Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 7. srpna 2011 v 11:44® Piranha
-
cormaxx> pěknej, až se mi rozpouští v lednici máslo
- Neděle 7. srpna 2011 v 11:39® cormaxx
-
Jedna ze včera,ať tu je i nějaká ryba.
- Neděle 7. srpna 2011 v 11:28® filip111
-
Piranha> co to bylo za k.k.ta? to bych ho poslal do …
- Neděle 7. srpna 2011 v 11:23® Piranha
-
Chtěl bych vidět Máru na té pískovně kdyby na něj takhle někdo vyrukoval
to by bylo pleskovek
- Neděle 7. srpna 2011 v 11:21® Piranha
-
BlueShark> chápu to ať si každej zaplatí co chce, ale výkon rybářského práva musí umožnit né.Na svazu je to i psané, že pokud nás někdo bude chtít vyhodit z JEHO pozemku tak to máme hlásit na načí Mo. Já dostal zmr..o za deštník s bočnicema a minulej tejden jsem jel otestovat s kámošem novou loď na vtok do pískovny a při té příležitosti si i bouchnout klackem o hladinu a ty voléééé, normálně dole jak se sjíždí k Labi ke vtoku tak tam 7 aut u vody ale přímo a jurta 10m v průměru.Tam asi 10 typů jeden točil
a 4 si stoupli na cestu a čuměli.No spátečka a do řitě.Ty vole jestli to byl nějakej soukromník zase tak já končim s MP povolenkou a budu jen mušit.To jako každej kdo má prachy může všechno a já nic, ani chytat ryby?
- Neděle 7. srpna 2011 v 11:15® Piranha
-
1Mara> jeď se uklidnit na pískovnu a vem si nějakou hůl
- Neděle 7. srpna 2011 v 11:15® BlueShark
-
Piranha: V dnešní dobé by mu penězma uhnul snad každý, dej vědět jak to dopadlo. Tam snad teče Labe kurňa
- Neděle 7. srpna 2011 v 11:14® Piranha
-
1Mara> debile
- Neděle 7. srpna 2011 v 11:12® BlueShark
-
1Mara: Jojo, tak ser. Jen říkám, že sumec se na bójku chytá na klidné vodě, v proudu to jde těžko, i laik si najde místo kde to neproudí a dá se zavést, takže nad vodníma dílama.
Tento příspěvek byl editován 7.8.2011 11:13:09 uživatelem BlueShark. - Neděle 7. srpna 2011 v 11:09® 1Mara
-
BlueShark> Též ti to napíšu na rovinu , pokaždý tady vše propaluje te a je fuk jak kdo by si to měl domyslet , a pro to na vás seru a jeto ! A klidně mě označ za debila !
- Neděle 7. srpna 2011 v 11:08® Piranha
-
filip111> čus móre
tak poslóché.Včera/dneska jsem byl na pískovně v Píšťanech.Přijedeme s tátou, postavíme deštník s bočnicema zavezeme rybindy a v tom přijede nějakej chlap v bílé rachotine a z okénka na nás huláka ,, zdravím pánove, tak já vás jdu skasírovat,, Héééj v tu chvíli uši nastražený a oči v agresivní agonii, poslouchám co po nás chce.Prej, chytáte na mém pozemku, máte zapíchlé vidličky v mém soukromém pozemku tak to bude 70,–- za každého, 50 za auto a 50 za stan.Ty vole chlupy se mi nyježily oči zalili krví a už jsem startoval.Kurva co se to děje v tom našem státě.Já si koupim povolenku rok co rok dražší a pak budu ještě nějakýmu kokomáňovi platit.Ani halíř nedostal a to musel táta diplomaticky jednat a já šer z hluboka dýchat opodál.Ty vole co si vo sobě myslej.A teď kdo za to může.ČRS?Obec?Nevím, zítra jdu na Mo optat se co to má jako bejt.V BP nic není a pokud to měl být jako kemp, tak v tom případě kam budu chodit srát a mejt se.Je to v Píšťanech, když se jde na ten poloostrov tak ta pláž, ostrov a druhá strana.Tak že defakto celá pískovna je soukromá a patří asi 200 lidem vyjma pár místům kam se bez motorovky a křoviňáku nedostanu. Tak bacha tam na to.Pokud po vás někdo bude chtít nějaký peníze tak ať vám ukáže živnosťák a dá na zaplacený peníze daňový doklad, pokud si tedy jako v kempu připadat budete.
- Neděle 7. srpna 2011 v 10:57® vladah
-
BlueShark> nojo prosimtě se stává i lepším lidem
Filip111:se nediv žesi nic nechytil když si jim snědl jejich příbuzného
Tento příspěvek byl editován 7.8.2011 10:58:54 uživatelem vladah. - Neděle 7. srpna 2011 v 10:54® BlueShark
-
vladah: Aha, takže protože měl Filip svou náladu, píšeš vśechno dohromady bez mezer
OK, v poho.
