Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 9. března 2011 v 15:47® cormoran
cormoran

foks01> Paráda, tak když to bude zejtra šlapat, tak naberu v Praze Pípu a zajdem i to tam trochu vyplašit:-)

Středa 9. března 2011 v 15:29® foks01
foks01

cormoran> nejsem,jedou z UL do DC…v klidu,už je hezky,bude pěknej relax u vody.:-)

Středa 9. března 2011 v 15:07® cormoran
cormoran

foks01> Ouklej, takže nejsi časově limitovanej mrňůsem, jak jsi psal?:-) Já bych to právě stíhal nejspíš na tu čtvrtou, možná po..

Tento příspěvek byl editován 9.3.2011 14:07:59 uživatelem cormoran.
Středa 9. března 2011 v 15:02® foks01
foks01

cormoran> je mě to jedno,cormax tam bude tak do 4 říkal,já se možná zdržím když to bude něco dělat,bo zavolám pípovi at mě přijde dělat společnost..

Středa 9. března 2011 ve 14:59® cormoran
cormoran

foks01> Ty jsi úd:-D Zejtra na pláž pravíš, hmm, asi bych mohl na kus drbu. Kdybych to stíhal rozumně z práce a vyřídil si nahoře na Střekově jeden rest, tak by to šlo. Do kolika tam plánuješ bejt?:-)

Středa 9. března 2011 ve 14:54® foks01
foks01

cormoran> nechceš zítra po práci přijít na pláž,hodil bych tě pak dom.

Středa 9. března 2011 ve 14:44® foks01
foks01

cha chá Blušárk tam měl chýbu Blušárk tam měl chýbu…:-D :-D :-D :-D …bratře si pašák..;-)

Středa 9. března 2011 ve 14:35® cormoran
cormoran

Zdá se mi to, nebo Braun nějak zdražil (asi) celej sortiment? Prsačky, co jsem kupoval za dvojku, má skoro za trojku. Tubus na prut, kterej stál sešt stováků, tak teď stojí devět, podložka o skoro kilčo dražší,…:-93;

Středa 9. března 2011 ve 12:09® BlueShark
BlueShark

cormoran: Jojo komu čemu mnělo to tak být :-D

:-D :-D :-D
Středa 9. března 2011 v 11:28® cormoran
cormoran

BlueShark> Však jo, mně nejde plno věcí, takže raději mlčím a šoupu nohama:-)

Jinak tady můžeš trénovat:-D http://www.ocestine.cz/…-mne-iv-317/

PS: Tu poslední větu nějak nechápu, nemělo tam bejt nudíš?:-)

Tento příspěvek byl editován 9.3.2011 10:29:09 uživatelem cormoran.
Středa 9. března 2011 v 11:25® BlueShark
BlueShark

cormoran: Narovinu říkám, že dodnes si nepamatuju kdy mě a kdy mně :-D A sere mě to, když to najdu zase to zapomenu :-D

Koukám, že se v práci vadí :-D

Tento příspěvek byl editován 9.3.2011 10:25:50 uživatelem BlueShark.
Středa 9. března 2011 v 11:15® cormoran
cormoran

BlueShark> Tak za prvé jsem napsal překlep asi určitě, pač K je u M celkem blízko. Ale to mě samozřejmě neomlouvá, měl jsem si to po sobě přečíst, nebo to poslat přes korektora:-)

To, že píšeš Vládíkovi svahilštinou, nebo jak se to jmenuje, to jsem neřešil a pochopil jsem to. Mně šlo o ten tvar zájmena JÁ. Ty, jako správný učitel jazyka českého, bys měl vědět, že ve třetím pádě se nepíše mě, ale mně.

Já vím, už mi z toho přicházejícího jara asi šíbe, že do tebe šiju, ale měl jsem po ránu nějakou dobrou náladu a tys byl zrovna na ráně.

Jo a abych nemusel zpátky na osobku, tak odpovím tady, nic mazat nemusíš.:-)

Tento příspěvek byl editován 9.3.2011 10:16:23 uživatelem cormoran.
Středa 9. března 2011 v 9:16® BlueShark
BlueShark

cormoran: Tak zaprvé jsi napsal asi překlep a zadruhé jsem myslel, že pochopíš, že k Vláďovi promlouvám svahilštinou…

Středa 9. března 2011 v 9:06® cormoran
cormoran

BlueShark> Že i přesto, že jsi tu považován za učitele jazyka českého, tak sám děláš chyby:-)

Středa 9. března 2011 v 9:05® BlueShark
BlueShark

cormoran: Co to meleš?

