Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 10. srpna 2009 v 8:51® BlueShark
-
Co si budem povídat, myslím, že by tu přišel o papíry asi každej. Možná vyjímky jsou…
- Pondělí 10. srpna 2009 v 7:54® cormoran
-
Souhlas s některými soudruhy, nejvíc sumců jsme vždycky nachytali po setmění, nebo až po půlnoci. Ono to tak nějak trochu láká tam tu káču nechat zaveženou, když začne „za pět dvanáct“ bušit kolem ní…Osobně jsem poslední dva roky docela velkej posera a poctivě stahuju už ve čtvrt na jednu
Olihen> Já tě strašil pořád…
Tento příspěvek byl editován 10.8.2009 07:55:05 uživatelem cormoran. - Pondělí 10. srpna 2009 v 7:38® tutamilan
-
Piranha> muzu se zeptat,jaky mas zkusenosti na te 9ce?myslim jak s rybama tak s chovanim rybaru?jeste jsem tam nebyl,ale chtel bych to jeste letos stihnout aspon jednou se tam podivat.
- Pondělí 10. srpna 2009 v 7:34® tutamilan
-
zdravim,nerad se vtiram do rozebehle diskuze,ale ted tak nejak musim,at je to jak chce,musim souhlasit s piranhou,taky me osobne stve,ze se nesmi chytat nonstop,ale uz je to dany,tak to i kdyz nerad vzdy o pulnoci zabalim.v radu je vic veci,ktery mi vadej a nechapu je,ale kdyz uz tam jsou,tak je dodrzuju. proste si myslim,ze kdyz nekdo rad porusi a je pristizen,nemuze se divit ze prijde o papiry.
- Pondělí 10. srpna 2009 v 7:04® Piranha
-
Co mne osobne malinko vadi na tom 24h lovu je, ze je to jen do zari.Mohlo se to aspon o ten mesic protahnout.V zari je porad krasne a celkem i teplíčko a navic od zari, resp. koncem zari je to na vabnicku jako delany.
- Pondělí 10. srpna 2009 v 7:01® Piranha
-
Olihen> kdyby jsi mi takovy veci radeji posilal na osobku voe.Ty ted tady verejne hlasas ze te to neodradi.Vole co kdyz ten RS chodi na chytej a skoci si sem.Preda to a rozrejpe a nemusis papejry videt do konce roku.A nepomuze ti ani Franta ani Pepa.
- Pondělí 10. srpna 2009 v 6:57® Piranha
-
DORY> no prave jak se chovame, vic jak pulka rybaru pytlaci, ne to je silny slovo, nedodrzuje řád a to pak preferujou jinde. To, ze se nejlepsi ryby chytaj v noci a to, ze neni povoleno do 24h chytani, ty velky trofejni ryby spis chrani.Nejsou jen rybari jako treba ty, ze toho sumce, nebo kapra vratej, ale je plno a plno lidi kteri by jezdili chytat jen v tuto dobu a decimovali vse.Troufnu si rict, ze i v ty tme by delali jiny hnusy, nez jen masili. Ja sam osobne jsem taky pro zavedeni 24h lovu, ale pokud tady proste je nejakej řád, tak ho budu drzet.Pak to dopada jak to dopadlo a klici potom brecej ze nemaj listky a to ja bych si nemohl dovolit. Kdyz mi na kolejich bude blikat červena tak taky nepojedu jako kokot a budu to radeji respektovat i kdyz by bylo pohodlnejsi to projet a jet dal, ale pak by se mi mohlo stat co Olihnakovi a …
Tento příspěvek byl editován 10.8.2009 06:58:33 uživatelem Piranha. - Neděle 9. srpna 2009 ve 23:10® DORY
-
Naprosto souhlasím s Oliheň, takovej debat už byla milion, ale furt mi nikdo nevysvětlil důvod proč aspoň 2 měsíce v roce nemůžu chytat 24 hodin, sumec je aktivní v noci tak ho budu chytat v noci. Největší kapry na Labi jsem chytil taky v noci a nemyslím si, že bych tím někomu ublížil nebo někoho poškodil, ale každýho má na to svůj názor viz. Piranha, s kterým nesouhlasím a dobré jméno ve světě si přece něděláme tím jestli díky nějakýmu nepochopitelnému stoletému nařízení nechytáme v noci, ale tím jak se chováme k rybě, vodě atd.
Tento příspěvek byl editován 9.8.2009 23:11:09 uživatelem DORY. - Neděle 9. srpna 2009 ve 21:52® 1Mara
-
Olihen>
aůůůůů to je smůla nó
, ale František ti je určo vrátí
.
Jinak hošaní zlatý tak já se sváma loučím a díky za přání
. Bojím bojím
(
- Neděle 9. srpna 2009 ve 21:02® Olihen
-
Piranha> ty kluky neznam byly s Roudnice ale jinak to byl takovej tipek na lodce kterej nas pichnul a ta pokuta je do 5ti tosic to vim na tuty mam tam znami a 4 hodiny to prece blbost proč bych mel končit to nechapu ale vim že me to neodradí
- Neděle 9. srpna 2009 ve 20:47® BlueShark
-
Olihen: Au au
((
Piranha: TY jo kilový plotice, nebuď tak při zemi, že měly víc jak 2kg? :S
- Neděle 9. srpna 2009 ve 20:34® Piranha
-
Mara taky preju at si das voraz a privez mi nejakej suvenyr, prosim prosim, ja byl jen v DDR za bolsevika
- Neděle 9. srpna 2009 ve 20:28® filip111
-
1Mara> tak Vám přeju hezkou a pohodovou dovolenou.
a nezapomeň ANTINAL to jsou ty prášky
- Neděle 9. srpna 2009 ve 20:23® Piranha
-
Malinko mi to je uhozeny na hlavu, tak plno z vas uznava a ridi se plno nepsanými pravidly jako treba ze chytate na zamackly hroty, poustite ryby trofejni, nebo ty ktere mate proste radi a ani je nenastrazujete jako nastrazni rybku.Ale drzet se nejakyho radu, ktery je tu od nepameti, to ne.Pripomina mi to takovy to typicky čechování, kterym jsme nechvalne prosluli v cele evrope.V anglii, italii a na jinych mistech maji taky urcitou dobu lovu a to by jste taky porusovali?Pak mame mit dobre jmeno ve svete.