- Neděle 7. srpna 2011 v 10:46® vladah
-
BlueShark> tobys tam musel bejt takhle to nejde popsat Filip měl včera svojí náladu
- Neděle 7. srpna 2011 v 10:44® BlueShark
-
vladah: O to nejde, jestli měla néco vyjádŕit, tak prosím znovu, ta véta nedává smysl, rád bych věděl, co jsi myslel víš? Vážně!
- Neděle 7. srpna 2011 v 10:42® vladah
-
BlueShark> abysise z toho nepodělal
filip111> a zapomělsi natoho krásnýho popa
Tento příspěvek byl editován 7.8.2011 10:42:34 uživatelem vladah. - Neděle 7. srpna 2011 v 10:40® BlueShark
-
vladah: Vláďo, nechápu Tvou větu vůbec, zkus si to po sobě přečíst a vysvětlit
Tento příspěvek byl editován 7.8.2011 10:44:06 uživatelem BlueShark. - Neděle 7. srpna 2011 v 10:40® vladah
-
filip111> zatosi mohl ty furtsimě chtěl opidlovat a zapomělsi říct jakej si měl krásnej ulovej jaksiho vytahoval ven
- Neděle 7. srpna 2011 v 10:38® filip111
-
vladah> to lupal tvůj prut. při každým náhozu jsi přestal navíjet až ve chvíli kdy ti nástraha zajela do špičky prutu. Není mi vůbec jasný, jak je možný, že máš ještě očka na prutu. Jsi prostě v eufórii, nahodíš a fofrem navíjet a přestaneš až když to nejde.
- Neděle 7. srpna 2011 v 10:31® vladah
-
filip111> však sem si myslel žeto sem dáš
ale stejně bymě zajímalo jakto tam lupalo a nahánělo rybyčky
- Neděle 7. srpna 2011 v 10:27® filip111
-
ještě k lovu s Vladahem: tyjo já se bál. stojím zabroděnej po pás ve vodě a najednou za zády takovej šustot, jako když startuje stíhačka. Vláďa nahazuje vláčákem, že by mu zvuk švihu záviděli všichni kapraři. Když jsem si na ten zvuk zvykl, tak po chvíli šplouchanec ve vodě cca 2m ode mě. Koukám co je a vláďovi ulítla půlka prutu při náhozu. Normalně na páchal atentát. I když jsem chytil prd, tak jsem pln dojmů a zážitků. Doporučuji všecm: choďte na ryby s Vladahem!!!
- Neděle 7. srpna 2011 v 10:20® BlueShark
-
majkyss: Vladah hází jen jednou víš
Tento příspěvek byl editován 7.8.2011 10:21:08 uživatelem BlueShark.Nebo po každém hodě uvázne a trhá a je to bráno jako útok dravce a kapitulace nástrahy
- Neděle 7. srpna 2011 v 10:11® majkyss
-
filip111>
- Neděle 7. srpna 2011 v 10:08® filip111
-
vladah mi odpoledne volal a říká. přijeď na Labe jdou okouni a tloušti na hod. tak jsem si říkal fajn, jedu tam. Neměl jsem ani jeden kloudnej záběr. ptal jsem se vladi kolik jich vyndal a on řekl 1 okoun.
no nepos.ali by jste se z něj?
- Neděle 7. srpna 2011 v 9:35® BlueShark
-
majkyss: Asi ano, můžeš tenčí návazec
Tento příspěvek byl editován 7.8.2011 09:38:50 uživatelem BlueShark.délka asi ano, jsou i metody, kdy se chytá na tlustej a bez návazce ťřeba ústecký Kamil)
http://www.chytej.cz/…na-na-uhore/
- Neděle 7. srpna 2011 v 9:32® majkyss
-
Návazec má stejný průměr jako kmen a je dlouhý 50–70 cm ???
- Neděle 7. srpna 2011 v 9:23® majkyss
-
BlueShark> Není někde lépe popsaná či foto montáže?Na hledání jsem blbej
- Neděle 7. srpna 2011 v 9:20® BlueShark
-
majkyss: Já nevím jak lépe popsat, než jsou članky o hadech. Já osobně na ně chodím (3× v životě) s prutem, kde chytám na špičku nebo feeder. Průběžka s olovem nékdy fakt hodně těžkym, speciální hák delší na rousnice pro úhoře a čekat. Nejlépe jdou od 6ti do 9ti večer, ale opak je pravdou a kolikrát se chytí v pravé poledne atd. Proti ukroucení vlasce je tam dobrý dát obratlík či dva. Nevím co víc k tomu napsat
- Neděle 7. srpna 2011 v 9:17® majkyss
-
Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: „Proboha, kolik ti je let?“ „No přece tolik, na kolik vypadám!“ „Mě neser, tak dlouho člověk nežije!“
- Neděle 7. srpna 2011 v 9:14® majkyss
-
BlueShark> No tak to byla super rada