Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 6. března 2012 ve 20:04® cormoran
-
Pedro123> Tak to se omlouvám, že jsem tě zklamal, nicméně se taky můžu přiznat, že masím ryby a dost. V létě chodím často na sumce a to zařve pěknejch pár nástražních ryb. Poslední dobou jsem sice změknul a napichuju nejčastěji cejny, karasy a někdy plotice, ale stejně to na konci roku pár kilo hodí. K tvým úlovkům – máš na ně právo, takže ti nic vyčítat nebudu. Názorově bych se přicmrndnul k názoru, kterej psal níž mannice. Parmy je mi líto a nezabil bych jí. Jestli ty ano, je to čistě tvá věc, řád ti jí umožňuje
Jo a stejně mám pořád pocit, že tě podle stylu psaní znám a že si z nás děláš bžundu, v některých příspěvcích to bylo až moc okatý
Tento příspěvek byl editován 6.3.2012 20:05:09 uživatelem cormoran. - Úterý 6. března 2012 v 19:07® Toma
-
Zdar lidi, nevíte zda je již rozmrzlá Kateřina a Srbice. Byl jste tam již letos někdo ?
- Úterý 6. března 2012 v 16:37® cormaxx
-
cormoran> Péťo,upřímně,tvůj příspěvek o prozrazení jsem nepochopil,proto jsem reagoval i přímo na tebe. Mára mi volal,tak jsme se zasmáli
Tohle teď nemyslim na tebe,ale obecně…Ovšem to co jsem psal níže,mi nedělá problém říct dotyčnému i do očí.Už jsem to udělal několikrát.Stojim si za tim.
Já jsem kliďas,takže mě nějakej slovní průjem na netu nerozhodí
- Úterý 6. března 2012 v 15:59® majkyss
-
cormoran> Ty jsi éro
- Úterý 6. března 2012 v 15:34@ Pedro123
-
1Mara> když je mu to jedno ať si za tim stojí a nejebe malí děti. To umí každej vocas.
cormoran- žádná recese to neni. Prostě beru ryby i parmy a je mi jedno co kdo řiká. Ikdyž sem nevěděl že roste tak pomalu jak psal manice. Začal jsem sem psát protože jsem myslel že je tu někdo kdo se neboji veřejně říct že bere ryby. uvědom si kolik stojej papíry peníze vydělávám težko tak sem rád když si ulehčim a přinesu domu nějakou rybu
- Úterý 6. března 2012 v 15:14® 1Mara
-
Pedro123> Takhle tady mele howna už druhej rok
- Úterý 6. března 2012 ve 14:40@ Pedro123
-
Piranha> ty si taky nevidíš do huby. Nejdřív říkáš žeti je jedno kdo co dělá u vody a pak sjedeš malýho kluka. Rači se nauč prodávat ať nemeleš na krámě blbostě. Když už se vydám do ústí k braunstainovi tak jsem rád když mě obsluhje někdo jinej!
- Úterý 6. března 2012 ve 14:38® cormoran
-
Pedro123> Budu teď odpovídat z mýho registrovanýho nicku, jestli neva. Popravdě, já si myslel a asi ještě pořád myslím, že jsi to vzal stejně jako já, z recese. Podle mě vůbec nejsi masařka, za jakou se tu vydáváš, ale to není podstatný. Každej jsme nějakej a já nikoho nesoudím
Já být tebou, tak tu na to neseru, ba naopak ať prostě vidí rybáři i tu realitu, která je. Braní ryb k rybařině patří a to, že to na internetu vypadá na samýho C&R je jeden velkej omyl.
Co se týče mojí role anonyma „jj“, tak tomu bych neříkal finta. Ta vznikla proto, abych Pípovi a možná jiným dokázal, nebo spíš názorně ukázal, že internet je plnej slídilů, kteří čekají na takový fotky, jaký on poslal. Já tohle prostě neuznávám. Ať si na ty místa lidi chodí a zkouší štěstí, ale slídit po netu, koukat kde to bere a pak to tam jet najisto masakrovat, to je ujetý.
A ještě k tvojí otázce, jestli bych na tu pláž za vámi přišel..Kdybychom se po mailu, nebo jinak domluvili, tak ano, přišel bych za vámi. Akorát bych se nepředstavil jako „jj“, ale normálně. Ale jak už jsem psal výš. Myslím že bys tam nebyl s bandou a taky v takový roli, v jaký se tu uvádíš. Samozřejmě se můžu mýlit, v tom případě bych ti (vám) poprál hezkej lov a sledoval bych z povzdálí vaše praktiky, popřípadě dodržování rybářskýho řádu.
Kdo je podle tebe normální člověk? Věřím že se tu pohybují desítky lidí, kteří sdílí stejné názory jako jsou ty, které tady prezentuješ a třeba se teď nějaký ozve, ať to bere jako výzvu.
Tento příspěvek byl editován 6.3.2012 14:40:45 uživatelem cormoran. - Úterý 6. března 2012 ve 14:12® 1Mara
-
olda>
Tento příspěvek byl editován 6.3.2012 14:13:04 uživatelem 1Mara. - Úterý 6. března 2012 ve 14:09@ Pedro123
-
JJ ahá tak ty takle a já ti na to skočil. No teď už vim že na to tu se.u a budu si dál číst. Vy už nevíte jaký finty tu vymejšlet. Řekni mi jednu věc ty byjsi přišel na tu pláž a co? To by jsi se díval jak s klukama chytáme? nebo bys přišel knám? Já už se radoval, žeje tu někdo aspoň trochu normální. Tak proto jsem začal psát taky.
