Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 11. srpna 2009 ve 21:29® filip111
filip111

Vaclav III.> neber to jako hádání, ale jestli jsi si přečetl příspěvěk Doryho o kousek níže, tak jsi si určitě všiml, že parta, která vybíjela kapry chytala přes den. Já znám některé rybáře, kteří berou ryby a mění je za různý věci po hospodách, trafikách apod. a ti nemají problém s lovem non stop, ti to stihnou přes den. Kdyby třeba povolili, chytání na rybu vetší 20ti cm od 00:00 do 04:00 tak by se to mohlo líbit spoustě sportovních rybářů. Prostě jsou lidi kteří budou ryby masit zákaz nezákaz. A tvoje argumenty mi přijdou při nejmenším legrační.

Úterý 11. srpna 2009 ve 21:06® Vaclav III.

Chytání non stop : Vážení,nyní možná naštvu spoustu lidí, nebo si udělám spoustu nepřátel, ale proti lovu non stop jsem v současné době striktně proti.Proč ? Jednoduše proto, že stav charakteru mnohých rybářů říká , že nenastale ještě ta správná doba. Při lovu nonstop se zákonitě na řeku stáhne spousta šmejdů, kteří budou ryby zabíjet,prodávat a odvážet.Na řeku se sjedou,,zlatokopové z širokého okolí,,.Za pár let budete vzpomínat jaké to balo, když jste si potají tu nonstopku riskli. Stálo to za to, protože v řece byly ryby.Každá věc má svoji obrácenou stranu.S tou je nutno počítat.

Úterý 11. srpna 2009 ve 20:48® Piranha
Piranha

tutamilan>

Luda>

A mate poptakach, at se vam medvet klani at si pri tom svuj hrbet hyba … :-)) )

Tento příspěvek byl editován 11.8.2009 20:48:34 uživatelem Piranha.
Úterý 11. srpna 2009 v 17:35® olda
olda

Luda> :-D :-D :-D

Úterý 11. srpna 2009 v 16:54® tutamilan
tutamilan

Luda> tak to ne,to jim nereknu,on by me pak nepovozil a ja bych tolik chtel :-D :-93;

Úterý 11. srpna 2009 v 16:21® Luda
Luda

tutamilan> a hned jim tam řekni, že Piranha jezdí v noci po labi na člunu nepřiměřenou rychlostí. A místo motoru má zapřažený sumce :-D

Úterý 11. srpna 2009 ve 14:44® tutamilan
tutamilan

Piranha> tak to ja jdu zkusit zjistit nejakej kontak na ne,a hned jim poslu nejakyho maila,kdyz uvidej ze je ode mne,tak to urco zmenej jeste letos a bude se moct chytat 24 hodin i v prosinci :-D

Úterý 11. srpna 2009 ve 14:40® Piranha
Piranha

tutamilan> to je na ministerstvu zemedelstvi pod ktere myslim črs spada.

Úterý 11. srpna 2009 ve 14:35® tutamilan
tutamilan

Olihen> tak jenom sem na chytej chodi dost lidi,myslim ze vetsina by podepsala,teda alespon jsem jeste nemluvil s nikym,kdo by byl rad,ze jsou 4 hodiny,a pravdepodobne ty nejlepsi hodiny zakazany.

Úterý 11. srpna 2009 ve 14:32® Olihen
Olihen

tutamilan> možná jo ale chtělo by to si celorepubliko­vou petici

Úterý 11. srpna 2009 ve 13:41® tutamilan
tutamilan

kluci myslite ze by melo smysl poslat nekam nejakou petici nebo neco takoveho,ze by treba pak ten nas slavnej rad trochu rychleji pozmenili?

