Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 12. srpna 2009 ve 21:19® olda
-
raven1972> určom velký štiky jsou na Podhoří ale chytit tam něco je kumšt a dost se trhá,jinak na Labku jsem štiku nad 30cm ještě nechyt,je fakt že se vláčce zase až tak nevěnuju ale řekl bych že s dravcema je to okolo Ustí na draka ale to neznamená že se nemohu mýlit.
- Středa 12. srpna 2009 ve 20:27® raven1972
-
Ahoj lidi. Objevil jsem toto forum v Ústi nad Labem. Letos jsem začal s přívlačí . Můžete mi někdo poradit kam zajít v Ústí n. L. a okolí na štiky a jiné dravce ? Můj oblíbený revír je Labe 45 v okolí neštěmic a Povrlů
- Středa 12. srpna 2009 v 18:20® Piranha
-
Zdar, nejel by nekdo z patka na sobotu, nebo ze soboty na neděli na devitku labe?Jedu s tatou a mozna i bracha.Co Monaster, ULPA …
- Středa 12. srpna 2009 v 16:26® olda
-
BlueShark> nedávej sem to jídlo sem sám doma a jsem línej vařit ,pak tady trpím ty zvíře jedno.
- Středa 12. srpna 2009 v 15:59® BlueShark
-
Tak dneska narychlo před zápasem v sálovce uďelanej sumec. Poprvé jsem ho jedl. Je to ten 2 měsíce skoro zpět lapenej. Ňam to je strašná dobrota. Sem netušil, samý masíčko, žádná kost a žádná rybina
- Středa 12. srpna 2009 v 15:23® sus1
-
cormoran> Ten má teda krizi.
))
- Středa 12. srpna 2009 v 15:21® BlueShark
-
Tak už jsem mezi vláčkařema také, Abu Garcia Diamond 15–40g, 2,7m provedení
- Středa 12. srpna 2009 v 15:06® cormoran
-
sus1> To si piš, 2 měsíce jezdí chlastat na montage a pak si jede na dovolenku…To je život
- Středa 12. srpna 2009 ve 14:53® sus1
-
cormoran> No to je hajzl??!!
zase se někde válí??!!
- Středa 12. srpna 2009 ve 14:12® cormoran
-
Tak jsem dostal za úkol vás všechny pozdravovat od egypťana Máry…Prej tam ještě pár dní vydržej, takže ho tu můžeme pomlouvat…
- Středa 12. srpna 2009 ve 12:06® cormoran
-
olda> Toho neukecáš, ledaže bys mu slíbil na plavču půlmetrový tlouště a jeseny
- Středa 12. srpna 2009 v 11:20® olda
-
pane Pípa ty jsi normál štikobijec já na zubatky nemám se..u na mně.
- Středa 12. srpna 2009 v 11:07® olda
-
cormoran> no já je tahal tak z 40m nechával jsem to s mírným bržděním rukou splavávat a ono to v proudu docela ten wob vybruje,jsem ukecával Sharka at jde semnou zítra tak uvidím potrebuju sebou fotografa co kdyby sli jak dnes já foták nemám.Možná že nebude kontakt ale taková je rybařina.
- Středa 12. srpna 2009 v 10:17® cormoran
-
olda> Šak já mám vždycky pravdu
Musíš jim dát šanci se bránit, třeba povol brzdu na max a pak je tahej ze 100 metrů, to si zataháš
- Středa 12. srpna 2009 v 10:04® olda
-
cormoran> děkuju,máš vyjimečně pravdu,opravdu brutus záběry zdolávačka už je slabší oni se moc nebráněj.
- Středa 12. srpna 2009 v 9:56® BlueShark
-
fíha, já si snad také koupím vláčák
- Středa 12. srpna 2009 v 9:46® cormoran
-
olda> No vida, normálně ti musím napsat, jak jsi šikovnej
- Středa 12. srpna 2009 v 9:40® olda
-
čau,dnes mazec jel jsem na boleny s pilkinem,na něho nic ani útok, tak jsem dal woblera a 3 boleni 66+cm pouze jednoho jsem mněřil a jeden tvrdej drb jsem nesek,to byli takový rány do prutu vždy jsem se lek jedna rána ještě než jsem stačil zaklapnout překlapěč a já šikula jsem si tam skříp prst mezi překlápěč a snůru páč Tica nedocvakne a musím rukou.Povedený den ale jen asi 45 min pak nic,nic nic.
