Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 18:44® filip111
-
manous> neposlouchej toho hownochyta Piranhu
neví co mluví, je v šoku, odevzdal pstruhovku, tak se z toho musí vzpamatovat
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 18:41® Piranha
-
manous> koryto ser na fídr a nabruš si ákáenka na jaro, proženeme jim ploutve že se budou divit.Tahat jednu nerybu za druhou to nech filipovi a BSkovi, my půjdeme na pořádný šupiny
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 18:28® filip111
-
manous> jak jsi na tom o víkendu? půjčím ti tu mojí daiwu, uděláš si názor jak má vypadat pořádnej fíbr
na výstavě se dá něco omrknout a pak to můžem obědnat z anglie. Minule tam BS okukoval daiwa sr3, pak je ještě pěknej klacek team daiwa. Jinak na Labe určitě 3,9
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 17:25profil byl smazán
-
cormaxx> Jo to máš pravdu bůh ví co bude za objev na výstavě
.
manous> Amnesia je určitě dobrej prut.Nebál bych se u nás nákýho silnějšího.
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 17:06® manous
-
vladah>Když už i Ty Mi říkáš ať jdu do feedru,tak to nesmím zaváhat
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 17:03® manous
-
cormaxx>No když mi ji někdo pochválí třikrát za sebou,tak to už musí být dobrý proutek
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 16:40® vladah
-
manous> ještě žetě neslyší ale s feedrem zažiješ dost dobrych času a hlavně budeš mít dost ryb nachytano a zmaseno
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 16:32® cormaxx
-
hattrick
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 16:31® cormaxx
-
manous> Amnesii netřeba rozmlouvat,dobrá volba…
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 16:31® cormaxx
-
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 16:30® cormaxx
-
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 16:30® manous
-
BlueShark>No chytil to se nedá říct,ale furt brát prut Filipovi,to se nedá do nekonečna.
. Taky co dělat do června,akorát bych si s tou mojí lezl na nervy
…
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 16:27® manous
-
Chlapy díky moc.Taky jsem spíš uvažoval nad 390.Chtěl jsem šímo,ale ty jso moc měký,tak pokukuju po Amnesii 50–90,je tužší což je,na labe výhodou.Co myslíte?Jinak díky za nabídky slev.Co se týče lízátek,tak ty já rád,ale všechny mi je sebere synátor,tak toho musím využít,alespoň na rybách
…
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 16:23® BlueShark
-
manous: Feeder TĚ chytil
Filip je dobrý učitel
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 15:58® cormaxx
-
mannice> Já bych vědel jakej proutek na čudlaření si koupit,ale nechci ho kupovat,když nvm jestli pojedu na výstavu. Kua :-/ škoda no…
Tento příspěvek byl editován 15.12.2011 14:59:29 uživatelem cormaxx. - Čtvrtek 15. prosince 2011 v 15:51profil byl smazán
-
cormaxx> To i mě,ale nedělám si žádný iluze.Když sem tam byl,tak se tam brali normálně.Chlápek z jachty si chytal večeři, domorodec z mola chytal na vláčku a pod sebou plnej vezírek..Přitom ta voda má neskutečnej potenciál.Ale rybáři ho maj větší
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 15:41® cormaxx
-
mannice> Na těch závodech se chytá jen kolem mol? Docela by mě to lákalo,ale zase koukat se jak se kolem mě masí okouni,mi je proti srsti.
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 15:40profil byl smazán
-
cormaxx> Tak si vezmeš pytlačku
.Ono se mluvilo o tom,že to je nákej pofiderní závod.Pak sem viděl výsledky i na mrku, tak sem si říkal,že by to nemuselo být tak špatný.Určitě už sem byl i na horších
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 15:36® cormaxx
-
mannice> Já už koukal na jedny takový závody co byly na rybníku u Habakuka(tušim přelom října/listopadu).Přemýšlel jsem, jestli si to jet jednoou vyzkoušet,nakonec finance rozhodly za mě. Na tohle nemůžu,nemám vláčák na mrdkaření
Váhám jestli ho koupit teď nebo počkat.
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 15:32® cormaxx
-
mannice> v telefonu mám možná další ,takže 75
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 15:32® cormoran
-
cormaxx> Víš co je prdel? Když si takovej kus chlapa jako je Maňous vyndá u vody lízátko, to bych mu hned hádal tak o třicet méně
Takže tři šede se u něj jen tak lehce neztratí. To lízátko mělo tak deset čísel a bylo vidět na druhej břeh
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 15:32profil byl smazán
-
Nechce si jít někdo zaházet na konec roku? http://www.marinalabe.cz/…t/article/20
Tento příspěvek byl editován 15.12.2011 14:33:05 uživatelem . - Čtvrtek 15. prosince 2011 v 15:30profil byl smazán
-
manous> Já mám tu slevu taky,kdyby to šlo zkombinovat,tak by ses dostal na 50%.
Ale to asi silně pochybuju,že by šlo.
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 15:28profil byl smazán
-
cormaxx> To co si poslal maňousovi vypadá pěkně,možná amnesia by taky nebyla špatná.
Jinak to je přesně to o čem mluvim.Chce to silnější prut na labe,aby si moh prochytat víc míst a né jenom ryby z točáku. Ale kompromisům zatím holduju taky,takže souhlas
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 15:24® cormaxx
-
mannice> V létě jsem vláčel na místech,kde bych docela zkusil feeder ( bílý ryby tam bylo mraky) ale to bylo na hevíčko. Tam by mi byla moje nejtvrdší 2oz špice k prdu. Zato v únoru jsem na pláži chytal kapry a karasy na kraji točáku s 0,75oz. Tam bych mohl mít picker
ovšem zase by bylo zbytečně dlouhý zdolávání.
Je to o kompromisu a nebo o tom mít otep prutů.Jsem chudej,dělám kompromisy
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 15:18® cormaxx
-
manous> http://fish-pro.cz/…tdetail.aspx?… Tohle musí být na Labe paráda. Mám někde na mailu 25% slevu do Vánoc,tak bych ti jí mohl dát a vyšel by na necelou trojku.
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 15:16profil byl smazán
-
cormaxx> Já si myslim že na Labe,na celoroční chytání by se vyplatilo něco s větší vrhačkou,stejně tak rychlejšim/pevnějšim blankem.Ono většinu vycházek odchytám taky s 40–50g krmelcem,ale sou vycházky,kdy bych to potřeboval poslat uplně jinam a na to s malou vrhačkou,a né moc silnym prutem prostě člověk nemá.Nehledě na špičky
.Jen můj názor.Ono kolikrát ty točáky se daj odchytat i s lightem bez problémů.
- Čtvrtek 15. prosince 2011 v 15:11® cormaxx
-
manous> Vzal bych min.3,9m. Na Labe bude delší lepší a seš kus chlapa,takže by ta „třišestka“ u tebe vypadala jako hračka
Ta vrhačka je u shimana?
mannice> Větší vrhačku netřeba,když bude mít tužší blank a akci do špičky. Běžný chytání na Labi odchytám s Imperiem do 70g. Krmelce co používám mají určitě 50g+futro a nedělá mu to potíž. Ale shimano v eMku bych takhle nenaložil. Ta jejich dlouhá akce je tak na rybník.
- Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 14:57profil byl smazán
-
manous> Vzal bych větší vrhačku a delší fíbr
- Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 14:56® 1Mara
-
olda> Tady ta je pěkná a účelná http://aukro.cz/show_item.php?…