Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 8. února 2012 v 7:48® BlueShark
-
cormoran: Já si dávám s Mirčou k snídani tousty s podoustvovou náplní, řeknu Ti nic moc, už jsou tam déle, už aby bylo jaro
- Středa 8. února 2012 v 7:42® BlueShark
-
filip111: Jaj
Když si vzpomenu na tu parmožravost, ostroretky na sádle, taháš to doma po kilech, to řekl ten pravý
Hele kdy zajdem, mražák se tenč=i
- Středa 8. února 2012 v 7:41® cormoran
-
foks01> Cormoran se ti na to tak možná vysere. Vlastníka pozemku nebo vodní plochy si můžeš zjistit na www.cuzk.cz.
Docela mě sere, jak se to tu zvrhlo k napadání a vytahování, řekněme špíny, jeden na druhýho, to je na blití..
- Středa 8. února 2012 v 7:40® Piranha
-
filip111> ne, ne, my si s ULPOU bereme do 7 kil duháků
ani o gram víc
- Středa 8. února 2012 v 7:38® filip111
-
ufff tak jsem se tím prohrabal a řeknu vám, to je něco. :-/ Přemýšlel jsem o těch závodech a říkám si, pokud to něco přinese MO tak proč ne. MO by si myslím mohla vynutit určitá pravidla za kterých by pořádání závodů poivolila. Jak psal Václav jde jen o předběžný souhlas. Bude asi rozumné počkat s definitivním povolením až si přečtou propozice a pak se může diskutovat, třba i na schůzi.
K tomu co se tu vytahuje o dodržování RŘ, kdo z vás nikdy neporušil RŘ? Myslím si, že každý někdy udělá něco proti pravidlům.
- Středa 8. února 2012 v 7:24® Piranha
-
IVO> ještě jsem se tě chtěl zeptat.Nezkoušel jsi kontaktovat toho organizátora?Třeba by ti prozradil záměry, propozice závodu a jiné.
- Středa 8. února 2012 v 7:23® Piranha
-
IVO> ještě ne, ještě je čas.
- Středa 8. února 2012 v 7:21® IVO
-
Piranha> nejspíš v práci , ne ?
)
- Středa 8. února 2012 v 7:12® Piranha
-
Tak kde jsem to skončil, aha.Mára
Tento příspěvek byl editován 8.2.2012 07:13:01 uživatelem Piranha. - Středa 8. února 2012 v 6:52® foks01
-
1Mara> mám pocit že Barča DUCHCOVU nepatří,má ji jen v pronájmu,jestli kecám at mě COrmoran opraví,ono vlastnit a mít v pronájmu je dost velký rozdíl.
- Středa 8. února 2012 v 6:31® majkyss
-
Budíííččččéééééééék
- Úterý 7. února 2012 ve 22:59® IVO
-
Piranha> bbzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..
Dobrou všem.
- Úterý 7. února 2012 ve 22:55® Piranha
-
IVO> víš co, ty bojlízáku
já jdu spát.A s tím Vendou Turkem si pokecej
- Úterý 7. února 2012 ve 22:43® IVO
-
Piranha> to vím. A dobře. Muškaření tohoto charakteru se věnoval můj nejlepší kámoš – Martin Šimek. Bohužel – již nežije
- Úterý 7. února 2012 ve 22:41® IVO
-
Piranha> jakou asi tak čekáš odpověď , hade ?
Může ??????????????????? Proč ???????????????????
- Úterý 7. února 2012 ve 22:40® Piranha
-
IVO> jo sorry musí se jen zhebnout, může, to je to správné slovo.
- Úterý 7. února 2012 ve 22:39® Piranha
-
IVO> a muškařina není jen o pstruzích a lipanech, ale i o jelcích bolenech a kaprech.Zkus to někdy, doporučuji.
- Úterý 7. února 2012 ve 22:39® IVO
-
Piranha> musí ????????????????????????
Proč ????????????????????????????????????
Davide, Davide .....
- Úterý 7. února 2012 ve 22:37® Piranha
-
IVO> Ivoši pamatuji ty časy bylo to dál jak 5 let Kaprařině se nevěnuji již 9 let.Ale snažím se být férový ke každé rybě.Né jen té co preferuji v rybaření.Ryby jsou můj život stejně tak rybaření a příroda kolem ní a snažím se jí chránit.To samé děláš ty, vím to, ale někdy prostě člově musí povolit.Aspoň na 4 dny
- Úterý 7. února 2012 ve 22:35profil byl smazán
-
IVO> Nemám čim,kluci si to mezi sebou musej vyřešit spolu.Piranhu zvládneš sám
- Úterý 7. února 2012 ve 22:33® IVO
-
hering> je to vždy o rozhodnutí: košile, nebo kabát…
- Úterý 7. února 2012 ve 22:29® hering
-
Chtěl jsem sem něco napsat k pořádání závodů,ale už nemám chuť!!! Zvrhlo se to tu jen k hádkám a napadání!
Přečetl jsem vše – záhul se tím prohrabat.To každopádně.
Nejblíž jsou mi reakce Václava III
- Úterý 7. února 2012 ve 22:28® IVO
-
mannice> Tak mi taky trochu píchni a nestůj opodál …
))
- Úterý 7. února 2012 ve 22:27® IVO
-
Vaclav III.> to mi stačí. Jen ty Žernoseky – viď Václave. To by byl jiný scénář ..
))
- Úterý 7. února 2012 ve 22:25® IVO
-
1Mara> viz výše
- Úterý 7. února 2012 ve 22:25® IVO
-
Piranha> a hlavně – není nutné brát všechno smrtelně vážně. Sarkasmus a ironie patří k životu
Posílám ti pecku, kterou jsem před lety složil s Leškem Semelkou..
) Ber to jako muškařskou hymnu
))
- Úterý 7. února 2012 ve 22:21® IVO
-
iranha> uznat a přijmout názory jiných – to je rozdíl. Znám tě Davide řadu let. Čtu to, co píšeš rovněž řadu let. Fakt, že nereaguji na tvé názory ještě neznamená, že je přijímám. Zkus porovnat své postoje a názory z doby cca před pěti roky . T o byl – jak jistě uznáš – jiný level – a hlavně směřoval k jinému druhu ryb, než v současnosti. Chápu – člověk se vyvíjí. Pocitově i názorvě. Ale – mám dobrou paměť a pamatuji si, že ti osud velkých kaprů své doby nebyl rozhodně lhostejný. A nyní téměř podporuješ kaprařské závody …
- Úterý 7. února 2012 ve 22:20® 1Mara
-
IVO> Já jim na hystorii kašlu , a na ty keci taky . To že jsem rybařil jeden den na Barče a měl to povolený ústně od toho komu ta voda patří , tak jsem sice řád asi porušil , ale né tolik , abych tím týral ryby , jak se to děje o závodech .
- Úterý 7. února 2012 ve 22:16® IVO
-
1Mara> je třeba hledat v historii…
)
- Úterý 7. února 2012 ve 22:15profil byl smazán
-
Hošíííí, vy se tu dneska předvádite teda
.