Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 21. srpna 2009 ve 14:38® 1Mara
-
cormoran> jasný dostane pozvánku neboj
- Pátek 21. srpna 2009 ve 14:17® cormoran
-
1Mara> Paráda
Jinak máš poslat pražskýmu Filipovi pozvánku na sraz, prej jí nutně potřebuje, stačí po osobce.-)
- Pátek 21. srpna 2009 ve 13:14® 1Mara
-
DORY>
Pepek námořník>
Hooooůů klucí tohle se fakt nedá číst , nechte toho kočkování , stejně se nikam nedohrabete , každej má zvás svou hlavu tak to prostě nechte běžet . Dík .
- Pátek 21. srpna 2009 ve 13:08® Pepek námořník
-
Piranha>To s tím časem a měsícem jsi nemyslel vážně,že ne?Mohu jen vědět,jak moc intenzivně jsi se vláčce věnoval?Já totiž tahám boleny od zahájené až do listopadu a loni jsem měl raritu, když jsem posledního bolena vypopnul pod lovosickým jezem 20.12.!!!Proč musíš každému říkat,čím je?Jsi už kurňa odrostlej kořen,tak holt musíš dávat pozor na to,co řekneš/napíšeš.Nejsi malé dítě,kterému se mnohé odpustí. BlueShark>ICQ nevedu
- Pátek 21. srpna 2009 ve 13:01® DORY
-
Piranha> rouro?????? máš pravdu opravdu s hulvátama komunikovat nehodlám, doufám, že tě nepotkám u vody aby jsme nemuseli spolu řešit tu rouru. Konec
- Pátek 21. srpna 2009 ve 12:42® 1Mara
-
Tak tady je triko pro Pirnu a Cormouše a Patlaloše
Tento příspěvek byl editován 21.8.2009 12:43:56 uživatelem 1Mara.)
- Pátek 21. srpna 2009 ve 12:09® Piranha
-
kdo by jel pres noc na nonstopku.
- Pátek 21. srpna 2009 ve 12:06® Piranha
-
1Mara> ja mozna pojedu, nevim zda s rodinou, nebo sam.Jeste uvidim jak to dopadne v arbajtu, dneska jsem byl na pohovoru a pokud teda nastoupuim tak delam osmicky 3 smenny a weekendy volny tak ze by nemel bejt problemek.
- Pátek 21. srpna 2009 ve 12:03® Piranha
-
BlueShark> ale ja si nestezoval ze mi nekdo nenadava, nevim kde jsi to vyzvracel. Uz mne to neba.Ses mistr vlackar a vse znas, na tebe proste nemam, tak radeji Tobe nic psat nebudu. Navic jsem nepsal ze je bolen hnusna ryba, dalsi kdo to asi nepochopil s tim smajlem, hlavne ze Ty na ne klades duraz a smajlama se ohanis sam. Tak aby jste meli vsichni klid v dusi tak rikam, ze je bolen sportovni ryba, dobra na prutu s jemnym cajkem a uz se na to vyserte, nikam to nevede, ja tedy uz na to kaslu.BS JESTLI SE CHCES NECO DOVEDET O VLACENI A BOLENOVANI, JDI NA DISKUZI TOMU URCENOU.
- Pátek 21. srpna 2009 v 11:58® 1Mara
-
Takže – dobré ráno pro ty co nečtou řádně to co se zde píše !!!!!!
! ODEDNEŠKA PŘIJIMAM OSOBNI ZPRAVY KDO POJEDE NA 2 VELKOSRAZ K PATLALOŠOVI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chci vědět kolik lidí , dětí , manželek ,. Jinak je to opět od soboty ráno v devět hodin první výkend v září,udice sebou,Bivaky , stany.
podrobný informace dodám až se vrátím z Berounky . - Pátek 21. srpna 2009 v 11:12® Luda
-
S tímhle pujdu na boleny já…
- Pátek 21. srpna 2009 v 8:49® BlueShark
-
Jinak včera ze mě byl hotovej Jackson, propopoval jsem snad celé podzdymadlí
- Pátek 21. srpna 2009 v 8:42® BlueShark
-
Piranha: Když Ti někdo řekne realitu hned se osočíš, že Ti nadávají a začneš sám (navíc Ti nikdo nenadával). Tak nečti Ty jejich příspěvky stejně jak radíš jim a bude
budem se mít dobře. Já jen také nesouhlasím, Bolen je nádherná ryba a mám je teď v mérku
- Pátek 21. srpna 2009 v 8:33® BlueShark
-
Pepek námořník: Děkuju za parádní příspěvek, je možné mě kontaktovat na ICQ?
