Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 14. července 2011 ve 12:44® P.Šroťák
-
Manažerka> Čau,napiš mi prosimtě recept s přenými poměry jak zavařujete okurky?Já to mám vždycky nějak divně kyselí a nechzutnaj mi tak jako ty od Vás,když je na „sausforku“ popíječka
a přinesete je.Sice nevím jestli to vždycky není po tom chlastu,že jsou tak dobrý
.Jestli to teda není výrobní tajemství,jako Patlalovo Koule?! Předem Děkuji.
- Čtvrtek 14. července 2011 ve 12:11profil byl smazán
-
P.M.> Tak to potom jo
- Čtvrtek 14. července 2011 v 10:02profil byl smazán
-
mannice> Já když ho prodal za tak stál devět tisíc.Je to tři roky zpátky.
- Čtvrtek 14. července 2011 v 9:32® Manažerka
-
cormoran> Ok, tak ještě připiš časové rozmezí ať nečaruji celý den
- Čtvrtek 14. července 2011 v 9:31® cormoran
-
Manažerka> Nenene, žádný snažení, já si prostě jen sednu k vodě, namočím háček a zbytek už musíš zařídit Ty, když jsi chtěla kouzlit
- Čtvrtek 14. července 2011 v 7:16profil byl smazán
-
1Mara> to já jen aby nedošlo k mejlce
- Čtvrtek 14. července 2011 v 6:46® 1Mara
-
mannice> Jak jsi přišel na to že jsem naštvanej ? Kup si co chceš a jeto , já jsem jen psal můj názor .
- Středa 13. července 2011 ve 21:41profil byl smazán
-
P.M.> za 6ku jo ?
..Mě ho nabízel jeden kluk za 5tisíc uplně novej,asi sem ho měl vzít,je to tak 3 měsíce zpátky..Sakra!!
Ale teď sem si o seahawku čet,ale půjdu spíš do něj a udělám si i podlahu..
Tento příspěvek byl editován 13.7.2011 21:43:59 uživatelem . - Středa 13. července 2011 ve 21:09profil byl smazán
-
mannice>Já ho už prodal.Šel do světa za 6000,–
Zlenivěl jsem a jsem radši suchozemská krysa,než abych se mordoval z takovym Titanikem.
- Středa 13. července 2011 ve 21:07profil byl smazán
-
mannice>Tady zapátrej a uvidíš.Koukni na pár fotek…
- Středa 13. července 2011 ve 21:06profil byl smazán
-
P.M.> a ty už si ho prodal? Za kolko?
- Středa 13. července 2011 ve 21:03profil byl smazán
-
mannice> Seahawk II myslim nemá nafukovací kýl)nejsem si jistej a nechce se mi to hledat)
Tento příspěvek byl editován 13.7.2011 21:04:25 uživatelem ..Mariner je z nich nejstabilnější a řek bych že nejbytelnější.A taky nejdražší.Ale ta váha je peklo.40kg se ti zdá jako málo,ale u vody jsem byl z toho nešťastnej.Kdybych měl vlek tak bych ho neprodával a vozil pořád nafouklej už i kvůli životnosti.Vyfukovat a nafukovat gumákům nedělá moc dobře a krátí životnost.
- Středa 13. července 2011 ve 20:56profil byl smazán
-
P.M.> a máš zkušenosti i s těma levnějšíma variantama? Protože co sem se tak koukal na vlastnosti těch člunů (seahawk II a Mariner),tak rozdíl je ve velikosti a podlaze.Jinak sílu materiálu to má stejnou,použitej materiál jak by smet..Ale mariner má 4 kmory,zatim co Seahawk 2+podlaha..
- Středa 13. července 2011 ve 20:41® BlueShark
-
PM: Já nemyslým páč nevím
- Středa 13. července 2011 ve 20:39profil byl smazán
-
mannice> Zdar. Marinera jsem měl a z těch člunů o kterých je tu řeč je jednoznačně nejlepší a nic lepšího v týhle ceně neseženeš(myslim novýho)Výhoda je lamelová podlaha.Dval lidi z něj můžou v pohodě chytat.Výhoda je taky nafukovací kýl,což drží dobře stabilitu. Nevýhoda je váha.40 kg je dost.Po vybalení ze saku už ho tam nikdy nedostaneš.Pokuď ho nebudeš vozit na vleku nafouklej,tak je to docela rasovina… Lepší vozit na autě na vleku což i prodlouží jeho životnost,než když ho budeš furt vyfukovat.Ty třídy pod nim co jsou od Intexu jsou spíš rekreační čluny,než na chytání.
