Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 5. srpna 2009 v 16:30® tutamilan
-
jeste nejsem rozhodnutej,bud labe 4–5 nebo 4–5
- Středa 5. srpna 2009 v 16:23® olda
-
tutamilan> tak to seš jak já at se daří,kam jdeš na Labku
- Středa 5. srpna 2009 v 16:21® tutamilan
-
no mozna by to slo,kdyztak se tam objevim,ale dnes vecer jdu stoprocentne,cejtim totiz v kostech,ze zase chytku UKA
- Středa 5. srpna 2009 v 16:18® olda
-
tutamilan> Co zítra ráno nemůžeš, půjdem na pláž s kolegou.
- Středa 5. srpna 2009 v 16:14® tutamilan
-
ach jo,tak asi pujdu zase sam
- Středa 5. srpna 2009 v 16:02® olda
-
dnešní krasavice na Labku s BlueSharkem
- Středa 5. srpna 2009 v 15:57® olda
-
tutamilan> to jsou peciválové oni chytaj jenom na PC
- Středa 5. srpna 2009 v 15:38® tutamilan
-
zdravim pani,nesel by dnes vecer nekdo na Labko?uz me nejak nebavi chodit sam
- Středa 5. srpna 2009 v 15:14® BlueShark
-
fuj ta hrubka moje
- Středa 5. srpna 2009 ve 14:57® BlueShark
-
Dnes na Labi s Oldou a pěkně pohodička, jen ty ryby nějak nešli. Já přemluvil jesena, plotici, oukleje, okouna a cejna, Olda jen cejna a oukleje, ale pak jsme sli na jine misto a tam me Olda dal na frak. Cejny, pekny plotice a ostroretku. Já cejny a plotky. Pak na jeho místě sem na jeho zázrak lupal cejna za cejnem
2 plotice zmeseny, dnes bude obídek, dostal jsem chuť na ryby
Jo a jeden kamioňák pěkně jel do zákazu a bum, rána jako z děla
- Středa 5. srpna 2009 v 8:40® cormoran
-
DORY> Aha, já jen, že jsem viděl loď s echem
Jinak s tou vábničkou máš asi pravdu, v poslední době mít 3 záběry je přepych…
filip111> Jojo, konečně
Jinak přeju, ať to dobře dopadne.-)
- Středa 5. srpna 2009 v 7:19® filip111
-
Piranha> já to nepronajímám, já to kupuji, nekupuji řeku, kupuji pozemek u vody. Neodpověděl jsi mi na otázku. Ale to je jedno.
- Středa 5. srpna 2009 ve 4:28® Piranha
-
filip111> rikam jen ze proste pro mne je to sračkarna a nic vic.Kvuli takovym lidem co si kolem piskovny postavili chatky a maringotky vysadili tuje, udelal udirny a natahli elektriku, jsme ztratili nase mista kam jsem jako kluk jezdival na mega cejny a vubec do krasny prirody.Ano, muzu tam jit chytat ale nebude mne bavit drepet nekde pod nejakou flasinetkou poslouchat rev vozralejch lidi a kdo vi co jeste. Tim nechci rici ze to tam budes delat, ale proste plot a neco tam stavet, to na svazovce neuznavam. Vasek Turek as Vaclav III by ti mohl vypravet. Znam lidi kteri maj u vtoku do piskovny mista.To jsou ferovy lidi, maj to tam, prijede to posekat i kdyz jsem tam sedel a chytal, jen rekl ze bude chvilku kraval se strunovkou a ja jsem mu pak i rad ustoupil aby si to mohl dosekat.Zadnej plot, chytej v klidku nenech se rusit.Jen jediny co v tom bylo pro nej jako + bylo ze tam smi stanovat prijet autem, jinak to je zakaz.Nikde tam nesmis stat autem od hrenska az do roudnice. Filipe je mi fuk jestli si to oplotis plotem s ostnacu, ale jen jsem ti rikal jaky ja mam na to nahled.Beru to treba u rybnika da se koupit a jeste jich tu je dost nesvazovejch.Absolutne jsem proti rozpujcovani Labe.JA bych si ho pronajal taky ale opravdu jen diky tomu ze tam budu mit auto a stanovat.V krajnich pripadech i rozdelavat ohen, da se to take povolit.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 21:48® BlueShark
-
Piranho: říkám co vím od pracovníka na zdymadlech
Prostě podezření na zvednutí hladiny a odpouštějí nahoře… a obráceně…
- Úterý 4. srpna 2009 ve 21:24® filip111
-
Piranha> ten člun byl jen jako příklad. Řekni mi, ale upřímně, koupíš si pozemek, ať je kdekoliv jestli u řeky, rybníka, smetiště apod. něco si tam postavíš, chatu, karavan, maringotku… zasadíš stromy, budeš udržovat zahradu apod. oplotíš si to? nebo si řekneš, je to všech, nebo to bylo všech.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 21:14® Piranha
-
filip111> ale nesvazova voda a navic smetiste a skladke je neco uplne jinyho nez svazova voda a nas veletok.Clun ti muzou ukrat i pres plot.To bych nedelal a pokud je to pevna lod, da se ukotvit a ocelovim retezem nebo nerezovum uvazt.Maj to tak vsude a krade se to hooodne malo.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 21:08® filip111
-