Středa 9. března 2011 v 8:21® cormoran
cormoran

BlueShark> Máš tak chybu soudruhu:-P

Středa 9. března 2011 v 8:18® BlueShark
BlueShark

cormoran: Mě nic, mě je to fuk všechno a Tobě? :-) Jinak dobré ráno.

vladah: Tosipiš, budou utočitjak vsteklí, budeškoukat, Oldík jeŠikula.

Tento příspěvek byl editován 9.3.2011 07:18:40 uživatelem BlueShark.
Středa 9. března 2011 v 8:05® cormoran
cormoran

BlueShark> Psal že objednal, ale ne že od Procházky, i když se to dalo pochopit z předchozí konverzace. Takže jsem se chtěl jen ujistit, vadí?

olda> Jsi bombarďák, dík moc:-) Asi se ho budu bát okovat, abych o něj nepřišel..

vladah> To ať si zkusí do něj nějaká zubatá kousnout, dostane po tlamě:-> I když tahle barva pro ně bude lákavá..

Tento příspěvek byl editován 9.3.2011 07:06:07 uživatelem cormoran.
Úterý 8. března 2011 v 19:16® vladah
vladah

olda> tak toje krasavec jeto nádhera potom budou štiky jako diví

Úterý 8. března 2011 v 18:37® majkyss
majkyss

Ahoj , tak jak u vás proběhl včera Valentýn?

ŽENY:

1: Katastrofa. Manžel přišel domů, za čtyři minuty zhltnul jídlo, které jsem vařila celé odpoledne, tři minuty jsme se milovali, pak se otočil na bok a za dvě minuty usnul. A co u vás?

2: Bylo to úžasné. Když jsem přišla domů, manžel na mě čekal a pozval mě na romantickou večeři. Po večeři jsme se ještě hodinu procházeli. Když jsme přišli domů, zapálil všechny svíčky a milostná předehra trvala hodinu. Další hodinu jsme se milovali a pak jsme si ještě další hodinu povídali. Prostě nádhera!

MUŽI:

1: Senzace! Přišel jsem domů, bylo uvařeno, najedli jsme si, zašukali a usnul jsem. Co ty?

2: Hotový peklo ! Vrátil jsem se brzy, abych spravil poličku v kuchyni. Když jsem zapnul vrtačku, vypadl proud a nešel nahodit. Když se žena vrátila domů, jediná možnost, aby mě neseřvala, bylo vzít jí do restaurace. Večeře byla drahá jak svině a už mi nezbylo na taxík. Tak jsme se domů vlekli hodinu pěšky. Doma samozřejmě nesvítilo světlo, tak jsem musel zapálit svíčky, aby bylo aspoň trochu vidět. To mě tak zdrblo, že mi trvalo hodinu, než se mi postavil a další hodinu, než jsem se udělal a přitom ženská ne a ne zavřít hubu.

Úterý 8. března 2011 v 18:35® majkyss
majkyss

1Mara> Zdarec nene ja to dostavam emailem

Úterý 8. března 2011 v 18:19® olda
olda

cormoran> Mám pro tebe hotovo,příleži­tostně dám Pípovi a vyzvedneš.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img41151.jpg
Úterý 8. března 2011 v 17:39® 1Mara
1Mara

majkyss> Děláš ty taky něco jiného , než že lítaš furt na jutubku ?. :-)

Úterý 8. března 2011 v 17:37® majkyss
majkyss

Opravdu bomba!

Úterý 8. března 2011 v 17:36® majkyss
majkyss
Úterý 8. března 2011 v 16:14® 1Mara
1Mara

cormoran> Jo , je něco jinak ? Nebo chceš něco přifrcnout k tomu ?

Úterý 8. března 2011 v 15:58® BlueShark
BlueShark

cormoran: Vždyť to psal :-)) )

Také neřeším pośtovne, beru vždy nad 2 litry a pak není a když tak klidně péany postupně po jednom, poštovné nic není :-D

Úterý 8. března 2011 v 15:56® cormoran
cormoran

1Mara> Ty jsi objednával z RSP?

Úterý 8. března 2011 v 15:52® 1Mara
1Mara

BlueShark> Sem si též objednal , takže ti to rejpání odpouštím :-)

Úterý 8. března 2011 ve 13:22® BlueShark
BlueShark

filip111: Právém že Prochy má v RSP i tyhle velikosti jako možná jedinný. Má tam i jiné vesty v MVV velikosti.

Pro neznalé MVV je zkratka Márovo Velká Vana.

Tento příspěvek byl editován 8.3.2011 12:27:13 uživatelem BlueShark.