- Úterý 6. března 2012 ve 13:58® cormoran
-
cormaxx> Ty ses rozjel
Upusť u toho hnoje trochu páry, možná se tomu pak i zasměješ. Nejsem si totiž jistej, jestli jsi to teď všechno pochopil
- Úterý 6. března 2012 ve 13:50® cormaxx
-
Jdu si radši na zahradu založit kompost na hnojáčky.
PS: Bacha na kosti
- Úterý 6. března 2012 ve 13:49® cormaxx
-
cormoran> Ukaž mi, kde jsem napsal že je dement ten,kdo si veme rybu? Já psal o lidech co sežerou vše co jim přijde pod kudlu a pak brečí že není co chytat.
Nevim proč bych měl fotit 20 stejných ryb co chytnu,to je kokotina. Podle tebe jsem ovšem dement já.Protože tu tisícovku ryb za rok popíchám,než si vemu jednu domu.
Mně je u prdele jestli si někdo bere rybu domu,ale nechápu proč se pak diví že to není jako dřív,když tomu i on přispěl svým dílem.
Já budu chodit k vodě radši chytat.Zacházet s rybou opatrně a pouštět je.A nebudu se vymlouvat,že když jsem ji vytáhnul z vody,že po puštění chcípne,tak jí radši sežeru.
- Úterý 6. března 2012 v 11:58® olda
-
Piranha> .2 ušlechtilé denně?To by jsi nebyl masař,ale kokot.
- Úterý 6. března 2012 v 9:25profil byl smazán
-
cormoran> Tyyyyyyyyyy
)
- Úterý 6. března 2012 v 9:01® 1Mara
-
Cudla> Najednu stránku je to dobře , aspoň vidíš některých lidí názory , jak jim to je u prdele
- Úterý 6. března 2012 v 8:39® cormoran
-
Cudla> Tak tak
- Úterý 6. března 2012 v 8:38® Cudla
-
Ale tlemí se to je hlavní
Tento příspěvek byl editován 6.3.2012 08:38:56 uživatelem Cudla. - Úterý 6. března 2012 v 8:35® cormoran
-
Cudla> Za bukem ne, za monitorem
- Úterý 6. března 2012 v 8:34® Cudla
-
Chlapci koukam na tu vaši diskusi,někdo si rejpne a vy startujete na první šlápnutí a ten dotyčnej se chechtá za bukem a když to upadá tak vás popíchne a baví se dál
- Úterý 6. března 2012 v 7:55® cormoran
-
Kurwa, jsem prozrazen, jsem se zapomněl odhlásit. Ale že se to tu rozjelo
Tento příspěvek byl editován 6.3.2012 07:56:36 uživatelem cormoran. - Úterý 6. března 2012 v 7:54® cormoran
-
cormaxx> Ahoj takže jestli to dobře chapu tak každej kdo bere ryby je dement jo? Proč teda vlastně rybařite, abyste popíchali tisíce ryb pro potěšení? To zase přijde dementský mě. Kdo podle tebe teda udělá u vody větší škodu rybář kterj si chytí dvě parmy a odejde domů nebo ten co jich chytí dvacet a každou vyfotí omatlá rukama pak mu dvakrát upadne na zem ještě jí změří a pak jí hodí zpátky do vody. Jasně že ostatní to berou taky protože na to mají pravo a dokud bude v řadu napsáno že si mužu odnést od vody sedum kilo a já budu mít chut třeba na uzenýho cejna tak si jich sedum kilo odnesu. Tak to je
- Úterý 6. března 2012 v 7:47® cormoran
-
mannice> Ahoj. Sto candátu za rok je hodně dobrej výsledek to si jim musel přijít na kobylku. Ale jak si napsal že si je všechny pustil tak není možný aby to přežily všichni. Rybu pustím rád a ještě raději když jde o malyho candata toho ani nevytahuju z vody když to neni třeba k vyndání háčku. U mírových kousků mám jasno to to maj spočítaný. Stojím si za tim že mojich dvacet candatu ročně nikomu neublíží. To jak si srovnal parmu s trumenem to je docela špatnej přiklad protože ty trumeny bych chytal dva dny abych se dostal na stejnou vahu jako ma ta parma. A navic už moc na Labi nejsou chytil jsem v loni asi jen tři a to ještě v Děčině. Na rybnikách kde jsou přemnožený se chytaj samý malinkatý. Ty důvody proč zrovna teda tu parmu pustit zní rozumě už chápu váš přístup ale jak jsi psal že taková ryba něco zažila tak třeba kapr kolem míry taky něco zažil a pak ho bez výčitky klepnu.
- Úterý 6. března 2012 v 6:53® Piranha
-
Jen pro pobavení http://www.chytej.cz/…esti-okouni/
- Úterý 6. března 2012 v 6:44® Piranha
-
mannice> kolik kusů ryb ročně musím odnést od vody abych byl masař.2 ušlechtilé denně?Víc?Nebo míň?
- Pondělí 5. března 2012 ve 21:30profil byl smazán
-
KYJAK> Klidně to můžem vyřešit u vody až budu mít papíry.Zatim máš SZ
- Pondělí 5. března 2012 ve 21:28® KYJAK
-
mannice> tak prvni vec ve ktery sme se shodli )) jestli budes chtit muzem to resit po sz nebo nekdy pokecame..
- Pondělí 5. března 2012 ve 21:21profil byl smazán
-
KYJAK> Já taky nejsem zastáncem Chyť a pusť,ale rozumnýho chytání.Masařina je takovej pojem,že do něj nebudu ani pouštět.
- Pondělí 5. března 2012 ve 21:11® KYJAK
-
mannice> ok tak cekam to soukromi me fakt zajima.)) nazory mame urcite odlisny o tom zadna,ale proste nejsem zastancem chyt a pust a ani masariny
- Pondělí 5. března 2012 ve 20:53® majkyss
-
olda> Sorry ,ale nemohu