Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 5. dubna 2009 v 10:25® Piranha
Piranha

Lhář, lháž, lhář.Clanky se zmasenejma, zakrvavenejma rybama davat do redakce muze jen bastard,hanba.

Neděle 5. dubna 2009 v 10:11® Tomash_prejmenovano

Jedinej křivák a lhář, kterýho znám je Blueshark. Jednou v životě jsem ho potkal u vody, tvářil se, že je v pohodě, dal mi žížalu i cígo, jak šel čas začal o mě šířit báje, jak jsem mu vyhrožoval, že ho zabiju apod. Od chvíle, co jsi žraločáku začal šířit tyhle lži mám k tobě averzi. Nikdy jsem nikomu nevyhrožoval smrtí, prostě nikdy. Ty sis to Borůvko vycucal z prstu, když jsem ti psal, ať mi to přepošleš (prý to mělo být přes ICQ), tak jsi mi napsal, že to pošleš všem, co budou chtít kromě mě. Jak dětinské a ubohé! Teď máš tu drzost na mě vůbec reagovat a naznačovat, kam můžu a kam nemůžu psát. Co si o sobě vůbec myslíš? Zapomeň, že existuju a ignoruj mě, stejně jako já již delší čas ignoruju tebe! Nic mi nepiš, zadej si mě do blacklistu a nebudou se ti zobrazovat moje příspěvky.

Neděle 5. dubna 2009 v 10:06® Tomash_prejmenovano

Piranha alias já 2 : Proč mě máš za křiváka a lháře? Co tě tak tankuje na té plotici? Konečně máš v profilu pořádnou fotku. Vždycky jsi chtěl chytat ryby jako já, ale když to z dlouhodobého hlediska prostě nešlo, začal jsi se za mě dokonce vydávat! Tomu říkám fanatismus! Jak se z topenáře Davida Soukupa stal Tomáš Hampejs 2! Tím jsi mě chtěl vyprovokovat? Upletl sis na sebe hodně silnej bič ty génie! :-)

Neděle 5. dubna 2009 v 8:23® Piranha
Piranha

Luda> cus, pomalu si priprav mouchy a klacek.Uz brzy vyrazime na labe na mouchu.Zacinaj se prohrejvat melciny a okna a to je to pravy orechovy na musku.

Neděle 5. dubna 2009 v 8:14® olda
olda

Včera ráno na Labku v Ustí jeden šikula vytáhl sumíka 95cm malej ale určo potěšil,osobně jsem ho neviděl pouze foto.

Neděle 5. dubna 2009 v 8:06® Piranha
Piranha

Venku luxusni pocasko se rysuje.Dneska davam rybam padla a udelam si nejakou dobrotu odpoledne na grylu.Stejček a nejaky klobasky :-D to bude ted ono.

Neděle 5. dubna 2009 v 8:05® Piranha
Piranha

Ted to mozna bude ono.

Neděle 5. dubna 2009 v 8:04® Piranha
Piranha

BlueShark> Honzo ani ne tak srážka s blbcem, jak s křivákem a lhářem.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img22953.jpg
Neděle 5. dubna 2009 v 7:52® 1Mara
1Mara

Mooody ty masíku jeden :-) na líny mi našahej :-)) )

Neděle 5. dubna 2009 v 6:29® BlueShark
BlueShark

mooody: lín na másle? Au au :-((

Neděle 5. dubna 2009 v 6:28® BlueShark
BlueShark

Nejhorší je srážka s blbcem, na toho neplatí nic a bude si své hovínka plácat pořád. Jen asi to, že jak tu něco uvidím, jdeš. Opravdu a zcela naposled to říkám.

Neděle 5. dubna 2009 v 6:06® sgt.mooody

Omlouvám se za chybukarasů:-))

Neděle 5. dubna 2009 v 6:06® sgt.mooody

Včera to šlo:-1 spousta karásů okolo 30cm,i kapřik se poved 48cm a lín byl večer na másle…

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img22950.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img22951.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img22952.jpg
Sobota 4. dubna 2009 ve 22:28® Tomash_prejmenovano

BlueShark : Psal jsem něco tobě? co by mi mělo stačit? To tě tak moc žere, že si tu se mnou někdo píše :-D Já tě fakt žeru, už to tvý jméno Borůvka je prostě jahodový! :-D Nezajímáš mě ty, nezajímají mě tvé názory, jsi mi ukradený, tak se laskavě nevtírej. Ty tvý familiérní kecy o tom, kdo tu o mě stojí a kdo ne už nejsou originální. Mluv za sebe a na „za ostatní“. Mnohokrát jsem ti psal, že jsi tragéd, a že když mi budeš psát :„nechoď sem, nepiš sem“, tak mě to bude jen motivovat psát a chodit dál a dál. Pochopíš to už? 1Mara : Honitbu mám ve Vtelně, výročku jsme měli minulý týden a přihlášku si k nám dali dva chlapi, ale myslím, že ty nejsi ani jeden z nich.

