Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 7. března 2012 ve 22:03® cormoran
-
Pedro123> Ouklej, to by bylo fajn. Já bych ti nastínil svoje teorie a ty mně zase tvoje. Třeba tak oba vzájemně pochopímě obě dvě strany ryboLOVU zároveň
- Středa 7. března 2012 ve 22:01@ Pedro123
-
1Mara> to doufám protože si nenapsal jedinou normální rozumnou věc jen tu plácáš blbostě a tváříš se že tomu rozumíš ale víš prd!!!
- Středa 7. března 2012 ve 21:59® 1Mara
-
Pedro123> Sorry , už se to nestane !
- Středa 7. března 2012 ve 21:56@ Pedro123
-
cormoran> nemam s tim problem když budeš normální a prostě zachytáme si ryby tak klidně. Budu takovej frajer žeti udělám radost a klidně všechno pustim. Třeba nějakejm chytrákům zavřu pusu a nebudou rejpat.
1Mara- ja s tebou nemluvim tak se nezapojuj!
- Středa 7. března 2012 ve 21:52® cormoran
-
1Mara> To víš, k sumčímu masu se nedostaneš v březnu tak snadno, jen pod dozorem profíka
- Středa 7. března 2012 ve 21:52® cormoran
-
filip111> V tom pravdu asi má no..Ale vem si toho porybnýho, co by to dělal, toho by nesnášeli už od pohledu
Popravdě teď ani nevím, jestli ti RS může lézt do báglu..
- Středa 7. března 2012 ve 21:51® 1Mara
-
cormoran> No to je hnus , dávat tady dohromady masařskej sraz !
- Středa 7. března 2012 ve 21:48® cormoran
-
Pedro123> Dobře, já ti rozumím a věř mi nebo ne, ty kolegy na pláži znám. A ničemu se nedivím, už fakt ničemu..
A co teda někdy společně, zajdeme?
- Středa 7. března 2012 ve 21:48® 1Mara
-
vladah> Nóó konečně , Olouš tě pochválí
- Středa 7. března 2012 ve 21:45® filip111
-
vladah> myslíš grepy?
Tento příspěvek byl editován 7.3.2012 21:46:24 uživatelem filip111. - Středa 7. března 2012 ve 21:44® vladah
-
1Mara> povinnou vybavu
- Středa 7. března 2012 ve 21:41® 1Mara
-
vladah>
Zda mám cóóó ????????
- Středa 7. března 2012 ve 21:38® vladah
-
filip111> budeš se divit ale ja měl pořadnou kontrolu jen za lonsky rok 3× a to pomě chtěli otevřít i futral a ukazat vybavu zda mam
- Středa 7. března 2012 ve 21:22® filip111
-
cormoran> hele vychytaný nebo ne. Na jednu stranu má pravdu, já měl pořádnou kontrolu 2× za život. Každýho porybnýho zajímá jen lístek a povolenka. Že by někdo kontroloval jestli máš povinnou výbavu a jiný věci, nebo že by mě někdo požádal jestli ukážu bágl… to je opravdu jen vyjímka. Přitom si myslím, že by takhle měla RS fungovat. Neříkám, že by mě to bavilo, kdyby mě takhle pořád někdo kontroloval, ale určitě by pomohlo věci. Když už to dělaj, tak ať to dělali pořádně.
- Středa 7. března 2012 ve 21:17® 1Mara
-
Pedro123> No dneska ti sem asi už z dnešního lovu žádnej foto nedá , takže ti to jen tak říkám .
Ale že jsi to ty , tak jednu fotku bych pro tebe měl
- Středa 7. března 2012 ve 21:16@ Pedro123
-
cormoran> hele nic v tom neni kde neni žalobce neni soudce. Takže dokovať mě nikdo nechytí tak si pojedu svoje a všichni mi můžou! Byl bych blbej kdybych si nezajel na pláž pro ryby když to tam bere když tam sou najetý. Je to každou zimu a dělá to tak spousta lidí. Nevim čemu se tu furt divíte. Ste skupina lidí kerá si tu maluje všecko růžově ale realita je jiná. Každej nemá na drahý pruty a chytání pro zábavu. Někdy si fakt di poslechnout normální rybáře na pláž. vetšina z nich je ráda že snadno nachytá ryby. já píšu slušně nechci se tu rosčilovat. Prostě končim a hotovo.
- Středa 7. března 2012 ve 21:11® cormoran
-
filip111> Já myslím, že Pedro to má vychytaný. Akorát pytlačí a to se mu holt někdy vymstí no..
