Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 15. března 2011 v 19:25® BlueShark
BlueShark

Zítra ale ty ryby už na plavku zkusím as, přemýšlím :-) Dnes jsem si dělal komplet pořádek v rybářských regálech, tak je vše naleštěno :-D

Úterý 15. března 2011 v 19:22® BlueShark
BlueShark

foks01: Na tyhle věci fakt ne, jsem na to zvyklý od mala a baví mě to :-) Teď jsem dodělal, balkón a přesazování rajčat, paprik a natreni topení na zítra :-)

Úterý 15. března 2011 v 19:18® foks01
foks01

BlueShark> ty voe,ty snad ženskou ani nepotřebuješ:-D

Úterý 15. března 2011 v 18:25® olda
olda

1Mara> Domluveni,beru je k vodě sebou a budeš šít.:-D

Úterý 15. března 2011 v 17:10® BlueShark
BlueShark

cormoran: Nemůžu, peru, uklízím, vytírám, myji okna, dneska je uklízecí den na jaro :-) A ještě mě čeká balkón :-D

Úterý 15. března 2011 v 16:09profil byl smazán

cormoran> Co jinýho taky viď :-))

Úterý 15. března 2011 v 16:07® cormoran
cormoran

mannice> No koukám, že jsi tu dnaska non stop:-) Já mám padla, tak mizím, tě pic:-)

Úterý 15. března 2011 v 16:04profil byl smazán

cormoran> Viď,člověk toho má plnej bágl ale používá jen pár osvědčených :-) ..Ostatní je spíš jen na ty dny JALOVÉ :-)) . Kurňa já se nudim :-)

Úterý 15. března 2011 v 16:03® cormoran
cormoran

BlueShark> To neplatí, to je pěkně vychcaný, pač s každým dnem už by to mělo bejt lepší a lepší. Takže jestli chceš Márovi dokázat, že tam ještě ryby jsou, tak musíš dneska:-P

Úterý 15. března 2011 v 16:01® cormoran
cormoran

mannice> Ono toho zas tak moc potřeba není, to už je pak takový sběratelsví, nebo abys měl při těch jalových vycházkách kam sáhnout:-) S těma gumama to mám ještě horší, tam mám tak tři oblíbený a s těma jsem schopnej odchytat celej rok:-)

Úterý 15. března 2011 v 15:11® BlueShark
BlueShark

Nazdárek lidi, je nádnerně co? Já mám volno, ale k vodě nejdu. Dnes by totiž šli a nechci tu Marunu nasr..... Zkusíme zítra :-D Ale na plavku, ať je to těžký.

Úterý 15. března 2011 v 11:58profil byl smazán

cormoran> Tak já sem u toho stejně s gumama,boblerů moc nemám.Dřív nebyli penízky :-)

Úterý 15. března 2011 v 11:57® cormoran
cormoran

mannice>:-D Já u toho vystavování taky asi skončím. Nasbíral jsem jich nějak hodně a když to tak vezmu, tak koupu za rok s těží třetinu. Jsou tam i kousky (a není jich málo), který jsem ani nanamočil:-))

Úterý 15. března 2011 v 11:53profil byl smazán

cormoran> právě proto dohoda jen do 16.6 :-)) ,pak ho zkrouhnu buď o další nebo výjdu s pravdou ven..Že místo ryb sbírám už ty známky a boblery jen vystavuju :-D

Úterý 15. března 2011 v 11:47® cormoran
cormoran

mannice> Tak si ty boblery hlavně vyzkoušej, on má samý hnusáky co vůbec nechoděj:-D

Úterý 15. března 2011 v 11:35profil byl smazán

cormoran> Těch deset kusů sedí :-)) Mára mi dal dva woblery,a nechá mi udělat bout z madračky :-D ,ale mám mu prej přitakávat do 16.června.:-)

Úterý 15. března 2011 v 11:23® cormoran
cormoran

mannice> Tak a přiznej barvu, kolik ti nabídnul, že mu budeš notovat?:-P Já ti říkám, že tam ještě aspoň deset ryb bude a když je chytnu všechny já, tak to bude dobrý, pač tátu a mámu pustím, takže je další generace zajištěna:->

Úterý 15. března 2011 v 10:49profil byl smazán

cormoran> Já bych řek,že je to s počtem ryb špatný.Rok co rok se to snižuje.Letos budem rádi,že budem vůbec něco lapal na řece.

