Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 4. září 2009 v 10:49® Piranha
Piranha

Fantozi> to mne taky ale uz jsem si zvikl.Mozna to chce si o tom v klidku pohovorit a vysvetlit si nase nazory mezi sebou a pak se dobereme treba k nejake shode.A pokud ne, neznamena to ze by sem kvuli tomu jeden z nas nemel chodit.Kdo mne zna, vi proc jsem ten clanek psal, tak jak jsem psal. Nerikam ze te nechci poznat.Taky jsem zde resil veci s lidma a ne nejak mile a dneska jsou to moji nejlepsi kamaradi. S Šulikem jsem taky tady mel nejaky pře a nemam vuci nemu nejakou zast, je to kaprar a i dobrej podle fotek.

Pátek 4. září 2009 v 10:43® Šuli

BlueShark> Jsem abstinent,beru si jenom limošku:-)

Pátek 4. září 2009 v 10:42® BlueShark
BlueShark

Šuli: Jéé poznám nové lidi :-) To bude veliký, už vidím jak sháníme suda večer :-D DD

Pátek 4. září 2009 v 10:41® Fantozi

Piranha> máš pravdu, zaregistroval jsem se dnes, protožena Chytej běžně nechodím, neb mi tu někteří lidi připadnou více než divný.

Pátek 4. září 2009 v 10:32® Šuli

1Mara> S Fantozim dorazíme zejtra kolem šestý večer.Ne že všechno vychlastáte a sežerete:-)

Pátek 4. září 2009 v 10:18® Piranha
Piranha

Fantozi> a jeste jedna vec, na Labi se masi jak ty rikas uz od dob bolsevizmu a je zajimavy ze ok od roku si tam lip a lip zachytam.Proste je to uzivna voda a nemyslim si ze by se tam cejni a plotice vychyrali, kazdyho to omrzi po trech vychazkach kdy berou cejni.Doma ho s tim stara vyhodi a je klid. Ale jako mas pravo na kritiku a ja ji snesu, ale prosim kritizuj to na diskuzi o tom clanku a ne tady, je tu jina atmofsfera ted a neradi by jsme ji nejak kazili.

Tento příspěvek byl editován 4.9.2009 10:20:00 uživatelem Piranha.
Pátek 4. září 2009 v 10:14® Piranha
Piranha

Prasek_2007> ja si taky myslim, kdo vi jestli ho vubec taky nezapomenu doma :-)

Pátek 4. září 2009 v 10:11® Piranha
Piranha

Fantozi> co je ti po tom.Pokud mas neco vuci me osobe a me praci, tak Trmice, Chelcickeho 25. Proc nenapises treba Tychlerovi ze pise o Bečve, Morave a tak.Trhni si.Myslim si ze je Labe dost velky natolik, aby si tam 100 rybaru sedlo najednou.Pokud se ti to nelibi, tak to je tvoje vec.Plno lidi a zacatecniku tu radu urcite vemou, a budou radi ze si tam zarybari. Zaregistroval jsi se dneska a to jen kvuli me, aby jsi mi vycetl ten pruvodni clanek?Bezva.Takovy tajnustkari jako ty, co se nepodeli o zazitek ty ja absolutne hazu za hlavu, je to sobeckost a vymluva na to, ze si nikdo nezachyta. imochodem, ryby se na laby jak rikas masej uz od dob bolseviku a je zajimavy ze rok od roku si tam lip a lip zchytam.Reprodukce samotna reprodukce ryb na dobre uzivne vode je videt rok od roku.Mozna s dravcema je to jiny ale ja jsem plavackar a feederer a chytam cejny a plotice, obcas i kapriky. Ze jsi nemel namitky kdyz ten clanek vysel i zde na chytej.cz!

Tento příspěvek byl editován 4.9.2009 10:17:01 uživatelem Piranha.
Pátek 4. září 2009 v 9:42® BlueShark
BlueShark

Jůůůůůůůůůů to je nádherná fotečka, žraloček jak je roztomiloučkej, ťutínek ťuťuťu ňuňuňu :-D

Jsem myslel Michale, že jsi psal příjezd až v sobotu odpolko, jsem asi nepochopil :-)

Pátek 4. září 2009 v 8:18® Fantozi

Piranha> Tak jsem si koupil nové vydání časopisu Rybář a nestačím se divit. Je vidět, že si neumíš vážit toho, jak máte v okolí ústí pěkně zarybněnou vodu. Myslím, že se tam ryby masej až dost a tohle tomu opravdu nepřidá.

Pátek 4. září 2009 v 7:28® Prasek_2007
Prasek_2007

Piranha> no paráda,to se mám na co těšit :-)) . Ja myslím,že ti to dlouho nevydrží,bo se stoupající hladinou alkoholu v krvi, se ti bude rozostřovat čočka :-))

Pátek 4. září 2009 v 7:22® Piranha
Piranha

Prasek_2007> tak pockej, ty se radeji hlidej v sobotu, páč budu s fotakem ve strehu a zamerim se pouze na tebe :-)) ):-)) )

Pátek 4. září 2009 v 7:15® Prasek_2007
Prasek_2007

Piranha> nechával jsem si jí na později,věděl jsem že její čas ještě příjde…

Pátek 4. září 2009 v 7:14® Piranha
Piranha

Prasek_2007> prasek to to jsem ani nevedel ze mas fotku z Hunokova, kterou nezname :-)) ) TFUJ jak jsem mohl spat vedle tak skaredych lidi, velebnosti, du blejt.

