Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 5. dubna 2009 v 10:25® Piranha
-
Lhář, lháž, lhář.Clanky se zmasenejma, zakrvavenejma rybama davat do redakce muze jen bastard,hanba.
- Neděle 5. dubna 2009 v 10:11® Tomash_prejmenovano
-
Jedinej křivák a lhář, kterýho znám je Blueshark. Jednou v životě jsem ho potkal u vody, tvářil se, že je v pohodě, dal mi žížalu i cígo, jak šel čas začal o mě šířit báje, jak jsem mu vyhrožoval, že ho zabiju apod. Od chvíle, co jsi žraločáku začal šířit tyhle lži mám k tobě averzi. Nikdy jsem nikomu nevyhrožoval smrtí, prostě nikdy. Ty sis to Borůvko vycucal z prstu, když jsem ti psal, ať mi to přepošleš (prý to mělo být přes ICQ), tak jsi mi napsal, že to pošleš všem, co budou chtít kromě mě. Jak dětinské a ubohé! Teď máš tu drzost na mě vůbec reagovat a naznačovat, kam můžu a kam nemůžu psát. Co si o sobě vůbec myslíš? Zapomeň, že existuju a ignoruj mě, stejně jako já již delší čas ignoruju tebe! Nic mi nepiš, zadej si mě do blacklistu a nebudou se ti zobrazovat moje příspěvky.
- Neděle 5. dubna 2009 v 10:06® Tomash_prejmenovano
-
Piranha alias já 2 : Proč mě máš za křiváka a lháře? Co tě tak tankuje na té plotici? Konečně máš v profilu pořádnou fotku. Vždycky jsi chtěl chytat ryby jako já, ale když to z dlouhodobého hlediska prostě nešlo, začal jsi se za mě dokonce vydávat! Tomu říkám fanatismus! Jak se z topenáře Davida Soukupa stal Tomáš Hampejs 2! Tím jsi mě chtěl vyprovokovat? Upletl sis na sebe hodně silnej bič ty génie!
- Neděle 5. dubna 2009 v 8:23® Piranha
-
Luda> cus, pomalu si priprav mouchy a klacek.Uz brzy vyrazime na labe na mouchu.Zacinaj se prohrejvat melciny a okna a to je to pravy orechovy na musku.
- Neděle 5. dubna 2009 v 8:14® olda
-
Včera ráno na Labku v Ustí jeden šikula vytáhl sumíka 95cm malej ale určo potěšil,osobně jsem ho neviděl pouze foto.
- Neděle 5. dubna 2009 v 8:06® Piranha
-
Venku luxusni pocasko se rysuje.Dneska davam rybam padla a udelam si nejakou dobrotu odpoledne na grylu.Stejček a nejaky klobasky
to bude ted ono.
- Neděle 5. dubna 2009 v 8:05® Piranha
-
Ted to mozna bude ono.
- Neděle 5. dubna 2009 v 8:04® Piranha
-
BlueShark> Honzo ani ne tak srážka s blbcem, jak s křivákem a lhářem.
- Neděle 5. dubna 2009 v 7:52® 1Mara
-
Mooody ty masíku jeden
na líny mi našahej
)
- Neděle 5. dubna 2009 v 6:29® BlueShark
-
mooody: lín na másle? Au au
- Neděle 5. dubna 2009 v 6:28® BlueShark
-
Nejhorší je srážka s blbcem, na toho neplatí nic a bude si své hovínka plácat pořád. Jen asi to, že jak tu něco uvidím, jdeš. Opravdu a zcela naposled to říkám.
- Neděle 5. dubna 2009 v 6:06® sgt.mooody
-
Omlouvám se za chybukarasů
- Neděle 5. dubna 2009 v 6:06® sgt.mooody
-
Včera to šlo
spousta karásů okolo 30cm,i kapřik se poved 48cm a lín byl večer na másle…
- Sobota 4. dubna 2009 ve 22:28® Tomash_prejmenovano
-
BlueShark : Psal jsem něco tobě? co by mi mělo stačit? To tě tak moc žere, že si tu se mnou někdo píše
Já tě fakt žeru, už to tvý jméno Borůvka je prostě jahodový!
Nezajímáš mě ty, nezajímají mě tvé názory, jsi mi ukradený, tak se laskavě nevtírej. Ty tvý familiérní kecy o tom, kdo tu o mě stojí a kdo ne už nejsou originální. Mluv za sebe a na „za ostatní“. Mnohokrát jsem ti psal, že jsi tragéd, a že když mi budeš psát :„nechoď sem, nepiš sem“, tak mě to bude jen motivovat psát a chodit dál a dál. Pochopíš to už? 1Mara : Honitbu mám ve Vtelně, výročku jsme měli minulý týden a přihlášku si k nám dali dva chlapi, ale myslím, že ty nejsi ani jeden z nich.
