Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 6. září 2009 v 18:38® 1Mara
-
sus1> Děkuji ti chlapče a co už je to dobrý ? nebo né ???
A ještě jedna fotka z dneška ten nej. Lín
- Neděle 6. září 2009 v 18:36® 1Mara
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Neděle 6. září 2009 v 18:34® 1Mara
- Neděle 6. září 2009 v 18:31® 1Mara
- Neděle 6. září 2009 v 18:29® 1Mara
- Neděle 6. září 2009 v 18:27® 1Mara
-
Táíááááááááááák u už jsem tady opičáci
Tak na ůvod , vyšel mi konečně můj první článek v životě o naší říčce Bílině a jsem moc rád za chválu a zato že se lidem líbí Děkuji.
Dáááále chci trochu vynadat lidem co se bojí trocha deště a vítru i když jsem sliboval že děti budou v bezpečí v boudě a teple. Hoší pro příště ( výte koho se to týká ) když nahlásíte učast a v den příjezdu , nebo den před příjezdem že nedorazíte , tak to je fakt nemilí páááč je pro vás nakoupeno zboží a oto více musejí platit všichni zůčastněný a to je nemilé páááč to bylo na chlapskou hlavu dražší o 100 kč, a nehledě že člověk se na vás móc těší a pak jen zklamání .No nebudu to pitvat tak snad příště se polapšíte
.
Teď ke samotnému srazu Chytejáků a borců chlastání bílého vína pod plným
. Všem děkuji za ůčast a slušný průběch akce bez jakéhokoliv problémů a nehod. Zlili jste se doufám řádně Patlaloš, Pípa, Voda , Monča
), jídlo doufám chutilo a stačilo
. Dnes ráno jsem po odjezdu a chvilku ralaxování šel na rybky tam dozadu do rákosu jak jsem chytal v čéra večer a krásně jsem si zachytal
jako naschvál . za 1 hodinu lovu jsem vyndal 1 kapřík 50,2 líni 40,47,plotičky, 2 cejnofili , prostě byl tam u vody na ně rachot jinak si nedovedu vysvětlit proč třeba Piranha alias cejnofil nic nevytáhl
).Dále chci poděkovat Jirkovi a Laďce alias Patlaloš a Manažerka
), za umožnění pořádání srazu u nich na jejich pozemku a chytání na soukromém rybnícku,a zvlášť manažerce za celodenní ůklid potakové spoůšti
). No teď jen něco z zvrhlého večera
) ( fota)
- Neděle 6. září 2009 v 17:52® sus1
-
1Mara> Tak ses dočkal.
článek.
- Neděle 6. září 2009 v 17:21® Manažerka
-
Ahojky všem ze včerejšího srazíku…Díky za tu chválu,ale když to člověk chce udělat, tak to připraví a nic za to nečeká, jen snad tu dobrou zábavu a náladu všech
Tento příspěvek byl editován 6.9.2009 17:22:28 uživatelem Manažerka.Jsem ráda, že jsem poznala další fain lidi, kteří tu náladu nezkazí
Jinak ZTRÁTY A NÁLEZY : jedny holínky velikost 44 a stříbrný řetízek se zámkem a klíčkem, tak se přihlaste
- Neděle 6. září 2009 v 16:48® lucioperce69
-
taky musim všem poděkovat verča s paní komeníkovou si to nemohli vynachválit už se všici těšíme na další akci. Pípa: šejkspýry
si nech pro příště doma
- Neděle 6. září 2009 v 15:33® Piranha
-
koukam ze se jeste lecite
) No ja za chvilku vyrazim na feeder na cejnofili s tatou.Musim si spravit chut po tom prazdnym rybniku u Patlalose
, teda ne prazdnym, jeden 71 kapr tam je a par plotic
)
Jinak ted nevim z ceho mne boli bricho, jestli z toho vecnyho smichu, nebo z toho jak jsem si v noci odplivnul 2 litry u auta
)
Jinak se to celkem darilo a i pocasi bylo good.
- Neděle 6. září 2009 v 11:43® BlueShark
-
Nazdááár kamarádi. Akce byla bezvadna, jako takhle jsem se dlouho nezasmál a pořád. DJ Chomáčo je prostě třída
DDD Klobouk dolu před vypitím 4 lahvinek vína
Musím si lehnout a nabrat síly na zbytek dne, bylo to krušné vstávání
Fotky dodáááám…
- Neděle 6. září 2009 v 10:59® olda
-
Dnes vláčení za 4,5 hod jsem chyt 3 okouny,1 tlouštíka a dvakrá jsem sebou říznul na kamenech aspoň jsem nic neutrh,foto těch obrů většího jsem letos nechyt.
- Neděle 6. září 2009 v 10:56® olda
-
Luda> Držím ,to vůbec nespěchá jenom momentální nápad který po neuspěších mně brzo opustí.
- Neděle 6. září 2009 v 10:55® olda
-
Libor> Máš pravdu včera se to potvrdilo na tu mouchu ani drb a na rohlík to odsejpalo.
