Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 9. listopadu 2011 v 19:44® 1Mara
-
olda> OS.
- Středa 9. listopadu 2011 v 19:44® 1Mara
-
Piranha> Jak dlouho muškaříš a jezdíš na tu Kamenici ?
- Středa 9. listopadu 2011 v 17:45® Piranha
-
Dost silně uvažuji, že si již nebudu kupovat P povolenku.Pokud si budu chtít jet zachytat ryby které se ve svazových vodách těžko hledají pokud tam vůbec jsou, tak mi stačí MP povolenka a zaplatím si den či v případě dovolené týden v revíru místního významu, popř. soukromé vodě a i když to za rok vyjde o několik stovek víc, pořád mám velikou šanci si tam zachytat velkou rybu.Jen mě malinko brzdí moje milovaná Kamenice.To je moje srdcová voda. Když si to tak vezmu, tak kam jezdíme.Labská (platím), teď jsme byly na Vltavě 24 (platím r. m.výz.) kde neplatím a stojí to za to je Jizera 10 ale i na devítce to jde také a to je opět r.m. vý. tak že (platím), Kunratice, další voda kde se může s boatem a je tam pěkná ryba (platím).Tak že vlastně si beru povolenku celosv. na Kamenici a Jizeru 10.Jinak jsem jí nevyužil.Možná vezmu jen krajskou, ale fakt nevím.
- Středa 9. listopadu 2011 v 17:39profil byl smazán
-
hering> Mě je jasný,že je to jenom snění
.
- Středa 9. listopadu 2011 v 17:33® hering
-
mannice> Nakopnutí svazu… Jsi mě pobavil
- Středa 9. listopadu 2011 v 17:31profil byl smazán
-
hering> Já to bral z toho pohledu,že by to mohlo svaz dokopat do nějakej radikálnějších řešení.Jinak totiž nebudou konkurence schopný soukromejm vodám.Říkám,alespoň jednu vodu v okresu,kde by se člověk moh vyblbnout.Třeba čistě CaR a zbytek revírů ať je ponecháno stejným stylem,jen zpřísnění věcí,který by přinesli možná zlepšení..Takže beru to spíš jako takový doufám „nakopnutí“ svazu.Doufám,že to k něčemu do budoucna bude. O konkrétní louži nebudu ani nic psát je to smutný.
Tento příspěvek byl editován 9.11.2011 16:32:25 uživatelem . - Středa 9. listopadu 2011 v 17:28® olda
-
1Mara> Ahoj,buď konkrétní ať víme.
- Středa 9. listopadu 2011 v 17:24® hering
-
mannice> Vzal jsem to hodně obecně a není to dogma.Jsou samozřejmě slušní a poctivý vlastníci vody,kteří se starají,pracují,nekradou ryby ze svazovek.Jenže ty bych napočítal na prstech jedné ruky.Nebudu z těch zbolatlíků zde jmenovat nikoho konkrétního,ale zrovna jeden zde na chytej má i reklamu (nebo měl),to je jedno.Sám moc dobře víš jaké jsou tlaky kolem jedné louže zde u nás
Dál to nebudu rozvádět!
cormorán> Absolutní souhlas
- Středa 9. listopadu 2011 ve 14:44® 1Mara
-
Už vím přesně kdo to koupil a co tam bude. Takže asi tak , a i když je mě to divný , ale vám zbyde jen to Labko .
- Středa 9. listopadu 2011 ve 13:56profil byl smazán
-
hering> Na jednu stranu máš pravdu,na druhou nesouhlasim.
- Středa 9. listopadu 2011 v 9:51® manous
-
Podstatou je,že páni radní jsou hlavně golfisti a né rybáři.Co by jste taky chtěli od lidí,kteří rozhodli,že bezpříspěvkoví zlatí dárci krve,kteří dřív za to,že darovali krev dostali celoroční průkazku na MHD v Ústí ji už nedostávají z důvodu,že prý,když dávají krev zdarma od toho nic neočekávají.No ninulí pan primátor toho pro lidi udělal opravdu hodně…
Hlavně,že máme nový most…
- Středa 9. listopadu 2011 v 7:25® foks01
-
hering> svatá pravda
- Středa 9. listopadu 2011 v 0:21® cormoran
-
Piranha> Ono to tak většinou funguje, že vody, na kterých MO hospodaří, mají vlastně jen v pronájmu, byť třeba jen za udržování čistoty kolem vody, nebo symbolickou cenu. Vod ve vlastnictví MO je poskrovnu, my máme s těží tři, ale víc prostě s naší členskou základnou neutáhneme. No nic, o tom jsem ale psát nechtěl. Chtěl jsem napsat to, že dneska taky hodně záleží na tom udělat si dobrý vztahy s vlastníkem a mít tak jakousi „záruku“ toho, že bude mít v budoucnu MO vodu, kde může hospodařit. Samozřejmě ne vždycky se dá rozumně domluvit a spousta lidí tě pošle do řiti, ale zkusit to, to za to myslím stojí. A tím nechci říct, protože do vedení jim tam nevidím, že Ústecké MO jsou tyhle věci volný a že nemají zájem na tom, aby jim zbylo ještě pár stojáků k obhospodařování k Labku.
- Úterý 8. listopadu 2011 ve 23:23® hering
-
Dokud budou sami rybáři podporovat svými pěnězi tyto zbohatlíky.Budou přicházet o revíry dál!!!!!
- Úterý 8. listopadu 2011 ve 23:07® 1Mara
-
olda> k tomu vaši a naši nepřizpůsobivý a je to , zachvíli se budeš ptát pana primátora jestli se můžeš jít vysrat !!