- Středa 12. srpna 2009 v 9:40® BlueShark
-
:DDDDDDDDDD
- Středa 12. srpna 2009 v 9:00® cormoran
-
BlueShark> Ty kráso, to je ten vobler, kterej má 35 čísel
- Středa 12. srpna 2009 v 8:51® BlueShark
-
Tak tady ta včerejší štika
- Středa 12. srpna 2009 v 8:05® cormoran
-
DORY> No to je ryba, pro mě zatím jen snová…
Kolik? 170?
- Středa 12. srpna 2009 v 7:40® Piranha
-
Ja souhlasim s Vaskem Turkem.Za tmy se daji delat veci, ktere by si ten šmejd nedovolil za svetla. Mozna s Vaskem malinko nebudu souhlasit, co se tyce nepovoleni non stop lovu.Osobne mi vyhovuje momentalni stav, jyky je.Mozna bych to protahl jeste pres zari ale tam by koncila hranice.Non stopku pouze od 16.6.-30.9 muj nazor.Ale celej rok to je hovadina.
- Středa 12. srpna 2009 v 7:17® DORY
-
jsem se nějak rozvášnil, seru na to, nebudu nikoho moralizovat ať si každý zamete před svým prahem. Posílám jednoho fešáka z dob minulých jó to ještě brali…
- Středa 12. srpna 2009 v 7:03® DORY
-
tím nechci tvrdit, že by současná RS neznala legislativu či nebyla dostatečně profesionální /i když no občas…/ schopni těchto kontrol, ale to že jednou za čas vyrazí a seberou 20 lidem papíry, mimochodem před lety mě to také postihlo, to přece není řešení.
- Středa 12. srpna 2009 v 6:59® DORY
-
Václav III – proč myslíš, že by se stáhli šmejdi na řeku při zavedení 24h? Šmejdi si už svůj systém drancování řeky dávno našli a nepotřebují k tomu chytat v noci, jsem pro zavedení profesionální RS stejně jako to teď zavádějí na Plzeňsku,/měsíční příjem cca 20 tis./ prostě frajeři proškolení a skuteční profíci, kteří by svůj úsek výborně znali a prováděli kontroly, byli by schopni vysvětlit proč to či ono kontrolují a jaký to má význam, se spousty rybáři by se znali, měli by na sebe telefonní kontakt atd. a já či filip 111 nebo někdo jinej kdyby viděl bandu zmrdů jak masej ve velkým trofejní ryby tak bych měl komu zavolat a nejenom nečinně přihlížet.
- Úterý 11. srpna 2009 ve 22:38® tutamilan
-
BlueShark> tak to gratuluji ze jste lapli,ja tady dole totalni nula,ale ani se nedivim,sedela tam parta a delala slusnej rachot,pred chvilkou jsem to vzdal
- Úterý 11. srpna 2009 ve 22:36® BlueShark
-
tak touzive misto bylo dnes obsazene tak jsme sli s pipakem jinam. pipan pokrtil svoji novou snuru velkou stikou. foto dodam, fakt mazec!
- Úterý 11. srpna 2009 ve 21:33® filip111
-
Vaclav III.> ještě jedna věc mě napadla. Chytal jsem na Varvažově a bylo tam 5 Vietnamců, kteří brali kapry kolem 40ti cm ve velkým. Sám si do skupinky netroufnu přijíta cokoliv řešit, volal jsem jednomu porybnému a ten mi řekl, že o tom ví, ale že s nima ani s policajtama nic nezmůžou … a bylo to v 10 dopoledne.
- Úterý 11. srpna 2009 ve 21:29® filip111
-
Luda>
dobrý