Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 8. srpna 2011 v 15:53® majkyss
majkyss

pipa> Nechápu ??? Ty budeš bojovat o prvenství na závodech?

Pondělí 8. srpna 2011 v 15:48® pipa
pipa

majkyss> hm říkam! Forum psací alias smajlikoví !!!!! Jo a malem bych zapoměl tajemne psaci osobky !!!! :-|

Pondělí 8. srpna 2011 v 15:43profil byl smazán

BlueShark> ;-)

Pondělí 8. srpna 2011 v 15:40® majkyss
majkyss

pipa> No neříkej :-O :-D

Pondělí 8. srpna 2011 v 15:38® pipa
pipa

majkyss> ale chovaš se stejně jako hnup!!

Pondělí 8. srpna 2011 v 15:35® majkyss
majkyss

pipa> Na ten závod bych šel,ale neumím vláčet :-93;

Pondělí 8. srpna 2011 v 15:35® pipa
pipa

BlueShark> zas to trošku beru jinak :->

i kdybych tam měl jet třeba jen pokecat,dát třeba řeč s Fikarem atd..

Pondělí 8. srpna 2011 v 15:34® majkyss
majkyss

Hoši. .. ještě, že nejsem Ustečák :-D :-D :-D

Pondělí 8. srpna 2011 v 15:30® pipa
pipa

vladah> No neboj to se eště držim !!!!

Se mam tady zabit :-O

Pondělí 8. srpna 2011 v 15:30® BlueShark
BlueShark

vladah: Jmenuji Tě vrchním šéfikem rybolovu v Ústí a na tomto fóru ju? :-) Aneb při vláčce stíhačky v ohrožení :-))

Pondělí 8. srpna 2011 v 15:24® vladah
vladah

pipa> tak taky konvetzuj sakra a nerozčilujse tak sem hod návrhy jaký máš o diskuzi a uvidíme jakse to tady chytne a nemusíš se rozčilovat a hádat a bejt sprostej

Pondělí 8. srpna 2011 v 15:19® BlueShark
BlueShark

mannice: Dane, jak DORyho znám, není to poprvé co tu napsal úmyslně blbost, to jako fakt :-) U piva toho taky nakecá :-)) Jinak tu trofejní rybu myslel z prdele. Jesena by za nástražku dal jen blbec a ještě vétší by to sem napsal :-)

Ty závody nikdo nekomentoval Pípane, protože nikdo asi zájem neměl, mě by se taky nechtělo, závody mě nějak neberou a ve vláčení už vůbec. ale třeba někdy :-)

Tento příspěvek byl editován 8.8.2011 15:28:58 uživatelem BlueShark.
Pondělí 8. srpna 2011 v 15:07® pipa
pipa

mannice> to je to posledni co by mě vadilo !!!! Ja tady nebudu řešit naky pičoviny !!!! TODLE ME TADY SERE !!!

Pondělí 8. srpna 2011 v 15:00® pipa
pipa

včera sem tady dvakrat daval odkaz že budou tady kousek u nas vlačeci zavody !!! A čo veče na usti ani mročka nenapsala ?? Tak nevim asi sem to dal do špatnyho FORA :-| :-|

Pondělí 8. srpna 2011 ve 14:58profil byl smazán

pipa> Jestli tim narážíš na pouštění ryb,tak mě je jedno jeslti někdo vezme nebo pustí rybu.Je to každýho věc,to že sem se před pár týdny zeptat Oldy,tak to bylo snad něco špatnýho? Já si teda nemyslim.

hlídat tady taky nic nemusim.

Pondělí 8. srpna 2011 ve 14:53® pipa
pipa

mannice> ja klido pro tebe přijedu !!!! a fišky taky ti přivezu :-> Hlidej ty duležity věci tady a k tomu heslo tvoje nejmilejši – PLAVE DAL :-D

Pondělí 8. srpna 2011 ve 14:42profil byl smazán

pipa> Letos už sem u vás byl za cormoušem a márou,nemám pořád cestu do ústí a ikdyž se zdá že 25km je kousek,tak pro mě neni.

Tento příspěvek byl editován 8.8.2011 14:45:00 uživatelem .
Pondělí 8. srpna 2011 ve 14:40profil byl smazán

pipa> Dobře ale to nemá s tim nic společnýho tak nevim o co kráčí?To že sem kluci nepíšou,nebo nepříspívaj tak jak by se ti líbilo je věc jiná,to si vyřeš přece s nima ne? Já si myslim,že tady byla vždycky atmosféra pohodová až na pár úletů tak tomu nic nebrání.

Jen sem prostě nepochopil toho jesena,protože je plno rybářů který se s tebou ještě hádaj že se tahle ryba brát normálně může.A Dory tak prostě působil.

