Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 1. července 2011 ve 13:37® Manažerka
-
1Mara> Jsem doma a Jiří má víkend ranní…zítra uvidím podle počasí jestli s klukama půjdu či ne
Sumík z udírny není špatný
- Pátek 1. července 2011 ve 13:35® 1Mara
-
Manažerka> Žeby jsi chtěla sumíka ?
Tak jó nó
Znáš mě , když jdu tak jdu , ale jestli chytnu , to ví bůch
Jste teď na kusnách ?
- Pátek 1. července 2011 ve 13:32® Manažerka
-
1Mara> Hele koukej teda chytit něco pořádný ať to dáme do udírny
- Pátek 1. července 2011 ve 13:30profil byl smazán
-
cormoran> namotáno mám ,kačenu tu taky najdu i tu bojku bych našel,vlasce na trhačku najdu taky,háky náký tady mám též a olovo jak by smet
..Něco dalšího ?
akorát stojan na prut nemám,to bych dal asi normálně na vydličku,nebo na kaprovej stojan ? To by šlo ne ?
- Pátek 1. července 2011 ve 13:27® vladah
-
1Mara> tak dej menší kačenu a menší olovo a dohodíš 30m
- Pátek 1. července 2011 ve 13:27® 1Mara
-
cormoran> Já chci sumce 120 + tak se rozhodni , jeli by jsme klidně i na labko
dej mě vědět do 17.oo a dle toho se nachystám
- Pátek 1. července 2011 ve 13:25® 1Mara
-
vladah> Co ti na to mám říct , hodíš stím 30m. od břehu , kam já potřebuju ?
- Pátek 1. července 2011 ve 13:25® cormoran
-
mannice> Tak nedoufej, namotej pruty a někdy ten příští tejden to domluvíme, já mám dovo
1Mara> Tak si nemusíš dělat sumčáky přeci, tu osmdesátku vyndáš na normální kaprovej proutek..
- Pátek 1. července 2011 ve 13:22® vladah
-
1Mara> házel sem 80g kačenu s 70g olovem a s násražnou rybou
- Pátek 1. července 2011 ve 13:20® 1Mara
-
vladah> Opět nevíš o čem je řeč , už jsi někdy držel voe sumčák se 120g. kačenou a 100g. olovem v ruce a s nastraženou rybkou ? Bych tě chtěl vidět jak zrovna ty bys to nahodil , by ses zlomil jak vzduchovka .
- Pátek 1. července 2011 ve 13:16® vladah
-
1Mara> ale kuloví seti zlomí jak myslíš žeto dělám já když sem bez lodě tak taky chytám na odhoz
- Pátek 1. července 2011 ve 13:13® 1Mara
-
cormoran> Jak na odhoz voe ?
To jako mám stěma kačenami nahazovat ? Si děláš prdel né , to mě ty sumčáky zlomí
- Pátek 1. července 2011 ve 13:10profil byl smazán
-
cormoran> No to doufám sakra
- Pátek 1. července 2011 ve 13:09® cormoran
-
1Mara> Asi ju, kor tam co asi chceš jít, je tam dost plotic a pěknejch cejnů. Akorát by možná bylo lepší chytat je spíš na odhoz, tam nemá cenu se s*át s bojkama, pář do desíti ti ty malý utrápěj i jedlýho kapříka, nebo se ti na to pověsí..
- Pátek 1. července 2011 ve 13:07® 1Mara
-
BlueShark> To řekni černoptákovi , já to vím sám dobře , ALE " někdy klucí mají i dva i tři záběry , a to svědčí o jejich přítomnosti
. Dříve jsi neslyšel že jsou někde u nás na stojákách , a když tak jen fakt zřídka , te´d ? Jsou nasraný v každé louži a já tvrdím že to není taky dobře , beru : rybník cca 3–5 h. dal bych tam dva max. 3 kusy , a né to tam sypat po 100kusech , to pro tu vodu není určo dobré. Řeka je něco jinného , ale všechno se to musí dělat s mírou , se zeptej třeba Choseho , kolik sumců se nasypalo za posledních 10let do Nechranic ? Jsou to tisíce , a ryba ? už je tam problém chytit nástražku , buď jen kapr a nebo cejn velký
- Pátek 1. července 2011 ve 13:01® BlueShark
-
1Mara: Sumec papá hodné zřídka, trefit kdy je hladový stoji úsilí i když je jich na místě hodně třeba, můj názor…
- Pátek 1. července 2011 ve 13:00® BlueShark
-
DORY: Tak jak bylo v Tescu?
Šel si prodat sumčí jak jsme se potkali? My kupovali košík v Mobelixu pro kocourka
- Pátek 1. července 2011 ve 13:00® 1Mara
-
cormoran> Pááááč umíš howno jako my všichní
Jinak dají se tam nachytat i nástražky ? A jak velký ?
- Pátek 1. července 2011 ve 12:56® cormoran
-
1Mara> To neříkej, že jich je někde hafo, na to už začínám mít alergii
Až někde chytnu tři sumce za noc, tak to budu tvrdit taky..Ale ještě se mi to nestalo.
- Pátek 1. července 2011 ve 12:51® 1Mara
-
cormoran> No jasný , je jich tam hafo
- Pátek 1. července 2011 ve 12:43® cormoran
-
BlueShark> Cože? Až? Tak to je masakr…Já to tipoval na ten červenec, tak polovinu
- Pátek 1. července 2011 ve 12:42® cormoran
-
1Mara> Že ty chceš masit ty sedmdesátkový pulečky, přiznej se
- Pátek 1. července 2011 ve 12:41® BlueShark
-
cormoran: Bylo to 2. září, mám tu fotky
- Pátek 1. července 2011 ve 12:26® 1Mara
-
cormoran> To jó , dneska bych dal asi stoják u nás , co ty na to ?
- Pátek 1. července 2011 ve 12:18® cormoran
-
mannice> Já už bych šel taky někam posedět, teď v tom volnu se snad dostnu, tak můžeme konečně dát do Labko společně
Ale přesedlej z ornitologa na ichtyologa
1Mara> To zas ne si myslím, když se vrátěj ty vedra, tak jsou za pár dní vytření
- Pátek 1. července 2011 ve 12:08® 1Mara
-
cormoran> No teď se ještě i ochladilo , takže já to vidím že na Labku tak začátek srpna
- Pátek 1. července 2011 v 11:59profil byl smazán
-
cormoran> včera po několikateré vycházce,sem odcházel domů s tim že musim konečně vyvětrat sumčák..Asi příjde jeho čas
.
A když už ani to,tak vezmu kapráky a tradá
.
Včera jediný co sem vytáhnul kromě bolínka,byl nějakej pták.Chudák,byl poctivě vykoupanej,ale zachránil sem ho.Vymotal sem z něj vlasec a dal sem ho na kámen ať se usuší
- Pátek 1. července 2011 v 11:51® cormoran
-
mannice> Vím jistě, že prosinec to nebyl
- Pátek 1. července 2011 v 11:45profil byl smazán
-
cormoran> Joooo kdy ?
- Pátek 1. července 2011 v 11:44® cormoran
-
1Mara> Já mám fotky doma, takže ti to nepovím teďka z roboty..Jestli teda myslíš tohle
Ale letos ještě vytření nebudou, záleží to na teplotě vody..