Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 24. srpna 2009 v 15:01® BlueShark
BlueShark

Kdybys mluvil pravdu, už by si nereagoval, páč si to řekl, ale my dva jsme pro sebe prostě od Té chvíle co jsi mě zklamal tabu.

Můžete mi někdo citovat nějakej vejmysl? Je to docela hnus, když Vám to někdo řekne komu věříte a pak když poprosím o příklad, napíšete že je to částečně pravda :-(( To vím zase houbelec. Neumím přiznat pravdu. Pokud ji někdo má tak ji přece přiznám!!! A pokud nesouhlasí od toho je přece slovo DISKUZE!!! NECHÁPU… Dneska píšu na vláčce ospreyovi a skláním poklonu a přiznávám pravdu ráno a … nemá to cenu, to je jak když nékdo uvnitř ví jaký je, pomáhá kde s čím a pak se najde blbec co mu řekne, že to tak není… Když víte, že je něco pravda, jste u toho a nékdo si přečte nékde v novinách pytlovinu a pak Vám nevěří a pomluví, a přesto vite %ze je to lež a neuděláte nic :-((

Pondělí 24. srpna 2009 ve 14:57® Piranha
Piranha

BlueShark> na mem pristupu a kamaradstvi k tobe samemu to nic nemeni, uz jsem si zvyk ze ses proste pako jak by rekl Monastrohorolez­codržkopád :-)) )

Tento příspěvek byl editován 24.8.2009 14:59:16 uživatelem Piranha.
Pondělí 24. srpna 2009 ve 14:55® Piranha
Piranha

lumpy> i kdyz je Honza muj kamarad, mas castecne pravdu.Nijak se k tomu dal nechci vyjadrovat.

PS:ale prispet fotkou muzes snad taky ne :-)

Pondělí 24. srpna 2009 ve 14:54® lumpy
lumpy

BlueShark> a nezapomeň mi v mém příspěvku opravit hrubky…někoho by to mohlo pobouřit.

Pondělí 24. srpna 2009 ve 14:41® lumpy
lumpy

Ten nejmenovaný rybář jsem já. Konstatoval jsem, že se snažíš mít vždy pravdu a nepřipustíš při nějaké konfrontaci, že by jí mohl mít někdo jiný a tím lidi dost srážíš (resp. jejich ego).A o tom že bys měl lhát myslím nepadlo ani slovo(nevadí). Na chytej.cz/UL chodím jen občas koukat na fotky ryb, co kdo chytil, jinak nepřispívám, protože tak nějak ze svého pohledu nemám čím do téhle komunity přispět. Tohle je proto můj poslední přípěvěk a užijte si diskusy nad BS povahovými vlastnostmi. Díky a PZ

Tento příspěvek byl editován 24.8.2009 14:46:37 uživatelem lumpy.
Pondělí 24. srpna 2009 ve 14:28® BlueShark
BlueShark

:DDDDDDDDDD

A teď trošku pro mě smutné téma. Od jednoho nejmenovaného rybáře, s kterým jsem se tu seznámil na skle a poté chodil na ryby, jsem se dnes dozvěděl, že hodně lžu a mám pravdu, i když ji nemám. Docela se mě to dotklo. Rád to změním, souhlasí někdo a dám mi k tomu příklad? Moc prosím a teď vážně, jestli lžu a přijdu Vám takový, napšte mi to prosím. Uvažuju o tom, že tu pak nemám co dělat… Mám v hlavě jasno a nemám důvod tu nékoho tahat za nos pokud to není v rámci ironie… díky

Pondělí 24. srpna 2009 ve 13:14® cormoran
cormoran

tutamilan> No jo, to vysvětluje vše, prolomil jsi prvotní štěstěnu, teď už bude jenom hůř:-D :-D

Pondělí 24. srpna 2009 ve 12:28® BlueShark
BlueShark

Sorry za zkomolení nicku :-D

Pondělí 24. srpna 2009 ve 12:23® tutamilan
tutamilan

diky vsem za projeveny,obdiv,a hlavne BS za super foto a spolecnost na vcerejsi vlacce.byl to muj prvni na vlacku tak mam radost jeste ted a dlouho jeste mit budu:->

Pondělí 24. srpna 2009 v 11:38® olda
olda

BlueShark> čau krásná práce , gratulace lovci,já dnes 2 okounci, setřepal se mi candát tak 30 cm ale aspon jsem ho viděl, podlouhý době jeden na vláčku co po dlouhý době letos první a jeden drb přez brzdu ale hned se to vyplo tak ani nevím co to bylo, no a to je vše.