Pondělí 8. srpna 2011 ve 14:39® pipa
pipa

mannice> a kolik rat už si mi tady tlachal,že přijedeš do ausik na fišky a pak taky proty naztražky a nej sem sam!
Abys to pochopil: Prostě ryby řešim u vody a ne dopisovanim !!!!

Tento příspěvek byl editován 8.8.2011 14:45:06 uživatelem pipa.
Pondělí 8. srpna 2011 ve 14:33® pipa
pipa

mannice> ja zneho ndelam hrdinu!!! ale za dva dny sem tady nedal kloudnej pokec !! A holt to ted vybouchlo !!!!

Pondělí 8. srpna 2011 ve 14:27profil byl smazán

pipa> Já Doryho neznám,proto je pro mě cizí člověk a když vidim že sem někdo něco takovýho vloží očekávám že příspěvek myslí vážně.

Pondělí 8. srpna 2011 ve 14:25® pipa
pipa

DORY> sem to zas tady prubnul po delši pauze a opět katastrofa :-O vemu ted notebuk a hodim ho do labička 8-(

Pondělí 8. srpna 2011 ve 14:22profil byl smazán

DORY> Upřímě ti nemám co závidět.A pokud sem napíše někdo něco podobnýho jako ty,tak zákonitě musí čekat reakci.

A né že ho lidi začnou bránit a ještě říkat jakej neni „hrdina“.Prostě se toho každej chytne a jeslti si to udělal účelně,tak se ti hold povedlo.

V tom případě ale nechápu proč se pípa takhle nervuje a obhajuje tě,že se to může stát.

Tento příspěvek byl editován 8.8.2011 14:22:43 uživatelem .
Pondělí 8. srpna 2011 ve 14:00® DORY
DORY

mannice> ale já se přece vůbec neospravelňuju, pouze jsem vše uvedl na pravou míru.Ale jedno vím jistě, kvůli závistivcům jaký jsi evidentně ty jsem zřejmě raději mé úlovky vkládat nebudu, a rybářský řád si zcela určitě znovu číst také nebudu. Děkuji ti za tvé odpuštění mé údajné téměř životní chyby. A přeji ti mnoho úlovků. Doufám, že se k nim budeš chovat alespoň stejně šetrně a z úctou jako já.

Pondělí 8. srpna 2011 ve 13:54® pipa
pipa

mannice> to maš rech !! ale on zrovna nepatři k těm co je NEDODRŽUJOU !!!!

Přijed se jednouch za mnnou podivat,co ty mrdky tady dělaj dole u vody za HNUJ !!!!!!! to sem řek ted dost slabě!! to vistihuje jen ten odpadkovej břech podel vody :-O A nebudu dal…

Tento příspěvek byl editován 8.8.2011 13:59:13 uživatelem pipa.
Pondělí 8. srpna 2011 ve 13:46® pipa
pipa

mannice> no tak muje vemou no do piči!!!

Pondělí 8. srpna 2011 ve 13:43profil byl smazán

DORY> Já ti to nevěřim,a ospravedlňovat se nemusíš,každej udělá chybu.Ale přiznat si co si udělal a radši si přečíst znovu RŘ a zákony s ním spojené.

pipa> Jak se spletl? Za tohle se berou papíry! Nas..... bejt klidně můžeš, ale furt u sou snad nějaký pravidla/záko­ny,který se maj dodržovat.

Tento příspěvek byl editován 8.8.2011 13:45:25 uživatelem .
Pondělí 8. srpna 2011 ve 13:36® pipa
pipa

DORY> vidíš to!!! To byla sekunda před tebou! Ja už sem zas tak nasr… !!!!

Pondělí 8. srpna 2011 ve 13:30® DORY
DORY

Šuli>

mannice>

já to věděl…,jsem vás zkoušel chlapci, myslel jsem, že bude větší grilovačka největšího pytláka na světě tedy mé osoby, původně jsem chtěl napsat, že jsem ho chytil na úhoře, ale to by bylo moc jednoduchý. A správný rybář si vždy nechá něco /například nástrahu/ pro sebe jinak dík za gratulaci samozřejmě puštěn zpět jako 99% mých úlovků a to včetně candátů viď Pípa.

Pondělí 8. srpna 2011 ve 13:27® pipa
pipa

Jinak tady eště mužete rozebrat obrovskou debatu o tom jesenu !!! To vam opravdu jde !!!! debaty o hovně! Třeba se spletl? už taky třeba blbě vidi přez ten pupik, ja mam stejnej problem :->

Tento příspěvek byl editován 8.8.2011 13:33:11 uživatelem pipa.