Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 29. srpna 2009 v 10:55® Piranha
-
1Mara> ten je nemocnej od zacatku roku, mi nerikej ze by pracujici clovek byl denne na rybach
- Sobota 29. srpna 2009 v 10:51® 1Mara
-
Piranha> co pak je s Oloušem ? včéra jsem mu volal ať se zastaví u nás na sumíkách a on to nebral a tady se taky neukazuje ? doufám že není nemocnej přeci už je to jen postarší člověk
)
- Sobota 29. srpna 2009 v 9:41® Piranha
-
1Mara> priste pujdu s vama na flek a dame jim po čuni
)
)
- Sobota 29. srpna 2009 v 9:32® 1Mara
-
Kazan> Nikdy tam nebyl problém s porybnými a to nás kontrolovala ryb.stráž ještě když jsme přijeli a ještě jsme nechytali, abyl v pohodě a né tadyten arogantní vúl, který tam machroval a ani neukázal odznak a ani členskou legitimaci .vtom zmatku jsem si nezpomněl na spousty věcí na co bych se ho zeptal, a ještě tam dodal že kvůli takovýmdle lidem on musí chodit po půlnoci kontrolovat lidi a že by se na to vysral a radši by doma spal , no tak na to jsem mu chtěl říct ty vole blbej tak se vyser na rybářskou stráž a chod jenom na ryby a nepřekážej jiným který by to dělali rádi a s se vší slušností .Ale nechtěl jsem to tam nějak rozvrtávat aby nás tam neotravovali každej večer.(i když mně by to bylo jedno)
,za poslední dva roky jsem tam už viděl spousty frajerů co chytají na tři pruty ,celou noc,hned pod zdymadlama,lodí pod zdymadlama, ryby v době hájení a podmněrečný a atd. no nebudu to tady už komentovat , ale tendle arogantní blbec by se mněl na to vysrat a chodit hrát šachy.
- Sobota 29. srpna 2009 v 9:11® Piranha
-
1Mara> akorad jsem sedel v aute kdyz jsem si jich vsimnul.Jako ticholapkove sli ale byli 3.nas kontroloval jeden dedula na kole jeste odpoledne a ten byl v pohode. Ja si stahnul nejdriv klacky abych tam nemel úpruty a bojky jsem stahnul az pak.To by mi mohl pokourit kdyby mi chtel brat papiry za to ze uklizim po sobe lovne misto.To udelat tak se zaprisaham ze kazdou sumcarinu tam nasru petlahev z 5kilovym sutrem a lanem a nechavam to tam.Kolikrat uz jsem stahoval i jiny bojky z petek nebo poliše páč se mi to hnusi to tam nechavat.Na to nema pravo.Ja jsem neco, ale tusil kdyz jsem vas tam v pul jedny videl jeste strasit.
Jinak Fílo jeste jednou gratulacka, peknej jídelák
) byl pekne vypasenej.
- Sobota 29. srpna 2009 v 7:23® BlueShark
-
Mára: Měl se zeptat na jeho jméno, sám bych to chtěl vědět! Chudáci…
- Sobota 29. srpna 2009 v 6:52® Kazan
-
1Mara> No jestli jste tam byli chytat po několikátý, vůbec bych se nedivil kdyby to bylo na udání.
Tento příspěvek byl editován 29.8.2009 06:53:43 uživatelem Kazan. - Sobota 29. srpna 2009 v 1:52® 1Mara
-
Jsem zvědavej jestli i Piranha to stihnul stáhnout včas páááč mněp pevnou bojku pro kterou musel znova plavat člunem
)
- Sobota 29. srpna 2009 v 1:51® 1Mara
-
Ahoj hošaní
. Tak dnes večer jsme byli na sumíkách já , Cormoš, Filip111, piranha . celkem 3 záběry a stoho Filip jednoho vyndal ven ( krasavce )
gratulace ke 116 cm
No a na závěr kdy bylo za 10min. půlnoc jsme začali balit ,Cormoš a Filip mněli oba dva po jedné udici páááč mněli už záběry a já hovnolapka dvě . No a když jsem přitáhnul první udici ke břehu tak jsem zjistil že je zamotaná jako kráva , tak jsem jí začal rozmotávat abych se dostal k nástr. rybyčce abych jí dal svobodu a aby mi neuplavala bojka, no když jsem nástražku pustil a pokládal částečně zbalenou první udici tak mně někdo klepe na rameno a říká " rybářská stráž dejtemi papíry , já vám je beru za chytání 15 min po půlnoci . Koukal jsem jako blázen a říkám to si děláte srandu né ? " vždyt vidíte že balím udici a jdu balit druhou . A on mi říká tak jste mněl začít balit za deset dvanáct abyjsi to stihnul " , a já mu říkám milí pane rybařím už 30 let ale todle jsem ještě nezažil a vyndal jsem z ruksaku papíry a říkám tak si je vemte , todle jsem ještě nezažil kvůli 15 min. přijít o povolenku a to už si přinesli papíry i klucí a dávali mu je ke kontrole a od pana porybného se slastně a ironycky ozvalo " někdo po vás chtěl ty papíry vidět ? a Cormorám mu říká , jste přeci říkal ryb. stráž kontrola papírů né ? a on běžte si ke svým udicím já odvás nic nechtěl .No a já mu říkám že jsem to mnel zamotaný a rozmotával jsem to a že to museli vydět, když šli knám a ( byli 4 ) a ti tři mi říkají neremcejte a nechteto být a já řikám tak at si je veme všechno co tam je i povolení na loď a nevřícně kroutim hlavou a kouknu na hodinky a ono je 9min, po půlnoci a když si odečtu to dohadování cca 5–6 min. tak oni přišli v 0,05min. Tak mu to říkám páááč začal na mně řvát že mi bere povolenku za to že chytám v půl jedný ráno a já mu říkám vždit je dvanáct hodin a devět min. a to se už tady 5 minut dohadujeme a kvůli 5 minutám mně berete povolenku ? a on řcve neremcejte tak já vám jí vrátím ale napíšu si vaší adresu a příště vám je seberu . No atse na mně nikdo nazlobý todle je u mně ubožák na prvním místě a u rybářské stráže takový debyl nemá co dělat .
