Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 17. července 2011 v 9:43® 1Mara
-
Piranha> Ano ta červená dodávka není moje a chytal tam úplně cizej chlap s dětmi , dále to co já vím nemám od lidí tady z chytej , to ty budeš muset v práci si dávat pozor na pusu z kým mluvíš a o čem , dále ty jsi včéra začal storry že jsem roztahlej po celým Labi , si vždycky začneš a pak se tu na náš účet baví 50000 lidí
No a na závěr to čím to začlo jen otázka kterou jsem ti položil " tvrdil jsi že nebudeš už vláčet "
No how domluvil jsem
- Neděle 17. července 2011 v 5:34® Piranha
-
1Mara> Stačila jen ta první věta a mohlo být vše ok, ale ne ty jsi prostě horůcá hlava.Jinak máš pravdu Olda, Maňous, ULPA, Filip všichni vědí moc dobře že vše sežeru.Akorád to asi teda do úlovkáče nepíšu, když tam mam přes tři stránky popsaný docházkou leč s jediným úlovkem.No až je potkám, budu jim muset vynadat ať všude nevytrubujou, že si beru ryby.Tohle mi je úplně jedno, co si říkaj lidi neberu v potaz. No a jestli jsi byl na parkovišti tak ta červená dodávka byla možná někoho jiného, to soráč.Je mi to osobně fuk, jen si dávejte na ty káry bacha, kor tam, chytáte skoro pod okny říčním poldům a kamery na zdymadlech jsou hodně kvalitní. A tvá poslední věta?Totéž bych chtěl říct i já, divil by jsi se.
- Neděle 17. července 2011 v 1:01® 1Mara
-
Piranha> Jo a ještě , jsem si nevšimnul že parkoviště v Ústí nad Labem je v CHKO , ty zkrátka jsi lidovej vypraveč jako vždy a už nevíš jak by jsi něco nakecal lidem co jsem koukaj , ale nepřizpívaj . No hlavně nezapomeň že svět je hrozně malej a lidi i takový se který tě znaj semnou jsou v kontaktu a mluvěj jinak než ty tu prezentuješ , ale to je jinná storry a jen mezi námi děvčaty !
- Neděle 17. července 2011 v 0:55® 1Mara
-
Piranha> Jsi opět žral vtipnou kaši có ? Proč jsi se teda nezastavil na kus řeči ( bodlo ) mohl jsi to mít už zasebou , a roztaženej ? Já ti nevím , hraješ si na pouštěče a odevšech lidi od vody co tebe a tvou rodinu znaj tak tvrdí že jste masařky a skoro nic nepustíte
No ale každého soudruha věc , mně jen zaráží ty tvoje keci a sám víš že vše je jinak , ale na něčem si své ego honit musíš , páááč i v krámě pošleš do řiti své známé a ani jim neporadíš ( asi víš furt ještě o rybaření howno ) .
- Sobota 16. července 2011 ve 21:48® Piranha
-
filip111> když jich bude 50 tak dobrý ne
vole co já vim, nežeru to.
- Sobota 16. července 2011 ve 21:06® filip111
-
Piranha> to mi vysvětli, kolik masa je na okounkovi jako dlaň, uřízneš hlavu, ploutve…
- Sobota 16. července 2011 ve 20:57® Piranha
-
filip111> je jich po kkt.Horší by byl trofeják okolo 50.
- Sobota 16. července 2011 ve 20:54® filip111
-
olda> buď rád, že jsi dnes nebyl se mnou na rybách. Vylupal jsem 10 okounů a jednoho bolena, ale pozoroval jsem nějakýho rybáře. Co chytil, hned dával do igelitky. Okouni jak dlaň a hned to tam mydlil.
takovej zvláštní pohled, když vidíš, jak končej takovýhle čudly.
- Sobota 16. července 2011 ve 20:52® Piranha
-
Jinak jsem si chtěl hodit na Labku a když jsem tam viděl šimšalálka roztahanýho po celém Labi a s autem v CHKO, tak jsem raději šel jinam
- Sobota 16. července 2011 ve 20:51® Piranha
-
olda> bych ho ani nešupinoval, zežral bych ho jen tak
Ale zase díky že jsi ho pustil, až ho lapnu já, tak bude mít 40 a bude z něj oběd pro 2
.