- Středa 7. března 2012 ve 21:11® cormoran
-
Pedro123> Nerozčiluj se, ber to s klidem, já se jen ptám, jak to všechno děláš, abych to mohl dělat taky
Nedomluvíme se někdy a neukážeš mi to?
Jinak by ses divil, co je tady za kaňoury, to se jen všichni bojí přiznat..
Tento příspěvek byl editován 7.3.2012 21:13:36 uživatelem cormoran. - Středa 7. března 2012 ve 21:09® filip111
-
Pedro123> každej to má holt v hlavě nastavený jinak.
- Středa 7. března 2012 ve 21:07® cormoran
-
vladah> Já klidně i s tou blonckou
Tento příspěvek byl editován 7.3.2012 21:08:33 uživatelem cormoran. - Středa 7. března 2012 ve 21:07® filip111
-
vladah> nechceš si to vyměnit s tou blondýnou?
- Středa 7. března 2012 ve 21:06@ Pedro123
-
cormoran> bambíno??!! Hele kdo se bojí nesmí do lesa
sumce sem hodil do saku a není problém. A RS už mě hodně dlouho nekontrolovala chodim na pláž často takže se tam s většinou porybnjech znám a stejně mě nikdy nekontrolujou. Daj si razítko a maj splněno. Copak tobě někdy kontrolovali tašku? nebo ti prohlíželi jesi máš pean a ty všechny kraviny? Mně teda ne. Porybný sou na baterky a maj fakt kliku když narazej na nějaký pako na kerym se pak svezou. Takže nemam strach to jen k tvojí otázce co RS. To bych musel mýt smůlu a musela by se zrovna pohnout taška to by se asi podivali co se to tam vrtí. Prostě na to kašlu papíry sou drahý, všechno je drahý tak prostě beru ryby a tečka. Už mně to nebaví se tu s váma bavit. stejně mně nepřesvěčíte takže si žvatlejte co chcete. a já si budu dál sledovat jak to bere. tady to fak nemá cenu. Všichni ste tu slušňáci co všecko pouštěj a to já prostě nikdy nebudu. ČUS!!!!
- Středa 7. března 2012 ve 21:05® olda
-
vladah> Hele,jdi se starat o návštěvu a nevopruzuj tady.
- Středa 7. března 2012 ve 21:04® vladah
-
cormoran> taky sem řikal a klidně bychsi vyměnil to místo stím sumcem
- Středa 7. března 2012 ve 20:54® cormoran
-
majkyss> Pěknej sumec horňák
- Středa 7. března 2012 ve 20:51® cormoran
-
Pedro123> Čau bambíno, ty mě čím dál tím víc utvrzuješ, že je to celý nějaká story, ale to teda teď pomiňme a pojďme se bavit, jako že ne
Takže, to s tím sumcem, to sis lajznul ho normálně odnést? Vždyť taková ryba už se nestrčí jen tak do batohu..Nemáš strach, že cestou zpátky k autu potkáš kolegu, kterej tě udá? Nebo RS? Nebo že tě nesleduju někdo z cyklostezky? Jestli ne, tak to jsi teda borec, já se tam bojím i nahlas uprdnout, kolik tam bývá všude lidí
Hele a vůbec, kdo jsi, neříkají ti děda Dufek? A znáš ho?
- Středa 7. března 2012 ve 20:50® 1Mara
-
Pedro123> Jsi tu ?
- Středa 7. března 2012 ve 20:37@ Pedro123
-
mannice> hele bavim se s hodně lidma kerý nejsou registrovaný ale choděj sem a čtou jako já co a jak kde. Kluci u nás v partě jsou další 2. Takže si nedělej iluze otom že sem jedinej kdo je jak řikáš monitor. Registrovat se nechci protože bysme si asi nerozumněli já prostě ryby beru neřikám všecky ale asi víc než vy tady na chytej. tak proto se nechci registrovat.
- Středa 7. března 2012 ve 20:35® 1Mara
-
Pedro123> Já věděl že tu někde číháš
- Středa 7. března 2012 ve 20:31@ Pedro123
-
1Mara> hele věřsi čemu chceš. protože si tady udělá jeden chytrák srandu tak si od tý doby dělaj jako srandu všichni jo? Je mi uplně jedno co si myslíš. Parmy sem chyt, toho sumce a candaty sem podsek. To je rozdíl. Tak nevim čemu nevěříš.