Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 8. února 2012 v 18:18® Piranha
-
IVO> no ti co budou na schůzi.Ale nezapomeň že to jde dál.Nekončí to jen přehlasováním na členské schůzi. Myslím si, že je moc brzy na spekulace zda bude, nebo nebude závod.
- Středa 8. února 2012 v 18:15® IVO
-
Piranha>
Davide , tady jde o to, kdo a zda vůbec dokáže celou situaci vidět a posoudit ve všech souvislostech.
- Středa 8. února 2012 v 17:33® Piranha
-
IVO> Nic proti tobě, dnes a včera jsem též mluvil s několika lidmi a oni byli zase na straně druhé.Každá strana má své příznivce a protivníky. Myslím si, že většina se ukáže na schůzi.
- Středa 8. února 2012 v 17:14® IVO
-
majkyss> v pohodě. Ono se občas stane, že zafouká-li příznivý vítr, plášť se otočí v jeho směru…
) Každopádně – tento problém se týká přímo Ústí n.L. A osobně nemám rád, když se o mne někdo lživě vyjadřuje ve veřejné diskusi. Proto jsem se pouze hájil. Dneska mi volalo snad dvacet lidí, kteří tuto diskusi četli. Z jejich názorů je patrné, kdo že tady psal účelobé bláboly…
))
- Středa 8. února 2012 v 17:08® majkyss
-
foks01> No za mě nééé zaplatpánbůh
- Středa 8. února 2012 v 17:07® foks01
-
majkyss> bejvávalo tu hůř,tohle je jen lehkej odvárek.
- Středa 8. února 2012 v 17:03® Vaclav III.
-
IVO> Už si nedělej ostudu tvořením blábolů,stejně ani polopravdu nikdy nepřiznáš, tak klidně zůstaň u toho.Je mi to úplně jedno.Debatovat na této úrovni nemá tím pádem smysl.Projevil jsi se dost.Co si budeš myslet o mé osobě mě nezajímá.Buď zdráv.
- Středa 8. února 2012 v 17:03® foks01
-
cormoran> máš pravdu ,špína je vždy na blití,tu hádku jsem vyvolal úmyslně a odpovědnost je na mé hlavě.
- Středa 8. února 2012 v 17:02® majkyss
-
IVO>
Vaclav III.> Kluci sic vás neznám ani nejsem z UL ,ale děláte tu Ustečákům ostudu tak si své řekl bych už osobní výlevy pište do osobky a radši se bavme o jiných příjemnějších věcech.Už to tu taháte druhý den a nevím jak ostatním,ale mě to už leze krkem.Tak hezká diskuze to tu bejvávala
Hodte už jiné téma
Nic ve zlém kucííí
- Středa 8. února 2012 v 16:20® IVO
-
Vaclav III.> Tak teď jsi mne opravdu pobavil…
Nejprve tady vehementně obhajuješ kaprařské závody. Na faktická negativa – spojená s těmito závody – odpovědět nedokážeš a když už, tak celou diskusi obratně (téměř politicky) posouváš do jiných rovin. A nyní dokonce do rovin lživých. Ta tvá paměť asi nebude tak dobrá, jak píšeš. Já jsem začal s kapry na Labi cca před patnácti roky. A kdypak ty jsi si poprvé připnul odznak rybářské stráže ?????? To je dost velký rozdíl, viď ? Na Labi jsem – jak všichni vědí – jezdil v drtivé většině na tři místa – navíc zdálená od sebe cca 500 m. To první místo pod lomem jsem sám udělal – tedy uklidil od odpadků, suchých větví, kopřiv, udělal schody atd. Následně jsem se bavil s Jardou Vítkem, který na Labi ji rok před tím chytal a ten mne požádal, zda by za mnou nemohl na toto – v té době velmi zajímavé místo – přijet. Řekl jsem mu tehdy, že s tím nemám problém. Pro Jardu tehdy Labe nové nebylo. Pouze to zmiňované místo. Čili já jsem nikoho na Labe nezval – jak tady tvrdíš ! A to se psal rok 1998 !! Posléze se na tomto místě objevili Jurašíci, kteří tam tehdy pozvali krom celé řady lidí i tebe. Tam jsme se my dva poznali. A to je vše ! Čili – žádný okruh mých známých z celé republiky – jak se snažíš absurdně a lživě tvrdit. Přečti si ještě jednou to, co jsi teď naposledy napsal (opravdu nebetyčná spekulativní pitomost – navíc použitá jako argument ve stylu – jedna paní povídala ) To ti fakt není trapný ?