- Sobota 16. července 2011 v 19:52profil byl smazán
-
cormaxx> MOOC parádní strojek ať ti slouží
olda> nemusíš mi říkat jestli pouštíš,nebo ne.Zeptal sem se jen jednou,nic víc než jednu odpověď sem nečekal ani nechtěl
- Sobota 16. července 2011 v 19:40® olda
-
Piranha> ještě že jsi nebyl semnou bys ho sežral a za rok bych chyt hojno.
- Sobota 16. července 2011 v 17:39® Piranha
-
1Mara> si půjčím klacek od bráchy a nějaká rotka se taky ještě najde.A vůbec co je ti po tom.Máš strašáka, že vymasím okyše
tak to měj, páč jak je to větší jak dlaň maže na plech
- Sobota 16. července 2011 ve 13:03® 1Mara
-
Piranha> neříkal jsi náhodou že už vláčet nebudeš a všechno jsi prodal ?
- Sobota 16. července 2011 ve 12:46® LojzaRybka
-
Piranha>zejtra mám frmol,musim s mladym na paintball,škoda že jsme se nedomluvili dřív,jedu dnes s bráchou,ale nevim kam
- Sobota 16. července 2011 ve 12:43® Piranha
-
LojzaRybka> berou cejní kapří a podobná verbež.Co zítra se někde srazit ráno.Sic jsem chtěl zavláčet na Ohři, ale rád posedím u findru.
- Sobota 16. července 2011 ve 12:40® olda
-
mannice> Pro tebe jsem zapomněl, se omlouvám,vše plave dál.
- Sobota 16. července 2011 ve 12:36® LojzaRybka
-
jo a zdar všem na ústeckém fóru
- Sobota 16. července 2011 ve 12:35® LojzaRybka
-
Piranha>hoj vydře,jde něco nad zdymadlama,chci se kouknout někam mimo domov
- Sobota 16. července 2011 ve 12:29® Piranha
-
olda> ta pruhovaná plotice je velice žrací, ten by šel
- Sobota 16. července 2011 ve 12:23® olda
-
Dnes jsem se věnoval přívlači lehké,několik okounů,boleni,a jedna maličká štička.U okouna jsem si zvedl lať na 36 cm,pro někoho možná nic moc pro mne znamená hodně,
- Sobota 16. července 2011 v 11:03® 1Mara
-
Tak změna , jedu jen já a Línka , Cormoš má důůůůůůležitou práci
- Sobota 16. července 2011 v 10:40® cormaxx
-
mannice> Já ani nekoukal kolik se dá sehnat,to je fakt.Já za něj dal 2260,proto ta cena.
Koupil jsem si Fujitsu quartz,ale ne u nás,takže za super penízky
(foto je Ospreyovo)
- Sobota 16. července 2011 v 10:15® 1Mara
-
BlueShark> Nezapomeň všechno zmasit a sežrat , to je ti podobný
- Sobota 16. července 2011 v 9:59® BlueShark
-
hezkou sobotu rybaříci. Já pokupoval drobnosti na feeder atd a mažu balit a ve 2 hurá na sázavu. Snad nám bude přát voda. Polapejte co nejvíc krokodýlů a Ty Oldo než se vrátím ať máš duháka 70!
- Pátek 15. července 2011 ve 21:45® olda
-
1Mara> jo zítra napiš a buď se stavím nebo ne.
- Pátek 15. července 2011 ve 21:41® 1Mara
-
olda> No ale fakt nevím kde budeme , mám něco v merku , ještě jsme tam nechytali , takže asi zkouška , je to tam docela dobrý a míň lidí
- Pátek 15. července 2011 ve 21:39® olda
-
1Mara> Nebylo by poprvé,kukanda se rovná koukání(sběr zkušeností)
- Pátek 15. července 2011 ve 21:36® 1Mara
-
olda> Dostal bys wolovem do hlavy a bylobyto
- Pátek 15. července 2011 ve 21:32® olda
-
1Mara> S pípou,s Línkou feederovat nemohu páč jsem čuně a erotoman a dělal bych jí nemravné návrhy.