Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 7. února 2012 ve 22:15® foks01
-
majkyss> neruš ted
- Úterý 7. února 2012 ve 22:15® Piranha
-
1Mara> kua kam na ty povolenky chodíš, to je povolenka boatovat na Barboře, povolení chytat na zatopené soukromé šachtě.Sežeň mi taky nějakou vyjímku
- Úterý 7. února 2012 ve 22:14® foks01
-
1Mara>to mě je celkem jedno od koho,tak vidíš,tobě někdo něco povolí ustně mimo RŘ,ostatní at si trhnou nohou a rožčiluješ se nad legálníma závodama…nepřijde ti to divné.?.na tech závodech by mě možná vadilo jen to,že se na tom napakuje někdo uplně od jinud,co k té řece nemá vztah.
Tento příspěvek byl editován 7.2.2012 22:17:43 uživatelem foks01. - Úterý 7. února 2012 ve 22:12® majkyss
- Ahoj všem
- Úterý 7. února 2012 ve 22:10® 1Mara
-
foks01> U mě po piči ..... Né tady za to , ale za něco jiného ! A jinak ustně jsem to měl povolený , od koho ti neřeknu , howno je ti potom !
- Úterý 7. února 2012 ve 22:07® foks01
-
1Mara> co se čílíš,šlápl sem ti na kuří oko?…mě šlo jen o tvůj výrok aby všichni dodržovali RŘ řád bez vyjímky,tak to nepiš když ho sám nedodržuješ.Sám jsi to ted přiznal.A co že to ted mám?…a mužu tě ujisti,že ty jsi tam z boutu byl když už obec povolení dávno nevydávala,sám sem si to tam byl zjištovat a je to dobré 2 roky,tak se s tím neoháněj.
Tento příspěvek byl editován 7.2.2012 22:09:12 uživatelem foks01. - Úterý 7. února 2012 ve 22:05® Piranha
-
IVO> a pokud do mě chceš šít Ty, kterému jsem nic špatného zatím neřekl, tak opravdu se již k této debatě nebudu dál vracet.Na to si tě pořád ještě vážím. Myslel jsem že uznáváš názory jiných.
- Úterý 7. února 2012 ve 22:03® 1Mara
-
IVO> Kdo to jé ? Kaprařomuškař ? Nikoho zde nevidím .
- Úterý 7. února 2012 ve 22:02® Piranha
-
IVO> a co od něj očekáváš ty.
- Úterý 7. února 2012 ve 22:00® Piranha
-
IVO> od muškaře jen.Když vidím jak se chová bývalej kaprař, tak už na kapry nemám náladu.
- Úterý 7. února 2012 ve 21:58® IVO
-
1Mara> co čekáš od kaprařomuškaře ?????
- Úterý 7. února 2012 ve 21:57® Vaclav III.
-
IVO> K odpovědi na Tvé otázky : čím je kaprařský závodník nadřazen členovi ČRS – odpovídám ničím.Předpokládám, že je závodník členem ČRS s platnou povolenkou na daný revír.A jsme u vyhražování místa.Praxe je taková(jiné případy)kdy je daný úsek na daný čas vyhrazen pro konání závodů.Před časem jsem lovil na pískovně.Ráno u vody nikdo, na stromech cedule o zákazu rybolovu od 12 hod – závody.Když začali závodníci obsazovat místa,měl jsem na výběr.Zaplatit 150 Kč a zúčastnit se závodů, nebo se sbalit a jet domů.Jel jsem domů, respektoval jsem to.O faktické organizaci závodu podrobnosti neznám, ale k předběžné žádosti není důvod dávat hned zamítavé stanovisko.Určitě bude možnost k vyjádření až uvidím propozice.Z toho, co jsem zatím letmo pochytil jsou vztahy mezi kapraři dnes ještě horší než dřív.Pokud by šlo o megalomanskou akci ve stylu Tovačov, nebo Liptovská Mara je na uváženou nad volbou vhodnější vody.To není ale vše.Stále se nemohu zbavit dojmu,že existuje určitá skupina rybářů,keří se sami postavili do rolí samozvaných ochránců Labe.Je smutné, že se sobecky myslí jen na kapry.Probůh, kolik jsem zažil kaprařů, kteří jsou schopni kapry líbat, ale uloveného candáta bez milosti praští po hlavě, nebo straží nádherné líny na sumce.Jsou situace kdy si Dušínovskou masku navlékají podle situace, jak se jim to hodí.Jednou lijí z kulek písmenka a podruhé z písmenek kulky.Za ušlechtilost a lásku k rybám a přírodě se dá schovat spousta svinstva.Opět musím připomenout na Podhoří, kdy nikdo , kdo ježí hřbetní ploutev při představě závodů na Labi ani nepípl.Ono to je choulostivé téma co ?Je proto lepší jít cestou menšího odporu a hledat chyby hlavně v ČRS. To ostatní osobně
- Úterý 7. února 2012 ve 21:57® Piranha
-
1Mara> když uvidím cikána mlátit stařenku tak si půjdu kopnout taky když oni to dělat můžou.Ty se mi jenom zdáš.A já že jsem dement?
