hájenou rybu?nový sport?
- Pátek 30. března 2012 v 11:54® BlueShark
-
cormaxx: Mostu to přeji, i když je to taky spleť všech moznejch klubů
Ale zimáček je na to město hodné pěknej.
Tyhle torie jsou dobrý, není to žádná novinka a je to logické vyústění situace, kdy Chomáč zase nedostane šanci na baráž. Pak jde o peníze a ty kluby to mohou pustit, nikdy nevíš… Ale spíše se v těhle bajkách fandove uchlácholej, aby nebuleli
Jestli Slovánek bude hrát na co má, tak je vytluče skoro jako loni
Tento příspěvek byl editován 30.3.2012 11:55:21 uživatelem BlueShark.Chomutov je letos pochybnej
- Pátek 30. března 2012 v 11:28® cormaxx
-
BlueShark> Slyšel jsem nedávno jakousi teorii o dohodě chomutova s někým,že mají jít do extraligy.Ale takových teorií mi kluci co ještě hrajou nosí,že nevíš čemu věřit
Tak jako tak by se to tu mohlo celkem tlačit. Litvínov,Vary, Chomutov/Ústí…
Já jen doufám,že ten náš Most zůstane v první lize a neudělá zase ostudu,že tam vydržel rok.
- Pátek 30. března 2012 v 9:13® BlueShark
-
majkyss: Ouklej křížená se závojnatkou
- Pátek 30. března 2012 v 8:55® BlueShark
-
vladah. Vlaďo, až pochopíš hokej, tak napiš
Nechceš jít místo Šindela nebo Kysely?
- Pátek 30. března 2012 v 8:41® BlueShark
-
cormaxx: No já si myslím, že Chomutov je na to ze všech stran ještě hůř. Navíc až na to budou mít, koupí si ji sami
- Čtvrtek 29. března 2012 v 17:35® majkyss
-
Prosím o radu
je toto ouklej? Mate mě ten ocas
Sorry foto z mob.