Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 29. května 2011 v 11:15® majkyss
-
- Neděle 29. května 2011 v 11:14® majkyss
-
olda> Nazdááár Oldíku
- Neděle 29. května 2011 v 11:12® foks01
-
majkyss> možná by se hodilo přátelé zeleného údolí…z výkřiku sojky poznáš jednou i sám sebe,už zítra se budu znát mnohem lépe než dnes
- Neděle 29. května 2011 v 11:11® olda
-
Několik krásek na plavačku,já jsem fakt móc dobrej a šikovnej a nejlepčejší jo a nejhezčejší,tak a je to venku, uff.
- Neděle 29. května 2011 v 11:11® majkyss
-
foks01> Ty první Kabati jsou v tomto duchu
- Neděle 29. května 2011 v 11:06® foks01
-
Patlaloška> nesjéééér
- Neděle 29. května 2011 v 11:05® foks01
-
majkyss> něco v duchu zdejší atmosféry…?
- Neděle 29. května 2011 v 11:03® majkyss
-
- Neděle 29. května 2011 v 11:03® vladah
- Patlaloš> tak jak protebe tak i pro Foksíka
- Neděle 29. května 2011 v 11:01® Patlaloš
-
majkyss> Foxik rád „Co jste hasiči“
Tento příspěvek byl editován 29.5.2011 11:02:08 uživatelem Patlaloš.Tak a píšu tu za Jiřího, jsem si všimla
chudinka ještě hajá
- Neděle 29. května 2011 v 10:59® majkyss
- foks01>
- Neděle 29. května 2011 v 10:56® majkyss
-
foks01> To nechám na tobě třeba něco od Kabátu
- Neděle 29. května 2011 v 10:56® foks01
-
vladah> nejlepší příspěvek od tebe co jsem kdy četl…máš za jedna…snad to takhle nakopneš i u zkoušek
Tento příspěvek byl editován 29.5.2011 10:57:48 uživatelem foks01.…akorát ten pravopis mě k tobě nějak nesedí
- Neděle 29. května 2011 v 10:55® foks01
-
majkyss> kterou si dáme?
- Neděle 29. května 2011 v 10:53® vladah
-
pardon Majkys a Foksiku že se vám pletu do zpívání ale na tohle se fakt koukat nedá jak se hádaj kvůly blbejm flekum souhlasim s někym je jedno jak se sem dá ta fotka jelikož je Labe plný ryb a je jedno kam si sedneš všechno je o štěstí nebo jen o tom si ryby navnadit k sobě taky sem dávám fotky kde jde vidět krajna tak jestli se vám to nelíbí tak mě klidně zlinčujte kvůly tomu. Mára mi příde nějak divnej dřív takovej nebyl tetkon se chovaj s Piranhou jako malí děcka!!!
Tento příspěvek byl editován 29.5.2011 10:55:59 uživatelem vladah. - Neděle 29. května 2011 v 10:48® majkyss
-
foks01> Tak začni
- Neděle 29. května 2011 v 10:46® foks01
-
to je zas rachot tady,ale aby sme si už zazpívali..to né…
- Neděle 29. května 2011 v 10:34® filip111
-
ufff, tak sjem se tím prohrabal a je to síla. Tahle diskuze je asi fakt odsouzená k hádkám a dělání si naschválů. Já nevím Davide, když víš, co tím rozpoutáš tak proč neustále provokuješ. Já Chodím na ryby, mám letos hodně fotek s pěknýma rybama, ale prostě to nezveřejňuju. Já si za sebe myslím, že čím míň lidí ví o tom, kde to v danou chvíli bere tím líp pro ryby. A mě jde především o to si pěkně zachytat. Tím pádem „ochraňovat“ místa. Nejde mi o to, dávat na net místa kde jsou najetý ryby. Vezmi si sandokana a podobné pytláky. Ti jezdí k vodě fakt jen pro maso na kšeft a i oni jsou rádi, když se dozví, že někde je místo, kde to bere. Mají míň práce s hledáním masa. Podívej se na Oldu, ten dává fotky ryb, chce se podělit o úlovky, ale vyfotí to proti hladině, nebo pozadí ze kterého nejde identifikovat místo lovu a je pokoj. Nevím, jestli chodíš fotit krajinu, nebo ryby… Prostě když už kvůli ničemu jinému, tak to nedávej jen kvůli zachování klidu v týhle „diskuzi“
- Neděle 29. května 2011 v 9:38® BlueShark
-
1Mara: Hádáš se tu jen Ty. Pořád ta stejná kaše z haše. Piranhu znáš roky, nevím co Tě zase škube, je to pořád dokola. Ať si dělá co si dělá. Nezměníš ho. To že bych studoval obrázky kde co přesně je, to fakt ne. Doteď nevím jen tuším. To labe má do DC tolik kilometrů, že je to úplně fuk. Navíc jen Ty jsi se tu postaral o to, aby se tu pořád ty místa diskutovali. Udělal jsi z toho fukušimu a divíš se…
Pípu do toho netahej nebo se zase budu smát. Jestli jsem křivák, tak se se mnou nebav a na sraz jezdit nemusím, jestli Ti jde o to. Nebo se začni chovat a uvědom si, o čem je tahle debata. Jen na poštvání tvých přátel. Jediné plus je, že se tu rozjela diskuze, bohužel je rok co rok stejná a zbytečná. Jdu na ryby
Tento příspěvek byl editován 29.5.2011 09:39:21 uživatelem BlueShark. - Neděle 29. května 2011 v 9:31® majkyss
-
1Mara> Nezatahuj mě do vašich hádek prosím.Já bych ten flek ani nepoznal.Jsem rád, že mě někdo vezme na rybačku,protože tady v LBC je na ho… voda.Piranha je jeden z prvních co mi ukázal svoje fleky, tak mu nemůžu vyčítat,že někoho vzal na můj.Má svoje chyby,ale kdo nemá.Hodně mě naučil a občas i nasral,ale je to v jádru dobrej kluk s prořízlou pusou
No respektuju tvé rozhodnutí a nepočítám s tím, že mě někam vezmeš,škoda.Je mi líto že to tak prožíváš.Chodím na ryby, abych si odpočinul a ne se tady dohadoval čí to je flek nebo kdo ho proflaknul.Jsem rád,že jsem vás poznal oba dva a štve mě ,že se tu tak hádáte.Jste jak malí caparti
Hlavně do své hádky nezatahuj druhé prosím.
