Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 4. dubna 2009 v 18:49® olda
-
1Mara> Marku ruším to doučování z feedru,dnes na Labku 4 cejni,2plotice tak jsem to dohnal samostudiem.
- Sobota 4. dubna 2009 v 17:24® Piranha
-
Brzy, jazyk, nazyvat, Ruzyne, razyt
:D:D
- Sobota 4. dubna 2009 v 16:55® BlueShark
-
nevím, teď jdu spát, včerejší kalba a práce dnes, jsem mrtvola
- Sobota 4. dubna 2009 v 16:04® VODA
-
Ahoj všichni Žraloku kam razyte zitra s Marou dejte vedet dik
- Sobota 4. dubna 2009 ve 13:15® BlueShark
-
1Mara: Dej vědět jak zítra chlape, já mám volno a fakt už bez rybačky nevydržím
- Sobota 4. dubna 2009 ve 12:31® filip111
-
tak dnes s Flidem na Kateřině a nemělo to chybu. Při vyvažování splávku mi na práznej stříbrnej háček vel. 8 zabral Candát 66 cm, pěkně vypasenej (zabral pěkně za tlamu, žádný podseknutí). Tak jsem pokřtil novou matchku. Potom jsme chytli několik kapřích dorostenců kolem 35cm a poměrně dost záběrů jsme neproměnili. Měli jsem problém si někam sednout, rybník byl obsypanej rybářema. Asi vysazovali. Další fotky sem dám později.
- Sobota 4. dubna 2009 v 10:26® 1Mara
-
Olouši to já přeci vím že si spravnej chlap
- Sobota 4. dubna 2009 v 8:48® olda
-
farnas> Voda 360 cm vem si žížali a sedni do točáku na pláži co jsou ty strom
- Sobota 4. dubna 2009 v 8:22® farnas
-
cau bulvy dneska jdu na ryby mozna na plaz jeste nevim nevite jak je to tam s vodou jestli uz ustoupila
- Sobota 4. dubna 2009 v 8:03® olda
-
1Mara> Já určitě nejsem nasírací typ toho k…a jsem myslel též z legrace protože já fakt potřebuji něco naučit moc mi to letos nejde,odpoledne možná půjdu zkusit okna,už bych mněl chytit první rybu není to už ostuda ?
- Sobota 4. dubna 2009 v 7:55® monaster
-
tak jsem si zas jednou pustil forum a nestíhám se divit. takový dobrý forum to bylo. dlabu na to jdu na ryby. nazdar
- Sobota 4. dubna 2009 v 7:30® sgt.mooody
-
No já sem zvyklej z icq tak si budu muset zase zvyknout
- Sobota 4. dubna 2009 v 1:08® 1Mara
-
Oldo ty pytláku z labka
) já to myslel z legrace to jsi nepoznal ,
) jinak ko…t jsem páááč dneska bude tak nádherně a já nemůžu na fišky
) a ještě ke všemu jsem teď nasyslenej a vysmátej
).
Mooody ty voe jeden ty si neumíš přečíst to co jsi předevčírem napsal ? tomu se nedá porozumět a ani domyslet , tak proto jsem se tě zeptal jestli nebereš drogy voe to je u nás taková slovní říčka se kterou vše berem z humorem , to víš dožře vým že drogi nebereš jinak bych stebou ani nemluvil).
Pojede někdo z vás do Lysý?:Dasi ne co?daleko…
No a nato jsem Mooody reagoval
).
- Pátek 3. dubna 2009 v 19:46® Pavel-24
-
1Mara> … Kamil umí ale Olda potřebuje školení
- Pátek 3. dubna 2009 v 18:46® sgt.mooody
-
Márouši co si to omě myslíš kua?
- Pátek 3. dubna 2009 v 17:21® olda
-
1Mara> Jsi ko..t jsemsi naprskal na monitor,něco bych potřeboval doučit páč letos ještě nemám rybu nějak se mi vyhýbaj.
- Pátek 3. dubna 2009 v 15:42® 1Mara
-
No to vím že je plná , ale tam u tebe dole už by mohlo něco najíždět . Zítra schůze a pak malování hrůza
- Pátek 3. dubna 2009 v 15:34® Piranha
-
1Mara> o vikendu v sobotu budu delat dilnu-uklid a slechtit.Mozna i nejaky kosiky a odpoledne asi ke tchanovi.Nedele mozna rano na chvilku.Bela je nacpana tam nejdu tak 14 dni.