Na závěr – drž se prosím příště především faktů . Nevymýšlej nepravdy za účelem obhajoby něčeho, o čem se tady z pro mne nepochopitelných důvodů snažíš tvrdit – jak prospěšné to pro všechny bude.
- Středa 8. února 2012 v 15:31® Vaclav III.
-
IVO>
Nebudu uvádět jména,ale těch, kteří byli v noci přistiženi na Tvých místech při nočním rybolovu a odkazovali se na Tebe bylo dost.Vzteky po zdi už dávno nelezu a jelikož mám dobrou paměť......už nemám důvod se s Tebou o těchto věcech dál vybavovat.
- Středa 8. února 2012 v 15:12® IVO
-
Vaclav III.> Václave , velmi hloupá, tendenční A VE FINÁLE LŽIVÁ ODPOVĚĎ…
Lezl bys vzteky po zdi, kdyby byly na Žernosekách kaprařské závody – jen to veřejně nepřiznáš – hrdino..! Za další – proč se snižuješ ke lžím ???, Koho jsem já pozval na Labe ??? A koho že z celé republiky ??? Prosím – buď konkrétní ! Chápu, že ti docházejí argumenty, ale nepravdami to nezachráníš. Být tebou, tak hledám to pomocné stéblo sám u sebe… Jsem opravdu zvědavý, jaká že jména uvedeš…
Tento příspěvek byl editován 8.2.2012 15:14:59 uživatelem IVO. - Středa 8. února 2012 ve 14:11® Vaclav III.
-
IVO> Abstraktní a vyhýbavá odpověď to není a jestli chceš slyšet, zda by mi vadilo, kdyby takové závody byly na Žernosekách? Jedno by mi to úplně nebylo, ale na druhou stranu nejsem pupek světa, samozvaný majitel ani ochránce.Respektoval bych i názory a přání ostatních.Takže ať si tam ty závody klidně udělají.Já taky nehysterčil, když když tam závody byly.Proč bych to proboha dělal.Proč by neměl mít radost někdo jiný.Opět musím poznamenat že v době nedávno minulé ti nezáleželo co se stane až…když jsi zval na Labe okruh svých rybářkých přátel z celé republiky.Tomu co bylo si přičti svoje podíly, tak by bylo absolutně férové(když se ke všemu stavíš tak čestně)abys tuto skutečnost vzal na vědomí a podíval se do zrdcadla.Ono to tak čisté zase nebude.
- Středa 8. února 2012 ve 13:57® Prasek_2007
-
majkyss> no a nejhorší je,že je to pravda…
- Středa 8. února 2012 ve 13:15® majkyss
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Středa 8. února 2012 v 10:37® IVO
-
Piranha> Jasný, ale o to v tomto případě vůbec nejde. ty tebou popasané pomůcky má každý slušný kaprař. V tom závodníci nejsou ničím výjimečným. Jádro problému je někde úplně jinde. Ale to už jsem popsal několikrát.
- Středa 8. února 2012 v 10:26® Piranha
-
IVO> viděl jsem spoustu závodů a ani v jednom ryba netrpěla.Podložka a 1×1m podběrák a samozřejmě BL háčky bylo součástí pravidel.Nemyslím si, že by to na těchto závodech chybělo.V řádu nemáš nic o rozměrech podběráků, BL háčcích, kliniku a podložkách a přesto si to zadají do podmínek závodů.Věř tomu.
- Středa 8. února 2012 v 9:33® IVO
-
Piranha> to souhlasí. Především někteří „mladí a neklidní“ pseudokapraři berou kaprařinu jako zdroj masturbace vlastního ega. A s tím jsou i následně spojené jejich projevy, názory, chování, vystupování atd. Na MRKu jsem v minulosti četl vyjádření jednoho z nich, který otevřeně napsal, že ho řády nezajímají, že prostě na svazovce bude lovit non stop, na tři pruty a bez ohledu na K 70 bude velkého kapra sakovat, protože pro něj jsou na prvním místě povedné fotky pro svého sponzora…
Prostě : fínis korona opus…
Je to samozřejmě „mediální výstřik“ jednoho z minority, ale především z hlediska možného motivačního precedensu to mávnutím ruky přejít nelze. Jistě pak i chápeš můj postoj vůči kaprařským závodům.