- Neděle 6. září 2009 v 9:49® Libor
-
olda> nejlepší muška je rohlík
- Neděle 6. září 2009 v 8:51® Luda
-
olda> vydrž Oldo, podívám se někam, kde by mohli psát o muškách pod splávkem.
Tento příspěvek byl editován 6.9.2009 08:51:39 uživatelem Luda.a nesměju se.
- Neděle 6. září 2009 v 8:04® Prasek_2007
-
Mára,Patlaloš,Manažerka: Ahoj všem, chtěl bych Vám moc poděkovat za zorganizování srazu. V této době je podobných počinů jako šafránu a proto nechci šetřit slovy chvály. Dalo to určitě spoustu práce a na výsledku to bylo vidět. Nálada byla bezvadná a lidi se báječně bavili. Velký dík Márovi za starost o děti,Barunka byla nadšená ze střílení a z pohárů měla velkou radost. Zub naštěstí přestal bolet,tak jsme se v klidu vyspali.Počasí sice ráno moc nepřálo,ale odpoledne se to už lepšilo a jak tak koukám z okna,tak dneska už to bude paráda. Ryby jsem také nějaké chytil,takže v tomhle také spokojenost. No a ten gulášek,ten byl!Takže ještě jednou moc děkujeme a těšíme se na další setkání…
Tento příspěvek byl editován 6.9.2009 08:05:55 uživatelem Prasek_2007. - Sobota 5. září 2009 v 19:40® olda
-
Tak jsem o5 zkusil plavanou a docela se dařilo asi deset krasavců,na chleba,housku na mouchu ani ťuk.
- Sobota 5. září 2009 v 10:14® olda
-
Luda> Poraď mi co koupit za mušku,chtěl bych zkusit na tlouště nějakou se splávkem,hlavně se mi nesmněj protože o tom nemám ani páru.
- Pátek 4. září 2009 ve 22:34® BlueShark
-
Kdo se chce kroutit ať se kroutí, u mě neexistuje
Zima zima, ale na akcičce dneska déšť nevadí, že prašule?
Když pojedeš večer, neuvidíš fotbal už vůbec
- Pátek 4. září 2009 v 19:53® olda
-
Luda> máš pravdu skoro jo,ale ono už to brzo přestane asi koncem září,jinak jsem strašně šikovnej.
- Pátek 4. září 2009 v 19:26® Luda
-
olda> ty tam na tom labi spíš, ne? Kdykoliv jsem vlezu, tak Olda dává foto od vody.
- Pátek 4. září 2009 v 15:28® olda
-
Čau srazitelé tak at máte zítra hezké počasí a dobrou atmosféru bez hádek a zvracení,dnes Labe 4–5 ráno vláčka 1 bolen 56 cm,1tloušt nevalné velikosti a několik pidi okounů,potom jsem přejel na druhý flek na plavanou a povedli se hlavně jeseni a několik tlouštů,jedna plotka vše na rohlíček,tak vám držím pěsti aby vyšlo hlavně počasí,at vám kapříci tahaj za špagáty.
- Pátek 4. září 2009 ve 14:16® fish-team-voda
-
Zdrávím UŠÁCI
JOJO VČERA JSME ŠLI SPOLU SPÁT
jo a ty žraloku modrej
za ty nadávky si u mě skončil
- Pátek 4. září 2009 ve 13:05® VODA
-
Tak hoši už se to bliží moc se teším na par jedincu jako je pirna ,mara , atd urcite to bude živa dyskuze? co ta telka bude tam nebo ne?
- Pátek 4. září 2009 ve 12:29® Prasek_2007
-
Piranha> doufám,že ráno nebude pršet.Já mám už všechno zbalené v autě,ale moje nová spolunocležnice se začíná kroutit,že bude pršet a zima
a tak. Navíc budu mít s sebou 5ti letou holku. Když bude hnusně,tak pojedeme večer dom,aby holky nemarodily…
- Pátek 4. září 2009 ve 12:24® Piranha
-
pocasi na zitra nic moc, bude chladno a v noci asi i kosa tak nezapomente i vic hadru hosi. Jdu na posledni sichtu a zitra teda tam.Budu sledovat deni v praci z mobilu.Cus.
Tento příspěvek byl editován 4.9.2009 12:25:35 uživatelem Piranha. - Pátek 4. září 2009 v 11:07® BlueShark
-
Fantozi: Okay, tytyty, uvidíme na srazíku
- Pátek 4. září 2009 v 11:00® Fantozi
-
BlueShark> je mi jedno, kdo ho schválil. Napsal jsem svůj názor, toť vše.
- Pátek 4. září 2009 v 10:54® BlueShark
-
Fantozi: Ten článek byl nejdříve námi schválen
Tento příspěvek byl editován 4.9.2009 10:55:00 uživatelem BlueShark.Kdo neumí nezamasí kdo umí a chce masit, zamasí stejně