Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 13. července 2011 v 11:01® 1Mara
-
filip111> Myx jsme z něho chytali na Labi tří na sumce , na volné vodě , uplně v pohodě jsme se tam vešli a já dokonce i sumíka z něho chytil
Jinak já ho nermomocí dát pryč nechci , chleba mě ve sklepě nežere
- Středa 13. července 2011 v 10:54® 1Mara
-
filip111> No nevím jakej velikej rozdíl je tenhle a můj , ale to je fuk ,v žádném člunu nemůžeš tancovat , a můj má navíc opěrky na záda a to je duležitý , jak na posed , tak na pohodlí
Tento příspěvek byl editován 13.7.2011 11:00:14 uživatelem 1Mara.Ale věc a názor každého soudruha
Jinak materiálově a ventilama já v tom nevidím rozdíl
Ještě bych doplnil , že můj je sice o něco těžší , ale zato větší , právě proto mu ho nabízím , na krásu to nejezdí , ale na to co ti splní , jako komplet výbavu tam dáš v pohodě a ještě se vyspíš , zapluješ si kam chceš , zakotvíš a chytáš ze člunu . No zkrátka tady na tom můžeš sedět a věř že do hodiny tě budou bolet záda , nemáš si je kasm opřít
- Středa 13. července 2011 v 10:49® filip111
-
mannice> jestli ti Piranha nabízí ten zelenej seahawk co maj na stránkách, tak ti o něm něco napíšu. Měl jsem ho a už nikdy:
- materiál je nesrovnatelnej, přišel mi tenčí, spíš gumovej, oproti tomu co je na tom jak jsem poslal Márovi odkaz.
- není tak stabilní.
- přední komora je zbytečně veliká. Ubere to hodně využitelnýho prostoru z celkové délky člunu.
- díky tý přední komoře tam musíš dostat tolik vzduchu – dost dlouho trvá nafouknutí a i vyfouknutí. nemá ten širokej ventil, cpeš to do toho přes ty „lehátkový“ ventilky, zatím co ten seahawk II má široký ventily cca 0,5cm. Což udělá hodně velikej rozdíl. Cormouš koukal, jakej je to fofr.
- Středa 13. července 2011 v 10:43® filip111
-
1Mara> pokud se nepletu tak je řeč o tomhle: http://www.havaj.cz/…seahawk.html
- Středa 13. července 2011 v 9:52® 1Mara
-
mannice> Jen bych chtěl vidět ten člun o který máš zájem ,hod mi sem odkaz
- Středa 13. července 2011 v 9:26® 1Mara
-
Piranha> Komu říkáš puso ty křivohubo ?
- Středa 13. července 2011 v 6:54® Piranha
-
1Mara> potrefená husička co
kuličky neumím. A co se týče té OSB desky, tak se ti nedivím, že tě to neudrželo, takovou vepřovku neunese ani hliníková loď
Já s tím byl spokojen.Na to abych se tam pohodlně otočil, nebo si klekl to bylo super.Na nějaké vláčení ve stoje z lodě to nebylo, to vím. A ještě jedna věc.Pokud budeš veřejně psát na veřejný server, tak na to budu veřejně reagovat.Od tajnůstek jsou SZ puso.
- Úterý 12. července 2011 ve 23:21profil byl smazán
-
1Mara> Já to taky neberu špatně tvojí nabídku,sem rád.Ale už minule se mi ta loď nelíbila nějak.Přeci nebudu kupovat něco co se mi nelíbí
..Tu loď budu potřeboval spíš na nějaký sumcovycházky a přemejšlim,že i na kaprařinu bych ho užil.
- Úterý 12. července 2011 ve 23:19profil byl smazán
-
filip111> Já sem ho viděl jak ho měli nějaký turisti u barči myslim a taky se mi zdál parádní,když je dobře nafouklej je i dost stabilní mi příjde..Ta podlaha se tam prej dá dodělat,nějak jak psal Piranha,takže to je další věc
..Akorát mám strach abych ho pak neutnul trojhákem někdy,z toho mám respekt.
Piranha> beru tě za slovo
Tento příspěvek byl editován 12.7.2011 23:22:06 uživatelem . - Úterý 12. července 2011 ve 22:48® 1Mara
-
mannice> Tenhle jsem jednou reklamoval kvůli kámošovi kterej neví kdý má dost a na Barče mě ho přefouk a v tom horku začala utíkat podlážka ve spoji , takže jsem ho reklamoval a byl mě poslán fungl novej. Ale to je fuk , já ho nikohmu nenutím ho koupit , mám ho a jeto a pod cenou jak 2500kč ho zkrátka neprodám. Můžeš v něm spát a unese v poho tři lidi na sumíka , dále jde na něj elektromotor a má ještě rok záruku ! V životě bych ti nenabídl klump za prachy a ještě aby jsem ti něco zalhal , to je Piranha chce být chytrej a hajzl má na chodbě
Tento příspěvek byl editován 12.7.2011 22:52:08 uživatelem 1Mara.Jestli ho chceš na delší pobyt u vody jak dva . tři dni , tak budeš sním spokojenej a má oproti piranhovo názory
dva držáky prutů,hliníkové vesla a mám k tomu fungl novou pumpu . Nic ti nenabízím pod tlakem , jen ze známosti , prodávat ho nepotřebuji, jen je nevyužitej ve sklepě
- Úterý 12. července 2011 ve 22:39® 1Mara
-
Piranha> Plácáš opět hovna a jako vždy víš pí…u ! Jo a neser se do věcí které tobě nebyli tázány ! Jinak OSB desky to udělat nemůže , páááč to není stabylní a vůbec opět seš chytrej a víš o všem hovno , fakt se divím že někdy nezavřež tu svou užvaněnou deržku a nehraješ kuličky s harantama u vás v tom chánově , TRMICE
- Úterý 12. července 2011 ve 21:57® olda
-
Piranha> neraď mu,takhle se mohl vykoupat.