Úterý 11. srpna 2009 ve 13:37® Olihen
Olihen

Šuli> tak to byl slušnej zátach:-D jen je škoda že když tolik lidí chyta nonstop že se stim nic nedělá:-(

Úterý 11. srpna 2009 ve 13:37® Olihen
Olihen

Šuli> tak to byl slušnej zátach:-D jen je škoda že když tolik lidí chyta nonstop že se stim nic nedělá:-(

Úterý 11. srpna 2009 v 6:28® Piranha
Piranha

tutamilan> to je jednoduchy, nikam se nesmi tak si nech auto nekde ve vesnici a hura na prochazku.Je to CHKO a tam je vsude zakaz. Nebo to muzes udelat tak jako my.Pryjedeme az k vode rychle to vyhazeme a odvezeme auto pryc.Vetsinou ta cesta trva tak od 5 do 10 minut. A pokud jde o mista tak je jich tam nespocet, proste se juknu na mapy.cz a tam si vyber kam chces a pak vis kudy kam.Ja ti to nevysvetlim, je to takovy zamotany, da se kamkoliv.

Úterý 11. srpna 2009 v 0:03® tutamilan
tutamilan

Piranha> dik za info,myslis ze by jsi mi mohl nejak poradit jak se tam nejlip dostat autem?jsem trosku ridic vesnickej a moc se tu nevyznam :-)

Pondělí 10. srpna 2009 ve 21:58® cormoran
cormoran

filip111> Jejda, to se nám asi poštelovaly hodiny. Hlavně to nikomu neříkej:-))

Tento příspěvek byl editován 10.8.2009 21:59:31 uživatelem cormoran.
Pondělí 10. srpna 2009 v 18:58® filip111
filip111

DORY> já si myslím, že to nechápe asi nikdo kdo rozumně uvažuje. Říkám si, že to snad postupně zavedou na všechny revíry. I když jim to jde pomalu, tak to „jde“ Je to jak píšeš, leckdo nemusí chytat po půlnoci, ale za den toho stihne vymlátit tolik, že by se z toho člověk …

cormoran> myslím, že jsem minule odjížděl po čtvrt a vy jste byli stále na vodě ;-) :-D pššššt

Pondělí 10. srpna 2009 v 15:38® BlueShark
BlueShark

Piranha kecá :-D

Ba ne, vymyslel si to docela dobře :-) Teď mi kamarádka psala, že byli na Labi a šly tam podoustve 45cm nádhera, boj jak kapři, kurník to muselo být. A prý až po setmění. A to chytá na Sázavě jinak, sem jela vyzkoušet své umění :-) Jinak je to členka chytej, asi kdo ví tak ví :-)

Tento příspěvek byl editován 10.8.2009 15:39:05 uživatelem BlueShark.
Pondělí 10. srpna 2009 ve 13:03® Piranha
Piranha

tutamilan> jinak na 9ce je to pekny, klidny a co se ryb tyce tak ich je tam pozehnane.Je to tam hodne o kaprech a jinak na feeder klasika, cejni kapri plotice.Z dravcu jsou tam vsechny ryby. Co se tyce rybaru, tak jsem jich tam moc nevidel.Jsou tam, ale je tam tolik mist ze se proste pokazdy da sednout nekam i na noc.Co rikal Olihnak, ze si tam nesedne, to je blbost.Jezdime tam kazdej patek/sobota, nebo sobota/nedelke.

Pondělí 10. srpna 2009 ve 12:45® Piranha
Piranha

iceman> Nebylo by to marny ubylo by blbu a bylo by to u vody slusnejsi.

DORY> mne se neptej proc, pro mne je jen jedna vec, JE TO TU TAK PSANY? TAK SE TOHO MUSIM DRZET. Ze nekdo bere od vody ryby je jina vec, ze si bnere nad 7kg uslechtily j druha vec, nechci tu probirat kdo co proc jak.Resim tu jen tu Olihnakovo distanci. Osobne si myslim ze je to docela tvrdej postih, ale ja osobne byt RS (konec koncu od zari) udelal bych mu zaznam a na 14 dni bych mu je pohlidal doma a pak poslal postou na adresu.Brat mu je do konce roku, nebo dele jak na mesic, je napoprve tvrdy.Pokud teda nemel jiz zaznam jinej. Otazka je zase, aby mne nenaprasil svazu ze jsem mu je odebral a ponechal, ale myslim si ze je to lepsi jak mu je odebrat a odevzdat na svaz.

