Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 6. února 2012 v 19:31® IVO
-
Piranha> to je přeně ono – pokud to bude katastrofa – tak to nikdo do původního stavu nedá !!!!!!!
A riskovat to stylem – no buď to dopadne dobře ,ale možná že ne – to je fakt hloupost – slušně řečeno. Pořadateli samozřejmě nejde o blaho rybářů závodníků. Na místní rybáře kašle už absolutně. Ten to dělá pro prachy. Pokud o takových závodech něco víš, tak vezmi kalkulačku a počítej. je to snadné. A výjde ti , proč někdo takové závody pořádá !!!!!!! Opravdu to pořád nechápeš ??? Takovej cirkus kolem nádherné řeky s požehnáním svazu s cílem dopřát cca čtyřicítce rybářů pocit výjimečného kapraře a pořadateli tučný zisk na úkor všeho, co jsem popsal . Pokud si chce někdo masturbovat vlastní ego, tak ne na úkor ostaního a ostatních. To je to, oč tu běží.
- Pondělí 6. února 2012 v 19:31® Piranha
-
1Mara> pořád tam ale bude platit rybářský řád a ten se má dodržovat.Ty dutá řepa o tobě to vím
tobě nemá cenu nic vysvětlovat radši.Dávám to jako přirovnání.Má to mnoho společné.
- Pondělí 6. února 2012 v 19:29® Piranha
-
IVO> Pokud se vám to povede zatrhnout, tak v pořádku.Já nejsem ani s váma ani proti vám, jen mi prostě přišlo sobecký do toho takhle bušit.Ale je to každýho právo.Pokud se bude hlasovat pro či proti, hlasovat nebudu ani pro jednoho.Prostě toto je mi celkem buřt.Jsem pro i proti, prostě v této diskuzi jsem neutrální.Doufám že to na našem přátelství a přátelství s ostatníma neutrpí újmu.Jsou to prostě jen mé názory.Tak jako mám kamarády různě politicky zaměřené a bavíme se spolu.
- Pondělí 6. února 2012 v 19:27® 1Mara
-
Piranha> Ty jsi natvrdlej ? nebo to jen ze sebe děláš jak ti psal Ivo ? jestli že ten rybník se bude rušit jako svazovka a bude se dávat do soukromí , odbahňovat a podobně , tak je potřeba ty ryby vychytat a přendat , je to pro vás Ústečáky lepší , dělá se to pro vás , a nebo se na ty ryby vysereš a necháš je tam ?
- Pondělí 6. února 2012 v 19:24® Piranha
-
chosebaits> bude se slovovat jak tomu říkáš rybářským prutem.A to je regulerní lov.A taky se svým způsobem nebude dodržovat řád.Je to to samé jak psal Ivoš s tou K70 a 24h.
- Pondělí 6. února 2012 v 19:22® Piranha
-
IVO> Proč, ani nevím.Možná se mi názor vás všech zdá od vás malinko sobecký. Už to řešit nechci.pro mě si myslím to žádný přínos nebude.Jen mám strach aby tam nebyl nepořádek a k rybám se chovalo tak jak má.Proč jim nedat šanci.Pokud to bude katastrofa, tak už se nic příště nebude pořádat.
- Pondělí 6. února 2012 v 19:21® 1Mara
-
IVO> On se umlátí sám
- Pondělí 6. února 2012 v 19:20® chosebaits
-
Piranha> Ale to je asi něco jiného,nemyslíš.Já když lovím el.agregátem tak taky porušuji řád i zákon.Jenže já takto lovím za nějakáým učelem který je potřebný a né pro svou radost či něco jiného.
- Pondělí 6. února 2012 v 19:19® IVO
-
Piranha> a navíc spekuluješ velmi absurdně . Vcelku se nabízí otázka – proč ?
- Pondělí 6. února 2012 v 19:17® IVO
-
Piranha> Davide – spekuluješ a uhýbáš od tématu.
- Pondělí 6. února 2012 v 19:17® Piranha
-
IVO> pokud to Labe zničí do 3 let, tak si nasypu na hlavu popel i s 1Márovo hovnem
Labi nejvíce uškodila Vítkova kazeta Poklad na Labi než jedny 4 denní závody.