Pondělí 24. srpna 2009 v 11:34® cormoran
cormoran

tutamilan> Krasavec.-)

Pondělí 24. srpna 2009 v 10:33® BlueShark
BlueShark

A tady je Milanův (milantuta) Candát 73cm ze včera z Labe 4–5, krásná ryba. Jinak drabali pěkně a nezůstali jsme jen u této :-)

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img25987.jpg
Pondělí 24. srpna 2009 v 9:01® BlueShark
BlueShark

Píra: O2 je O2 :-) Ale hodné lidí je spokojených a jsou i nespokojení. Telefon opravuje servis, nikoliv O2, oni to jen pošlou dál. Reklamace jsou na pytel, ale to je skoro všude…

Pondělí 24. srpna 2009 v 8:49® BlueShark
BlueShark

Tak včera parádní vláčka, od 21:00 bum bum a ryby šly na gumy. Měl jsem radost,chytil jsem na smáčka první ryby. Tloušť, jesen, okoun, candátek. Nový kamarád z ÚL šel se mnou. Já na feeder a smáčka on vláčak a GUMA. Prd a parma jako prase, neměřena, ale tak velkou jsem viděl možná jednou dvakrát. Hned po tom prásk a CANDÁT 73cm macík, nádhernej, fotky pošleme zítra, páč jsem si poslal do práce špatný tele. Mám je doma v PC. Nádherný večer.

Tento příspěvek byl editován 24.8.2009 08:50:13 uživatelem BlueShark.
Pondělí 24. srpna 2009 v 8:14® cormoran
cormoran

Pepek námořník> No jo no, to je ta ústecká anarchie, každej si tam dělá, co chce, už i zubáči:-D

monaster> Woe:-D

Jinak jsem si dneska hned po ránu slušně zanadával…Volá mi lucio, že prej oživuje na jednom stojáku stovky dusících se ryb, zkouší zvedat průtok, prostě všechno možný. Jelikož je hospodář na dovolený, má na zákadně za sebe dva, jak já říkám, darmojedy, kteří se na to úplně vys*ali. Když jim to byl lucio laskavě oznámit, tak mu odvětili, ať pustí přítok, že oni nevědí, jak to tam vypadá…

Mezi dusícími se rybami byli (teda doufám, že pořád jsou) většinou candáti obřích rozměrů, štiky, z niž ta nej atakuje 120 čísel a bílá ryba…

To si zase někdo naplní mrazák, až to tam lucio vzdá:-((

Pondělí 24. srpna 2009 v 7:29® Piranha
Piranha

Jinak hosi vcerejskem jsem nacal posledni stranku sumare :-)) ) jo, kdo chodi, ten chodi.Letos jsem vytahl tolik ryb ze to snad ani neni mozny.Jen mi jeste chybej ty parmice, uz se na ne tesim.

Pondělí 24. srpna 2009 v 6:52® Piranha
Piranha

foks01> ani se nediv musis mit ICQ a ne ICG :-P :-P

Pondělí 24. srpna 2009 v 6:50® Piranha
Piranha

monaster> myslis tu moji digi zrcadlovku z pakistanu co mi bracha privezl z voj. mise? Sehnal mi ho za dva osly a praminek blond vlasu jeho skoro bejvaly :-)) )

Neděle 23. srpna 2009 ve 23:31® Flid
Flid

monaster> to byl ten dětský foták?

Neděle 23. srpna 2009 ve 22:35® foks01
foks01

bs-icg stale stejné,nevím kde je zakopanej pes ale žadne zpravy mě nechodí

Neděle 23. srpna 2009 ve 22:33® Luda
Luda

monaster> nevděčník …

Neděle 23. srpna 2009 ve 22:07® monaster
monaster

těm co by to vrtalo hlavou ano je to opravdu černobíle. měl jsme piranhy digitál. rozlišení 0.6 megapixelu a 0.6 optickejch zoomu. Davide dík za půjčení :-)

Neděle 23. srpna 2009 ve 22:05® monaster
monaster

lojza: njn tak nějak. ale na spánky máme holky z E55 a rohypnol :-)

Neděle 23. srpna 2009 ve 22:02® LojzaRybka
LojzaRybka

monaster> ahoj pepíku,podle stínu kovboj s koltem u spánku :-)) ) :-)) )

Neděle 23. srpna 2009 ve 21:58® monaster
monaster

ta prostřední je auto portrét ale to jste asi poznali :-)

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img25971.jpg
Neděle 23. srpna 2009 ve 21:57® monaster
monaster

nechtěl jsem. ale kdž tzo risknul Filip dám i já vrcholový fotky :-)

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img25968.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img25969.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img25970.jpg
Neděle 23. srpna 2009 ve 21:54® monaster
monaster

cyber:) jj to jsou voni. dolů na obráceným žehlícím prkně:-) jinak sněžník. milešovku, lovoš navštěvuju několikrát do roka. každý rok dokola. jaro, léto, podzim. zima. vš eje za rohem a vše má své kouzlo. na blansku jsme byl letos 3×. jen Varhošť asi 4 roky nic

Neděle 23. srpna 2009 ve 21:51® cyberb0b
cyberb0b

monaster> tak sezen ne zimu tem sneznik:) sice ja jsem spis ze nahoru motorove a dolu na boardu :-)

Neděle 23. srpna 2009 ve 21:41® Luda
Luda

filip111> Modlany špatný kamaráde. I když dneska jsem tam slyšel pípáky o sto šest, takže feeeeder nebo angličák by slavil úspěch.

Neděle 23. srpna 2009 ve 21:18® filip111
filip111

Luda> a našel jsi tam místo? :-D my tam chceme jet letos ještě jednou, přímo do toho hotelu nahoru, vezmu si astro dalekohled a budu okounit na noční oblohu. Tam bude tma. Jak to bere na chatě?