Pátek 4. září 2009 v 7:03® Prasek_2007
Prasek_2007

Piranha> neboj,já to zvládnu v pátek a v sobotu se budu věnovat rybám. Já myslím,že pokud budete spát ve stejné sestavě jako na Huníkově,tak hekání bude slyšet ze stanu vašeho. Pro needukované přikládám foto.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img26202.jpg
Čtvrtek 3. září 2009 ve 23:23® Luda
Luda

Piranha> jo..mušák, jak se mi to vysralo s tou prací, tak jde všechno jinou cestou. Dělám brigádu, a chodim domu jak zbitej pes. Upnu háček do sveráku, namotám tělíčko… a pak usnu i s bobinou v ruce. ( bobina je držák na špulku s nití, aby si někdo nemyslel že držim v ruce něco jinýho). No s kačkama taky špatný, protože mi ten buzerant dluží vejplatu. ..no na srazu pokecáme.

Čtvrtek 3. září 2009 ve 23:14® Piranha
Piranha

Luda> to jsou oni ti bolsevici, uz mne o to nejeden rybarskej kutil zadal.Ze si nastrikne olova.A ty se drz musaku poradne at ti nenafackuje :-P

Tento příspěvek byl editován 3.9.2009 23:14:58 uživatelem Piranha.
Čtvrtek 3. září 2009 ve 23:12® Luda
Luda

1Mara> Jo kamáráde, tohle už mám za sebou. proto nepiju. jsem napravenej...­.. zatim

Čtvrtek 3. září 2009 ve 23:07® 1Mara
1Mara

Luda> jednou starej a opilej neboj :-)) ) jako mi :-)

Čtvrtek 3. září 2009 ve 23:05® Luda
Luda

1Mara> co budu?

Čtvrtek 3. září 2009 ve 23:04® 1Mara
1Mara

Luda> taky budeš :-D

Čtvrtek 3. září 2009 ve 23:03® Luda
Luda

1Mara> no, mohl by mi něco umíchat, když jsem ten abstinent. člověk si pak kolem půlnoci už s váma nerozumí.:-93;

Čtvrtek 3. září 2009 ve 23:01® 1Mara
1Mara

Luda> prášek ti poradí v tom je odborník :-)) )

Čtvrtek 3. září 2009 ve 22:59® Luda
Luda

Piranha> někde jsem viděl video, jak se práškovejma barvama barví olovo, aby mělo barvu kamene.

Čtvrtek 3. září 2009 ve 22:57® Piranha
Piranha

no dneska jsem si chvilku rial sam sobe Prasek, ne ze tak dobre chytam ryby jako on, to je samozrejmy, ale proto, ze mi dneska prošli v rukach 4 tuny praskovych barev :-)) ) tak ze jsem asi dalsi adept na titul Prasek :-)) )

Čtvrtek 3. září 2009 ve 22:53® 1Mara
1Mara

Piranha> :-D Teda pilulko " :-D :-D čistý

Tento příspěvek byl editován 3.9.2009 22:54:19 uživatelem 1Mara.
Čtvrtek 3. září 2009 ve 22:50® Piranha
Piranha

Vy kravy co tu tlachate zase.Decin, domu spat a UL taky! Ne obcas na cigarku jsem kouknul pres mobil, jak se to tu sere a jebe a muzu rict, bejt to fizicky tak mate kupu deti :-)) ) Jinak cejnofilovy co se mi sere do kseftu gratuluju za ty placky a hlavne zdravim MANAŽÉRKU.Doufam ze mi uvari kafe az dorazim s vlajkou. Za 1. priorita vozrat patlu no a i maru, aby nam pak neponocoval s nasimi zenami, i kdyz ja ji necham doma jinymu. Za druhy, pokud pojede Monaster cervo žrout, tak zadny vysokokaloricky piva s bílákama, pár nas pamatuje jak to dopadlo na Hunikove a za 3. jak uslysim nejaky divci hekani a stenani od nekud ze stanu, ze pane Prasek, tak vojedu i monastera klidne :-)) ) :-)) ) :-)) ) Brou noc, zitra posledni a priprava rano.

Čtvrtek 3. září 2009 ve 22:47® Luda
Luda

No doprde.e, než skouknu pirátskou kopii filmu, tak je tady tisíc příspěfků. Gdo se tim má louskat.

Čtvrtek 3. září 2009 ve 22:10® 1Mara
1Mara

cormoran> Claudii neznám , je to žumpa , ale u nás je Klaudie a ta jí má hošo :-D

Čtvrtek 3. září 2009 ve 22:06® Prasek_2007
Prasek_2007

BlueShark> já to mám v hlavě srovnaný. Věřím,že ty taky. Teď si jdu lehnout,bo mám zítra docela fičák.