Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 19. listopadu 2011 v 17:21profil byl smazán

b.gun> pravda pravda

Sobota 19. listopadu 2011 v 16:51® b.gun

1Mara> Jen technická – mník je na Labi (a nejenom tam, i třeba na Ohři) celoročně hájen už dlouhá léta…

Sobota 19. listopadu 2011 v 16:10® vladah
vladah

1Mara> tlouštu tuje jako na seto včera natahal 8tlouštu za hodinku což značí žesejim vede dobře a všechny měli kolem 40cm a více

Sobota 19. listopadu 2011 v 16:04® 1Mara
1Mara

Můj názor , sic snaha , ale nic to neřeší , když už zavíct nějaké to opatření na ochranu určitého druhu ryb , tak bych jí dal celoročně hájit a jeto .Určitě by si to zrovna na Labi zasloužil okoun,lín,par­ma,tloušť, padoustev, mník.

Sobota 19. listopadu 2011 v 15:39® cormoran
cormoran

olda> Teda, to bych neřekl, že se na mě budeš tak těšit, tak to já teda zejtra přijedu určitě:-D Akorát ne na ryby, pojedu navštívit Žraloka, tak aspoň zjistím, jestli ještě ví, jak vypadá ryba:-)

Zítra Ti dám teda ještě vědět, v kolik a kde. Jo a co se týče kontroly zboží, tak jsem to zabalil ještě líp jak originál, takže nic nepoznáš:-D

hering> Netrvdím, že zavedení míry okounovi něco vyřeší. Když si to vezmu, tak okouna pod dvacet nemůže vzít snad ani zoufalec, takže ta míra se týká hlavně toho, že se omezí jako nástražní rybka. Takhle jich ale podle mě stejně moc nezařvalo. Nad smyslem téhle snahy (o zavedení nejmenší lovné míry) jsem docela přemýšlel, ale fakt mě nenapadá, co to řeší. Ale pozitivum vidím v tom, že rybáři nemlčí a snaží se protlačovat svoje názory a postřehy tam o patro výš a to je dobře.

mannice> Hering byl rychlejší, jen to podal trochu osobitě:-)

Tento příspěvek byl editován 19.11.2011 14:41:02 uživatelem cormoran.
Sobota 19. listopadu 2011 v 15:11® olda
olda

hering> Na ty černo ptáky jsem zapomněl,ale stejnak si myslím že každý krůček je pro ty pruhatce dobrý.Aspoň pár se jich vyhne co by nástražní rybka,fakt je že na zvednutí populace to mít asi vliv nebude.

Sobota 19. listopadu 2011 v 15:11® vladah
vladah

hering> je ale pravda že okouni mizej tak muto možná pomuže abyseto trochu zase rozmnožilo

Sobota 19. listopadu 2011 ve 14:57® hering
hering

Míra okouna 20 cm je v době neřešení problému kormorána velkého chujovina.Bavím se o tekoucích vodách.Na stojácích,který zamrznou bych se na to koukal jinak…

Pro manniceho Labe 1,2,3 a Ploučnice 1 se tento nesmyslný hokuspokus konat nebude.

To si fakt myslíte,že tohle je řešení?

Sobota 19. listopadu 2011 ve 13:51profil byl smazán

cormoran> U nás žádný omezení nebude?

Sobota 19. listopadu 2011 ve 13:06® olda
olda

Dnes jsem byl vláčet,nic jsem nechyt,proč mne to vůbec nepřekvapilo?ale našel jsem Balzer plandu,sumčí montáž jak nová,a asi čtyři gumky malé a nějaká krmítka,krmítka jsem hned rozdal.

Sobota 19. listopadu 2011 ve 12:54® olda
olda

cormoran> DOUFÁM ŽE TĚ NENAPADLO S MOJIM MAZLÍČKEM TOČIT?JÁ TO POZNÁM !!!:-D

Sobota 19. listopadu 2011 ve 12:48® olda
olda

cormoran> Samé dobré zprávy,za ty okouny jsem moc rád,řekl bych krůček vpřed.Tady na 4/5 a 6/7 jich dle mého mdlého rozumu ubývá a je to moc škoda.Jinak že jako možná v neděli? ty musíš přijet 100% jinak mne máš nasvědomí.:-D Ne, pokud na ryby tak je velmi málo vody,tak nevím jestli to má cenu. Jinak kdyby jsi sem jel, tak dej vědět v kolik a kde,já tam budu čekat o hodinu dřív abych tě nepropás.:-D Mail moc hezký.