- Neděle 29. května 2011 v 9:03® foks01
-
tak ani ráno si nezazpíváme??
- Neděle 29. května 2011 v 7:14® 1Mara
-
Nechtěl jsem už jakkoliv reagovat , ale na ty vaše názory které mluví o úplně něčem jiném mě nenechají v klidu a proto se budu bránit ! Takže za 1 : Jak psal dole níže Piranha a sám se k tomu i přiznal , moc dobře věděl co jsem Ulpa dá za fota a byl jsi jasně vědom toho že já budu prskat a kór na místo u té bojky kam zase chodím na ryby já !Takže jasná provokace z jeho strany a mě zato chcete linčovat ? !!!! Je úplně fuk jestli mě to před pár lety ten úsek o 2km. ukázal , jde oto že to jsem dali úmyslně a moc dobře to věděli že budu na to reagovat agresivně a jen čekali co a jak ! Za . 2 : BS ty když něco čteš , tak si to laskavě čti pozorně a koukej o čem je řeč , než mě začneš napadat něčím jako je že já furt poučuju a propaluju !!!! V tomhle si teda ulítl , já nejsem ten kdo sem dává fota našich fleků !!!! A zato že se stupidně vymlouváš že jsi to tam nepoznal je jen zase to tvoje nic si nepřečíst a nekoukat a dělat z lidí vola !!! Piranha tohle neudělal poprvé a neprovařil flek jen mě , taky filipovi 111, Majkysovo atd. ale to je jiná kapitola , na tohle já seru . Jindy když na něj nadaváte , tak to jsem jako vrba , sami mu nic do očí a nebo tady na netu neřeknete , asi máte strach nebo có , ale na to já nehraju a seru na to , zkrátka on propálí flek a odsereto člověk co mu za to vynadá ? !!! Jste fak legrační , jen se tomu smějete a mě jste tím podrazily nohy , fajn , tak i kvám a narovinu , kašlu na vás a říkám Pípa měl pravdu v tom že jste vy Ústečáci banda křiváků a já sním souhlasím , ani za svím slovem si nestojíte ! Tohle se týká hlavně BS, Majkys,děláte si z toho prdel a nevidíte si ani na špičku nosu . Majkys kde jsme minule chytali ? Koukal jsi dobře , ještě jsem ti to říkal že bych byl nerad aby tohle Piranha propálil , a teď se tomu tlemíš a máš z toho prdel ? Zamyslet by jste se měli vy a tímto svámi končím tuhle debatu a společný jakýkoliv rybolov !
Tento příspěvek byl editován 29.5.2011 07:16:04 uživatelem 1Mara. - Sobota 28. května 2011 ve 23:55® foks01
-
dnes už asi bude pozdě,ale co kdyby sme si zazpívali…tak třeba ráno no
- Sobota 28. května 2011 ve 22:19® majkyss
-
BlueShark> Už jsem se lek, že mě vemeš na ten tvuj flek
- Sobota 28. května 2011 ve 22:16® BlueShark
-
hurá domu
- Sobota 28. května 2011 ve 22:05® majkyss
-
Kdo jde zítra?Že bych se přidal.
- Sobota 28. května 2011 ve 22:02® majkyss
-
Zdarec všem. Tak já dnes super největšího kapra co jste kdo jen zahlédli!Měl 28 cm.
Zachránila mě plavačka, na kterou jsem lapnul asi 12 plotic.Brejlíš Oldo,co?
- Sobota 28. května 2011 ve 20:13® Piranha
-
ULPA> neres to.I kdyby to bylo na plazi tak by byla rakce.To je holt nemoc.
- Sobota 28. května 2011 v 19:22® ULPA
-
Prosím vás,David za to nemůže.Foto jsem tam dal já.Myslel jsem si,že takovej profláklej flek každého nechá chladným.
- Sobota 28. května 2011 v 17:24® BlueShark
-
olda: Sám jo? A nejradši je máš na pánvičce viď