Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 1. července 2011 ve 13:37® Manažerka
Manažerka

1Mara> Jsem doma a Jiří má víkend ranní…zítra uvidím podle počasí jestli s klukama půjdu či ne :-> Sumík z udírny není špatný ;-)

Pátek 1. července 2011 ve 13:35® 1Mara
1Mara

Manažerka> Žeby jsi chtěla sumíka ? :-) Tak jó nó :-)) Znáš mě , když jdu tak jdu , ale jestli chytnu , to ví bůch :-) Jste teď na kusnách ?

Pátek 1. července 2011 ve 13:32® Manažerka
Manažerka

1Mara> Hele koukej teda chytit něco pořádný ať to dáme do udírny ;-)

Pátek 1. července 2011 ve 13:30profil byl smazán

cormoran> namotáno mám ,kačenu tu taky najdu i tu bojku bych našel,vlasce na trhačku najdu taky,háky náký tady mám též a olovo jak by smet :-) ..Něco dalšího ? :-) akorát stojan na prut nemám,to bych dal asi normálně na vydličku,nebo na kaprovej stojan ? To by šlo ne ?

Pátek 1. července 2011 ve 13:27® vladah
vladah

1Mara> tak dej menší kačenu a menší olovo a dohodíš 30m

Pátek 1. července 2011 ve 13:27® 1Mara
1Mara

cormoran> Já chci sumce 120 + tak se rozhodni , jeli by jsme klidně i na labko :-) dej mě vědět do 17.oo a dle toho se nachystám :-)

Pátek 1. července 2011 ve 13:25® 1Mara
1Mara

vladah> Co ti na to mám říct , hodíš stím 30m. od břehu , kam já potřebuju ?

Pátek 1. července 2011 ve 13:25® cormoran
cormoran

mannice> Tak nedoufej, namotej pruty a někdy ten příští tejden to domluvíme, já mám dovo:-)

1Mara> Tak si nemusíš dělat sumčáky přeci, tu osmdesátku vyndáš na normální kaprovej proutek..:-)

Pátek 1. července 2011 ve 13:22® vladah
vladah

1Mara> házel sem 80g kačenu s 70g olovem a s násražnou rybou

Pátek 1. července 2011 ve 13:20® 1Mara
1Mara

vladah> Opět nevíš o čem je řeč , už jsi někdy držel voe sumčák se 120g. kačenou a 100g. olovem v ruce a s nastraženou rybkou ? Bych tě chtěl vidět jak zrovna ty bys to nahodil , by ses zlomil jak vzduchovka .:-)

Pátek 1. července 2011 ve 13:16® vladah
vladah

1Mara> ale kuloví seti zlomí jak myslíš žeto dělám já když sem bez lodě tak taky chytám na odhoz

Pátek 1. července 2011 ve 13:13® 1Mara
1Mara

cormoran> Jak na odhoz voe ? :-O To jako mám stěma kačenami nahazovat ? Si děláš prdel né , to mě ty sumčáky zlomí :-))

Pátek 1. července 2011 ve 13:10profil byl smazán

cormoran> No to doufám sakra :-)

Pátek 1. července 2011 ve 13:09® cormoran
cormoran

1Mara> Asi ju, kor tam co asi chceš jít, je tam dost plotic a pěknejch cejnů. Akorát by možná bylo lepší chytat je spíš na odhoz, tam nemá cenu se s*át s bojkama, pář do desíti ti ty malý utrápěj i jedlýho kapříka, nebo se ti na to pověsí..

Pátek 1. července 2011 ve 13:07® 1Mara
1Mara

BlueShark> To řekni černoptákovi , já to vím sám dobře , ALE " někdy klucí mají i dva i tři záběry , a to svědčí o jejich přítomnosti :-) . Dříve jsi neslyšel že jsou někde u nás na stojákách , a když tak jen fakt zřídka , te´d ? Jsou nasraný v každé louži a já tvrdím že to není taky dobře , beru : rybník cca 3–5 h. dal bych tam dva max. 3 kusy , a né to tam sypat po 100kusech , to pro tu vodu není určo dobré. Řeka je něco jinného , ale všechno se to musí dělat s mírou , se zeptej třeba Choseho , kolik sumců se nasypalo za posledních 10let do Nechranic ? Jsou to tisíce , a ryba ? už je tam problém chytit nástražku , buď jen kapr a nebo cejn velký :-)

Pátek 1. července 2011 ve 13:01® BlueShark
BlueShark

1Mara: Sumec papá hodné zřídka, trefit kdy je hladový stoji úsilí i když je jich na místě hodně třeba, můj názor…

Pátek 1. července 2011 ve 13:00® BlueShark
BlueShark

DORY: Tak jak bylo v Tescu? :-) Šel si prodat sumčí jak jsme se potkali? My kupovali košík v Mobelixu pro kocourka :-D

Pátek 1. července 2011 ve 13:00® 1Mara
1Mara

cormoran> Pááááč umíš howno jako my všichní :-) Jinak dají se tam nachytat i nástražky ? A jak velký ?

Pátek 1. července 2011 ve 12:56® cormoran
cormoran

1Mara> To neříkej, že jich je někde hafo, na to už začínám mít alergii:-) Až někde chytnu tři sumce za noc, tak to budu tvrdit taky..Ale ještě se mi to nestalo.

Pátek 1. července 2011 ve 12:51® 1Mara
1Mara

cormoran> No jasný , je jich tam hafo :-))

Pátek 1. července 2011 ve 12:43® cormoran
cormoran

BlueShark> Cože? Až? Tak to je masakr…Já to tipoval na ten červenec, tak polovinu:-)

Pátek 1. července 2011 ve 12:42® cormoran
cormoran

1Mara> Že ty chceš masit ty sedmdesátkový pulečky, přiznej se:-D

Pátek 1. července 2011 ve 12:41® BlueShark
BlueShark

cormoran: Bylo to 2. září, mám tu fotky :-)

Pátek 1. července 2011 ve 12:26® 1Mara
1Mara

cormoran> To jó , dneska bych dal asi stoják u nás , co ty na to ?

Pátek 1. července 2011 ve 12:18® cormoran
cormoran

mannice> Já už bych šel taky někam posedět, teď v tom volnu se snad dostnu, tak můžeme konečně dát do Labko společně:-) Ale přesedlej z ornitologa na ichtyologa:-D

1Mara> To zas ne si myslím, když se vrátěj ty vedra, tak jsou za pár dní vytření:->

Pátek 1. července 2011 ve 12:08® 1Mara
1Mara

cormoran> No teď se ještě i ochladilo , takže já to vidím že na Labku tak začátek srpna :-)

Pátek 1. července 2011 v 11:59profil byl smazán

cormoran> včera po několikateré vycházce,sem odcházel domů s tim že musim konečně vyvětrat sumčák..Asi příjde jeho čas :-)) .

A když už ani to,tak vezmu kapráky a tradá :-) .

Včera jediný co sem vytáhnul kromě bolínka,byl nějakej pták.Chudák,byl poctivě vykoupanej,ale zachránil sem ho.Vymotal sem z něj vlasec a dal sem ho na kámen ať se usuší :-)

Pátek 1. července 2011 v 11:51® cormoran
cormoran

mannice> Vím jistě, že prosinec to nebyl:-P

Pátek 1. července 2011 v 11:45profil byl smazán

cormoran> Joooo kdy ? :-))

Pátek 1. července 2011 v 11:44® cormoran
cormoran

1Mara> Já mám fotky doma, takže ti to nepovím teďka z roboty..Jestli teda myslíš tohle:-) Ale letos ještě vytření nebudou, záleží to na teplotě vody..