Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 5. března 2012 ve 20:48profil byl smazán

KYJAK> V žádnym případě mimo nejsem a na schůzi samozřejmě budu. Nebudu tady řešit jakej máš pohled na rybařinu,protože bych nerad veřejně vytahoval tvoje soukromí,to třeba po SZ.Ale oba víme,že ty máš pohled na rybařinu jinej a já taky. V tom se fakt nikdy nehodnem a sem si tim jistej.

Tento příspěvek byl editován 5.3.2012 20:53:39 uživatelem .
Pondělí 5. března 2012 ve 20:10® KYJAK

mannice> chlape ty ses uplne mimo nebudeme to tu zasirat jak bude schuze tak tam budu a chci te tam videt a hlavne mluvit!!lepsi bude kdyz to proberem u vody vsechno dobry mej se ahoj))(vabnicko)

Pondělí 5. března 2012 ve 20:08® KYJAK

Piranha> tak tak))

Pondělí 5. března 2012 ve 20:01profil byl smazán

KYJAK> Je hold vidět,že ty moc vztah k vodě nemáš.Protože takovýhle názory by si jinak neprezentoval.

Pondělí 5. března 2012 v 19:49® Piranha
Piranha

KYJAK> :-> Kdo chce až si je pouští, kdo ne a má na to právo, tak ať si je bere.Pokud to tak chce mít většina členů črs, tak to má být.Já jsem jen zvědavej kolik z vás tady půjde na schůzi bojovat za ty věci o kterých tady mluvíte :-D Nejlepší je ať si každej chytá tu svou a hledí si svého. Dávno jsem se vzdal návštěv diskuzí o takových to věcech.Nikam to totiž nevede.

Pondělí 5. března 2012 v 19:43® KYJAK

mannice> nemusis nic dokazovat je to kazdyho vec.kdyby to ryb.rad povoloval skrze ty psi jak pises a smakovalo a bavilo by me to tak proc ne.je to tvuj nazor a nechci ti ho brat,ale s prominutim rict mi tohle nekdo u vody pri nejmensim ho vykoupu!kazdyho vec kolik si odnese ryb kdyz je to dle ryb.radu))

Pondělí 5. března 2012 v 19:24® olda
olda

majkyss> Můžeš pro mne něco udělat?pokud ano, zůstaň za kamnama do prosince.

Pondělí 5. března 2012 v 19:20® majkyss
majkyss

Březen – za kamna vlezem.Duben – NA RYBACH BUDEM!!!!!!!

Pondělí 5. března 2012 v 18:27® vladah
vladah

Piranha> stejně většina míst kam chodim tak ty fleky lidi znaj a když je neznaj tak je stejně nenajdou takže toje jedno

Pondělí 5. března 2012 v 18:08® Piranha
Piranha

vladah> Vláďo ten server je o rybách a těma se to tu musí jen hemžit.Proč sem nebudeš dávat úlovky.Tím že je dáš do alba nic neskryješ. Fotky ryb a okolí tu řeší jen Mára, nikde nikdo a to se podívej, to nikde neřeší.Otázkou je zda si fotku zaretušuješ, nebo jí vyfotíš tak, aby nebylo vidět místo, ale zase pak fotka ztrácí to kouzlo.Začmáraný okraje fotky a uprostřed ryba je kekel, to to raději nefoť vůbec, nebo se neboj to zveřejnit.On se ti na ten flek hned nikdo nepřihrne.

Pondělí 5. března 2012 v 18:02® 1Mara
1Mara

vladah> Já ale nepíši že něco masíš , je mi fuk kolik ryb si vemeš od vody , psal jsem ti jen to , na co jsi mě psal ty onehdá . Nic víc v tom nehledej .

Pondělí 5. března 2012 v 17:46® vladah
vladah

1Mara> jase přiznam max zmasim 2ryby za rok ale rozhodně ne Parmy a ani candata ne a mas pravdu raději budu davat fotky jen do Alba

Pondělí 5. března 2012 v 17:41@ .

.

Pondělí 5. března 2012 v 17:38® Piranha
Piranha

Parmy se žraly a žrát budou.Žraly se několika násobně víc než teď a byly a budou pořád.Každej rok nachytám plno parem 20–30cm i menší. Nic tady zase nevyřešíte stejně tak jak s těma závodama a jen tu budete plkat.Ono to taky tady k ničemu není. O parmách tu už min. jedna diskuze běží.

To ale neznamená že tu debilitu podporuju, jen aby si Mára nemyslel.Taky se mi hnusí je brát.

Tento příspěvek byl editován 5.3.2012 17:40:28 uživatelem Piranha.
Pondělí 5. března 2012 v 17:20® filip111
filip111

Doufám, že si to tu dnes pročetl někdo ze svazu a začnou se hýbat ledy. Ten Pedro123 je tak blbej, že se v rámci chlubení přiznal, že nosí ryby do auta. Proč asi? viz. věta: „je to blízko do auta, když to hodně bere“ A někdo tu má ještě odvahu se takových blbů zastat. To mi hlava nebere.

Pondělí 5. března 2012 v 16:46profil byl smazán

1Mara> Tady je vidět,jak svazu a lidem co tam seděj na prdeli záleží na našich vodách.

