Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 9. března 2011 v 15:47® cormoran
-
foks01> Paráda, tak když to bude zejtra šlapat, tak naberu v Praze Pípu a zajdem i to tam trochu vyplašit
- Středa 9. března 2011 v 15:29® foks01
-
cormoran> nejsem,jedou z UL do DC…v klidu,už je hezky,bude pěknej relax u vody.
- Středa 9. března 2011 v 15:07® cormoran
-
foks01> Ouklej, takže nejsi časově limitovanej mrňůsem, jak jsi psal?
Tento příspěvek byl editován 9.3.2011 14:07:59 uživatelem cormoran.Já bych to právě stíhal nejspíš na tu čtvrtou, možná po..
- Středa 9. března 2011 v 15:02® foks01
-
cormoran> je mě to jedno,cormax tam bude tak do 4 říkal,já se možná zdržím když to bude něco dělat,bo zavolám pípovi at mě přijde dělat společnost..
- Středa 9. března 2011 ve 14:59® cormoran
-
foks01> Ty jsi úd
Zejtra na pláž pravíš, hmm, asi bych mohl na kus drbu. Kdybych to stíhal rozumně z práce a vyřídil si nahoře na Střekově jeden rest, tak by to šlo. Do kolika tam plánuješ bejt?
- Středa 9. března 2011 ve 14:54® foks01
-
cormoran> nechceš zítra po práci přijít na pláž,hodil bych tě pak dom.
- Středa 9. března 2011 ve 14:44® foks01
-
cha chá Blušárk tam měl chýbu Blušárk tam měl chýbu…
…bratře si pašák..
- Středa 9. března 2011 ve 14:35® cormoran
-
Zdá se mi to, nebo Braun nějak zdražil (asi) celej sortiment? Prsačky, co jsem kupoval za dvojku, má skoro za trojku. Tubus na prut, kterej stál sešt stováků, tak teď stojí devět, podložka o skoro kilčo dražší,…
- Středa 9. března 2011 ve 12:09® BlueShark
-
cormoran: Jojo komu čemu mnělo to tak být
- Středa 9. března 2011 v 11:28® cormoran
-
BlueShark> Však jo, mně nejde plno věcí, takže raději mlčím a šoupu nohama
Jinak tady můžeš trénovat
http://www.ocestine.cz/…-mne-iv-317/
PS: Tu poslední větu nějak nechápu, nemělo tam bejt nudíš?
Tento příspěvek byl editován 9.3.2011 10:29:09 uživatelem cormoran. - Středa 9. března 2011 v 11:25® BlueShark
-
cormoran: Narovinu říkám, že dodnes si nepamatuju kdy mě a kdy mně
A sere mě to, když to najdu zase to zapomenu
Koukám, že se v práci vadí
Tento příspěvek byl editován 9.3.2011 10:25:50 uživatelem BlueShark. - Středa 9. března 2011 v 11:15® cormoran
-
BlueShark> Tak za prvé jsem napsal překlep asi určitě, pač K je u M celkem blízko. Ale to mě samozřejmě neomlouvá, měl jsem si to po sobě přečíst, nebo to poslat přes korektora
To, že píšeš Vládíkovi svahilštinou, nebo jak se to jmenuje, to jsem neřešil a pochopil jsem to. Mně šlo o ten tvar zájmena JÁ. Ty, jako správný učitel jazyka českého, bys měl vědět, že ve třetím pádě se nepíše mě, ale mně.
Já vím, už mi z toho přicházejícího jara asi šíbe, že do tebe šiju, ale měl jsem po ránu nějakou dobrou náladu a tys byl zrovna na ráně.
Jo a abych nemusel zpátky na osobku, tak odpovím tady, nic mazat nemusíš.
Tento příspěvek byl editován 9.3.2011 10:16:23 uživatelem cormoran. - Středa 9. března 2011 v 9:16® BlueShark
-
cormoran: Tak zaprvé jsi napsal asi překlep a zadruhé jsem myslel, že pochopíš, že k Vláďovi promlouvám svahilštinou…
- Středa 9. března 2011 v 9:06® cormoran
-
BlueShark> Že i přesto, že jsi tu považován za učitele jazyka českého, tak sám děláš chyby
- Středa 9. března 2011 v 9:05® BlueShark
-
cormoran: Co to meleš?
