Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 6. února 2012 ve 21:45® 1Mara
-
mannice> To jó , vždyť jsem ti to i tak psal , že raději ustoupíš a pujsdeš jinam než se hádat z debilem
Jinak vedle je na tebe otázka , kdybys nestíhal
- Pondělí 6. února 2012 ve 21:32profil byl smazán
-
1Mara> Já nevim,nějak nemám potřebu vyhledávat konflikty. Místo toho než abych mu to tam servíroval a předváděl mu jak se loví. Tak to bych radši zašel někam,kde má člověk ještě aspoň trochu klidu.
Né že bych nehájil svý zájmy,ale dneska to zrovna vidim takhle.
- Pondělí 6. února 2012 ve 21:24® 1Mara
-
mannice> Ano dnešní zákony jsou jen poloviční , ze všeho se dá něco vochcávat a českej vychcanej a línej člověk využije všeho, kde jsou ty časi kdy si lidi vážili toho druhého , to už je fuč . Takže jak jsem psal , když si budeš trvat na svém , tak sic nasranej , ale své právo si prosadíš , ale většinou je to tak , že se otočíč a půjdeš jinam , co se týče psa , bych neřešil , nosím plynovku a jen by se ke mě přiblížil , nebál bych se jí použít na svou obranu !
- Pondělí 6. února 2012 ve 21:18profil byl smazán
-
IVO> To sice ano,ale pokud bude mít nájemník puštěného psa a něco se stane,je všechno jenom o tvrzení proti tvrzení.Ve skutečnosti všichni víme, že kdyby pes někoho pokousal a podalo by se trestní oznámení na majitele psa. Nic by se nestalo. Policie by takový případ řešila jako přetupek a rybář,respektive rybáři by měli vítr podruhé vstoupit na „pozemek“.
Nikdo si nebude chtít při lovu znepříjemňovat den a tak raději obejde pozemek,ikdyž ve skutečnosti na to právo má.
Chci tim říct, že v dnešní době ať je člověk jakkoliv v právu jsou zákony postaveny,tak oboustraně. Že výsledek neni nikdy předem jasný a může nakonec na něj doplatit i ten kdo je v právu. Můj názor
- Pondělí 6. února 2012 ve 21:12® IVO
-
1Mara> byl jsi rychlejší …
))
- Pondělí 6. února 2012 ve 21:10® IVO
-
mannice> znovu opakuji – práva majitele pozemku nepřecházejí na nájemníka. Do toho spadá např. i možnost oplocení atd.A v tebou popsaném případě je dotyčný majitel psa za jeho chování zodpovědný.
- Pondělí 6. února 2012 ve 21:08® 1Mara
-
mannice> Zavoláš PČR a budeš trvat na svém , že jdeš sem vykonávat rybářské právo a majitel , teda nájemce tudíš porušuje zákon . Je povinen tě na ten pozemek pustit
Tento příspěvek byl editován 6.2.2012 21:09:41 uživatelem 1Mara.Pes musí být na vodítku a z košíkem , pokavaď tam není povoleno venčení psů , není to ani jeho pozemek , ten patří mětskému úřadu a nebo pronajímateli , a myslím si dokonce že ze zákona a nebo z jejich smluv to nesmí být oplocený , ale zase tomu rozumím jak koza petrželi
Ale dá se to v zákonech dohledat a nebo zde a nebo u sousedů dopídit jak to vlastně vůbec je , ale myslím si že RŘ. je v tomhle ohledu směrodatný a majitel byl obeznámen že nesmí bránit výkonu rybářského práva
- Pondělí 6. února 2012 ve 21:02profil byl smazán
-
IVO> Ale ikdyž je jen pronajatý pozemek,těžko tam vejde rybář (na vlastní nebezpečí),když tam bude mít nájemce třeba psa.
Proti závodům na Labi jsem,ikdyž to nad střekovem neznám a mělo by mi to být teoreticky jedno.Ale vážim si řeky jako takový a toho co tu zbylo.
- Pondělí 6. února 2012 ve 20:15® IVO
-
majkyss> se musíte dohodnout spolu..
)
- Pondělí 6. února 2012 ve 20:13® IVO
-
Piranha> ale dá. A právě proto,aby tady nevznikal obdobný precedens. Jsou zde běžné – zákonné postupy.
- Pondělí 6. února 2012 ve 20:12® Piranha
-
majkyss> vole ještě toho, diktátorů už bylo dost.
