Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 5. března 2012 v 11:18@ Pedro123

jj> tak čau o víkendu

Pondělí 5. března 2012 v 11:17@ Pedro123

mannice> nejde mi o nic jen jsem chtěl poděkovat pípovi že je normální a napíše to sem že to tam teď bere je vidět že je férovej

Pondělí 5. března 2012 v 11:04@ jj

Tak já mizím kluci, mějte hezký den ahoj.

Pondělí 5. března 2012 v 11:01@ jj

mannice> Aha, tak to jsem nevěděl že je tak stará. S tim candatem to neni tak hrozný. V loni jsem jich měl šestnact nebo osmnact ale je pravda že rok co rok se chytaj pořád menší. Měl jsem jednoho 63 jinak všechny tak kolem padesati. Ja myslim že je problém ale jinde. Já dodržuju řád a když třeba vidím ty bandy který nepustí ani šupinu tak chyba asi bude tam. Ale to už by ted mohlo vypadat že se obhajuju a to nechci, ryby jsem bral a chci je brát pořád. Akorát ta parma je na povážení jestli je fakt tak stará tak by mi jí asi bylo líto.

Pondělí 5. března 2012 v 10:54@ jj

Pedro123> Já tam právě moc často nejezdím vždycky jen tak pětkrát šestkrát za jaro protože je tam pořád plno. No máš to docela vychytaný a abych se přiznal tak taky občas někam zajedu když vidím že to bere. V loni někdy vlétě posílal taky někdo fotky se sumcema na přívlač tak jsem tam chodil skoro celý léto a jen jednoho malýho tak 70. Chce to mít i trochu štestí nejspíš

Pondělí 5. března 2012 v 10:50profil byl smazán

Pedro123> O co ti jde? Myslim si,že sem to napsal slušně.Ono je to vcelku jedno jestli sem ochranář,nebo ne.Fakt je takovej, že jestli chceš aby třeba tvůj syn,vnoučata viděli někdy parmu jinde než v učebnicích a na internetu.Tak..

jj> Parma 60 má cca 15–16let.Candát roste rychlejš,takže ta 60ka cca 6let.Já candáta chápu,má výborný maso,ale zase s rozumem chlapi ne? Nic vám nevyčítám,ale parma mi příjde fakt hnus.

Pondělí 5. března 2012 v 10:49® olda
olda

Pedro123> Máš recht,benzín je drahej a rybařina se musí vyplatit,souhlas.

Pondělí 5. března 2012 v 10:46@ Pedro123

jj> nemá cenu s tu snima bavit vidíš jaký sou. Jedil jsem na pláž v zimě vždycky a budu tam jezdit furt. Ryby tam jsou přes zimu najetý tak se tam lechce nachytaj, je to blízko do auta, když to hodně bere. Jen to chce vychytat to období když tam najedou, to je pak pohoda. Proto vždycky čekám až se rozkřikne že to tam bere ať neprojedu benzín zbytečně.

Pondělí 5. března 2012 v 10:42@ jj

Pedro123> Jo máš pravdu taky se stahnu a budu dál jen koukat ale nechci utikat od diskuze tak tu ještě vydržím. Za chvíli stejně musím končit

Pondělí 5. března 2012 v 10:40@ jj

mannice> Ahoj no kdybych chytil ostroretku tak bych si radši vzal ji ta je i chutove jinde než parma a cejn. A parma šedesat je stará dvacet let jo? A kolik je třeba stejně velikýmu candátovi taky tolik? U candatu je to težký že on to většinou zažere a pak ho nemá cenu pustit a nebo když ho chytim na třpytku tak nejde vždycky moc dobře sundat a tak i ty kolem míry vezmu aby pak někde nelekli.

Pondělí 5. března 2012 v 10:39@ Pedro123

mannice> a jéje další ochranář.

Že já sem lez budu si to tu dál číst a psát už rači nebudu nic. Hlavní je že vím že to tam bere a nepojedu takovou dálku zbytečně.

Pondělí 5. března 2012 v 10:37@ jj

Pedro123> Tak snad se nějak poznáme a vejdeme se k vam. Ale to se jeste domluvime treba v patek. Budu se těšit

Pondělí 5. března 2012 v 10:35@ jj

filip111> O tom nepochybuju třeba jak jsem psal ten candát. Ale když dostanu chuť na rybu a chytnu parmu tak padnul černej petr na ní. Dám ji tchánovi vyudit a je to spestření chuti k veprovímu. Jestli chytím třeba v sobotu cejny jako pipa tak si vezmu je protože je masitější jak parma a má mín kostí. Navnadil mě Pedro a chci to ochutnat. Pak už zase další ryby pustim a vezmu si až kapra.

