Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 23. září 2011 ve 20:25® 1Mara
1Mara

Tak takhle se u nás soudí a my jsme ti co utlačují a máme protirasistickej názor na rómy , Cigány !!!!!
Datum: 01.09.2011
06:28
Předmět: Ať každý ví co nás tu čeká

KDO ZASTAVÍ CIKÁNSKÝ TEROR??? Senátor z Telnice to řekl/napsal za nás… (připrav se na drsné čtení),
Ve čtvrtek vynesl odvolací Vrchní soud v Praze rozsudek, podle kterého sedmnáctiletý cikán z Krupky nepůjde sedět na 10, ale jenom na 5let do vězení. Nebyl uznán vinným za rasově motivovaný pokus o vraždu,znásil­nění,vydírání a loupež. Dopustil se „jenom“
vydírání a znásilnění. Považuji to za lidské profesní selhání vrchního
soudu.....! Jsem rozhořčen tím, jak se soudní vrchnost
vypořádala s rasistickým vražedným útokem. On totiž vrchní soud za takovou
„maličkost“ nebude přece cikánského Vraha soudit jako vraha. Přitom
sedmnáctiletý cikánský útočník ještě s jedním mladším cikánským klukem
málem ukopali k smrti dvanáctiletého chlapce jen proto, že ho náhodně potkali a proto, že „byl bílej“. Jen shodou štěstěny chlapec přežil.Jenom IQ 111 mu pomohlo, že se zorientoval a
došel si pro pomoc.Chlapec byl mlácen, kopán, sexuálně zneužit okraden.Trestní
senát ústeckého krajského soudu správně posoudil tento útok jako rasový a jako pokus o vraždu. Bohužel, vrchnost Praze má jasno. Když obětí není Rom nebo cikán,ale je
naopak útočníkem, raději případ posuzovat opatrněji,aby se o vrchnosti neřeklo, že je proticikánsky zaměřena a nelétali potom na koštěti kolem vrchního soudu aktivisté za všelijaká práva s bičem v barvách EU. Dvanáctiletý chlapec měl tu „smůlu“, že do něho oba
utočníci nebodali. Protože v takovém případě se lépe prokazuje,že bylo jen shodou náhody,že rána nožem nešla kousek vedle – a přišla by smrt. Když „pouze“ do něho velmi dlouho kopou a mláti ho,raději mávne soudní vrchnost rukou a smete pokus vraždy ze stolu? Jo, kdyby chlapce skutečně ukopali k smrti a zemřel by na vnitřní krvácení, to by asi cikánskému útočníkovi
trest příliš nesnížili… Naskýtá se závažná otázka. Jak dlouho a kam až budeme této komunitě ustupovat?! Tak totiž hodnotí rozhodnutí vrchního soudu mnoho občanů na severu Čech. já také. Jaroslav Doubrava, senátor Parlamentu ČR Téměř doslovný
přepis výroku předneseného předsedkyní trestního Senátu v listopadu
2010:„…dne 29. 4. 2010 v době od 13.00 hod. do 16.30 hod. poblíž nádraží ČD Bohosudov v obci Krupka … jej odvedli k Unčínskému potoku a odsouzený pod pohrůžkou zbití jej donutil, ač
věděl, že je mu 12let,aby si klekl a sál mu pohlavní úd, také štípl nezjištěnými kleštěmi poškozeného do malíku ruky proto, že nechtěl i jeho nezletilému spolupachateli sát pohlavní úd.Nakonec o ze strachu poškozený učinil a musel spolknout jeho ejakulát,následně mu
nařídili,aby se plazil, svlékl do slipů a vlezl do potoka,kde musel dělat kliky, stojky, po
první stojce jej kopli do hlavy, aby další udělal o kus dál.Nařídili mu vylézt na můstek vysoký 150 cm, strčili ho a on spadl do potoka…na okraji pole mu odsouzený nařídil, aby běžel, zakopl a upadl na zem,tak i dvakrát učinil, nejméně třikrát chlapce vzali za ruce a nohy,rozhoupali a z
výšky ho nechali dopadnout na zem. Poškozený musel nejméně dvakrát zvednout dřevěnou desku 1×1 m, tloušťky 2 cm, váhy 1,5 kg a pustit si ji na hlavu, podráželi mu nohy. Následně v úmyslu jej usmrtit ho Společně fyzicky napadli střední až velkou intenzitou tak,že jej bili pěstmi,šlapali na něj,kopali do žeber, hlavy a dalších částí těla, v průběhu napadení se jej mladší útočník zeptal, zda ví, co dělal Hitler za války s cikány v koncentráku,že to budou dělat s
ním, protože je bílej; musel se opřít o strom,sundat si slipy a švihali ho páskem s kovovou sponou na holé části těla i do zad,udeřili jej klackem do zad a tímto jednáním poškozenému způsobili zlomeninu 7.žebra vpravo se zavzdušněním pravé pohrudniční dutiny,nalomení 10.žebra vlevo s zakrvácením levé pohrudniční dutiny, trhlinu sleziny s krevním výronem,pohmoždění levé ledviny, pohmoždění břišní slinivky a jater,tržnězhmož­děnou ránu pravé čelně-temenní krajiny hlavy, mnohočetné pohmožděniny rupu,hlavy i končetin,při pohmoždění svalů prodělal i mírnější formu tzv.crushsyndromu… Musel být hospitalizován od 29. 4. 2010 do 13. 5. 2010 v Masarykově
nemocnici v Ústí nad Labem,z toho 10 dnů na jednotce intenzivní péče… Také prodělal akutní reakci na stres, která přešla v poruchu přizpůsobení a posttraumatickou stresovou poruchu … i v
současnosti musí pravidelně užívat antidepresiva…“ Prosím poslat komu to půjde ať se také ví, jak to tu vypadá a jak Je k nám utlačovaná menšina vstřícná. !!!!!!