- Pondělí 6. února 2012 ve 20:10® Piranha
-
IVO> o tom vím, ale než se hádat nebo se nakonec nechat napadnout fyzicky, tak raději ho pošlu do píšťaličky a jdu jinam.A on zvítězí.Nač já se budu hádat, nebo soudit.Jdu na ryby a chci si odpočinout.Od toho by měla konat za mě jiná funkce. Ale stejně se s tím nic neudělá.
- Pondělí 6. února 2012 ve 20:07® vladah
-
majkyss> toho raději neber nebo bude ještě diktovat co a jak a když ho neposlechceš tak ti dá bodlo
- Pondělí 6. února 2012 ve 20:06® majkyss
-
IVO> Jasný jdu do toho,ale jen když půjde aj 1Mára
- Pondělí 6. února 2012 ve 20:04® IVO
-
majkyss> zatím jsme jenom tři – chceš se přidat ?
))))
- Pondělí 6. února 2012 ve 20:01® IVO
-
Piranha> Davide – musíš oddělovat pozemky prodané a pronajaté. To je podstatný rozdíl, i když by při výkonu rybářského práva rozdílem býti neměl. Pokud si někdo pronajme od obce pozemek a myslí si, že je tím pádem jeho a bude z něho zájemce o výkon rybářského práva vyhazovat, tak se dopuští protiprávního jednání ! Totiž – práva majitele nemovitosti nepřecházejí na nájemce. A v takovém případě je to minimálně vyhrazování si místa k lovu. To jen na okraj.Paradoxní je, že si nájemci na pronajatý pozemek dají ceduli -Soukromý pozemek – vstup zakázán !!Měli by se trochu informovat !
Tento příspěvek byl editován 6.2.2012 20:05:58 uživatelem IVO. - Pondělí 6. února 2012 ve 20:00® majkyss
-
IVO> Tak mi tam drž flek
vladah> S tebou do toho nejdu vem si Olouška
- Pondělí 6. února 2012 v 19:57® IVO
-
majkyss> zkus to přímo u mne …
))
- Pondělí 6. února 2012 v 19:56® Piranha
-
IVO> víc mě sere věčný pronajímání pozemků kolem vody než závody.Koukni na pískovnu jak dopadla a nikdo nikdy pro to nebojoval a ti co na to dříve remcali, mají dneska na Labi bo pískovně svůj soukromej flíček.To mě sere nejvíc a ne jedny 4 denní závody na Labi.
- Pondělí 6. února 2012 v 19:53® BlueShark
-
vladah: Tam se na (po)trhaného cejna nechytá!!! To je kaprařina!
- Pondělí 6. února 2012 v 19:51® vladah
-
majkyss> tak tys ted dal tomu třešničku na dortu
Tento příspěvek byl editován 6.2.2012 19:53:00 uživatelem vladah.ale jo udělame svuj tym a pujdem lapat spolu
- Pondělí 6. února 2012 v 19:50® 1Mara
-
majkyss> Ty buď rád že ráno nastartuješ auto voe
- Pondělí 6. února 2012 v 19:50® majkyss
-
Může mi někdo napsat kde se přihlásím do toho závodu ?
- Pondělí 6. února 2012 v 19:48® 1Mara
-
IVO> A né jednou
- Pondělí 6. února 2012 v 19:47® IVO
-
Piranha> přečti si pořádně vše, co jsem ti k tomuto tématu níže napsal. Odpověď tam jistě snadno najdeš.
- Pondělí 6. února 2012 v 19:43® Piranha
-
IVO> Ok.ale odpovědět jsi mi ještě mohl.
Tento příspěvek byl editován 6.2.2012 19:44:00 uživatelem Piranha. - Pondělí 6. února 2012 v 19:41® IVO
-
Piranha> víš co Davide – pusť to z hlavy…Jak jsem psal – je nutné uvažovat v souvislostech… Někomu dojde , někomu ne. Máš na to svůj názor. Tvoje věc.
- Pondělí 6. února 2012 v 19:36® Piranha
-
Ivo co by to mělo být konkrétně.Po 4 dnech.Plesnivá voda od koulí.Nenávratně vyválená tráva, nebo hektolitry oleje s opodál stojících aut?Nevím proč a co by mělo způsobit katastrofu.Za 4 dny.A že se tam někdo vrátí si zachytat?Já se také vracím tam kde mám krásné zážitky.Nechápu to. Kua už mě bolej pracky, je vás na mě moc komu všemu odepisovat.A navíc do mě buší vladach na skype
- Pondělí 6. února 2012 v 19:34® 1Mara
-
chosebaits> Ještě by tady smrděl
- Pondělí 6. února 2012 v 19:32® chosebaits
-
Piranha> Neboj,je to tvuj názor a my tě za to nebudem věšet na trám.