Pondělí 5. března 2012 v 10:34@ Pedro123

jj> já tam budu asi oba dva dny, jestli to tam bere tak jak pípa psal, tak se od tamtud nehnem. Budeme tam banda lidí, tak se připojíte a zaberem si pláž pro sebe :-) A všichni nám můžou víš co :-)

Pondělí 5. března 2012 v 10:33profil byl smazán

jj> Přesně tak,proč zrovna parmu. Vemte si třeba ostroretku těch je v Labi relativně dost a ještě je nepůvodní. Ale parmu,která roste 15–20let do velikosti, v který jí zabiješ.Neni to škoda?

A u candátů chápu,že si je rybáři berou.Jen se pak neni co divit,že nejdou.Voda neni bezedná,přece.

Pondělí 5. března 2012 v 10:30® filip111
filip111

jj> já z tebe nic nedělám. Je spousta jinejch ryb, který mi přijdou na jídlo lepší než zrovna parma. Ryby jím taky, pár jich za rok sejmu a nemám problém to přiznat, ale Parmu …

Pondělí 5. března 2012 v 10:27@ jj

Pedro123> Tak to bejva a nejenom u rybářu ale třeba i myslivci na svojich stránkách si nevidí do pusy. Tak jo to zní dobře rád pokecam. Domluvim se klukama a asi pojedeme v sobotu tak ti kdyžtak pošlu mejl nebo to napišu sem.

Pondělí 5. března 2012 v 10:25@ jj

filip111> Proč? Nedělejte tady ze mě nějakýho masaře. A taky nedělejte ze sebe něco víc že pouštíte všechny ryby. A tyky je ted otazka jestli to neni jen takhle pres internet. Ja ti to reknu narovinu. kdyz chytim candata tak ho nepustim. to stejný štiku. Kaprů si vezmu tak deset za sezonu a jinak bych je pak i pustil. Parmu si vezmu jen občas do udírny a ted v sobutu jestli nejakou chytnu a bude mi po chuti pedrovo recept tak ji taky vezmu.

Pondělí 5. března 2012 v 10:18@ Pedro123

jj> přesně tak každej je na internetu chytrej jak rádio a přitom sežere co mu pod ruku přijde. V kolik tam budeš? rád tě poznám s tím receptem není problém je to jednoduchý jak facka.

filip111> když tomu nerozumíš tak se do toho nemotej! Já na tebe taky nereaguju. Je to přesně jak napsal JJ, mám na to právo a každýmu je do toho prd co beru za ryby. Jsou to jen ryby.

pipa> jakto? trefit?

Pondělí 5. března 2012 v 10:13® filip111
filip111

jj> a Pedro123> vy dva jste se hledali až jste se našli co? To fakt žerete parmy jo? To musí bejt lahůdka. Přidávám se k přání dobré chuti!

Pondělí 5. března 2012 v 10:12@ jj

pipa> Pouštím jich většinu. Je to moje právo si rybu ponechat a nestydím se za to. Víš kolik lidí to na internetu nepřizná a pak vezme všechno co chytne

Pondělí 5. března 2012 v 10:10@ jj

manous> Na tom něco pravdy bude ale přece poslední roky už je Labe čistější. Už to asi nebude tak hrozný jako dřív.

Pondělí 5. března 2012 v 10:10® pipa
pipa

Pedro123> no dorazím a s kladívkem,jen si hod do nicku foto at vím kam to mám trefit :-93;

Pondělí 5. března 2012 v 10:09@ jj

Pedro123> To já zase právě všechny neberu. Dával jsem je pantátovi a ten je udil ale nikdy mě moc nenadchly. Třeba candáta ale beru vždycky to je delikatesa ale poslední roky je to s ním bídný. Jestli se teda v sobotu potkáme tak by mi dal recept na ty krokety? Zkusil bych to třeba i z kapra jestli to jde. Už jsem o tom slyšel že to takhle hodně upravujou.

Pondělí 5. března 2012 v 10:02@ Pedro123

pipa> dorazíš o víkendu taky? pokecáme. Zdá se že se neškrtíš o každou rybu jako všichni ostatní tady.

Pondělí 5. března 2012 v 10:01® manous
manous

jj>Parma je fuj ryba,žere ten největší humus ze dna z pod kamenů,samá usazeniny a těšké kovy,tak jak by mohla být její konzumace zdravá.No zdraví máme jen jedno,jinak dobrou chuť…

Pondělí 5. března 2012 v 10:01@ Pedro123

jj> tak jo, to maš pravdu že jsou tady všichni nějak nepříjemný. Já je beru rád, každej řiká že sou hnusný ale dělám znich krokety a nebo pečenáče a to nemá chybu.

Pondělí 5. března 2012 v 9:59® pipa
pipa

jj> tak pouštěj všechny a bude klid !!!

Pondělí 5. března 2012 v 9:57@ jj

olda> Co to je?

Pondělí 5. března 2012 v 9:56@ jj

Pedro123> ahoj diky za normalni odpověď. Tady jsou vsichi prijemný jak osina v zadku. Parem jsem pár chytil a často je pustim, ale občas právě nějakou vezmu, tak mě to zajímalo. Asi to necháme taky na výkend tak se tam kdyžtak potkáme u vody.