Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 5. dubna 2009 v 18:07® Piranha
Piranha

Flide mas taky na icq, ale pokud pojedu tak jedem brzy rano.Pocitam tak v 5:30 vyjezd, aby jsme tam na 6 byli.

Neděle 5. dubna 2009 v 18:06® Piranha
Piranha

filip111> ok tohle byla posledni reakce na nej.Uz v tom i ja odmitam pokracovat.

Neděle 5. dubna 2009 v 17:37® filip111
filip111

nechci se nikoho zastávat, ale slovo dement, není nadávka ani sprostý výraz. Je to oslovení člověka trpící demencí: Demence je duševní nemoc způsobená degenerativními přeměnami v mozkové tkáni. ( viz.http://cs­.wikipedia.or­g/wiki/Demence ) :-D DD

Neděle 5. dubna 2009 v 17:34® filip111
filip111

Cormoran: tak to nevím. Řekni jak? :-D D

Chlapi, nechcete se na to už vys..t? kdo má ty blbosti číst. Nerejte do sebe, neprovokujte se a bude tu zase klídek. Začalo nám pěkný počasí, tak raději piště o rybách. Kdyby jste takhle krafali v zimě, kdy to moc nejde, tak si ještě řeknu, jo nuděj se. Ale v tomhle počasí? Dejte si mír a piště rozumný věci. Poslechněte si Obamův projev, jak mluvil o míru, vezměte si to k srdci ;-) :-D

Neděle 5. dubna 2009 v 17:33® Piranha
Piranha

Ke konci jednoho nize psaneho textu jsi psal toto:Tvůj článek se objevil tady na chytej a byl myslím dost dobře zkritizován, takže opět porovnáváš neporovnatelné chudáčku malej. PS2 : Víš co, nebo kdo je to bastard? Vulgárně se vyjadřuje ten, kdo je v koncích a neví, kam dál hrdino!

Chtel bych zduraznit posledni vetu.

Posledni tvuj blabol co jsi psal byl tento: Piranha> Soukupe, za to já bez tebe nemůžu žít, demente zabedněnej!

Kdo pak je asi v koncich, ze mluvi sproste?Uz nevis co psat, ses setrenej, ubohej, malej Hampejs, tak uz toho probuh nech.Nic inteligentniho te nenapada, tak ses sprostej.Asi takhle mluvis doma s rodicema vid.Zivot te nauci az budes velkej kluk a samostatnej.

A co se tyce toho clanku, tak hodnoceni od chytej.cz bylo myslim si celkem pozitivni a jedinej, kdo to tam kurvil kecama si byl ty a par takovej vepřovek jako ty.Jediny co vas tam zajimalo bylo to, ze tam byla napsana chyba ve slove karasi.Jinak kdyz budes chtit poradit nejaky veci okolo rybariny, klidne se ptej, nebo si precti ty clanky, ty botaniku.

Neděle 5. dubna 2009 ve 14:59® BlueShark
BlueShark

Já už jsem taky doma, sám tam nic moc :-) Celkem 9 ryb z toho ten cejn největší… (5CV, 3PO a jeden ježdík) Jdu si dát banána se zmrzlinou :-D

Neděle 5. dubna 2009 ve 14:53® Flid
Flid

Piranha> Poslal jsem ti jebovku po icq.nikomu ani muk :-D

Neděle 5. dubna 2009 ve 14:34® Tomash_prejmenovano

Piranha> Soukupe, za to já bez tebe nemůžu žít, demente zabedněnej!

Neděle 5. dubna 2009 ve 14:26® Piranha
Piranha

Jinak asi nedorazim dneska na stojak jak jsme se domlouvali.Nekdy jindy.Asi se tam stavim nekdy v tejdnu az pojedu z vrstevnice.Vemu to dolu z Dobetic a vyjedu nahoru.V utery asi piskovna tak jsem zvedavej. Jdu na masicko :-)) )

Neděle 5. dubna 2009 ve 14:24® Piranha
Piranha

BlueShark> tak jeho brachu neznam, a ani po tom nejak netouzim, vlastne nechci mit nic spolecnyho se jmenem Hampejs.Ale kdyz uz bych s nim sedel nekdy u vody a zjistil, ze je to jinej clovek, nez tohle to co se sem vtira tak proc ne.