Piranha> to by bylo na dlouhou debatu. Pokud za něco zaplatím, budu tam mít svoje věci jako třeba člun apod, tak si to přeci zabezpěčím. Ale to je jak říkám na dlouhou debatu. Co třeba místo našeho srazu? tam ti to divný nepřijde? že si to oplotí? Prostě si to koupil a je to jeho, tak to dneska chodí. Já nebudu oplocovat řeku, já si oplotím svůj pozemek a to je podle mě rozdíl.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 20:44® Piranha
-
filip111> no s tim plotem nevim ale snad to jde alespon na piskovne to takhle preferujou a je to pekna prasecina.Hamyznost a vychcanost.Nic proti tobe, tve osobe ale proste to u mne tak je.Oplocovat neco co patri vsem nebo alespon patrilo.Jde to i bez plotu.Plot by nemel byt az k vode melo by tam bejt ochranne pasmo.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 20:39® filip111
-
Piranha> jo to já vím, sice bych chtěl vidět toho cvoka který poleze někam přes plot, ale pokud se tam někdo bude cpát, vím, že si tam může zachytat, to ani nemám v úmyslu si místo vyhrazovat.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 20:35® Piranha
-
filip111> nezapomen ale ze musis na misto i kdyz si ho platis pustit jkeho koliv rybare.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 20:23® filip111
-
cormoran> tak jsi se dočkal, konečně uvláčenej co. Drž mi palce, jestli to vyjde budu mít pozemek hned na břehu labe. Ještě musím zjistit sítě a bude to. To pak bude chytačka, je to poměrně slušný místo, ryby tam docela berou, hlavně kapři a sumci, na jiný dravce nic moc. Pořád přemejšlím co všechno si musím zjistit, mám z toho hlavu v pejru. Už vidím ty srazy
- Úterý 4. srpna 2009 v 18:18® Piranha
-
BlueShark> nemyslim si ze by to bylo kvuli sazave.I vltava ma stav OK.Bylo to kratkodoby.CCA pred mesicem bylo v UL vody pozehnane a nad zdymadly sucho.Uz to trva delsi dobu.Jednodenni bourka nezvedne labe.Kotvej tam pilire a potrebujou malo vody na manipulace. Ale to je kazdyho vec.Ja to nechci resit.Resim spis to kam zitra.Porad mne laka piskovna, ohre i nase urbanlabe.
- Úterý 4. srpna 2009 v 16:59® BlueShark
-
Piranha: to dělá CPU, né člověk
Vše je závislé na odpouštění, předevčírem većer už dle typoně co dělá na zdymadlech měla zavřít průtok a nahrabat vodu nad zdymadla, bohužel si viděl asi jak se mete na sázavě atd ty povodně, takže to zase CPU odpouští podle předpovědí. Ale na této stránce máš vše:
- Úterý 4. srpna 2009 v 15:39® Piranha
-
olda> ja te videl, i kamila rano pod mostem.Cestou do Vanova, vody po pipu.Ted jsem jel zpoatky a zase normal.Podle mne to delaj kvuli nove stavenymu mostu pod LT.Nevim mozna. Zitra jdu rano asi na labko nekam sednout.Mam volno.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 14:47® olda
-
Dnes Labe 4–5, 1 ostrá,cejni,tloušt,plotky začla se zvedat voda takovým fofrem že jsem se 3× stěhoval,potkal jsem tam touživáka byl vláčet, ale tu hubu nezavře
- Úterý 4. srpna 2009 ve 14:44® olda
-
cormoran> Vláčet jsem nebyl páč v Labi nejsou ryby aspon já žádný na vláčku nechytím.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 13:29® DORY
-
jinak se mi povedla párádička…zrovna jsem měl potřebu si vyfotit echolot jak se krásně zvedá fousatej najednou záběr jak kráva a než jsem se probral okoun v prdeli, no kdo umí ten umí
- Úterý 4. srpna 2009 ve 13:21® DORY
-
Cormoran – na vábničku je to poslední dobou fakt vo hovně, přijde mi, že reagujou maximálně 2–3 dny po zahájení pak už je to tak probouchaný, že záběry jsou fakt ojedinělý je to sice parádní chytačka, ale co z toho když zvedneš 150 ryb a máš jeden záběr. Většinou vůbec nevábím.
- Úterý 4. srpna 2009 ve 13:17® DORY
-
filip 111 dík za pozvání jel bych, ale nevím jak na tom budu s časem, vyrážím obvykle dost na rychlo /rodina,práce/, lepší je to v týdnu nejezdí tolik lodí a ani ze břehu na tebe nikdo nečučí jestli mu náhodou neplašíš ryby.
- Úterý 4. srpna 2009 v 8:19® cormoran
-
olda> Díky vydro. A smutný nebuď, jednou e k nám přidej a taky si povodíš
Nebyls včera náhodou vláčet před Novým mostem?
Filip> Taky děkuju, místo bylo jiný, bylo to na stojáku a byl chycenej na voblera
Mára> Foto nebude, vše máš ve Z lovu.-)
DORY> Moc pěkný, vábnička?
Tento příspěvek byl editován 4.8.2009 08:19:57 uživatelem cormoran.