- Neděle 9. srpna 2009 ve 20:04® Piranha
-
Olihen> a to jsi tam byl sam?Nebo komu jeste sebrali papiry voe.
- Neděle 9. srpna 2009 ve 20:03® Piranha
-
Olihen> ted kvuli 4 hodinam nemass listek a budes sedet doma na prdeli.A pokud pujdes k vode tak uz se dopoustis tr. cunosti pytlactvi a to je az do 2 let. Ale samozrejme by se to resilo pokutou tak pocitam okolo 20–50 listecku.
- Neděle 9. srpna 2009 ve 20:01® Piranha
-
Olihen> ty vole ja jezdim na devitku a dycky jsem si sednul na flek.Je tam mista tolik a navic neni jen jeden breh.Nehlede na to ze jsou tam fakt lepsi fleky jak na 8,7,6 musis jen chtit.Pravidla jsou pravidla to je na tobe jak budes ferovej.Je to diskuze na dlouho, jako kaprar jsem taky chytaval durch ale uz mi to za ten strach nestoji.Pokud mas udelanou pohodlne trhacku tak je otazka 5s nacvaknout montaz a odjet trva to 2,3 minuty a ses na vode. Pokud jdes chytat nekam kde je zahradkarska kolonie, cyklostezka, nebo zdymadla, musis pocitat s kontrolou.Na zdymadlech maj kamery a nejednou volali RS ze se jim tam rybari kde nema a tak.
- Neděle 9. srpna 2009 v 19:46® Olihen
-
Piranha> TO JE FAKT ALE NA LABY 9 JE TAK NARVANO ŽE SI TAM NESEDNEŠ ALE NAVÍC TO BYLO NA UDÁNÍ A NEBILY JSME SAMI VIM O DALŠÍCH MINIMALNĚ 7 KTEŘÍ SI UDĚLALY 24 JINDE ALE MĚ TO NEODRADÍ OD NONSTOP CHYTANÍ JA JDU NA SUMCE A NEBUDU TO VE DVANÁCT TAHAT S VODY TO JE BLBOST.
- Neděle 9. srpna 2009 v 19:18® Piranha
-
Olihen>
)
)
)
)
)
) vole ty ses blbej.Ja te nechapu, kurva mas tam labe 9 non stopku a seres se na 4–24 vole.Kvuli takovejm se pak naserou a reknou si, kdyz jim nabizime lov 24h a nevazej si toho tak se na to vyserem a basta, pak budou chodit casto a co vic, ja taky od zari jeste s par lidma.Si dam 4 hodky slofika a rejdim dal ne.
- Neděle 9. srpna 2009 v 18:58® Olihen
-
čau lidi, byl jsem s kolegou na 4 dny na Labku na sumicích a jen dva zaběry a dneska ve dvě ráno porybný takže ne jen bezrybka ale i bezpapírák.
- Neděle 9. srpna 2009 v 18:56® olda
-
BlueShark> Ty zvíře si se ožral tuty jak carskej důstojník že?Bych u toho Labe moh čekat ještě teď.
Tento příspěvek byl editován 9.8.2009 18:57:08 uživatelem olda. - Neděle 9. srpna 2009 v 18:18® Piranha
-
Prasek_2007> ale ty plotice byly nadherny, jako buchty.Kilovky, proste uzasny.A ani jsi mi nepochvalil mojeho jesena
- Neděle 9. srpna 2009 v 17:37® 1Mara
-
BlueShark>
- Neděle 9. srpna 2009 v 17:36® BlueShark
-
Jinak gratulace, Prašule někdy doraž
Už víš prosím to číslo na salátovce?
- Neděle 9. srpna 2009 v 17:35® BlueShark
-
Abych to do pověděl, pak to přišlo a já jsem se vzbudil…
- Neděle 9. srpna 2009 v 15:17® Prasek_2007
-
Ahoj,hlásím návrat z feedervýpravy.Ze začátku bída,pak najela ryba a byl to koncert. Šli ostroretky,plotice,cejni a i 2 kapříci se podívali na břeh.Posílám fotku většího z nich.
- Neděle 9. srpna 2009 ve 14:33® olda
-
Zítra skusím vláčku,co kdyby nějaký fousatý,nebo bolen.Jsem´převíjel šnůru potřeboval jsem ji otočit to byl pro mně hlavolam jsem mněl na stole 3 navijáky.Ale díky vysoké inteligenci jsem to neskazil.
- Neděle 9. srpna 2009 ve 14:23® olda
-
1Mara> Tak kdy se pojede na fousatý bych se zůčastnil jako dozor.
- Neděle 9. srpna 2009 ve 14:20® olda
-
ronek> fíha se zadařilo,v úterý se asi u tebe stavím potřebuji něco,pokud budeš doma,ještě se ozvu.
- Neděle 9. srpna 2009 ve 13:48® 1Mara
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.