Neděle 5. dubna 2009 ve 14:22® cormoran
cormoran

Filip: Ani nevíš, jak Ti závidím:) Krasavec:) BS: No vida, a pak že to nejde:) Jdou karasi?

Neděle 5. dubna 2009 ve 13:57® BlueShark
BlueShark

Piranha: já tu s tím nemávám jak kretén. Když někdo někoho někde nechce, ten hloupý tam natruc poleze aby ukázal všechno špatné. Asi neumí ani číst když přehlédl IP ban:-) naštěstí ostatní už na něj nereagujou:-) v poho byl jen jeho bracha co jsem s ním řešil adsl;-) klobouk dolu a hlupáka úplně pryč:-)

Neděle 5. dubna 2009 ve 12:40® Flid
Flid

Dneska je tááák krásně :-D Poslední dobou to na revírech ,kde nekdo nasadil nejakou tu rybu vypadá jako na závodech.Njn česká povaha je krásná :-D

Neděle 5. dubna 2009 ve 12:29® Tomash_prejmenovano

Piranha : Velké úlovky, o kterých si můžeš nechat zdát… coming soon

Neděle 5. dubna 2009 ve 12:18® Piranha
Piranha

Antichytej.cz> tak ted jsi zabodoval, uplne chciju smichy, ted jsi mne dostal.

Neděle 5. dubna 2009 ve 12:13® Tomash_prejmenovano

Piranha> Ty můžeš dvacet kilo nabrat, nebo 20 shodit, stejně budu vždycky jen odhadovat, kde ti začíná prdel a kde hlava :-D

Neděle 5. dubna 2009 ve 12:08® Piranha
Piranha

Antichytej.cz> ubohy ale ucinny.Povl se ma vyminit od korene.

Neděle 5. dubna 2009 ve 12:04® Tomash_prejmenovano

BlueShark : Bububububu, volných nicků je ještě spousta. Třeba antiBlueShark! Postavil ses k tomu jako chlap. Máš co vysvětlovat páprdo, řešíš to BANem? Jak ubohé.

Neděle 5. dubna 2009 ve 12:02® Piranha
Piranha

BlueShark> honzo ty mas taky skolu a kdyz ti reknu 7 nebo 10 ryb, tak z toho taky delas 17?:D:D:D:D:D­:D:D:D:D:D ty vole mazec.To zase dneska nachytas 2, reknes bylo jich 10 nebo 15 a mame tu krasnej ulovek 25ti cejnu. Jinak tu fotku jsemsem daval jako nostalgickou, jakej to byl kdysi kluk kdyz mel o kilecko min.To delaj ty ryby, jsou nacpany hormonama.Uz jsem ji radeji dal pryc, kdo se na ten ksicht mel koukat :P

Neděle 5. dubna 2009 ve 12:00® BlueShark
BlueShark

Se mi sem z mobilu kopíruje ten cejn. Sorry;-)

Neděle 5. dubna 2009 v 11:55® BlueShark
BlueShark

Povaha a intelekt:-D :-D :-D tak to tu zabodoval:-D malem jsem spadl teď z křesla a ty 8lži před:-) přišel si o další nick. Varoval jsem. Nick/ip ban.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img22956.jpg
Neděle 5. dubna 2009 v 11:52® Tomash_prejmenovano

