Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 9. září 2011 v 19:20® Piranha
-
majkyss> bylo to slabé, čekal jsem že půjde ven víc ryb a vetší.Tohle byly nejmenší ryby co jsem kdy na Labi na koule pochytal.Vždy to bylo nad 60cm.Bylo ale opravdu blbé počasí a i flek nebyl kdo ví co.Příští rok pojedeme s manousem znovu a kousek níž, nebo úplně jinam.Ta místa kde jsem kaprařil před 13, 14 lety jsou zarostlá a potřebují malinko vytunit.To se udělá příště. Ale zase byla pohoda, sranda a jak je vidět i se něco málo dostalo.Vytáhli se i cejni okolo 60cm, to byly neskutečný obludy a jak byli nacpaní.
- Pátek 9. září 2011 v 19:17profil byl smazán
-
majkyss> spravěj se náladu
- Pátek 9. září 2011 v 19:05® majkyss
-
Piranha>
manous> Moc hezký kucí
- Pátek 9. září 2011 v 19:04® majkyss
-
mannice> No to jsem zvědav co dnes lapne Olda
Dnes šel s Vladahem on
- Pátek 9. září 2011 v 18:39profil byl smazán
-
manous> Hele jeden den dobrý,našel sem s parťákem i mrtvýho tolstolobce,kterej by vás asi provětral pořádně a druhej ten s vladahem sme chytli 3 pidi okounky no co vám budu povídat
..Ale Vladah za to fakt nemoh,asi blbý počasí
- Pátek 9. září 2011 v 18:37® Piranha
-
Vše plave dál i naše žaludky
- Pátek 9. září 2011 v 18:36® Piranha
-
Jak řekl parťák, tak se stalo, ale prdel byla když manous nahazoval a v moment kdy dopadlo olovo na hladinu rozjel se mu druhej klace
tak s tím klackem sekl jak cikán s lopatou a hrábl po tom druhým
Tady nějaké fotečky.
- Pátek 9. září 2011 v 18:19® manous
-
mannice>Nic se nsděje,jen jsem si rypnul
Jak to šlo na vláčku?
- Pátek 9. září 2011 v 17:47profil byl smazán
-
manous> Velká omluva,ale byl sem kousek od vás jak sem slíbil
.Ale jen na vláčku,na kapráky sem byl moc línej si to připravit atd
- Pátek 9. září 2011 v 16:45® manous
-
Tak zdravím rybaříci
.Jak jste už psali,tak počasí nai moc,ale nám otrlým seveřanům to ani nepřišlo
.Místečko vybral Píra moc hezké,jen místním domorodcům jsma v první chvíly nahnali strach,ale naš šarm a mírumilovný zevnějšek vše po chvilce napravil.Byl to bezva relax,pokecali jsma,zasmáli se i grilováníčko bylo.I ryby spolupracovali,sice né tak,jak jsem myslel,myslel jsem,že každých deset minut bude kapřík
,to nebylo,ale zachytali jsme si.Krásní tmavý a napucnutí kapři tam plavou a neuvěřitelně obrovští a vyžraní cejni.Taky jsem koukal co nového se kolem kaprařiny děje a tím chci i Davidovi poděkovat,že mi to ukázal a něco se mohl přiučit.Taky tu někteří slibovali,že přijedou a ono nic,no jó no počasí jen pro opravdové rybáře viď manničku
Foto snad bude,já foťák neměl,tak fotil Píra,tak až bude čas,určitě to sem dá…
- Pátek 9. září 2011 ve 13:11® cormoran
-
BlueShark> To víš, to jsou naše český dálnice, za ty budeme platit příští rok patnáct stovek. Včera jsem jel po hradecký a to je taky pocuc..
- Pátek 9. září 2011 v 10:51® BlueShark
-
tak už budeme v brně, cesta ok, až na tu hopsadráhu na D1.
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 21:29® BlueShark
-
1Mara: Foťák mám připravený
Tento příspěvek byl editován 8.9.2011 21:30:58 uživatelem BlueShark.Jo jinak ulevit až na místě, díky! Vím co se do Tebe vejde, nechtěl bych to mít na sobě vzadu na sedačce. Ten vyžranej Alfons by mi asi daroval nadílku co?
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 21:27® olda
-
1Mara> Hezky se bavte a moc nepijte.Pití piva činí člověka zblblým a toliko pro hovada dobré jest.
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 21:23® 1Mara
-
Tak čus v neděli , doufám že se mě uleví a bude tam pohoda
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 21:22® BlueShark
-
1Mara: Já jsem v klidu, v autě mi to prosté nechutná. Jen k pivku.
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 21:15® 1Mara
-
BlueShark> Buď v klidu , záleží jen na tobě
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 21:13® BlueShark
-
Mara: Ja v aute fakt nehulím. Nejsem závislák.
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 21:07® 1Mara
-
olda> No asi tuším , ale to je fuk . Určo jsou na Labku , a jeli na kapry , takže kde asi jinde můžou být .....
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 21:05® olda
-
1Mara> Kam jeli? Do SZ.pokud je ti známo.
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 21:04® olda
-
1Mara> Ano to máš pravdu,ale držím jim palce,snad se jim něco povede.Ale nudli budou mít jak cikán šálu.
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 20:57® 1Mara
-
olda> No koukám že Maňous nemá na rybách moc dobré počasí . Ale určo nachytali
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 20:52® olda
-
1Mara> Pak není problém.
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 20:52® olda
-
majkyss> Pokud budeš chtít riskovat?jdu na flek, nikdy jsem tam nechytal,nikdy jsem tam nikoho neviděl chytat.Tudíš můžeme být celý den bez záběru.Pokud to chceš risknout tak jsem k dispozici.Tvůj kolega rybář Olda.
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 20:50® 1Mara
-
olda> Jde nastavovat
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 20:49® olda
-
1Mara> Kouřit může,pokud se mu vejde hlava pod volant.
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 20:39® 1Mara
-
BlueShark> Máš to odemě dovolený
Nebudu diktátor né
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 20:35® BlueShark
-
1Mara: Nemusíš, já v autě nekouřím, nejsem takovej závislák a když někde zastavíme tak kdyžtak tam
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 20:32® 1Mara
-
BlueShark> Housky berem sebou , něco máme , kuku bys mohl v plechu a nebo mraženou koupit ráno v Tescu , to je fakt , nic jiného nepotřebujem , jo a do auta ! se nad tebou smiluji a nechám tě v zadu kouřit , ale kup si plechovku pití a do ní až to vychlemstneš můžeš klepat a házet vajgly
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 20:27® BlueShark
-
1Mara: Stejné cestou někde přibrzdíme nebo můžeme hned v tescu, maj od 7. Rohlíky, chleba atd, já kuku a vločky.