- Úterý 8. listopadu 2011 ve 23:02® olda
-
Patří nám to ,máme jenom to co si zasloužíme.A my si nic jiného nezasloužíme,ještě by nás mohli vždy seřezat.
- Úterý 8. listopadu 2011 ve 22:49® Piranha
-
cormoran> Ono je to těžké když většina revíru byla majetkem města UL a svaz to dostal jen za obhospodařování, nebo symbolickou částku. Na druhou stranu vznikne revír, sice soukromý, ale většinou to pak bývá osazeno rybou, která se ve svazové vodě téměř nenachází, nebo jí je tam po málu, myslím velikostně.U podhoří si nejsem jistý zda to bude kvalitní revír, protože záměr který má budoucí majitel je hloupý a skoro nereálný.
- Úterý 8. listopadu 2011 ve 22:15® cormoran
-
b.gun> Jak je vidět, organizace zřejmě pro záchranu moc udělat nemohla. No, kdo ví, jak to všechno jednou dopadne..
- Úterý 8. listopadu 2011 ve 22:12® olda
-
b.gun> Díky za špatnou zprávu,tak nám opravdu zůstane to Labe,možná.
- Úterý 8. listopadu 2011 ve 22:07® olda
- Úterý 8. listopadu 2011 ve 22:05® olda
-
majkyss> Ahoj kamaráde,náhodou jdu kolem tak poradím,na rady jsem já pašák.http://www.na-ostruvku.cz/vlasce-pletenky/vlasce/asso-ultra-100m-cp/?d1=2406&d2=1670&d3=1671 http://www.kaprarskaspecialka.cz/…196-3-Stroft http://www.tropicliberec.cz/…n-solar-270m
- Úterý 8. listopadu 2011 ve 22:02® b.gun
-
Vyjádření MO ČRS Ústí nad Labem k dotazu nejmenovaného kolegy:
Vážený pane …, k Vaší první otázce tedy následující:
nájemní smlouva na uvedený ryb. revír byla uzavřena mezi původním majitelem Město Ústí n. L. a Českým rybářským svazem na dobu neurčitou. V nedaleké minulosti se Město Ústí n. L. rozhodlo po předchozích investicích celý areál odprodat společnosti CZ Golf se sídlem v Praze, na kterou přešla rovněž nájemní smlouva jako na nového majitele. Město zde, jako v celé řadě dalších skutečností dalo přednost mimoústeckému zájemci před vlastními obyvateli. Nás rovněž tak celá záležitost mrzí, ale byli jsme postaveni před hotovou věc. Pokud by v té době tehdejší vedení města chtělo pro již téměř třítisícovou členskou základnu zájmové organizace vlastního regionu něco pozitivního udělat – stačilo by zřejmě kupní smlouvu ošetřit věcným břemenem. V současné době jsme obdrželi od společnosti CZ Golf Praha výpověď z nájemní smlouvy,která nabývá platnost ke dni 1.10.2011 – nájem ČRS zde tedy končí k 30.9.2012. Původcem celé uvedené negativní záležitosti je zřejmě ziskuchtivý zájem jednoho z našich spoluobyvatel, člena CZ Golf, a s radostí snad můžeme jen dodat, že již bývalého člena MO ČRS Ústí nad Labem. Právě tento člověk se v zájmu osobního prospěchu neustále snaží pošpinit naši rybářskou organizaci a zájmy jejích členů, kterým na druhou stranu s úsměvem nabízí a prodává rybářské nádobíčko ve své prodejně. Jak je vidět, jeho účelové chování zapůsobilo zřejmě i na stávajícího mejitele, který bez znalosti situace podpořil jeho zájem. Vážený pane, předpokládáme, že kolego – je nám upřímně líto. S rybářským pozdravem – Milan Mistoler – ved.správ.úseku MO ČRS v Ústí n.L.Tzn. – smlouva je platná k 30.9.2012, poté již nebude svazovým revírem.
- Úterý 8. listopadu 2011 ve 21:57profil byl smazán
-
majkyss> http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…host-52.html
Tohle používám na feeder i na návazce.Na ten si taky nemůžu stěžovat.
- Úterý 8. listopadu 2011 ve 21:54profil byl smazán
-
majkyss> Já mám tyhle vlasce,akorát v jiný barvě a průměru na vláčku a plavačku.Jsou super,za tu cenu kam se hrabou dražší vlasce..
- Úterý 8. listopadu 2011 ve 21:49® majkyss
-
1Mara> Problém je v tom, že netuším který je ten obyčejný?
- Úterý 8. listopadu 2011 ve 21:45® 1Mara
-
majkyss> Já už věřím jen obyčejnejm vlascům , ty plavačkové,feederové atd. stojej za howno , jen lidem lžou s nosností a vlasnostmi a pak ještě zjistíž že se kroutěj, praqskaj v uzlu, sjou hned odřený atd. Zkrátka obyčejný čirý vlasec a jeto
Na kapráky bych to též nějak nehrotil a koupil bych obyčejnej návin 1000 m. v zelenohnědé barvě a máš vystaráno
- Úterý 8. listopadu 2011 ve 21:44® majkyss
-
mannice> To používáš na co?Je to moc 25,30.
- Úterý 8. listopadu 2011 ve 21:41profil byl smazán
-
majkyss> http://www.obchod-rybareni.cz/…ine-trabucco vůbec neni špatnej ..vyzkoušej
- Úterý 8. listopadu 2011 ve 21:35® majkyss
-
Zdarec všem
Potřebuji zase radu. Jaké vlasce mam dat na kolovrátky? Kapráky,Feeder,Match,a přívlač.Chci to vše měnit. Dík za rady
- Úterý 8. listopadu 2011 ve 20:08® 1Mara
-
olda> Tak už to vím , je to na 100 % .