Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:44® cormoran
cormoran

filip111> Ten je nežere, že prej ty nosiče lineckýho masa mají nějaký smutný červený oči či co to říkal..

Tak to máte dobrý, u nás se neřeší jen okouni, plodnice a takovej ten jinej plevel, na candáty jsou jako psi. Posledně mi jednu pětačtyřicítku přeměřoval asi třikrát..

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:39® filip111
filip111

cormoran> neřeší, je to plevel. Okoun, Lín, Candát a podobný srač.y Vždyť je toho všude plno.

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:38® filip111
filip111

cormoran> jsem zvědavej, co na Línecký kolečka napíše Mára :-D

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:36® cormoran
cormoran

filip111> A když tě bodou kontrolovat jako na pískovně, komplet kurfr? Hmm?:-) A nebo tuhle bílou rybu u vás neřeší, jako u nás?

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:36® vladah
vladah

filip111> coseti natom nelibí! :-P ale abychti udělal radost tak seje tam pokoušim chytat

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:34® filip111
filip111

cormoran> simtě, nanosím to do kufru auta a mám svatej pokoj :-D

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:34® filip111
filip111

vladah> tobě lupe maximálně v zádech. Tak si dej pozor, co používáš za výrazy :-D máš napsat: tam, kde se je pokouším chytat.

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:33® cormoran
cormoran

filip111> :-D Linecký těsto a kolečka jsou dobrý, to se ti povedlo:-D No ale s tím že nosíš od vody víc, než je dovoleno, s tím bych se tam veřejně nechlubil, oni jsou lidé závistiví, takže by tě mohli naprášit a RS si na tebe někde počká..Na to bacha:-)

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:30® cormoran
cormoran

vladah> No vidíš, tak co ještě děláš u kompjůtru? Já kdybych nevytvářel hodnoty, tak už to tam bičuju:->

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:30® filip111
filip111

cormoran> doufám, že se po nás nezačne opičit víc lidí. Občas si sjedu na labe 2× za den, když si ráno nezapíšu ulovený ryby, tak večer stihnu dalších 7 kilo. Už máme toho rybího masa tolik, že z toho Lenka dělá i vánoční cukroví. Místo mouky dá maso z Lína a to máš vidět to Linecký těsto. Ono když se nad tím tak zamyslím, tak stejně určitě pojmenovali Linecký kolečka po Línovi, protože je to vyrobený z Línů

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:26® vladah
vladah

cormoran> to nevim hele ale ted stoupla voda tak by mohli najet tam kdeje lupu

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:21® cormoran
cormoran

vladah> No páč je Filip vyžral:-)

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:16® vladah
vladah

1Mara> jo tak hlad toje svinstvo a žízen ještě větší

cormoran> ale stejně mi nejde do hlavy kdeby mohli bejt okouni čas je dobrej i voda je dobra ale vubec nekoušou

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:13® cormoran
cormoran

vladah> Tomu se nemůžeš divit, ona to není žádná pjrdel zpracovat za den tolik ryb, tak někdy prostě ta chuť není..A co se týče okouna, tak ten to má jasný, nemá mít tak dobrý maso, může si za to sám:-)

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:08® 1Mara
1Mara

vladah> Filip 111 bere všechno , mají doma velkohlad to nevíš ? :-)

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:07® vladah
vladah

cormoran> tak toje sice pravda ale pochybuju že Filip bere domu každou vychazku 7kg ryb to spíš bere ty okouny co nalape :-))

Pátek 9. prosince 2011 v 11:49® cormoran
cormoran

vladah> Myslíš že by se toho bál? Já si to nemyslím. S Filipem podporujeme a vyznáváme novou, moderní filozofii rybaření, říká se tomu těžba ryb. Tím pádem kdyby malá nachytala víc jak tatík, tak je na tom vlastně lépe. Ale celej ten problém je v tom, že pořád na tu jednu povolenku odnese denně jen sedm kilo ryb, kdežto kdyby měl povolenky dvě, už si může odnést těch kil čtrnáct. Takže v reálu patnáct, páč přeci nebude končit, když bude mít nachytáno 6,9 kg:-)

Pátek 9. prosince 2011 v 11:36® vladah
vladah

cormoran> ale tak děti do 10let mohou chytat na prut osoby starší 18let tak muže holce pučit prut at sito vyzkouší ale to on neuděla protože se bojí žeho přechyta :-))

Pátek 9. prosince 2011 v 11:25® cormoran
cormoran

filip111> Měl by jsi ještě zasvětit dceru a postupně už to učit prcka, přeci jen, na troje papíry se toho dá odnést víc:-)

Pátek 9. prosince 2011 v 11:15® filip111
filip111

cormoran> jj, živim rodinu, tak se mi nikdo nemůže divit.

Pátek 9. prosince 2011 v 11:04® cormoran
cormoran

1Mara> Ve Vejprtech to trošku znám, ty zimy jsou tam fakt trochu ostřejší no:-D Chudák pán, přečká zimu a pak se odstěhuje zpátky, aspoň to toho podzimu tam mohl vydržet:-)

filip111> Tak tak, je vidět že víš, o čem mluvíš:-D

Pátek 9. prosince 2011 v 10:14® filip111
filip111

cormoran> moje řeč. Co je doma, to se počítá.