Pádím teď na plavačku
- Pátek 21. srpna 2009 v 7:16® monaster
-
nazdar chytejáci. vy tse tady zas nějaký chytrý. fotky ryb sem máte dávat. potkal jsem ráno kamila. rybám už se prej po mně stejská. budu muset o víkendu konečně vyrazit. má bejt hnusně takže snad budou brát protože čumět na vodu v 32 stupních když se to nehne se mi moc nechce. no nic vydry zatím se tu zas mějte
- Pátek 21. srpna 2009 v 7:13® Piranha
-
Pepek námořník> pravda ty popy jsou na ne opravdu dost ucinny, ale zalezi v jakym to je case a mesici.Stalo se mi ze jsem je lpal jen koncem srpna a trvalo to max. tejden.Pak uz sli na rotacky ve sloupci a dal od brehu.
- Pátek 21. srpna 2009 v 7:07® Piranha
-
DORY> je videt ze jsi nic nepochopil a jen se rad hadas.Nevim co jsem ti udelal a proc jses vuci mne averzni, ale jsi mi u prdele.Pokud neumis cist a spis chapat tak radeji moje reakce necti.Vsimni si toho smajlika tam ty rouro a precti si co znamena slovo ironie.Samozrejme, ze bolen dokaze pekne kopat, sam se toho dockal i Luda kdyz jsem mu jednoho vyžehlil na mouchu na labi a dal vytahnout.Co se tyce vlaceni tak jsem je chytal na rotacky a pak i na popy s cormousem, jinak na nic jinyho jsem nechytal, protoze jsem nemel na to uspechy, tak proc to tam budu srat.Jasne jsem psal ze to BS nevnucuju at si chyta jak uzna za vhodny. Tak si priste nech ty rypky pane, ja na tebe taky nereaguju nijak zle.Zacinas bejt jak Tomash.
- Pátek 21. srpna 2009 v 6:27® olda
-
1Mara> Ahoj doma, doufám že tě už průjem přešel,se na tebe ptali rybky z Labe kdeže je ten hovnochyt ?
- Pátek 21. srpna 2009 v 6:14® 1Mara
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pátek 21. srpna 2009 v 6:10® 1Mara
-
Ahoj doma
tak napřed musím si musím vzít do parády Cormouše a Suse – vy dva lumpové co jste mně tady na netu pomlouvali s ekonomickou krizí a atd. a já chudák tam škytal jako blázen
). jinak jsem dorazil domů v 4,20 a doteď jsem louskal co jste tady na netu řešili a atd. Jdu hajat a až bude chvilka času tak sem hodim nějaký ty fota z dovči a nástražky na sumíka
, prozatím jen na uvod tady ty
.
Jinak v neděli jedu na tři dni na Berounku a pak se budu věnovat pod plným 2 velkosrazu chytejáků !
- Pátek 21. srpna 2009 ve 2:35® Pepek námořník
-
BlueShark – Jestli chceš chytat větší ryby a baví tě velcí boleni, zkus někde vyběhat skitter prop/pop, tahej ho po i proti proudu těsně od břehu, nebo i napříč proudem, nebo si jen počkej, až bolen zaloví a nahoď přesně do fleku, kde se objevil.Osvědčil se mi tenhle způsob vláčení a jedno celé dopoledne si počíal náhozy a nachytané boleny, ten den jsem nahodil 24×, chytil jsem 7 bolenů od 60cm do 75cm, hodně ryb se netrefilo. Neznám nic krásnějšího na vláčce, než když taháč popa a bolen do něj práská i 6× po sobě, než se konečně trefí. Poradím ti ještě, abys „nesekal očima“, nejlepší je nesekat vůbec! Stačí jen stále stejně pitahovat popíka/propa a začít zdolávat, až v momentě, kdy cítíš bolena na prutu. Jinak říct o bolenovi, že je to ryba na hovno, může jen rybářský analfabet, anebo rybářský omyl. Bolen je asi nejlepší ryba na přívlač, která se dá v českých vodách stabilně chytat.
- Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 23:45® Brendy
-
Bolen je podle mě na vláčku nejtěžší ryba. A na prutu je to bojovník. Nebudu zde posuzovat ryby podle toho jestli se daj žrát nebo ne. Bolen je velice opatrná ryba, která se chytá velice těžko. Hlavně větší kousky je často vidět jak sledují nástrahu až ke břehu, ale nevezmou ji. Na tekoucí vodě je malá rotačka opravdu úspěšná. Ale problém je, že mnohem častěji ji vezmou malí okouni, či tloušti. Na větší ryby platí málo potápivé woblery, ale mě se osvědčili hlavně rychle vedené popy.
BS>> příští týden se mi ozvi na SKYPE mam o vláčení docela pěknej film.
Tento příspěvek byl editován 20.8.2009 23:46:22 uživatelem Brendy. - Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 23:25® DORY
-
Piranha> tak jestli je s bolenem hovno boj tak už nevím co mám chytat, škoda, že jsi nebyl schopen ulovit na vláčku nic jiného než bolena(hovno boj) nebo tloušťě, protože právě na vláčku je to ta správná akce, ale je fakt, že bolen je na hovno, protože se nedá žrát a to je pro tebe evidentně prioriotou.
- Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:37® Luda
-
Piranha> Davide neblázni s plynovou bombou do auta, já už takhle viděl mrtvý.
- Čtvrtek 20. srpna 2009 v 18:21® Patlaloš
-
Piranha> Rád tě uvidím a ta volba s ženuškou a děťátkem to je jen na vás.
- Čtvrtek 20. srpna 2009 v 18:15® Patlaloš
-
Luda> No naposledy to byl úkaz,asi byly ryby nervozní z tolika profíků
- Čtvrtek 20. srpna 2009 v 17:36® Piranha
-
BlueShark> pokazdy jsem nachytal na rotky.Nevim co chces slyset ze jsem hlupak a neumim nic.az budes Jeníčku chytat tak dlouho jako ja, tak taky pochytas
Tento příspěvek byl editován 20.8.2009 17:36:30 uživatelem Piranha. - Čtvrtek 20. srpna 2009 v 17:23® BlueShark
-
Sázím boty Piraňáku, že jít s náma s Tvýma rotačkama tak poslední věta po chytání zní: „Dnes vůbec nešly, je moc hezky nebo tu nejsou“
DDD
- Čtvrtek 20. srpna 2009 v 17:05® BlueShark
-
Piranha: Rybník hned u pracovní židle
Jinak 95% trošku mazec, když se zeptáš zkušenejch vláčkařů tak to tak není, ale ty jsi vyjímečný nebo si woby atd moc nezkoušel. Já začínám, jen říkám co slyším, mě boleni a okouni baví
Mě zase nejdou tloušti, všechny do 30cm
Ale taky je to o počasí a v tomhle žádná sláva
- Čtvrtek 20. srpna 2009 v 16:29® Piranha
-
BlueShark> nechytal jsem hovno ale prave ty zasrany boleny, zrat se nedaj
a hovno boj.Stereotyp bolen tloust mne dovedli k plavany a po te k feederu.Jen ti rikam ze na otacky jsem nachytal 95% ryb ve vlaceni, wobler byl nastejno s gumama.
Jinak zitra dalsi dva pohovory z toho 90% nastup v jedny spolecnosti jako operator vyroby.Tak ze v 10 zitra uvidim co prachy a tak.Prace je lidi tolik jen to chce chtit a nebejt linej.5 let jsem nikde nezadal o praci a proste je to hracka, je dost nabidek, ale ja mam sva kriteria a ty nehodlam menit.