Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 28. května 2011 v 17:22® olda
-
BlueShark> mám plotičky rád,a počítač mi to super rozdělil.
- Sobota 28. května 2011 v 17:11® Patlaloš
-
Piranha> Pokud se jedná o mne se zamazáváním fotek tak si dám velký pozor kam dát nezamazanou......jsem poučen z předchozích nezdarů.....
- Sobota 28. května 2011 v 16:55® BlueShark
-
olda: Supeeeer, Ty jsi šikulda. Oldíku, plotice je SEN jo? Tvůj?
- Sobota 28. května 2011 v 16:50® olda
-
Hezký den,dnes jsem lapal na feeder,3×kapr nej 62cm,plotice,jesen,karas,a jak jinak pleskač,kapra foto dávat nebudu,páč bych byl peskován za flek a já peskování špatně snáším,mohla by mi prasknout cévka.
- Sobota 28. května 2011 v 16:48® BlueShark
-
P.M.: Jojo, musel jsem
Je mi to fuk, tam stejné nikdo chytat neumí, není to prdel a samá vázka
Těch fleků je až po Děčín stovky
nemám přesně jedno své. Dělá to ta proudná voda.
- Sobota 28. května 2011 v 16:38profil byl smazán
-
BlueShark> A ještě jednou jsi to teď pro jistotu napsal ty(o tom fleku)
A já teď vlastně potřetí
Provar kterej udělal další provar.
Tento příspěvek byl editován 28.5.2011 16:39:18 uživatelem . - Sobota 28. května 2011 v 16:31® BlueShark
-
1Mara: Hele jsem v práci a neprohlížím fotky pod lupou, je mi to úplně volný. Jen mi není volný, že tu meleš pořád ty Tvý poučky a propalky, kdybys mlčel byl by klid. Natruc to sem pak budou lidi dávat. Jinak Ti děkuji, za to co jsi napsal, že můj flek je kousek níž, jsi fakt … Už na tuhle debatu s prominutím seru.
PS: Podívej se do zrcadla a zamysli se. Jestli za Tebe mluví alkohol, chápal bych možná. Běž si zasportovat, přijdeš na jiné myšlenky a zase budeš mluvit v poho jako dřív.
Tento příspěvek byl editován 28.5.2011 16:33:50 uživatelem BlueShark. - Sobota 28. května 2011 v 16:28profil byl smazán
-
BlueShark> Tak potom je vše ok…
- Sobota 28. května 2011 v 16:27® BlueShark
-
Jinak je to zase stejná kaše z haše, co se nevyřeší. Jen konstatuju, že Piranha má taky konečně i pravdu, musím kývnout. Přeháníte to.
Tento příspěvek byl editován 28.5.2011 16:31:49 uživatelem BlueShark. - Sobota 28. května 2011 v 16:21® Piranha
-
1Mara> pleteš se o kousek výš.Tohle je focené asi 500m pod plyňákem
Je tam mnoho PET lahví, vody asi tak pod kolena a romští spoluobčané tam chodí házet žabky placákama, opravdu TOP flek, vřele doporučuju
Ty mě bavíš ty kluku nešťastná.
- Sobota 28. května 2011 v 16:17® 1Mara
-
BlueShark> Co to tu plácáš ? Tvůj flek je o kousek níže ! Proč tvrdíš že to tam neznáš ? Z fotky je to vidět , !!!!
Hale fakt jsem byl najivní že jsem si o vás myslel něco jiného , teď vím že jsem se zmýlil a to mě mrzí nejvíc !!!!!!
- Sobota 28. května 2011 v 16:14® BlueShark
-
P.M.: Nic proti Tobě, ale nepochopil si co jsem psal s tlouštěm a proč, tak proto ta Tvá reakce zcestná. Dle fotky jsem ani nepoznal flek resp mi to je úplně fuk, ty nej místa bych nepropálil
- Sobota 28. května 2011 v 16:12® Piranha
-
1Mara> máš vystřílený patrony co.Nejdřív tady nablejes dvě stránky hovadin a pak řekneš, že za to nestojím.Ty si protiřečíš.Tak buď za to nestojím hned, nebo za to stojím.A podle těch příspěvků asi jo.Tebe už nic nenapadá co. Tak jo, prdíme na to, k ničemu to opravdu nevede jak jsem psal v první příspěvku, ty mě nepředěláš.
- Sobota 28. května 2011 v 16:09® Piranha
-
1Mara> na úkor Piranhy, ty ses máčo ty vole.ULPA je dospělý člověk a myslím si že nepotřebuje, aby ho naváděl a inspiroval o 9 let mladší kolega. Upřímně, jemu se taky hnusí ty fotky, kdy si pizdíte ve fotoshopu držky jak pubertální smradi na hodině základů výpočetní techniky a zapatláváte pozadí jen aby vám tam nikdo ty vaše rybičky neukradl
ty brďo to je zase diskuze.Že nevynadáte HaDovi a P. Hrušínskému, že propaluje v TV.Jo to není to samé co
Vy se mi fakt jen zdáte.Ani se nedivím že sem ten LojzaR. a Lucio nechoděj.