Tento příspěvek byl editován 13.7.2011 20:40:15 uživatelem . - Středa 13. července 2011 ve 20:34® Manažerka
-
BlueShark> Pokud si prohlédneš pozorně fotografii, tak já nefotila ani jedno
to Aďousovo bratr
- Středa 13. července 2011 ve 20:30® BlueShark
-
Manažerka: pěkné, moc pěkné, to je pimpuLÍN
- Středa 13. července 2011 ve 20:27® Manažerka
-
Úlovky z dnešního dne
- Středa 13. července 2011 v 16:46® BlueShark
-
USA, to je svět, ale jo, taky bych to chtél jednou jen vidět, tu přírodu, nebo kanadu, ty přežraný lidi, ten chaos
Nebo prosté jiný svět. Jinak do USA jsem viděl i levnější letenky
5500,– na Floridu nebo 5690 přes Miláno do NY
Chce to sledovat, ale to asi taky víš, teď už jdou zase trošku nahoru no.
- Středa 13. července 2011 v 15:22® BlueShark
-
Tak co bando ústecká, jak šly fišle, já přijel do práce z Jetřichovic, tak mé zajímá co nového za ty 3 dny
- Středa 13. července 2011 ve 14:41profil byl smazán
-
1Mara> Já už ten Filipův několikrát viděl.Libí se mi,ten tvůj mi prostě příjde jak nafukovačka klasická.A to nepohrdám ničím,tak se hlavně neurážej
Je jasný,že se oba nakláněj na jinou stranu,i na pramici se nesměj naklánět oba na jednu stranu.To je snad u lodě normální držet stabilitu,nebo sem už 100let za opicema ?
- Středa 13. července 2011 ve 14:36® 1Mara
-
mannice> No hezký , hlavně jak se z těch sedaček nakláněj každej na jednu stranu aby se nepřevrátili . Nepřijde mě dosti stabylní . No dno si můžeš udělat do každého člunu a v mém je ohodně více prostoru a hlavně jak jsem ti už jednou psal , může v tom chytat až 3 lidi a v pohodě a z toho dva seděj jako na gauči.
Ale tvá volba
Víš có , vem si auto a já ti ho na pár dní pujčím , puč si i od Filipa a sám se rozhodni. Dle netu je to jako zajíce v pytli když to nemáš omakaný
Tento příspěvek byl editován 13.7.2011 14:37:49 uživatelem 1Mara. - Středa 13. července 2011 ve 14:31profil byl smazán
-
1Mara> Mrkni na to video..Daj se tam pořídit i sedačky,to je neskutečný za ty prachy.Ale sílu stěny to má stejnou jako ten FIlipuv,proto si říkám jeslti by nebylo lepší si tu podlahu udělat..
- Středa 13. července 2011 ve 14:26® 1Mara
-
mannice> No našel jsem si ho na netu , když neumíš dát odkaz srabe
No přijdemě dosti vnitřek uzký , ale tvá volba , snad ti bude sloužit a dostaneš od něho to co očekáváš
- Středa 13. července 2011 ve 14:19profil byl smazán
-
1Mara> intex mariner 400..Ten co má Filip,ale ještě dá se říct o třídu vejš.
Tento příspěvek byl editován 13.7.2011 14:25:17 uživatelem . - Středa 13. července 2011 ve 14:18® 1Mara
-
mannice> Ty voe cos mě to poslal za odkaz ? Je to jen hlavní stránka
- Středa 13. července 2011 ve 12:03profil byl smazán
-
filip111> Já nad nim ani nepřemejšlim,to si radši koupim za tu cenu ten seahawk II co máš ty,příjde mi lepší.Ale protože nemám zkušenosti tak se ptám tebe na něj.Jako majitel budeš vědět o všech mouchách a kladech
1Mara> V pohodě hele,kdybych ho chtěl tak si ho vezmu,ale mě pošimrávaj prsty po jinym kousku.Přemejšlel sem o tomhle http://www.levnecluny.cz/…-mariner-set- ale teď ho tu všude zdražili,dolar jde relativně nahoru a na to poštovný se mi čekat nechce,tak sonduju po tom Filipovo člunu..Za ty prachy mi příjde dost podobnej a ta pevná podlaha se dá udělat,už sem o tom někde četl.
- Středa 13. července 2011 v 11:16® 1Mara
-
filip111> Tak nemám , už jsem to smazal
No ale nevadí
- Středa 13. července 2011 v 11:06® 1Mara
-
filip111> Počkej jestli najdu fota
- Středa 13. července 2011 v 11:04® filip111
-
1Mara> jojo, o tom tvém člunu nic nepíšu. nikdy jsem ho neviděl na vl. oči. podle fotky to bude prostrorný. Já jsem psal o tom, co nabízí Pirnaha. V tom mém, opěrky nejsou, ale dá se tam vcelku pohodlně opřít. Je poměrně hlubokej. Na ten tvůj se dá postavit i snad bivak. To už je paráda.