- Pátek 28. srpna 2009 ve 22:41® Flid
-
BlueShark> tak nic chyba byla na PC v práci ,měl jsem tam fotky bolena s Oldou.
- Pátek 28. srpna 2009 ve 22:39® Flid
-
BlueShark> máš tam nějaké špatné fotky ne?
Tento příspěvek byl editován 28.8.2009 22:40:02 uživatelem Flid. - Pátek 28. srpna 2009 ve 22:39® BlueShark
-
Mě se povedl tenhle krásný okoun na smáčka
- Pátek 28. srpna 2009 ve 22:38® BlueShark
-
Tak tady je včerejší rybačka s Pípou. Každý malého candátka, já druhého ztratil při uchopení. Okounci a Pípoun krásnýho bolena 59cm. Bum a už měl touživou a řval jak třistapadina v bahně…
Tento příspěvek byl editován 28.8.2009 22:39:02 uživatelem BlueShark. - Pátek 28. srpna 2009 v 19:26® Patlaloš
-
lucioperce69> Jááááááááááá ciiiiiiiiiiiiiiiiiii taaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkyyyyyyyyyyyyy
- Pátek 28. srpna 2009 v 19:26® Patlaloš
-
Já se dnes potápěl na rybníčku a byl jsem mile překvapen.Myslel jsem že už je upytlačily ale jsou tam,mám radost
- Pátek 28. srpna 2009 v 19:16® lucioperce69
-
krátká reportáž z úterního ohřelovu 6 záběrů 4 venku
- Pátek 28. srpna 2009 v 19:01® Patlaloš
-
Šuli> Jsem se pozval taky
- Pátek 28. srpna 2009 v 19:00® Patlaloš
-
foks01> hovne
- Pátek 28. srpna 2009 v 18:54® Patlaloš
-
cormoran> Srabe
- Pátek 28. srpna 2009 v 18:50® Patlaloš
-
Luda> Budu udit v pátek…radši. A jinak pokud je tu ta možnost tak chlastám
- Pátek 28. srpna 2009 v 16:02® cormoran
-
monaster> Jsem si říkal, že asi nebude vše ok, když jsem je tam viděl šaškovat…
- Pátek 28. srpna 2009 v 15:18® monaster
-
to bych napsal že tam viděli pořádnýho úhoře ne?
- Pátek 28. srpna 2009 ve 13:31® BlueShark
-
Pepčo, Ty ses byl v Děčíně koupat?
Neboj to zvládnou a bude vše ok
- Pátek 28. srpna 2009 ve 12:56® monaster
-
havárka na Labi hošani
http://www.novinky.cz/…do-labe.html
- Pátek 28. srpna 2009 ve 12:41® BlueShark
-
Foksíku: nechci Tě přemlouvat a nějak cíleně lákat, ale pojeď. Jo a jdou tu 40ky okouni i větší, řeknu Ti jak!!!
Kurník háček na drop-shot stojí 50kč co to je kua? Vždyť je to obyč háček ohlej jinak
Tento příspěvek byl editován 28.8.2009 12:43:05 uživatelem BlueShark.Má tu někdo zkušenost s drop-shot systémem na okyše a ještě lépe na Labi?
- Pátek 28. srpna 2009 ve 12:19® olda
-
čau,dnes s plavačkou,řekl jsem si jdeš na tlouště a já fakt chytal tlouštíky celkem 8× jeden jesen a jeden bolínek asi 30 cm,jeden tloušt dokonce po záseku vyskočil nad vodu asi chtěl vědět kterej hajzl si dovolil ho seknout jinak jsem chytal na rybky a když došly tak na housku, řekl bych že to šlo na oboje stejně povedené dopoledne až na to vedro.
- Pátek 28. srpna 2009 v 11:55® Piranha
-
1Mara> v kolik jedes sumit, prijedu s klackem za vama ale nemam rybku.
- Pátek 28. srpna 2009 v 11:54® Piranha
-
1Mara> šuli> to by jsi mi neudelal ne, ze mi tam nechas kosti, pekne ji uvar a ober to z ni
)
- Pátek 28. srpna 2009 v 9:17® cormoran
-
1Mara> Bye…měl jsem tě rád brachu
BS> To je wono, na okouny ho utáhneš, v tom je jeho slabina
Tento příspěvek byl editován 28.8.2009 09:18:28 uživatelem cormoran. - Pátek 28. srpna 2009 v 8:47® 1Mara
-
foks01> přestan prohánět ty baby a doraž a neser
a Cormoš taky jinak jsem svámi zkončil
)