- Sobota 28. května 2011 v 16:06® 1Mara
-
P.M.> Kašli na to , on za to nestojí ......
- Sobota 28. května 2011 v 16:06profil byl smazán
-
Piranha> Tomu jak se má krmit nerozumim,takže nevim…
Tak proč dělat zbytečně věci,abys pak musel chodit jinam…
- Sobota 28. května 2011 v 16:03profil byl smazán
-
1Mara> Je to marný…
Člověk se nemění a s tim nic neuděláš.Někdo je chytřejší,jinej pobral rozumu míň…
- Sobota 28. května 2011 v 16:03® Piranha
-
P.M.> vadilo, a to bych měl kvůli tomu psát na chytej pěti odstavcovou litánii o tom jak je údajný rybář kokot a že to všechno stojí za hovno, jako jeden nejmenovaný účastník fóra? Tak se k tomu postavím jako k faktu a půjdu jinam. Krmit se musí umět nenápadně, potichu a rozumě.
- Sobota 28. května 2011 v 16:01® 1Mara
-
BlueShark> Ano on , na ukor Piranhy a nedělej zesebe debila , víš dobře očem sem se já bavil a mluvím !!!
- Sobota 28. května 2011 v 15:57profil byl smazán
-
Piranha> Vždyť jo…
Napsal jsem,že až tolik neškodíš.Ale až třeba chytneš tak je po fleku.Jenom aby se zahřálo ego?
A psal jsi,že jdeš zakrmit.Jak by se ti líbilo,kdyby se ti na tom místě pak někdo parazitil?
Já vim,řekneš stejně,že by ti to nevadilo.
- Sobota 28. května 2011 v 15:52® Piranha
-
P.M.> jo, nedopověděl jsem.Po vložení mého dotazu jsem potkal bratra jež tomu celkem rozumí a vysvětlil mi co to ISO v nastavení znamená a k čemu to slouží a jak a proč to nastavit.Tudíž je již má otázka ve všeobecné diskuzi kam jsi měl reagovat, nepotřebná a může jí administrátor odstranit. A co se týče toho, že jsem nic kloudného nechytl, tak co vás tak sere na tom mém údajném propalování. Propalování již propáleného nehoří to si pamatuj.
Tento příspěvek byl editován 28.5.2011 15:54:22 uživatelem Piranha. - Sobota 28. května 2011 v 15:47profil byl smazán
-
BlueShark> Jde tady snad o tlouště?
Vůbec nechápeš a podle fotek co sem dáváš seš taky evidentně sám proti sobě,ale to asi stejně nepochopíš.Ještě,že většina z vás ráda chytá ve městě a co nejblíž auta a místa kdy jsou fakt ryby nenavštěvujete.
- Sobota 28. května 2011 v 15:45® Piranha
-
BlueShark> jak dlouho tam Honzo jezdíš.A každý rok je to tam horší viď.To je moje vina že je Labe prázdný a Mára si tam nechytne rybu
Začátkem 90. let kdy jsem tam začínal jezdit jako čerstvej rybář jsem nikdy neměl problém si mezi těmi 15 postaršími rybáři vybrat dozor jak bývalo zvykem.Škoda že už to dnes neplatí, hned bych zvedl ruku pro.A teď díky mě je tam okolo 50 rybářů denně a ryba žádná.Však jsem to včera zažil na vlastní kůži
- Sobota 28. května 2011 v 15:37profil byl smazán
-
Piranha> Kdybys věděl co je iso tak se neptáš jak se používá…(tenhle argument se ti teda moc nepoved)
Vůbec nevíš o čem mluvíš.
Nic…
To,že tady vyhrožuješ jak budeš provařovat fotkama fleky,jenom dokazuje tvůj kolosální nerozum.
Naštěstí jsi ještě nikdy nic pořádnýho nechyt,takže tim pádem zas až tolik neškodíš což je dobře.
- Sobota 28. května 2011 v 15:18® BlueShark
-
1Mara: Už se to tu řešilo tolikrát, máš útočit na ULPíka, ten to sem dal
- Sobota 28. května 2011 v 15:02® 1Mara
-
Ví te co všichní ? Polib te mě prdel a až mě budete brečet jakej Piranha je kokot , pošlu vás do řiti !
- Sobota 28. května 2011 ve 14:45® majkyss
-
No nic, jdu na ryby, tady není žádná sranda
- Sobota 28. května 2011 ve 14:42® rabbit
-
BlueShark> i mě to rozesmálo a to už je co říct
- Sobota 28. května 2011 ve 14:37® BlueShark
-
1Mara: Profláknout flek s tlouštěma? Ty mě bavíš
- Sobota 28. května 2011 ve 14:37® majkyss
-
Piranha>