Tento příspěvek byl editován 7.2.2012 21:57:40 uživatelem Piranha. - Úterý 7. února 2012 ve 21:55® Piranha
-
1Mara>
On si začal ty vole ty jsi se vrátil do školky ne
- Úterý 7. února 2012 ve 21:54® 1Mara
-
BlueShark> Já si nenaběhl , Foks začal první ! a za další v té době to bylo povoleno obecným úřadem Oldřichov , než to převzala naše organizace. Chytalo tam z pramic spousty lidí a nikdo jim neřekl ani popel , možná jsem porušil RŘ , ale kdo né žéé ? Ale je vidět že si Foksík chtěl dosáhnout toho čeho chtěl , tak to má a jasně napsaný.
- Úterý 7. února 2012 ve 21:52® olda
-
Chlapci nechtělo by to sprchu,a pokračovat zítra.Já jen že tady můžu nakonec zůstat sám,a já se sám bojím.
- Úterý 7. února 2012 ve 21:52® Piranha
-
1Mara> ty jsi měl bejt raději sticha od začátku.Teď ani nevíš kam a na koho střílet.A to vše kvůli 4 dennímu závodu na Labi.
- Úterý 7. února 2012 ve 21:51® IVO
-
Kucíííí – buďte frajeři :
Kordy, pistole, šavle, nebo půllitry ????
- Úterý 7. února 2012 ve 21:50® 1Mara
-
Piranha> Ještě že jsi takový dement
- Úterý 7. února 2012 ve 21:49® BlueShark
-
1Mara: Máro, ale to si nabíháš Ty, Ty jsi dával argumenty, foks důkazy nebo naopak? Já už ani nevím, ale buď vše na 100% nebo nic, tak v tom má bohužel pravdu, tak nezlob
- Úterý 7. února 2012 ve 21:47® Piranha
-
1Mara>
bum, prásk a zásobník na zemi
- Úterý 7. února 2012 ve 21:44® 1Mara
-
foks01> Tak poslouchej , když se chceš bavit na tadyté notě , tak na rovinu , mám na to argument , ale do toho je tobě hovno jasný . A tím končím stebou jakoukoliv konverzaci !! A to definitivně !Trpělivost jsem měl stebou dosti dlouho !
Tento příspěvek byl editován 7.2.2012 21:45:38 uživatelem 1Mara. - Úterý 7. února 2012 ve 21:39® foks01
-
1Mara> fajn,takže když jsi na Barče chytal z boutu tak jsi neporušil RŘ???…to je myslím dost dobrej argument,v RŘ to povelené nebylo.Tak možná že jsi byl jen natvrdlej ne?
Tento příspěvek byl editován 7.2.2012 21:44:02 uživatelem foks01. - Úterý 7. února 2012 ve 21:37® IVO
-
mannice> jasný. Rozumím.
- Úterý 7. února 2012 ve 21:34profil byl smazán
-
IVO> Jen sem vyjádřil upřímně,že mě to potěšilo. Nic víc
.
- Úterý 7. února 2012 ve 21:32® IVO
-
mannice> hele nepospíchej. DUC DUC DUC poslochat nikdy nebudu
))
- Úterý 7. února 2012 ve 21:29profil byl smazán
-
IVO> Díky, vážim si toho. Kort,když sme se né vždycky shodli.
- Úterý 7. února 2012 ve 21:16® IVO
-
mannice> no přečetl jsem dost toho ,co jsi napsal. Bez reakce. Píši ti až nyní. A za tím si stojím. Není to med kolem huby. Nemám k tomu důvod.Prostě – myslím, že "tvý patrony " maj myšlenku ..
)
- Úterý 7. února 2012 ve 21:12profil byl smazán
-
IVO> Já nemám pocit,že bych se nějak změnil. Názor na svazovky vs soukromáky mám pořád tak nějak stejný. To byla defakto ta věc v který jsme si nerozuměli.
- Úterý 7. února 2012 ve 21:09® IVO
-
BlueShark> nebo seřizují mířidla…
))