- Pondělí 6. února 2012 v 19:16® chosebaits
-
Piranha> Já to napsal jako příklad a né že tam někdo přišel s kufříkem.
- Pondělí 6. února 2012 v 19:14® Piranha
-
Jsem zvědav kolik kaprařů se zůčastní slovení Podhoří.Slyšel jsem, že by tam taky měla být non stopka aby se pokusily slovit trofejní ryby a přesadit do jiného revíru.To taky bude taková náhlá 24ka a do 7kg a 2 ušlechtilých ryb to asi taky nebude.
- Pondělí 6. února 2012 v 19:12® IVO
-
Piranha> Rád ti odpovím, byť není možné srovnávat jednu osobu s cca 40 lidmi. Ano – v minulosti jsem párkrát rybu zasakoval, ovšem jen na pár minut, abych si připravil všechno potřebné pro focení. Žádné půldenní či delší sakování. Navíc – tam, kde je zavedená horní míra kapra obecného – na tomto úseku 70 cm, tak nesmíš rybu uložit do saku a jsi povinen ji neprodleně vrátit zpět do revíru. Předpokládám, že ti to je známo. Popravdě – nechápu tvůj narychlo vyřčený alibismus – abych náhodou někde neprohlásil, že se závody souhlasíš … A k tomu úseku. Pokud ho znáš, tak téměř celý vede podél cyklostezky. Co na ten šrumec řeknou její uživatelé nechci ani předjímat. A o dnu asi nevíš vůbec nic – když píšeš o lavoru. Myslím, že časem možná pochopíš, že svým souhlasným přístupem k těmto chystaným závodům jsi šlápnul trochu vedle. Stejně jako formou jejich obhajoby.
- Pondělí 6. února 2012 v 19:11® Piranha
-
chosebaits> pokud jsi si na 100% vědom že jde nebo půjde o uplácení oznam to na policii.Pokud nic nevíš, raději se zdrž zbytečných slov.Co ti na to mám říct.Všichni jste vystřelili jako by jste to věděli na 100%, jako hotová věc.Pravidla těch závodů nikdo nečetl zatím tak se může jen spekulovat. Jdu muškařit jak řekl Pohňas
- Pondělí 6. února 2012 v 19:08® Piranha
-
Poušťák> na to jsem Venco přesně čekal až začne někdo s urážkami, proto opouštím tuto debatu.Jak jsem již níže psal, nepřinese to nic dobrého, ale ani špatného.Pár závodníků tam vyhoří a už se tam neobjeví.Ten Sebuzínskej lavór není zase až tak lehkej úsek. Svůj názor jsem řekl.Nejsem ani pro ani proti.Ales gut.
- Pondělí 6. února 2012 v 19:05® chosebaits
-
Piranha>Já ti rozumím a cháputě,ale … Nechci ukazovat že když nemužu já tak nemuže nikdo,ale proč ty jako člen chceš změnu (je jedno jakou)a téměř jseš blbej(např.K 70) a nikdo to neřeší a když přijde nějak blb s kufříkem či z Prahy tak jde vše!! To je problém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tento příspěvek byl editován 6.2.2012 19:06:39 uživatelem chosebaits. - Pondělí 6. února 2012 v 19:02@ Poušťák
-
Piranha>Ty jsi Davide opravdu trdlo a nevíš o co všem jde.Tomu Pražákovi jde jen a jen o to,aby vydělal prachy a zmizel.Našemu úseku trvalo 12 let,než se vzpamatoval po nájezdech a drancování a to se jedním závodem stane opět.Nás tady každý porybný nahání jak zvěř kůli nočnímu lovu,brojej proti bijlísákům a najednou jde povolit závod s nonstop rybolovem atd.?Zdá se mě to dost podezřelé a smrdí to,ale nechci psát čím.Dej si pár facek a jdi muškařit.Venca Pohn
- Pondělí 6. února 2012 v 18:54® Piranha
-
chosebaits> Pepíno kurva vy to nepochopíte.Jste jako malé děti.On mě bouchnul já ho musím praštit taky.On má dudu já chci taky a když to nemám já tak nikdo.Jsou to závody tak se udělá vyjímka pro závody.Vždyť to není nic tak strašně špatnýho.Jsou jiný věci co by se měly řešit.Ten úsek kde maj ty závody bejt jsou mistem kde se nejvíc na řád sere a porušuje se.A kdyby jsi viděl i jací lidé ho porušují.Sám to moc dobře vím.