Pondělí 5. března 2012 v 16:44® 1Mara
1Mara

cormaxx> Nerozčiluj se prdne ti cévka a budeš mít tiky jako mám já :-)) Ten kdo žere parmy je žrád bude furt a nezměníš ho ! I kdyby jsi sem dal přesně z hygieny papír že ty ryby mají nekvalitní maso , že ty těžké kovy a rtuť a ddt a bůchví co ještě tam v té vodě je , že z čističek tam denně plavou tuny vložek, hormonů a jiného bordelu , tak tihle lidi to zkrátka neposlouchaj a serou na to , hlavně že má kus rybího masa skoro zdarma v hubě ! A na RŘ se můžeš taky vysrat , ten je jen důkazem toho , jak se u nás rybí populace masakruje a hlavně ubývá ! Ale některým to zkrátka nevymluvíš , ani kdyby jsi jim kupoval ryby ze sádek , zkrátka přežitek buď komunismu a nebo demence od jejich výchovy rodičů ! :-)

Pondělí 5. března 2012 v 16:38® 1Mara
1Mara

vladah> Není to tak dlouho co jsi se mě smál že tohle tvrdím a sám jsi tvrdil že v Labi je ryb dost . Tak si běž zachytat , koukni na druhý , choděj , chytaj dvě ryby denně a jsou max. spokojený .Až tam bude úplný howno , pak budete brečet ale pozdě bicha honiti !

Pondělí 5. března 2012 v 16:33® majkyss
majkyss

Já sem tušil ,že je s lidma v UL něco v nepořádku :-D :-D :-D

Pondělí 5. března 2012 v 16:32® cormaxx
cormaxx

Ende šlus,nemá to cenu,vim :-))

Pondělí 5. března 2012 v 16:30® majkyss
majkyss

cormaxx> :-D :-D :-D

Pondělí 5. března 2012 v 16:29® cormaxx
cormaxx

vladah> Takovýhle lidi budou nejvíc hulákat na schůzích a u vody,jak to nebere,jak se nevysazuje,jak je málo ryb,jak jsou povolenky drahý a tisíce dalších pitschovin. A když se ho pak zeptáš,proč teda sežere všechno co má šupiny,tak čumí jak dem-nt a jako dem-nt odpoví,že ostatní to berou taky. Takže pak můžeme takovému dem-ntovi říct,že ti ostatní jdou v sobotu po o skákat z Nuseláku…

EDIT: PRO DEM-NTY: pokud to právě čteš,tak by si měl vědět,že místo pomlčky ve slově DEM-NT je písmenko E. Jen pro pořádek.

Tento příspěvek byl editován 5.3.2012 16:31:32 uživatelem cormaxx.
Pondělí 5. března 2012 v 16:16® vladah
vladah

lidi klídek, jestli to takhle pude dal že člověk zmasí i Parmu tak jeto docela špatny jak řika Mara zachvilku v Labi nebudeme mít žadnou rybu

Pondělí 5. března 2012 v 15:31® cormaxx
cormaxx

1Mara> Demence některých jedinců,v Ústí na pláži spíš skupiny, nezná mezí.

Pondělí 5. března 2012 ve 14:52profil byl smazán

KYJAK> Věřit nemusíš já to nikomu dokazovat nemusim. Už stačí to,že tu zveřejňuju čísla. Ano rybářskej řád to povoluje,ale když by zákon povolovat zabít svýho psa,zabil by si ho?

Pondělí 5. března 2012 ve 14:48® KYJAK

mannice> ahoj 100 candatu na labi za sezonu? to se mi nezda)))) ale treba jo.a nereste furt zda si rybar vezme rybu ci ne je to sport a kazdy ma narok si rybu odnest dle ryb.radu to co ctu je na blití.. ten si vzal rybu to je masar ke zdi a zastrelit))) nic ve zlym dane)

Pondělí 5. března 2012 ve 14:38profil byl smazán

jj> Jak píšeš u candátů to neni „tak hrozný“ co se týče rychlosti růstu ryby.Je to i relativně dostupná ryba v dnešní době.Ale největší háček je ten co si zmínil, každej si ho vezme,protože je to vysoce ceněná ryba,kvůli jeho masu.Málo rybářů je pouští,já jich minulej rok pustil kolem 100ky určitě,jednoho sem vzal a nebojim se to přiznat.Ale sám vidíš to přirovnání.

U Parmy je to fakt neskutečný, vem si že ta ryba je ve vodě 15 let a někdo takovou rybu (co už něco zažila) zabije.A přitom co z toho bude ten rybář mít? Skoro nic.Proto říkám věčná škoda.. Když někomu jde o maso,tak si myslim že nejjednoduší řešení je jít po trůmenech.Myslim že tam máte pár rybníků,kde jsou přemnožený,takže si těch 7kilo chytit můžete.Proč taky ne..Navic je to ryba co žije krátce (nemá v sobě tolik škodlivin) a maso má vynikající.Tak co.. Parmy fakt ne.

Tento příspěvek byl editován 5.3.2012 14:42:13 uživatelem .
Pondělí 5. března 2012 ve 14:03® manous
manous

Piranha:-D :-D :-D

Pondělí 5. března 2012 ve 13:57® 1Mara
1Mara

cormaxx> Jistě už chápeš mé postavení k fotkám k zveřejňování tady na netu :-)

Pondělí 5. března 2012 ve 12:23® Piranha
Piranha

pipa> ty máš kamarády :-)) :-P