Piranha : Nereaguj hlupáčku, ale pořád jsi mi nevysvětlil tu mou fotku ve tvém profilu. Proč máš ve svém super čistém a čestném profilu fotku nafoukaného, arogantního a zlého masaře? O lavóru plnym killnutejch ryb mluvíš v souvislosti se mnou? Konkrétně Piranho, kdy, kde a jak? Já napsal cca 20 okounů – bylo jich 17, jak jsi napsal, to jsem se do tolerance vešel. Kdo jsi, že rozděluješ ryby na plevelné a neplevelné? To je typický alibistický přístup. neumíš napsat, chci si rybu vzít, tak si ji vezmu? V tomkhle ohledu mám svědomí naprosto čistý. Chci si rybu vzít, vezmu ji a klidně to napíšu. Ptačím mozečkům, jako jsi ty to pak v hlavičkách šrotuje a netrvá to ani moc dlouho a je ze mě masař. Do budoucna očekávej, že se tady budu objevovat vždycky, když do mě guma, jako ty začne rejpat, nebo se mi povede nějaká pěkná fiška. Budu to dělat na truc tobě a Bluesharkovi. Třeba se kluci po.erte, mně je to fuk a bavíte mě oba :-D

Neděle 5. dubna 2009 v 11:47® Piranha
Piranha

BlueShark> peknej.Chci zkusit piskovnu, asi mozna v utery zajedu.Jdou touhle dobou kapri a velky cejnáci

Neděle 5. dubna 2009 v 11:45® BlueShark
BlueShark

Tak ma Labku to začalo pěkně kousat. Doražte kdo můžete. Místo a klid. Jeden online cejn. Letos můj nej:-)

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img22955.jpg
Neděle 5. dubna 2009 v 11:26® Piranha
Piranha

Udělám za tím tečku a více se k tobě vracet nebudu. Pro mne seš ztracená osoba, co tu nemá nic pohledávat.Špatnej, zlej, arogantní a nafoukanej paňác.Tak hodně zdaru někde jinde.Nazdar.

A teď se třeba poser, reagovat nebudu.

Neděle 5. dubna 2009 v 11:22® Piranha
Piranha

Koukám že seš v koncích, vulgárně se vyjadřuješ pokaždé.Koneckonců, když je debata o článcích, tak opravdu mně znáš hoooodně málo.První článek jsem vydal do sportovního rybářství, nebo jak se to tehdá jmenovalo, když mi bylo 17 let v roce 97.Další následovaly, jako třeba do Kaprománie ,,AMUŘÍ SÓLO,,.Myslím, že pan Vašek Ehrlich byl vydavatel.To chytej ještě neexistovalo.Ale nebudu se tu háda, kdo co napsal za článek, jako děti ve školce.O tom nebyla řeč. Já jsem vlastně vůbec poprvé nepsal tobě, ale na lidem na tomhle fóru.Tak bych byl rád, jak už jsi sám řekl, kdyby jsi raději zpovzdálí sledoval dění a fyzicky se sem nezapojoval.Co se týče ryb, ano beru občas nějakou ploutev domu, ale nefotím je v lavóru killnutý a nevytvářím pod ně článek, jak jsem již i o Tobě toto slyšel a samozřejmě mi to ani nijak nepřijde u Tebe divný.Pokud mi můžeš přeposlat fotku onech 20ti mrtvých okounů, tak prosím.Pokud já si pamatuji co se týče okounů, tak jsem již nekolikrát zdůraznil, že si plevelný ryby vemu a to pro svou potřebu.Pokud jich tam bylo 7 tak to by odpovidalo, pokud jich tam bylo okolo 10, tak to byl ještě úlovek kolegy.Mam dojem že to bylo na Mradicích s Luciem a ten ví možná, kolik jich bylo.Nelituju ani jedný ryby co jsem si vzal, je to plevel a co.Ale psát článek a dávat tam ty okouny, to už je Hampejsovina a to já nedokážu. Zjednodušeně, už mně nebavíš a jak říkal BS, táhni si jinam nebo jen sleduj dění.Člověk tě vykopne dveřma a ty se sem vplížíš jako slizkej had oknem.Mně pokud by někdo neměl rád, tak se tam vtírat nebudu.O co se snažíš.BAN byl snad jasným důkazem toho, že tu o tebe lidi nestojej a ty se sem vetřeš jako šváb, jako spinavá lůza.Běž pryč, prosím tě o to.

