Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 28. května 2011 ve 14:25® Piranha
Piranha

P.M.> vím co je iso, jen s tím neumím zacházet, ale už jsem si to zjistil.Proto jsem se ptal. Ještě nějaké přání? Jedu nakrmit na zítra a hádejte kam.Odpověď bude zítra formou fotografie s názvem UHODNI KDE :-)) Kdo uhodne, tomu propálím Márův TOP FLEK :-)) :-))

Sobota 28. května 2011 ve 13:47profil byl smazán

foks01> souhlas

Sobota 28. května 2011 ve 13:39profil byl smazán

Piranha> Ty radši s foťákem nic ani nenavštěvuj,když ani nevíš co je to ISO.

Snad neni pravda.

Sobota 28. května 2011 ve 13:31® foks01
foks01

že vás to furt baví,…:-O

Sobota 28. května 2011 ve 13:09® Piranha
Piranha

1Mara> ano to je vše.

Sobota 28. května 2011 ve 13:04® 1Mara
1Mara

Piranha> na tebe reagovat už nebudu , na lži to zkrátka nejde ..........

Tento příspěvek byl editován 28.5.2011 13:10:15 uživatelem 1Mara.
Sobota 28. května 2011 ve 12:44® Piranha
Piranha

1Mara> a co jsi vlastně chtěl tím vším říci? Ten flek znáš jen díky mně.A není můj problém, že si rybáři berou hájené ryby.Pokud to víš, že si je berou, tak co jsi pro to konkrétně Ty udělal.Hlavně, že se kamarádíš s klukama co jsou hospodáři a tím i RS, ale jen plkáš, meleš hovna, brečíš a sprostě urážíš. Já na Labe jezdím 20let pořád na ta stejná místa a myslíš si, že mě předěláš.Ty ne, nikdy.Starej se o sebe a budeme mít klid oba.Kdyby jsi věděl jak o tobě mluví jiní lidé :-)) to by jsi se chytil za prdel a utíkal. Nehledě na to, že tu fotku jsem tam nedal já, já jí jen fotil a foťák neumí zamazat pozadí a ty hned reaguješ na mě.Chápu tvou averzi na mě, ale někdy jsi mimo mísu. A co jsem se dověděl teď za špekovku od jednoho kolegy (nebudu jmenovat na to si ho dost vážím) tak by jsi si měl udělat pořádek hlavně ve svém kolektivu co se týče masení. Dále také nevím, kde bereš pořád ty informace, že masím.To by mě zajímalo kam na to chodíš. Podtrženo sečteno, opět jsi udělal ze sebe hlupáka mezi normálními rybáři.Jsem zvědav až navštívím s foťákem duchcovské a teplické vody, to si radeji kup v lékárně plenu pro dospělé, aby se u vás doma nemuselo tolik prát.Aspoň nebude pak na Labi takovej tlak :-)) Děláš z rybařiny něco, co s ní nemá téměř nic společného. Že tě pořád baví na mě reagovat.Chodím na ryby abych si odpočinul a když se povede nějaká pěkná ryba tak si jí vyfotím.Že nereaguješ ve Z LOVU na ostatní rybáře 90% jich nic nemaže. Tak jestli ti mohu usnadnit práci, tak na mě raději nereaguj a budeš mít o 15 minut víc času, nebo jak dlouho ti ten tvůj výplk trval. Pac a pusu Píra.

Sobota 28. května 2011 ve 12:39® majkyss
majkyss

1Mara> mlčím… křivého slova bych neřekl

Sobota 28. května 2011 ve 12:15® 1Mara
1Mara

majkyss> Na to raději reagovat nebudu , sám víš dobře očem se bavím .

Sobota 28. května 2011 ve 12:07® majkyss
majkyss

1Mara> Ty jsi romanopisec :-D

Sobota 28. května 2011 v 11:19® 1Mara
1Mara

Piranha> Vyseru se akorát na tebe , tohle je přesně to , proč tě lidi nemusej , a né jen tady na Chytej ! Tobě když někdo něco ukáže , tak buď tam jezdíš masit , nebo to všechno proflákneš ! Jsem moc rád že jsme ti neukázali naše vody kam chodíme na ryby my ,to by to dopadlo , takhle to je ostašující příklad pro nás , proč tam nikoho nechceme vzít , aby to nedopadlo přesně jako stebou . Vím že klucí raději mlčí , holt já jsem jinej , ale to na tom nehraje roli že všichní o tobě mluví tak jak mluví a ty jsi toho jen důdazem jakej jsi trotl ! . Chtěl jsi mě tímhle jen nasrat a dal jsi to sem schválně abys měl pravdu , ale to jsi se zpletl , nejsem nasranej , ale je mi líto kluků co ti věří a za pár let jim podrazíš nohy jako všem ostatním , nehledě na pomluvy a jinné věci.Tohle je názornej příklad tvé ubohosti a tuposti a věř že jednou se ti to vymstí a u vody tě někdo kdo na ty místa chodí na ryby nakope do prdele ! Jinak jsi mě na háku dobře jsem tehdá udělal že jsem ti nevěřil jako ostatní . Ulpa je my hrozně moc líto že si se chytnul někoho jako je Davit Soukup , kterej je takovej jakej je . Doufám že tam na to mýsto začne jezdit co nejvíc masařek z Ústí a budou patřičně vše brát jako na pláži , už teď tam berou v době hájení tlouště a jeseny , to jen aby se Soukup jednou stím také setkal a začalo to hovno co má v hlavě fungovat . Už ani nemusíš reagovat , každej si o tobě udělá sám svůj úsudek . No ale nebyloby na škodu , aby ti to od srdce napsaly i lidi co si o tobě a tomhle myslí , abys věděl co jsi za pitomce .