Pátek 9. prosince 2011 v 10:14® 1Mara
1Mara

cormoran> Na , ať se při pátku v rachotě taky trochu zasměješ :-)) 12. září Nastěhovali jsme se do našeho nového domu ve Vejprtech. Jsem vážně hodně šťastný, hory jsou prostě nádherné a je tu krásně. Nemůžu se dočkat, až je uvidím celé pokryté sněhem. 14. října Nejkrásnější krajina na světě! Listí se zbarvilo všemi těmi krásnými odstíny žluté, hnědé, oranžové a červené barvy. Cestou z Chomutova sem viděl nádherný pár jelenů. Jsou to nádherná zvířata, asi nejkrásnější na světě. Asi přesně tady je skutečný ráj! Miluju Krušné hory. 2. listopadu Dušičky. Zanedlouho začnou oficiální lovy na jeleny a vysokou vůbec. Vůbec nechápu, jak někdo může tak krásná zvířata zabíjet. Doufám, že už brzo napadne sníh. Je tu tak nádherně … 2. prosince V noci napadl první sníh!!! Vstal jsem a z okna viděl, jak je všechno přikryté bílou přikrývkou. Je to tady jako na nejkrásnější pohlednici z hor. Vyšli jsme se ženou ven, vyhrabali přístupovou cestu k domu a potom jsme se koulovali jak malé děti (já jsem vyhrál). Pak přijel sněžný pluh a museli jsme znovu odhazovat sníh před vjezdem do dvora. Nádherná krajina. Miluji Vejprty. 8. ledna V noci znovu padal sníh a tak nám pluh zase nahrnul sníh do dvora. Na chvíli vysvitlo sluníčko. Je tu fakt krásně. 19. ledna Sníh padá už druhý den. Ráno jsem nemohl vyjet s autem a tak jsem ani nejel do práce. Je tu sice krásně, ale jsem už z toho odhazování sněhu trochu unavený. Znovu přijel ten pluh. 22. ledna Ty bílý sračky zase padaly celou noc. Už mám od lopaty ruce samý mozol a i záda už mě pěkně bolí. Ten parchant s pluhem se snad skrývá za rohem a čeká až odházím výjezd ze zahrady. Kurva jeden! 25. ledna … a zase ten zasraný sníh. Jestli se mi někdy dostane do ruky ten buzerant, co jezdí s pluhem, tak ho na fleku zabiju! Svině! 27. ledna V noci znovu sníh. Už tři dny jsem nevyšel z domu. Vylezu jen aby sem odházel sníh pokaždé, když přejede pluh. Je to k hovnu, protože stejně nikam nemůžu. Auto už dávno zapadalo hromadou sněhu a zmrzlo. V televizi říkali, že v noci napadne nových třicet centimetrů těch sraček. 28. ledna Předpověď jim moc nevyšla. Napadlo půl metru! Jestli to takhle bude pokračovat, neroztaje to ani do léta. Už i pluh zapadl a to kousek za naším barákem. Ten buzerant si přišel ke mě půjčit lopatu !!! Řekl jsem mu, že jsem jich zlomil už šest při odhazování těch hoven, co mi furt sere do výjezdu ze zahrady. Fakt nechybělo moc a rozbil jsem mu hlavu, kreténovi. 29. ledna Konečně jsem se dostal z domu. Jel jsem do města koupit si trochu toho jídla, nějaký noviny a tak. Když jsem se vracel, vběhnul mi do cesty jelen a já ho trefil. Škoda na autě je asi třicet tisíc a pojišťovna mi prý dá hovno. Ty zasraný, kravský hovada by měl někdo z těch lesů vystřílet !!! Všude jich je jak hnoje a žádný užitek. Nechápu, proč je myslivci na podzim nepostříleli všechny. Hajzlové 30. ledna Mám hroznou depresi … 3. února Byl jsem v servise. Prý je hnutá náprava a je to na odpis. Svině parohatý 4. února Začalo hustě sněžit. 10. února Kašlu na to a až ty hnusný bílý sračky roztajou, stěhuju se zpátky do Klášterce. Nechápu, jak někdo normální může v těch zkurvených Vejprtech bydlet !!! PS: už vůbec necítím záda.

Pátek 9. prosince 2011 v 10:06® cormoran
cormoran

filip111> :-D Mají to sežrat někde ryby jako plůdek, nebo to mám sežrat já, to je stejný:-)

Pátek 9. prosince 2011 v 9:58® filip111
filip111

cormoran> a těch kuliček je 99,9%

Pátek 9. prosince 2011 v 9:56® cormoran
cormoran

1Mara> To je ta oranžová obálka, že? A jak jí otevřu?:-)

filip111> Generečka už je po vytření nepoužitelná, páč je schválně vždycky trochu víc požmouláme, abychom je nemuseli vracet zpátky. A co se týče kaviárku, tak to vybírám jen ty kuličky, o kterých jsem přesvědčenej, že by se stejně neoplodnily:-D

Pátek 9. prosince 2011 v 9:41® filip111
filip111

cormoran> ahá. Práci na MO, no to si umím představit, to se zase bude vytírat generačka a ty budeš odebírat na kaviárek co? A ty vytřený ryby. Už tě slyším: hele chci se zeptat, ty generačky budete potřebovat? :-D

Pátek 9. prosince 2011 v 9:39® 1Mara
1Mara

cormoran> Máš poštu :-)

Pátek 9. prosince 2011 v 9:36® cormoran
cormoran

filip111> Nene, v sobotu jedu k babče a v neděli mám nějakou práci na MO..

Pátek 9. prosince 2011 v 9:30® filip111
filip111

cormoran> co zítra přijedeš si pro filety z ostrejch a parem?