Sobota 19. listopadu 2011 v 8:34® Kazan

cormaxx> mám toho novějšího 15–40 ale trochu jsem mu pokrátil rukojeť, někde je tu fotka úpravy

Sobota 19. listopadu 2011 v 0:30® cormoran
cormoran

Dneska jsem se u vody docela bál, ta vyhořelá vrba má něco do sebe:-D

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img45949.jpg
Sobota 19. listopadu 2011 v 0:18® cormoran
cormoran

cormaxx> Ano, jen Labe plus ty dva revíry, o kterých píše kolega. Řeší neřeší, nevím, netroufám si to soudit, ale beru to jako krok vpřed, tu snahu o jakýsi zlepšení:-)

b.gun> Tak tak:-) Jsem si říkal, proč ten belly boat takhle uvádí jako že to je plavidlo, když to musí být každýmu jasný, ale asi je nebavilo odpovídat po mailech na neustálý dotazy, jestli je boat opravdu plavidlo, nebo ne, tak to napsali do knížky a hotovo..No a co se týče Barbory, tak se nám to konečně povedlo protlačit, roky se tam chytalo z loděk prakticky nepovoleně, i když se to tolerovalo.

Tento příspěvek byl editován 18.11.2011 23:19:40 uživatelem cormoran.
Sobota 19. listopadu 2011 v 0:11® b.gun

cormoran> V návrhu byla míra 20 cm u okouna kromě těchto dvou labských revírů tuším ještě na Nechranicích a na Bílině 1. Dál např. povolení užívání tyčových bójek na revírech SevČ ÚS, povolení lovu z belly boatu pouze na těch revírech, kde je povolen lov z plavidel v popisu revíru (belly boat = plavidlo) nebo povolení lovu z plavidel na Nové Barboře.

Sobota 19. listopadu 2011 v 0:05® cormaxx
cormaxx

cormoran> Ta míra je jen na Labe? Není tam i hájení? 20cm podle mě stejně nic neřeší.Ale alespoň něco.

Pátek 18. listopadu 2011 ve 23:57® cormoran
cormoran

olda> Čauves, tak i v Dobrušce makají, dneska to přišlo, navi máš u mě. Možná pojedu v neděli do UL, tak bych Ti ho vzal s sebou. No a kdyby ne, tak do pondělka ho máš určitě:-) Musím říct, že dezingově se mi fakt líbí..Jestli budeš chtít, můžu Ti ho vybalit z krabice a poslat Ti fotku, ať se s ním můžeš už mazlit:-D Jo a mrkni na mail, něco pošlu pro zlepšení nálady.

Jinak už jsem dneska viděl řád na příští rok, je tam pár změn, ale ta hlavní týkající se Labe 4–5 a 6–7 je ta, že okoun má určenou míru, 20 cm..

Pátek 18. listopadu 2011 ve 22:59® cormaxx
cormaxx

Jo kdyby jste někdo chtěl,tak mohu darovat slevu 25% na www.fish-pro.cz do 21.12.2011 . Já to letos potřebovat nebudu,tak kdyby se to někomu hodilo,tak se ozvěte…

Pátek 18. listopadu 2011 ve 22:52® cormaxx
cormaxx

Kazan> Co to máš za skeletora?

Pátek 18. listopadu 2011 v 19:49profil byl smazán

Kazan> Ty tři cívky jsou u toho parádní to věřim.,taky bych potřeboval o jednu víc. Já jsem se s navijákama nějak přepočítal a mám doma dva ve 2500 a jeden 2000.Radši bych 2000,2500 a 4000.Ale chytám převážně UL až možná k ML,tak větší snad zatim netřeba.

Pátek 18. listopadu 2011 v 19:42® Kazan

mannice> jo pamatuji že jednou byl někde taky za supr cenu, potíž byla v tom že byl bez těch dvou náhradních cívek, a když si si je k tomu přikoupil tak jsi se dostal na běžnou cenu

Pátek 18. listopadu 2011 v 19:38profil byl smazán

Kazan> někdo ho měli i za 1800,– myslim,ale nejsem si jistej.

Tento příspěvek byl editován 18.11.2011 18:38:55 uživatelem .
Pátek 18. listopadu 2011 v 19:31® vladah
vladah

majkyss> semto viděl fuj simi zkazil chut k jídlu :-))

Pátek 18. listopadu 2011 v 19:25® Piranha
Piranha

ULPA> Koukal jsi na to kolečko ten poloautomat, ty vole konec X metrů lajny kolem sebe a rychlé navíjení při větší rybě, to je paráda.Jukni na ty videa k tomu to je fofr.

Pátek 18. listopadu 2011 v 19:20® majkyss
majkyss

Zdarec všem :-) Prý máte v UL super umývárku :-D

Pátek 18. listopadu 2011 v 19:12® olda
olda

Kazan> Já potřebuji dát dohromady Ticu.

Pátek 18. listopadu 2011 v 18:58® Kazan

Piranha> dnes se s-rou všichni do všeho :-D

Pátek 18. listopadu 2011 v 18:56® Piranha
Piranha

Za chvíli budou vlasce od Repsolu a pruty RedBul :-))

Pátek 18. listopadu 2011 v 18:56® Piranha
Piranha

Kazan> to už stáj F1 vyrábí i navijáky :-))