- Středa 9. března 2011 v 8:21® cormoran
-
BlueShark> Máš tak chybu soudruhu
- Středa 9. března 2011 v 8:18® BlueShark
-
cormoran: Mě nic, mě je to fuk všechno a Tobě?
Jinak dobré ráno.
vladah: Tosipiš, budou utočitjak vsteklí, budeškoukat, Oldík jeŠikula.
Tento příspěvek byl editován 9.3.2011 07:18:40 uživatelem BlueShark. - Středa 9. března 2011 v 8:05® cormoran
-
BlueShark> Psal že objednal, ale ne že od Procházky, i když se to dalo pochopit z předchozí konverzace. Takže jsem se chtěl jen ujistit, vadí?
olda> Jsi bombarďák, dík moc
Asi se ho budu bát okovat, abych o něj nepřišel..
vladah> To ať si zkusí do něj nějaká zubatá kousnout, dostane po tlamě
Tento příspěvek byl editován 9.3.2011 07:06:07 uživatelem cormoran.I když tahle barva pro ně bude lákavá..
- Úterý 8. března 2011 v 19:16® vladah
-
olda> tak toje krasavec jeto nádhera potom budou štiky jako diví
- Úterý 8. března 2011 v 18:37® majkyss
-
Ahoj , tak jak u vás proběhl včera Valentýn?
ŽENY:
1: Katastrofa. Manžel přišel domů, za čtyři minuty zhltnul jídlo, které jsem vařila celé odpoledne, tři minuty jsme se milovali, pak se otočil na bok a za dvě minuty usnul. A co u vás?
2: Bylo to úžasné. Když jsem přišla domů, manžel na mě čekal a pozval mě na romantickou večeři. Po večeři jsme se ještě hodinu procházeli. Když jsme přišli domů, zapálil všechny svíčky a milostná předehra trvala hodinu. Další hodinu jsme se milovali a pak jsme si ještě další hodinu povídali. Prostě nádhera!
MUŽI:
1: Senzace! Přišel jsem domů, bylo uvařeno, najedli jsme si, zašukali a usnul jsem. Co ty?
2: Hotový peklo ! Vrátil jsem se brzy, abych spravil poličku v kuchyni. Když jsem zapnul vrtačku, vypadl proud a nešel nahodit. Když se žena vrátila domů, jediná možnost, aby mě neseřvala, bylo vzít jí do restaurace. Večeře byla drahá jak svině a už mi nezbylo na taxík. Tak jsme se domů vlekli hodinu pěšky. Doma samozřejmě nesvítilo světlo, tak jsem musel zapálit svíčky, aby bylo aspoň trochu vidět. To mě tak zdrblo, že mi trvalo hodinu, než se mi postavil a další hodinu, než jsem se udělal a přitom ženská ne a ne zavřít hubu.
- Úterý 8. března 2011 v 18:35® majkyss
-
1Mara> Zdarec nene ja to dostavam emailem
- Úterý 8. března 2011 v 18:19® olda
-
cormoran> Mám pro tebe hotovo,příležitostně dám Pípovi a vyzvedneš.
- Úterý 8. března 2011 v 17:39® 1Mara
-
majkyss> Děláš ty taky něco jiného , než že lítaš furt na jutubku ?.
- Úterý 8. března 2011 v 17:37® majkyss
-
Opravdu bomba!
- Úterý 8. března 2011 v 17:36® majkyss
-
- Úterý 8. března 2011 v 16:14® 1Mara
-
cormoran> Jo , je něco jinak ? Nebo chceš něco přifrcnout k tomu ?
- Úterý 8. března 2011 v 15:58® BlueShark
-
cormoran: Vždyť to psal
)
Také neřeším pośtovne, beru vždy nad 2 litry a pak není a když tak klidně péany postupně po jednom, poštovné nic není
- Úterý 8. března 2011 v 15:56® cormoran
-
1Mara> Ty jsi objednával z RSP?
- Úterý 8. března 2011 v 15:52® 1Mara
-
BlueShark> Sem si též objednal , takže ti to rejpání odpouštím
- Úterý 8. března 2011 ve 13:22® BlueShark
-
filip111: Právém že Prochy má v RSP i tyhle velikosti jako možná jedinný. Má tam i jiné vesty v MVV velikosti.
Pro neznalé MVV je zkratka Márovo Velká Vana.
Tento příspěvek byl editován 8.3.2011 12:27:13 uživatelem BlueShark.