Tento příspěvek byl editován 8.2.2012 09:33:55 uživatelem IVO. - Středa 8. února 2012 v 9:30® olda
- majkyss>
- Středa 8. února 2012 v 9:14® majkyss
-
olda> jj parádička
- Středa 8. února 2012 v 9:09® Piranha
-
IVO> kapraři už nejsou co bývali.Poslední dva roky na ně koukám přes prsty.Ale nehážu je do jednoho pytle.Taky si ještě rád občas zajedu na nějakou tu noc posedět k labíi na kapry.Ale nikdo o nás neví.Poslední dva roky jsem s nimi měl jen špatnou zkušenost.Ale závody jim neupírám.Myslím si že budou na dobré úrovni.
- Středa 8. února 2012 v 9:07® IVO
-
olda> úžasný.....!!!!!
- Středa 8. února 2012 v 9:04® Piranha
-
Vaclav III.> také jsi viděl tu Jurtu u vtoku?Jeli jsme s Mírou Zajíčkem otestovat novou loď a ani nám neumožnili sjet k vodě.Prostě se tam postavili asi 3 lidi a pohledama nás donutili vycouvat zpět.
- Středa 8. února 2012 v 9:03® IVO
-
Piranha> očekával bych, že tyto informace by měl zveřejnit ten, kdo se k závodům souhlasně vyjádřil… A nikde nic… Jsem zvědavý, co se v tomto ohledu bude dít na výroční členské schůzi.
- Středa 8. února 2012 v 9:00® olda
-
- Středa 8. února 2012 v 8:57® IVO
-
filip111> to je právě to, oč tu běží. Víš co to přinese MO Ústí n.L. a především zdejším členům ? Na uvedeném úseku jim bude díky konání závodů odepřen výkon rybářského práva (nikoli z důvodu obecného zájmu…) po dobu cca pěti dnů a budou přihlížet tomu, jak si pár Závodníků" se souhlasem všech institucí loví stylem, za který by běžnému rybáři byly odňaty „noty“ a byl by potrestán finančním postihem.
Napadá tě nějaké positivum (možná negativa jsem zde již popsal), které by závody mohly přinést organizaci, která ty závody povolila ????? Pokud ano – sem s nimi. Pokud se mýlím, tak to přiznám.
- Středa 8. února 2012 v 8:52® IVO
-
Vaclav III.> Odpověděl jsi mi abstraktně a velmi vyhýbavě. Znovu se tě tedy zeptám – byl bys ze své pozice stejně vstřícný k pořádání kaprařského maratonu na Žernosekách, jako jsi vstřícný k pořádání závodů na Labi ? Buď prosím konkrétní a nesnaž se účelově převádět řečnickými otázkami vše směrem k jinému tématu.
- Středa 8. února 2012 v 8:33® Vaclav III.
-
IVO>
Žernoseky? Myslíš tu vodu kde lodě Porta Bohemica střílí z děl a hrají si na piráty z Karibiku, tam kde drzí jachtaři kotví po celém jezeru, takže není kde chytat?myslíš tu vodu kde jsou oplocené břehy a chytat na nich nemůžeš?(leda že by ses domluvil s kámošema co pozemky vlastní viď)myslíš tu vodu, kde zákony platí jenom pro někoho?tu vodu kde musíš platit za průchod kolem vody?Tu vodu kam jsou kýmsi posíláni kapraři,kteří dělají ze zátoky tenisovou raketu?Myslíš tu vodu kde se v CHKO staví vojenské stany a pořádají chlastačky?Není mi to jedno,ani by mi nebylo jedno,kdyby byla ničena místa na Labi a rybí obsádka jako samotná.Věc má ale ještě jeden háček.Nepoužívat těchto negativ jen když se to hodí.Za některé problémy se rvát jako lev a ke druhým, stejně závažným se stavět prdelí.Jó kdyby jste takhle žvali kvůli podhoří?Jenže v tomto případě se dere hovínko mezi půlky co.Co se týče závodů buď v klidu,žádnou devastaci revíru nedopustíme,myslím že v MO si s tím poradíme.Přeji hezký den.
- Středa 8. února 2012 v 8:08® Piranha
-
BlueShark> tak vykopni malého zase a nikam nechod
- Středa 8. února 2012 v 7:53® BlueShark
-
A vůbec, malýho jsme vypakovali do školy a můžem na nákup atd, mám 2 dny volna, neva? V pátek do práce a SO NE zase volno, hrůza