Sobota 4. dubna 2009 ve 21:57® BlueShark
BlueShark

Antichytej.cz: nechceš odsud odpálit na vždy? To ti nestačilo? Neznamená, že když o Tebe tady nikdo nestojí pod jménem Tomash, že si založíš jiné. Při setkání s kýmkoloiv stejně děláš mazla, protože máš dvě tváře. Nestojím tu o Tvé zprávy. Chováním nepoučitelné děcko, co mu něco maminka 10× řekne a on to stejně přes pár pohlavků udělá.:(

Sobota 4. dubna 2009 ve 21:50® 1Mara
1Mara

Antichytej.cz> to necháme až se opět sejdem. Ty máš honidbu ve Vtelně ?

Sobota 4. dubna 2009 ve 21:48® filip111
filip111

přidávám foto candáta při jeho cestě zpět do vody.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img22940.jpg
Sobota 4. dubna 2009 ve 21:47® Tomash_prejmenovano

1Mara> Ty se chystáš vstoupit do Vtelna? Dneska bylo času habaděj, mohl ses ptát, na co jsi chtěl. Já pořád čekal, jak mě zmlátíš, jako v americkým filmu a ono nic. Hele, nechme toho, klidně se ptej, na co chceš. Osobně proti tobě vůbec nic nemám.

Sobota 4. dubna 2009 ve 21:31® BlueShark
BlueShark

mona: a po zlomené špičce bys nahodil pytlačku jo? :-D

Sobota 4. dubna 2009 ve 21:25® 1Mara
1Mara

Já nevím to tam máš napsaný voe a tu schůzi kvůli tobě zní nevím vůbec nic , málem jsem se pochcal smíchy :-)) ))

Sobota 4. dubna 2009 ve 21:23® VODA
VODA

1Mara> Čus mi zejtra Všechlapi tak se ti jeste ozvu a ty kam ?:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-O :-O pivo

Sobota 4. dubna 2009 ve 21:02® 1Mara
1Mara

Nazdár páni rybařící :-)
Z vašich dnešních ůspěchů je cítit to na co jsme se klapali tu dlouhou zimu a proto dnešní bláznivej den (pro mě ) odstartovavám letošní rybačku na plnej plyn :-)) ) Filipio krásnej kousek blahopřeji , to se z toho Cormoš po…e :-) Pirňo tak at ti koule lítají ( né ty tvoje voe máš v nich stejně jen vzduch :-)) ))) ) Jinak já hoší doteď štukoval, maloval, a do finále se panimámě udělalo zle tak jsem jí ještě teď odvezl do nemocnice :-(( infarkt 2 stupně takže o zítřku nevím co bude , ale budu rád když mi na OS. napíšete kde budete a jestli to půjde tak bych za vámi dorazil . Monaster taky blahopřeju k ůlovkům a od příštího výkendu asi neděle bych se chtěl sváma někde srazit tak zkuste něco naplánovat hadi ať se to konečně tady rozhoupe. Jinak dnes jsem měl tu čest potkat p.Tomashe , ale nebil čas na mé otázky k jeho osobě , aby mi je vysvětlil , teda jestli by mi je chtěl vysvětlit , a to neví že asi budu v jeho honidbě takže se budem potkávat často jak v Duchcově tak v lese no uvidíme jak se ktomu postavý a snad bude normálně mluvit a né lidi schazovat a atd.
Jinak lidi mám vás rád tak mi neštvěte a koukejte něco na příští neděli něco vymyslet :-) . Jo a abych nezapomněl tak Oldo zkus ten soutok v týdnu a dej prosímtě vědět jó ? :-)

Sobota 4. dubna 2009 ve 20:06® monaster
monaster

dnes na Střížáku cca 8.30 až 12.00. 3 lysec z toho 2× 40 cm a jednou cca 30. prémie 3× truman na kuku. a zlatý hřeb zlomená špička feedru. už jsem jak ten kůň Piranha. jinak luxus počasí a nebýt povinností jsem tam dote´d

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img22927.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img22928.jpg
Sobota 4. dubna 2009 v 19:51® Piranha
Piranha

porad to ma lehce pres mega ale pak uz to neprectes, kdy ted ne, tak ti to poslu skypem

Sobota 4. dubna 2009 v 19:45® Piranha
Piranha

tak jinak, je to zkopceny do malovani a je to 3,7 mega kua, jeste poslu samostatne.

Sobota 4. dubna 2009 v 19:43® Piranha
Piranha

kua asi velky, tak jeste jednou

Sobota 4. dubna 2009 v 19:40® Piranha
Piranha

Maro neco pro tebe, ted uz mne nic nesunda z 2. mista a team ma jistej postup.Pokud ted posledni zapas vyhrajeme tak mame zlato :-D mame ty 12. Maxiky-Svadov

Sobota 4. dubna 2009 v 19:21® olda
olda

Piranha> Nojo ale to nevíme jestli to tam jde.V týdnu to tam asi prubnu na plavajdu

Sobota 4. dubna 2009 v 19:09® Piranha
Piranha

Oldo jel jsem dneska nekolikrat kolem a bylo to tam od cca 6:45 nacpany jako prase.

Sobota 4. dubna 2009 v 19:06® olda
olda

Nebyl někdo na soutoku ,jenom jestli to má cenu tam zkusit.