Úterý 15. března 2011 v 10:28® cormoran
cormoran

mannice> Plave tam toho dost:->

Úterý 15. března 2011 v 10:24profil byl smazán

cormoran> já sem na tom byl stejně :-) ¨ takže snad tam ještě něco málo plave,ale moc toho neni ..

Tento příspěvek byl editován 15.3.2011 09:25:55 uživatelem .
Úterý 15. března 2011 v 8:59® cormoran
cormoran

Bré ráno vážení:-)

Jen si dovolím upozornit na pána s nickem 1Mara, pěkně lže, že nebyl záběr:-D Já byl v neděli na tý „mrtvý řece“ s ním a mohu potvrdit přítomnost ryb. Na prvním místě jsme viděli vyskočit tři čudly a na tom druhém se nám ukázaly taky tři ryby, ale už o poznání větší. Na prvním místě jsem měl jeden záběr, ale nic, co by se dalo sekat. Na tom druhém už jsem si i dvakrát seknul, ale do prázdna. Takže sečneno a podtrženo, ještě tam něco plave:-)

A s těma tloustolobýkama a kaprama je to taky pravda, ti šli, než padla voda. I když býci byli nejspíš podsekaní..

Pondělí 14. března 2011 ve 22:36® 1Mara
1Mara

olda> Ti je u vody zašiju , až se budeš nudit a chytneš howno :-P :-))

Pondělí 14. března 2011 ve 22:20® olda
olda

1Mara> bych potřeboval trochu těch nití co máš na foto,mám roztržené montérky.:-D

Pondělí 14. března 2011 ve 21:52® BlueShark
BlueShark

1Mara: Njn to moc nepomůže, dokud se nezmění sám…

Pondělí 14. března 2011 ve 21:35® 1Mara
1Mara

BlueShark> Tak jsem mu volal , je v pohodě , prý o víkendu chlastá jak krvavá kačka , a přez týden spí z té opice :-D Jinak se těší na sraz a na nás :-)

Pondělí 14. března 2011 ve 21:24® 1Mara
1Mara

BlueShark> Si děláš prdel né ? :-O To je práce pro diktátora ho trocha srovnat na pravou míru , za poslední půl rok se docela zmněnil k horšímu , což mě jako kamarádovi co ho má rád docela sere ! Nemá to kluk jeden ušatej lehký , ale kdo to dneska má žééé ? :-(( Ale nic se na tom nemění , budu mu až budu mít čas volat a promluvím sním :-)

Pondělí 14. března 2011 ve 21:22® 1Mara
1Mara

BlueShark> No a proto že na Labku je hovno , začnu muškařit a budu lupat fišky jinde :-)) Už si začínám dělat zásoby :-P

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img41285.jpg
Pondělí 14. března 2011 ve 21:20® BlueShark
BlueShark

1Mara: My ho pŕemluvili ať přijde, přišel napitej a ještě Oldovi málem za toho woba (dárek) vynadal, že nemá háčky :-D :-D :-D

Pondělí 14. března 2011 ve 21:18® 1Mara
1Mara

BlueShark> :-D jsi vůl :-D Jo Pípa se opět urazil , psali jsme mu když jsme byli na Labku ať přijde na skok , odpověď , nemůžu , doražte vy , odpověď , jakto?doraž, máš to kousek , vem malého mazlíka na procházku a přijď , odpověď , nebudu se vnucovat . Pochopí to někdo co se s naším nejmilejším Pípou děje ? :-((

Pondělí 14. března 2011 ve 21:12® BlueShark
BlueShark

1Mara: Já s tím souhlasil, ale teď máš před sebou kariéru!!!