- Pátek 3. dubna 2009 v 15:31® 1Mara
-
Pirno kam jdeš o výkendu na fišky ? skusíš tu Bělu ?
- Pátek 3. dubna 2009 v 15:29® 1Mara
-
Oldíku za pár dní se vydám na fišky na soutok tak se mužem sejít a já tě to naučím chytat ryby
)
- Pátek 3. dubna 2009 v 15:29® Piranha
-
Antichytej.cz> ja jsem ve skole docilil toho, co jsem chtel, mam praci co mi nese a nepotrebuju mit pred jmenem nejaky kokotiny. Jen je mi lito tech dobrych ryb, co nachytas a samozrejme zmasis, ale to sem uz tahat nebudu a k tobe uz se taky obracet nebudu.
- Pátek 3. dubna 2009 v 15:25® 1Mara
-
Pavel-24> Co tam ty dva BETMENI dělali že místo ryb chytaj netopíry
)
- Pátek 3. dubna 2009 ve 13:29® BlueShark
-
Piranha: Valím oči, poprvé vidím řešení pravopisu, paráda
Antichytej.cz: VŠ na rybách neřeš a neřeš tu už nic prosím tě a táhni si na fóra, kde tě ještě neznaj a neženou. Smrdíš tu, VŠ to musí vědět, blbec však ne.
- Pátek 3. dubna 2009 v 9:08® Tomash_prejmenovano
-
Piranha : No tak ty jsi jahodovej! Vnucuješ mi tu jakýsi kytky, abych vůbec dostudoval a sám si vystudoval co? Znovu se tě na to ptám! Je to podobný jako si dělat prdel z toho, že někdo naboural a nemít řidičák… Flid : Přesně tak, to jsem i naznačil Piranhovi. 4all : Já vám na vaši chytej.cz grupu házim bobek. Nepotřebuju sem psát a „chlubit se“. Dobrý ryby a jakýkoliv ryby si nachytám a nepotřebuju k tomu nikoho. Jsem soběstačná jednotka. Do budoucna si zkuste najít šťavnatější téma než mě a bude klid. Přeju Vám všem, aby se to podařilo. Bo tohle fórum hodně stagnuje. Zůstávám v roli pozorovatele a gratuluju všem drsným hochům, protože z ostrých příspěvků typu :„co tu zase chce?“, „co si jako myslí?“, „co tu zase dělá ten dement?“ jde skutečně strach a jen s obtížemi kryju svůj děs a hrůzu.
- Pátek 3. dubna 2009 v 8:16® Flid
-
Antichytej.cz> ja jsem nedělal bububu a nevyhrožoval
, jen jsem konstatoval že nikdy nemůžeš vědět kdokoho zná.
- Pátek 3. dubna 2009 v 7:45® Pavel-24
-
Piranha> … Kamil s Oldou na lovu.
- Pátek 3. dubna 2009 v 6:20® Piranha
-
Takhle pise a vyjadruje se VŠ.V jednom mas ale pravdu.Moje rodina ma opravdu chlapaka.
Maro co tu chces cist, chtel jsem zde trochu rozproudit debaty.Nikdo nevite, co jsem myslel tim, ze sem dam to pako s fotkou zmaseny plotice.Treba jsem se chtel o nem zminit, jestli treba uz je v pohode, jestli treba by sem zase nemohl cmarat a tak.Ale je evidentne videt, ze ten blbecek je jeste asi horsi.
- Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 22:51® filip111
-
no to koukám, co tu ten dement opět předvádí.
- Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 22:12® cormoran
-
1Mara> Nech je, aspoň bude co číst
- Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 22:10® Michal/
-
1Mara< Sem tu jen tak nakouknul a nestačím se divit. Já anti… potkat někde, po tom co tu napsal Piranhovi a být Piranhou, tak bych mu asi fakt jednu natáhnul. Občas si říkám, že i 8letý děcka se uměj chovat líp, než někteří lidi.
Hej ty anitilolku< nezdá se ti, že už to přeháníš? Seš jak malej kluk, kterýmu se porouchalo autíčko a neumí to opravit. Taky tak bublá… Ale Boží mlejny melou pomalu, ale jistě, zvlášť ty chytejácký.