Sobota 28. května 2011 v 9:31® majkyss
majkyss

Ahoj všem

Sobota 28. května 2011 v 7:57® Piranha
Piranha

Včera to byl mazec, nebylo tolik ryb, ale zase byly veliký.Všechno přes 40 a dost okolo 50.ULPA 53 osobáček.Vše na suchou.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img42672.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img42673.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img42674.jpg
Sobota 28. května 2011 v 7:53® Piranha
Piranha

1Mara> tak uz se na to tady konecne vyser a budem mit klid oba.

ULPA> ja ti dam ze jsem te navedl, ty zmetku, sam jsi rikal at to nemazu, ale co mas pravdu je to hezci fotka pak. Ale oba jsme se shodli na tom dobre, že az to sem dame tak se Mareček posere :-)) :-))

Sobota 28. května 2011 v 6:59® 1Mara
1Mara

ULPA> Zasloužíte si oba dva nakopat do řitě , jo jo proflakovat fleky to by vám šlo !!! Fak tohle mě tady už nebaví !!!!! Asi se na vás tady zachvíli vy…u a budu mít svatej pokoj , a jestli tě navedl Piranha , tak je to kokot nahosemený !!!

Pátek 27. května 2011 ve 22:42® ULPA
ULPA

Olda-počkej to jsem nefotil já.Stativ k vodě nenosím:-D To fotil můj průvodce 9-) .A fotografa neprozradím ,protože David tady není tolik v oblibě pivo pivo

Pátek 27. května 2011 ve 22:33® olda
olda

ULPA> Hezké,ale počkej co ti vyčiní Mara za foto.

Pátek 27. května 2011 ve 22:09® ULPA
ULPA

Olda-právě jsem se vrátil z ryb pivo

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img42669.jpg
Pátek 27. května 2011 ve 21:58® olda
olda

Co všichni děláte bando ?? :-O

Pátek 27. května 2011 ve 20:20® filip111
filip111

Manažerka> díky :-D

Pátek 27. května 2011 v 19:07® majkyss
majkyss

Manažerka> :-D :-D :-D

Pátek 27. května 2011 v 18:16® Manažerka
Manažerka

Tak tohle ulovit, tak nevím, co s tím… :-| http://www.stream.cz/…a-jako-penis

Pátek 27. května 2011 v 18:15® Manažerka
Manažerka

filip111> Dodatečně vše nejlepší k včerejšímu svátku a brzký a bezproblémový porod :-1

Pátek 27. května 2011 v 16:57® filip111
filip111

1Mara> díky i tobě. to by se ti líbilo co? ukopávat by jsi chtěl.

Pátek 27. května 2011 v 16:48® Manažerka
Manažerka

1Mara> Druh zřejmě jako vždycky a sud vezmeme tam, kde bude levnější :->

olda> Ty nevíš, že přísun tekutin musí býti? Jednou za čas to ty vnitřní orgány zvládnou ;-) Přijď propláchnout s námi :-)

Tento příspěvek byl editován 27.5.2011 16:51:41 uživatelem Manažerka.
Pátek 27. května 2011 v 16:46® Manažerka
Manažerka

BlueShark> neví to na 100% :-(( ale kytaru mám,jen kdo na ní bude hrát :-D Leda Jiřík před nažmolením a já po nažmolení :-D

Pátek 27. května 2011 v 16:34® olda
olda

1Mara> Jsem myslel že sraz kamarádů od vody,a ono ejhle,prach sprostá ožíračka.Chudáci játra a ledvinky.:-D

Pátek 27. května 2011 v 15:57® 1Mara
1Mara

Manažerka> Pro suda se sjede do skladu ? Nebo ho mám objednat u Broni ? A hlavně jaký druh piva ? :-)

Pátek 27. května 2011 ve 14:08® BlueShark
BlueShark

Manažerka: Ji jinak, přijede Ivo? Mirča se ptá, jestli bude kytara a táborák :-)

Pátek 27. května 2011 ve 13:57® BlueShark
BlueShark

Manažerka: To mě nějak přechází :-D