- Sobota 4. dubna 2009 ve 21:57® BlueShark
-
Antichytej.cz: nechceš odsud odpálit na vždy? To ti nestačilo? Neznamená, že když o Tebe tady nikdo nestojí pod jménem Tomash, že si založíš jiné. Při setkání s kýmkoloiv stejně děláš mazla, protože máš dvě tváře. Nestojím tu o Tvé zprávy. Chováním nepoučitelné děcko, co mu něco maminka 10× řekne a on to stejně přes pár pohlavků udělá.:(
- Sobota 4. dubna 2009 ve 21:50® 1Mara
-
Antichytej.cz> to necháme až se opět sejdem. Ty máš honidbu ve Vtelně ?
- Sobota 4. dubna 2009 ve 21:48® filip111
-
přidávám foto candáta při jeho cestě zpět do vody.
- Sobota 4. dubna 2009 ve 21:47® Tomash_prejmenovano
-
1Mara> Ty se chystáš vstoupit do Vtelna? Dneska bylo času habaděj, mohl ses ptát, na co jsi chtěl. Já pořád čekal, jak mě zmlátíš, jako v americkým filmu a ono nic. Hele, nechme toho, klidně se ptej, na co chceš. Osobně proti tobě vůbec nic nemám.
- Sobota 4. dubna 2009 ve 21:31® BlueShark
-
mona: a po zlomené špičce bys nahodil pytlačku jo?
- Sobota 4. dubna 2009 ve 21:25® 1Mara
-
Já nevím to tam máš napsaný voe a tu schůzi kvůli tobě zní nevím vůbec nic , málem jsem se pochcal smíchy
))
- Sobota 4. dubna 2009 ve 21:23® VODA
-
1Mara> Čus mi zejtra Všechlapi tak se ti jeste ozvu a ty kam ?
- Sobota 4. dubna 2009 ve 21:02® 1Mara
-
Nazdár páni rybařící
Z vašich dnešních ůspěchů je cítit to na co jsme se klapali tu dlouhou zimu a proto dnešní bláznivej den (pro mě ) odstartovavám letošní rybačku na plnej plyn) Filipio krásnej kousek blahopřeji , to se z toho Cormoš po…e
Pirňo tak at ti koule lítají ( né ty tvoje voe máš v nich stejně jen vzduch
))) ) Jinak já hoší doteď štukoval, maloval, a do finále se panimámě udělalo zle tak jsem jí ještě teď odvezl do nemocnice
infarkt 2 stupně takže o zítřku nevím co bude , ale budu rád když mi na OS. napíšete kde budete a jestli to půjde tak bych za vámi dorazil . Monaster taky blahopřeju k ůlovkům a od příštího výkendu asi neděle bych se chtěl sváma někde srazit tak zkuste něco naplánovat hadi ať se to konečně tady rozhoupe. Jinak dnes jsem měl tu čest potkat p.Tomashe , ale nebil čas na mé otázky k jeho osobě , aby mi je vysvětlil , teda jestli by mi je chtěl vysvětlit , a to neví že asi budu v jeho honidbě takže se budem potkávat často jak v Duchcově tak v lese no uvidíme jak se ktomu postavý a snad bude normálně mluvit a né lidi schazovat a atd.
Jinak lidi mám vás rád tak mi neštvěte a koukejte něco na příští neděli něco vymyslet. Jo a abych nezapomněl tak Oldo zkus ten soutok v týdnu a dej prosímtě vědět jó ?
- Sobota 4. dubna 2009 ve 20:06® monaster
-
dnes na Střížáku cca 8.30 až 12.00. 3 lysec z toho 2× 40 cm a jednou cca 30. prémie 3× truman na kuku. a zlatý hřeb zlomená špička feedru. už jsem jak ten kůň Piranha. jinak luxus počasí a nebýt povinností jsem tam dote´d
- Sobota 4. dubna 2009 v 19:51® Piranha
-
porad to ma lehce pres mega ale pak uz to neprectes, kdy ted ne, tak ti to poslu skypem
- Sobota 4. dubna 2009 v 19:45® Piranha
-
tak jinak, je to zkopceny do malovani a je to 3,7 mega kua, jeste poslu samostatne.
- Sobota 4. dubna 2009 v 19:43® Piranha
-
kua asi velky, tak jeste jednou
- Sobota 4. dubna 2009 v 19:40® Piranha
-
Maro neco pro tebe, ted uz mne nic nesunda z 2. mista a team ma jistej postup.Pokud ted posledni zapas vyhrajeme tak mame zlato
mame ty 12. Maxiky-Svadov
- Sobota 4. dubna 2009 v 19:21® olda
-
Piranha> Nojo ale to nevíme jestli to tam jde.V týdnu to tam asi prubnu na plavajdu
- Sobota 4. dubna 2009 v 19:09® Piranha
-
Oldo jel jsem dneska nekolikrat kolem a bylo to tam od cca 6:45 nacpany jako prase.
- Sobota 4. dubna 2009 v 19:06® olda
-
Nebyl někdo na soutoku ,jenom jestli to má cenu tam zkusit.