Neděle 5. dubna 2009 v 11:14® Tomash_prejmenovano

No a teď mluv ty chytrolíne s mou 5 let starou fotkou ve svém profilu :-D

Neděle 5. dubna 2009 v 10:56® Tomash_prejmenovano

Piranha> Metodou palcování si poměř tu plotici a uvidíš, že to lež není ty ňoumíku. Protí řemeslu nemám ani fň, ale nevím, proč bys měl ty, coby řemeslník, hodnotit moje studia. Vypadá to opět velice legračně, když člověk, který se vyučil, „rejpe“ do studenta vysoké školy. Mít vysokou školu není žádná výhra jackpotu, ale je to svým způsobem ukazatel povahy a intelektu člověka. Polopatě to řeknu takhle. Na to, abys dělal řemeslo nepotřebuješ vydat tolik úsilí, času a energie jako zdárně dostudovat VŠ a mít v životě vyšší ambice než makat manuálně. To jsi do teď nevěděl? Vůbec si se svům studiem VŠ nepřipadám jako nadčlověk, jsou chvíle, kdy mě i dost žere, že stejně staří bývalí spolužáci, kteří už pracují a na VŠ se vyprdli, dostávají za své úsilí peníze a já za své úsilí dostávám zápis do indexu. Ale na druhou stranu doufám, že potom, co dostuduju budu mít život a práci jednodušší, než kdybych šel po střední rovnou makat.

Neděle 5. dubna 2009 v 10:47® Tomash_prejmenovano

Piranha : Ty gumo, o čem to mluvíš? Narážíš na to, že si občas vezmu rybu? Ty snad ne? O čem se chceš bavit, nebo na co narážíš? Zkus to konkrétně. Pokud se nepletu, tak jsi tu prezentoval fotku s řadou cca 20 ks killnutejch okounů, který jsi sám nachytal a zmasil, tak co tu na mě zkoušíš? Sám si ryby bereš, tak proč kvůli tomu na mě útočíš? já ti řeknu proč, doufáš a věříš v podporu dalších, kteří do mě začnou šít, jaký jsem velký masař. Piranho, znovu ti píšu, že je mi tě líto. Když jsi mě tu před pár dny začal „propírat“, vzal jsem telefon, zavolal ti a ptal se tě, jaký máš se mnou problém. Koktavě jsi do telefonu říkal : „žádnej, nic, já nemám problém“. Tak co tu teď prosím tě předvádíš? Neskutečně se ztrapňuješ a pokud to sám necítíš, tak máš v hlavě míň, než jsem kdy tipoval. PS : Hamba neuvěřitelná je tvůj pokud o článek „houpačka – známe, neznáme?“. Moje články byly otištěny v Kajmanovi, Rybářství a Českém Rybáři a to bylo v době, kdy mi bylo kolem 18ti let. Tvůj článek se objevil tady na chytej a byl myslím dost dobře zkritizován, takže opět porovnáváš neporovnatelné chudáčku malej. PS2 : Víš co, nebo kdo je to bastard? Vulgárně se vyjadřuje ten, kdo je v koncích a neví, kam dál hrdino!

Neděle 5. dubna 2009 v 10:40® Piranha
Piranha

Metoda palcování :-)) ) jak trapné, ale když to použiji na tvoje fotky vs tvé tvrzeni délky ryb, je to lez.Lez má krátké nohy Hampejsi.Budeš jednou sám, bez kamarádů, zarputilej a zlej, jako doposud. Jednou si na topenáře pana Soukupa vzpomeneš.A jen hlupák dělá rozdíl mezi řemesly a vzděláním.Někdo umí sedět mezi knihama a někdo umí řemeslnou práci.Ja nepotřebuji mít vysokoškolské vzdělání na to, abych mohl manuálně pracovat.Řemeslo jsem si vybral a dobře mně živí a to ne jen topení a to je pro mne dleřité, než diplom, kterej budu mít doma na zdi.Pokud ty jednou dostuduješ, tak budeš nad člověk.Nebudeš, budeš jen další tuctový člověk, kterých tu po světě běhá miliardy.