Tento příspěvek byl editován 6.2.2012 18:54:59 uživatelem Piranha. - Pondělí 6. února 2012 v 18:54® Piranha
-
chosebaits> seklo se to máznul jsem tu první reakci.
Tento příspěvek byl editován 6.2.2012 18:55:25 uživatelem Piranha. - Pondělí 6. února 2012 v 18:52® 1Mara
-
chosebaits> A toho není málo , sami nařizujou a sami porušujou , kážou víno a pijou vodu . Takhle bych to viděl i já
- Pondělí 6. února 2012 v 18:50® chosebaits
-
Piranha> Tady jde o to že když mě tam někdo lapne tak mám problém a někdo to dostane s dekretem.Není to trochu blbé! Tady se dá říci že tu něco smrdí
- Pondělí 6. února 2012 v 18:48® Piranha
-
IVO> ale nezapomeň na to, že jsem nikde neřekl že s tím souhlasím, jen říkám že mi to osobně nevadí a nemám nutkání bránit tomu.Možná jsem trochu hájil tuto věc, ale nelze být jen jedna strana
- Pondělí 6. února 2012 v 18:47® Piranha
-
1Mara> tvůj názor ti neberu, také mám svůj vlastní.
- Pondělí 6. února 2012 v 18:44® Piranha
-
IVO> ani nic špatnýho.Vydá se BP o závodech na Labi.Nic jiného.Nějaká škoda díky 4 dennímu krmení si myslím že na "Labi nehrozí oproti uzavřené vodě, ale i ta se s tím popere.K70 se neporuší, ryba se vrátí.Ty jsi nikdy nezasakoval rybu v noci na ranní focení?Nechytal přes noc, či bivakoval?Nevjel jsi autem tam kam jsi neměl?A bylo to nějak na škodu někomu?Nebylo.Tak proč by teď mělo.Přibylo jen další pravidlo, které se neporuší celé, jen částečně a pokud to posvětí MO tak vlastně vůbec.
- Pondělí 6. února 2012 v 18:44® BlueShark
-
Piranha:
Tak to jsi vystihl
Jinak ohledně toho kaprařského masakru (nebo závod se tomu říká), jsem také proti. To je zase samá vnada na lidi, kanadské vlasce, japonské navijáky, čínské pruty, ale co tu chytěj rize českého, to už jim nedojde
- Pondělí 6. února 2012 v 18:41® 1Mara
-
Piranha> Je to můj názor , tak mě to nechtěj nijak vysvětlovat , vidím na videích , jak se zachází s rybami na závodech . je to to samé jako že ty musíš makat a na důchod ti stát dá pravděpodobně hovno , ale cigán to má vše zadarmo a i léčbu od doktorů ! Zákony jsou proto aby se dodržovali a né porušovali ,jak si kdo vzpomene aby se obohatil!, na víjímky jim seru .
- Pondělí 6. února 2012 v 18:41® chosebaits
-
IVO>Správně. Proč někdo muže a někdo ne.Zase bordel a tak buď všichni a nebo nikdo.Není to problém jen vaší MO nebo já mám u vás taky platnou povolenku a teda mě někdo omezuje.
- Pondělí 6. února 2012 v 18:39® Piranha
-
vladah> třeba se to tam řešit bude, ale od toho je diskuze.Od slova diskutovat, bavit se.Proto je tu server o rybaření.Každýmu se nelíbí koukat na pípovo koule, nebo odkazy na cikánskou hudbu
- Pondělí 6. února 2012 v 18:39® IVO
-
Piranha> zkus se na to podívat v souvislostech a možných – popsaných důsledcích. Takové závody neapří na svazovky ,ale na soukromé vody. Lovosický úhoř je závod o jednom večeru – navíc s dlouhou tradicí. navíc nesrovnatelný s kaprařskými závody po dobu 4 dnů . V lovosicích je výjimka pouze na denní dobu lovu. Tady bude muset být na denní dobu lovu, na eventuelní zavážení návnad (nástrah) a na nedodržování K 70. Co dobrého to přinese ??? Dovolím si odpovědět : NIC