Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 19. července 2011 v 18:46® olda
-
cormoran> Mistr tahal v sobotu proti proudu velké woby a jeden moták za druhým,jsem nechápal.
- Úterý 19. července 2011 v 18:20® cormoran
-
olda> Nevím, je to divný, hodně lidí si jí chválí. Je pravda, že mám na céčka desítku Powerku a ta je v pohodě, dokonce mám ten navi řekl bych přeplněnej a vůbec se nemotá a paruky nehází. Nosnost jsem ještě nijak zvlášť neprubnul, ale nedávno mi z ní ulítnul při náhozu bobler, ale to jsem s tím fakt zabičoval a zamotala se mi o očko..
Jinak tu údajnou 0,28ku, co mám na Slammeru, mám namotanou kousíček pod cívku a když tahám nějakou lehčí nástrahu, která mi tu šňůru při stahování tolik nešponuje, tak je jen otázkou času, kdy vyletí paruka.
Tento příspěvek byl editován 19.7.2011 18:21:01 uživatelem cormoran. - Úterý 19. července 2011 v 17:36profil byl smazán
-
olda> já si na tuhle sezónu kupoval nový vlasce od trabbuca a paráda..Zkusim je najít na netu.Hledal sem něco co bude málo průtažný a relativně silný.Nakonec sem šáhnul po černý barvě (nemám jí moc rád) a vlastnosti mě dostali..Dost vydrží,nekroutí se,málo průtažnej takže to co sem chtěl.
- Úterý 19. července 2011 v 17:25® olda
-
cormoran> Já mám 0,19mm Power a tahem prutu jsem ji přetrh,s nosností moc spokojen nejsem,jinak mi přijde že aspoň u mne není tak náchylná na paruky.Už si ji asi nekoupím a pohledám jinou.
- Úterý 19. července 2011 v 17:22® olda
-
hering> Ale mohl bys,bych ti tam něco vymasil.
- Úterý 19. července 2011 v 7:11® cormoran
-
cormaxx> Abych řekl pravdu, tak ani nevím. Objednával jsem si jí už loni někdy, ale nechal jsem si odmotat na šputlu 200 metrů. Chtěl jsem 0,28 mm a žil jsem v domnění, že jí mám, ale když se mi pak jednou na rybách nezdálo, že jí urvu na svojí nosnost docela dobře, tak ke mně přišel kamarád a porovnal to se svojí 0,19kou. Neviděli jsme rozdíl, takže podle mě mi poslali tu devatenáctku. Mám tam Powerku a odmot z velký cívky už nechci, prej se nejde dost zmetků a já mám asi jeden z nich, dost se třepí, motá a hodně se narušuje o kameny. Abych nepodával nějaký bludný info, tak mám ověřený, že se tam vejde 0,23 Powerky 220 metrů, bavíme-li se o tý 360ce Slammeru..
hering> amen..
Tento příspěvek byl editován 19.7.2011 07:12:14 uživatelem cormoran. - Úterý 19. července 2011 v 7:05® hering
-
Ad k propalování míst:
Nástrahy a místa zásadně na veřejný net nedávám a mám pro to víc než dobré důvody!!! A kdo to dělá,má krátké vidění.Víc k tomu psát nebudu.....
- Úterý 19. července 2011 v 0:48profil byl smazán
-
Kdo mě atakuje?
- Pondělí 18. července 2011 ve 21:19® olda
-
majkyss> Ahoj z5,tady se nic neděje,nikdo se nehádá,celkem norma.
- Pondělí 18. července 2011 ve 20:10® majkyss
-
Źdarec všem
Tak po středečním zásahu bleskem do našeho baráku mám konečně funkční internet.To tady byl klid
- Pondělí 18. července 2011 v 19:35® 1Mara
-
Piranha> Jdi já už lemtám
- Pondělí 18. července 2011 v 19:29® Piranha
-
1Mara>
jdu na
raději.
- Pondělí 18. července 2011 v 19:22® 1Mara
-
olda> No nepochopil jsem to , to nevíš že jsem jednoduchej ?
Dnes se tu oto přeli , tak jsem si myslel že mi to předhodíš jako já atakuji Manici
- Pondělí 18. července 2011 v 19:20® olda
-
1Mara> Jsem myslel že si našplhám,tak nic, příště.
- Pondělí 18. července 2011 v 19:11® 1Mara
-
olda> Co stím má já společného ? Já chytám zásadně na živé rybičky
A tohle jsi měl vráti Manicovi a né mě
- Pondělí 18. července 2011 v 19:09® olda
-
1Mara> nechci být vlezdoprdelka,ale v Z lovu fotějí ryby i s nástrahama.
- Pondělí 18. července 2011 v 19:02® 1Mara
-
Piranha> Jinak s Ulpu se nemýlím , sám jsi napsal že jste se u vody bavili že až sem dá ty fota tak se poseru , nebo lžu ? Mám ti to vše najít ? !!!!! Kurva neser a trošku už normální , sám jsi udělal naschvál jako zrovna dneska se všema tvíma přízpěvkama , takže to uzavři a jeto , víš dobře že já když ustřelím , tak se omluvím , ale tys to neudělal dodnes a u nikoho .
- Pondělí 18. července 2011 v 18:59® 1Mara
-
Piranha> To je v pořádku ,přesně todle co jsi mě teď napsal mi napsal jeden kolega do osobky že takhle ty jednáš , nemýlil se jako i ostatní. Hale mě říkáš horká hlava , ale ty si meleš furt to své i když je to trošku odlyšné a oto mě šlo ,a už nejde , dělej si co chceš a foť se třeba i v glóbusu na občanku .