Pondělí 10. srpna 2009 ve 12:38® iceman
iceman

Jo s čím kdo zachází s tím také schází. Řády jsou od toho aby se dodržovali a žádné vyjímky se netrpí. Do budoucna se zvažuje, že za opakované porušování ŘŘ bude jako trest vyloučení ze svazu, tak uvidíme.

Pondělí 10. srpna 2009 ve 12:32® BlueShark
BlueShark

Tak je to správně… chceme ryby a chceme chytat, tak se musíme řídit řády… :-)

Pondělí 10. srpna 2009 ve 12:23® Šuli

Olihen> Žádný udání to nebylo,šlo o běžnou kontrolu kterou kluci z Roudnice prováděj pravidelně.A ne­boj,nebyl jsi v tom sám,dalších 17 rybářů taky končilo.Všechno nonstop a někteří ještě 3 a více prutů.

Pondělí 10. srpna 2009 ve 12:09® BlueShark
BlueShark

Potvrzeno, mám na září první víkend dovolenou takže na srazík jedůůůůůůůůůůůůůůů :-)

Pondělí 10. srpna 2009 ve 12:05® olda
olda

čau,já souhlasím se všemi tábory,jsem dnes byl vláčet od 6,30–11.00 hod jediný útok na woblera od bolena u hladiny krásně vystříkla voda ale ten bolen byl šikovnej jak já tak to minul.Pokec s jedním rybářem, byl od 4.00hod a nemněl ani kontakt tak mně potěšil že nejsem sám.:-(

Pondělí 10. srpna 2009 v 11:27® Olihen
Olihen

DORY> jsem rád že nejsem sám kdo tonechápe a plně stebou souhlasim

Pondělí 10. srpna 2009 v 10:27® DORY
DORY

Je to dva roky co naproti mí chajdě v Libochovanech parta magorů vraždila kapry cca 7 – 12 kg, třeba 10 – 15 ks denně. Chytali řádně dle RŘ pouze do 24 hodin, to je třeba řešit! Mám teda info od Ivoše S., že od příštího roku má být zavedena horní míra kapra i u nás tak doufejme…

Pondělí 10. srpna 2009 v 10:21® DORY
DORY

Piranha – zřejmě jsem hlupák, ale stále mi nikdo nevysvětli důvod, proč nesmím chytat alespoň dva měsíce v roce nonstop, trofejní ryby toto nesmyslné nařízení řádu určitě nechrání vždyť RS může provádět kontroly i v noci jako třeba na Orlíku atd. a sprasit každýho kdo závažně porušuje rybářský řád. Nejsem žádný anarchista, pravidla jsou důležitý a mají svůj smysl, naopak klidně bych u některých věcí přitvrdil, ale já furt nevím PROČ NEMŮŽU CHYTAT TY ZASRANÝ 4 HODINY V NOCI??? prostě mi to nikdo rozumně nevysvětlil. A jen tak mimochodem přirovnání chytání v noci s jízdou na červenou je trochu přehnaný. Já na červenou nejezdím, ale 50 v obci nebo 130 na dálnici nedodržuji, Rybářský řád dodržuji, ale v noci .......

Tento příspěvek byl editován 10.8.2009 10:22:44 uživatelem DORY.
Pondělí 10. srpna 2009 v 9:07® cormoran
cormoran

BlueShark> Pirňa:-))

Pondělí 10. srpna 2009 v 9:05® tutamilan
tutamilan

BlueShark> tak jak,jdete dnes na ty ryby?ja za chvilku razim smer Steti,jsem zvedavej na ty velryby co jsme tam pred par lety chytali,zda se zase nechaj nalakat,pokud je uz nekdo teda nezmasakroval.