Ve mně je dobroty jak v p..... medu.
- Úterý 12. července 2011 ve 21:53® Piranha
-
filip111> pevná podlážka se dá udělat z OSB desky.Na kraje pak navlékneš podélně rozřízlou zahradní hadici 1/2" aby se nedřel člun.Pak si tam stoupneš.Otázka je pak s taháním té desky.Dá se udělat i dělená na piánovém pantu, ale musíš pak tu desku dát tak, aby když tam stoupneš se nezavíral.
- Úterý 12. července 2011 ve 21:14® Manažerka
-
cormoran> čarovat budu, ale musíš k tomu taky přidat trošku ze sebe
Jinak to nebylo na našem rybníčku, takže nevím co v té PETce bylo za humáč…ale Pípa jak tu láhev vzal a naklonil
brrrrrrr
filip111> zjistím od Jiřího, kdy má přesčasy, protože ty v tom šichetním kalendáři nemá a brzy se ozvu nebo se ozve on sám
- Úterý 12. července 2011 ve 21:00® hering
-
foks01> Tak to asi ano
- Úterý 12. července 2011 ve 20:29® filip111
-
mannice> to myslíš mě? s tím člunem? já jsem spokojenej moc. Sice tam není až toli místa pro 2 rybáře s věcma. Ale teď jsem byl v pátek sám a byl to veget. krásně se tam natáhnu. Rychle se nafukuje, má široký ventily, je i rychle vypuštěnej. Kdyby měl pevnou podlážku, tak to nemá chybu už vůbec.
- Úterý 12. července 2011 v 18:40® Piranha
-
1Mara> ty sedmilháři prej jednou já viděl min 2×, se na tom cormouš s tou olihní proháněli nad zdymadlama
Tento příspěvek byl editován 12.7.2011 18:42:03 uživatelem Piranha.to jsou oni
takhle klamat spotřebitele.
- Úterý 12. července 2011 v 18:38® Piranha
-
mannice> za 2565 ti seženu úplně novej s hliníkovými vesly pumpou na 400kg nosnost, držák na prut a různý boxy na úschovu.Žádná jetina.Vždyť ty víš.Stačí se optat.A máš 2 roky záruku.
Tento příspěvek byl editován 12.7.2011 18:42:29 uživatelem Piranha. - Úterý 12. července 2011 v 18:07® 1Mara
-
mannice> Voe , je to to samí, akorád že já ti ho nechám za 2500kč. Byl jednou na vodě a je ještě tuším v záruce . jak chceš
- Úterý 12. července 2011 v 18:04profil byl smazán
-
1Mara> jo už si vzpomínám,ten se mi právě moc nelíbí..Ten seahawk vypadá trochu líp a je levnější..
- Úterý 12. července 2011 v 18:03® 1Mara
-
mannice> http://www.hawaj.cz/…sion-20.html
- Úterý 12. července 2011 v 18:02® 1Mara
-
mannice> Vždyť už jsem ti to jednou posílal
Tak dobrá
- Úterý 12. července 2011 v 17:53profil byl smazán
-
1Mara> jakej máš přesně,pošli foto
- Úterý 12. července 2011 v 17:48® 1Mara
-
mannice> Prodám ti ten můj voe
- Úterý 12. července 2011 v 17:39profil byl smazán
-
já to už taky zkoušim nastavit na echolotu,ale nemám to zatim kde vyzkoušet :-/ jak seš spokojenej s tim člunem co máš? Přemýšlim nad nim..
Tento příspěvek byl editován 12.7.2011 17:40:20 uživatelem . - Úterý 12. července 2011 v 17:19® filip111
-
Manažerka> no vidíš to, Mistr Cormoran ti to vše vysvětlil
Posílal jsem to k náhledu, jak jsem nastavil echo. Pořád se nám tam nedařilo zobrazit to co jsme chtěli. Prosím tě, jak jste na tom s časem v srpnu? že by jsme u vás zapili prcka.
- Úterý 12. července 2011 v 16:49® cormoran
-
Manažerka> No to je dost možný, páč mi to poslední dny vůbec nejde. A Tys mi slíbila za úplňku sumce, tak se snaž
Nebyl v tý petce zbytek špricu? Aby ho Pípák příští rok nehledal, raději to místo zakopání označ
olda> Ano pane, olovo a nástražka. A malej sumík vypadá jako silnice, velkej jako dálnice a ten nej jako letiště
Jinak mě už ani tu vodu číst nebaví, nikdy jí nedočtu, takže se happy end nekoná..
- Úterý 12. července 2011 v 15:56® olda
-
cormoran> Ta kolejnice je nástražka?sumec bude jako silnice? zlatá vláčka chytneš hojno ale nemusíš nic číst, akorát vodu.
- Úterý 12. července 2011 v 15:29® Manažerka
-
Tak mě mlaďoši vytáhli na ryby, ale bohužel ani rybička…akorát pes našel lahev a když je nafouklá, tak se jí snaží zahrabat…asi za půl hodiny byl úspěšný
- Úterý 12. července 2011 v 15:17® Manažerka
-
cormoran>
a opovaž se nic nechytit…ne, abys to sváděl na mě