- Pondělí 18. července 2011 v 18:57® Piranha
-
1Mara> a co se týče o tom fleku jak říkáš že je to hodně navštěvovaný, tak aspoň vidíd že jsem propálil už dávno propálený.Tam se chytávalo a střídalo se to tam už když jsem tam v 98 kaprařil, neboj já ten flek znám velice dobře, stejně tak i 5 kiláků nahoru a dolu.
- Pondělí 18. července 2011 v 18:55® Piranha
-
1Mara> neboj, já už řešit nebudu co sem mám dát a co ne, dám si sem co budu chtít a co uznám za vhodné. A to s tím ULPOU se velice mýlíš.Ale řešit to opět nehodlám.A já se navíc nebavil o fotkách co tam dal ULPA ale o tech z toho fleku jak jsi byl ty.Pokud se mi bude líbit v pozadí Lovoš, nebo Radobíl, tak ho tam prostě nechám.
- Pondělí 18. července 2011 v 18:43® 1Mara
-
Piranha> No a osobního ? To buď v klidu , zase tolik mě nese…š
- Pondělí 18. července 2011 v 18:35® 1Mara
-
Piranha> Musím tě poopravit , fota sem dal Cormouš , a ráno na tom fleku byli rybáři, dá se říct že zrovna tenhle flek je dosti navštěvovanej ale lidi to tam moc neuměj , chytaj jako správný bobkaři , já si zachytal krásně . Jinak vedle je rybář kterej tam bude celej týden v kuse , atd. takže nemel krávoviny . Já ti vynadal sic kvůli fleku , ale hlavně že jsi o té fotce věděl a schválně si to Ulpu sem nechal hodit a ještě jsi z toho měl srandu jak budu vyvádět , takže nepřekrucuj pořád .
- Pondělí 18. července 2011 v 17:25® Piranha
-
Foligno> tak tak, souhlas.Já dostal tady sprďana že jsem propápil flek a jak si tam nesednu a teď tam Mára byl a asi tam byla hlava na hlavě.Psal jsem články a taky jsem psal o místech a jezdím tam pořád a s nikým se tam nesetkám, to už musí bejt.Tam už jde spíš o něco jiného, osobního, protože na takové fotky, kde není nic zamazaného reaguje pouze pár stejných jedinců.A jak se jeden ozve, ostatní jak husičky jdou s ním.Už jsem si zvykl.Mažu pouze místa kde hrozí opravdu nebezpečí.Ale nemám strach, že by se to vymasilo, spíš bordel pořezané stromy a vyválený fleky od bivaků a aut.Kormoráni jsou horší a taky si každý rok zachytám.Myslím tedy Labe.
- Pondělí 18. července 2011 v 16:39® Foligno
-
Joooo, Olda je alespoň vtipnej
) A možná Vám je i vyrobí
- Pondělí 18. července 2011 v 16:03® olda
-
Druhy woblerů hlaste sem,velikost,barva,hloubka a výrobce.Potřebuji něco zmasit a moc mi to nejde.Ti lepší mohou přidat lokaci na místo na revíru,děkuji.
- Pondělí 18. července 2011 v 15:14® Foligno
-
P.M.: Pod pojmem opravdový rybář mám představu o někom jiném než ty. Nemyslím ty lidi co z rukávu sypou jména značek a nejlepších nástrah a objíždí všechny možné závody. Pak napíšou jak to bylo skvělý a na co to bralo. Myslel jsem třeba i několik mladých kluků, který ta rybařina prostě baví a mají k tomu dle mého správný postoj. Prostě tu rybu vyfotí a podělí se o radost, beze strachu, že jim to tam u nich někdo vymasí. Nikdo tam nepíše co to je a kdo to vyrobil…
- Pondělí 18. července 2011 ve 14:01® cormaxx
-
Foligno> Ono taky záleží kdo si z té nástrahy veme příklad. Jestli někdo, kdo chodí na vodu co ty, nebo někdo kdo je na druhý straně republiky.A jelikož tohle na netu nemůžu nijak ovlivnit,tak ji jednoduše přemáznu a mám klid…
- Pondělí 18. července 2011 ve 13:02profil byl smazán
-
Foligno> Proč je tam dávají ty „opravdový“ rybáři?
Protože je to to pro ně byznys.Jsem rád,že konečně víc a víc lidí chápe,že provařovat nástrahy,revíry a dávat návody jak,kde a na co neni pro ty ryby dobrý…
Ty „opravdový“ rybáři nejsou pro dravce nic dobrýho.Ale to je na delší debatu a kdo ví,tak chápe.
Tento příspěvek byl editován 18.7.2011 13:07:34 uživatelem . - Pondělí 18. července 2011 ve 12:28® Foligno
-
cormaxx: No, možná jsem naivní ale myslím si, že si takhle ještě nikdo nepomohl. Na jiných serverech je plno fotek s nástrahama od lidí, který uznávám jako opravdové rybáře. Asi vědí proč je tam dávají…
- Pondělí 18. července 2011 v 11:48® cormaxx
-
Foligno> Asi takhle…Jsou nástrahy na které to jde jen v danou chvíli na daném místě(to co ty popisuješ). Ale pak jsou nástrahy,které jsou účinné častěji a kdekoliv.A takovou nástrahu tady ukazovat nebudu,abych dával masařkám návod co házet do vody,protože ty ať se serou sami s tim co hodit do vody.Kamarádům tady rád řeknu na co mi to jde.