Pátek 23. září 2011 ve 20:20® foks01
foks01

sjel sem si Labe na člunu,něco pochytal,

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img45050.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img45051.jpg
Pátek 23. září 2011 ve 20:11® foks01
foks01

olda> né asi:-D

Pátek 23. září 2011 v 19:26® BlueShark
BlueShark

vladah: Můžu poprosit Česky?

Pátek 23. září 2011 v 19:22® ULPA
ULPA

mám ti vzít ten můj záložní boat?

Pátek 23. září 2011 v 19:12® Piranha
Piranha

ULPA> jj ale brzy by tam byli jen kapři :-)) teď jsem byl nafouknout ten bodlej díl bouta co jsem ráno lepil.Vole já ho vzal durch, tak že jsem lepil ještě druhou stranu :-93; zítra ráno něco namotám a pak po práci a hurá.Buď u mě tak ve 14:45.Ještě zavolám majiteli zda na nás nezapoměl.

Pátek 23. září 2011 v 19:09® vladah
vladah

hezky setu hadate jako manžele po 20letech :-))

Pátek 23. září 2011 v 19:05® ULPA
ULPA

Bonzáku,že ty chceš dělat porybnýho v Kunraticích:-D :-D Měl by jsi svůj rybníkpivo

Pátek 23. září 2011 v 18:58® Piranha
Piranha

ULPA> Ok ty vyprázdni mrazák já dneska nakoupil a nabruš fileťáky.Jo a vem mi neprůstřelnou vestu, Součka jsem pěkně nasral :-)) resp. zatopil jsem mu.

Pátek 23. září 2011 v 18:56® ULPA
ULPA

Piranha-prosím tě,na zítra nabij baterky do foťáku :-93; ,a umotej nějaké kukuřice,ať ty pstruzi maj přirozenou potravu.9-)

Pátek 23. září 2011 v 18:47® vladah
vladah

BlueShark> no tovíže rostou nesmíš bejt jen línej jít do lesa ja měl plnej koš za hodinku a pul a bys ty hříbky bral taky

Pátek 23. září 2011 v 18:35® BlueShark
BlueShark

Co houby rostou? Byl někdo nebo slyšel? Nemyslím ty Vladahovo radioaktivní hřiby :-D

Pátek 23. září 2011 v 17:32® 1Mara
1Mara

olda>

Pátek 23. září 2011 v 16:04® olda
olda

Piranha> On se staví a ty mu zavřeš před nosem.:-D

Pátek 23. září 2011 v 10:04® 1Mara
1Mara

Piranha> Mazej si dělat reklamu jinam hajzle :-P Majkys neposlouchej ho , prodá ti klump abys tam jezdil pořád :-)

Pátek 23. září 2011 v 6:46® Piranha
Piranha

majkyss> Stav se někdy, něco jí vyberem.

Čtvrtek 22. září 2011 ve 21:51® olda
olda

majkyss> Zeptej se kaprařů na tento,myslím že není k zahození.http://www­.chytapust.cz/o­kuma-navijak-longbow-50/d-72013/

Čtvrtek 22. září 2011 ve 21:44® olda
olda

A naviják s volnoběžnou brzdou:http://rybar.braunstar.cz/…-pi-vel-4000

Čtvrtek 22. září 2011 ve 21:42® olda
olda

Prosím udělejme si v tom jasno navi ns bojovou brzdou http://rybar.braunstar.cz/…ci4-3000-sra

Čtvrtek 22. září 2011 ve 21:37profil byl smazán

Tak já se tu s Vámi loučím a další zprávu odešlu až budu na místě.Sem nervózní až až.Mějte se tu krásně,piště básně :-)

Čtvrtek 22. září 2011 ve 21:18® 1Mara
1Mara

majkyss> Ta je ti k hownu , :-)

Čtvrtek 22. září 2011 ve 21:13® majkyss
majkyss

Já nechci aby přišla o klacek jako já :-D S bojovkou je to jednoduší

Čtvrtek 22. září 2011 ve 21:11profil byl smazán

majkyss> já si myslim,že holce vydržej nákej ten rok..Ale na feeder bych vzal nějakej uplně jednoduchej navijáček s přední brzdou..

http://rybar.braunstar.cz/…brzda-predni ty dvě stovky bych přidal a koupil tyhle dva.

Tento příspěvek byl editován 22.9.2011 21:13:42 uživatelem .
Čtvrtek 22. září 2011 ve 21:09® 1Mara
1Mara

majkyss> No kapráky ? To raději feder né ? Stím si více užije a ten navijáček jí bohatě stačí :-)

Čtvrtek 22. září 2011 ve 21:03® majkyss
majkyss

mannice> jo jo kapraky a nebo feeder

Čtvrtek 22. září 2011 ve 21:03® 1Mara
1Mara

majkyss> no jo no . No a holce stačí si myslím tohle né ? http://www.tropicliberec.cz/…ave-1000--rb

Čtvrtek 22. září 2011 ve 21:00profil byl smazán

majkyss> a na jaký klacky? kapráky?

Čtvrtek 22. září 2011 ve 20:57® majkyss
majkyss

1Mara> Ne první není,ale udělal radost.Potřebuju něco holce na klacky,ale neznám to tak se ptám.

Čtvrtek 22. září 2011 ve 20:54® 1Mara
1Mara

majkyss> Tvůj první Candátek ? A na co potřebuješ navijáček s bojovkou ?

Tento příspěvek byl editován 22.9.2011 20:55:13 uživatelem 1Mara.
Čtvrtek 22. září 2011 ve 20:48® majkyss
majkyss

Zná to někdo? http://www.tropicliberec.cz/…110-akce-1-1