Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 27. února 2011 ve 21:08® BlueShark
BlueShark

timbab: Ale já věřím, že seženu, ale normlání to už není dle mého, 150g je dost, když nepoteče bordel, myslím, že to udrží po x kotrmelcích :-)

Neděle 27. února 2011 ve 21:04® timbab
timbab

BlueShark> Tam kde mají věci pro kapraře seženeš i mnohem těžší :-)

Neděle 27. února 2011 ve 20:54® BlueShark
BlueShark

mannice: Já myslím že nebude, větší olovo stejné neseženu.

Neděle 27. února 2011 ve 20:53® BlueShark
BlueShark

mannice: Jake chytrácké řeči, vždyť to je šílený, taky nepíšeš: Ty sy rybář :-)

Neděle 27. února 2011 ve 20:44profil byl smazán

BlueShark> Nechám to tam jako vzdor proti tvejm chytráckejm řečím :-P ..Ale daiwa aqualite taky neni špatnej jak psal píra,ale já se fakt bojim toho že 150g bude na naše Lábko málo.

Neděle 27. února 2011 ve 20:42® BlueShark
BlueShark

mannice: Njn hrůza, a oprav to diť nebo se tu zvencnu :-D A zavolám Vládíka na Tebe! :-D

Neděle 27. února 2011 ve 20:37profil byl smazán

BlueShark> no diť,právě proto..Ale držel sem v ruce na výstavě od colmicu třeba Laredo a hrůza,žádná tvrdá páteř.

Neděle 27. února 2011 ve 20:29® BlueShark
BlueShark

mannice: Počkej heavy pruty maj tvrdou páteř a detekci špičky, právě proto :-)

Jinak při detekci máš špičkovou akci a pak parabolickou akci, ale u každého jinak, chce to vyzkoušet no. Je to různé :-)

Tento příspěvek byl editován 27.2.2011 19:30:18 uživatelem BlueShark.
Neděle 27. února 2011 ve 20:19profil byl smazán

BlueShark> Uplně nejideálnější prut by byl,kdyby měl špičkovou akci pro detekci a při zdolávání se změnila na parabolickou :-)) ..Hledej :-D

Jinak do těch hodně silnejch proudů bych nešel do jinýho prutu než se špičkovou akcí a 4.2m.Ale bojim se toho že na to neuvidim tak vysoko :-))

Neděle 27. února 2011 v 18:30® BlueShark
BlueShark

mannice: Ono je to u těch prutů stejně prekérka. Chcešli vrhnout pořádně a ještě přesně, je vhodná špičková akce pruru, což třeba naše progressivy mají, i když…

Chcešli moc hezky zdolávat, potřebujem parabolickou akci a pokud ještě více tahat váhy a zdolávat, je nejlepší ta semiparabolická akce. Kus od kusu se to ještě dost mísí, chce si na to zvyknout nebo to fakt držet v ruce a testnout na tom pár větších ryb nebo náhozů :-)

Je to o vlastním pocitu, ale ty vlastnosti prutu nikdo nezmění :-)

Neděle 27. února 2011 v 18:21® BlueShark
BlueShark

mannice: Já jich tam pár od Daiwy držel, jeden parmovej hochu to bys vrněl, fakt jsem zabral a chlápka bych na něm snad i zvedl, a přitom jemný se semiparabolickou akcí ale fakt věc. Říkali mu kaprák s feederovou špičkou a byla možnost tam dát i klasická kaprácká. Ale vím o čem mluvíš :-)

Neděle 27. února 2011 v 18:05profil byl smazán

BlueShark> Tak co si budem povídat,tak takovej prut do proudu to už musí bejt tvrdý jak týč,takže s feedrem a jemnou chytačkou to nemá pomalu nic společnýho:-(( ..Ale je to způsob jak tam zachytat. A u takovejch prutů by se člověk neměl bát seknout :-)) ,taky si říkám to by chtělo nákej sumcák a feedrovou špičku tak na 5oz :-D

Neděle 27. února 2011 v 17:59® BlueShark
BlueShark

Piranha: Nene nejsem ani náhodou, jsou tu x krát větší hlavy, jen bezrybku neznám :-) Upřímně :-) A hned nedělej, sám víš co jsi udělal špatně, jinak mi nepřišlo, že je taková zima.

Neděle 27. února 2011 v 17:46® Piranha
Piranha

BlueShark> Ja vim, ty ses proste asi z nas nejzkusenejsi.Na tebe nemam proste :-(( Vezmu si tvou radu k srdci a budu to tak delat, abych byl taky takovej frajer a dva roky mel uspech pri kazde vychazce.

Neděle 27. února 2011 v 17:37® BlueShark
BlueShark

Piranha: Njn, stává se, i když mě už 2 roky ne :-D

Měl si zkusit místo 0.12ky 0.20, tŕeba měly náladu na provaz :-D Musíš ještě hodně cvičit, ale snaha, že jsi šel, se cení hodně!

Neděle 27. února 2011 v 17:33® Piranha
Piranha

Dneska plaz i okna a zero.Az na par drbancu teda.Myslim si, ze kdybych se do toho poradne obul a udelal neco s koncovkou tak jsem neco mohl prekecat.Proste zima na ručky a teple kapsy me presvedcily, že se na to mam vyflaknout a jen drepet a cumet.Tak jak jsem to v listopadu zabalil tak jsem to dneska vytahnul :-)) 18ka konec a 12ka hacek, tak co bych mohl chtit vic.Jak rika Monaster, ale bylo krasne :-))

Neděle 27. února 2011 v 17:28® BlueShark
BlueShark

Klucí, dneska je ideálně, voda super, určo plavačkáři foks, Olda atd jsou po šichtě. Tak se chlubte, ať jsem nasrán :-) :-)

Neděle 27. února 2011 v 17:08® BlueShark
BlueShark

vladah: Počkej já myslel, že jsi fotky už pořídil, že nás jen informuješ, na co se mamě těšit. A Tys teprve šel jo? A to nešlo Ty décka vyhnat? Jsi přece sekůriťák ne? :-)

Neděle 27. února 2011 v 17:04® vladah
vladah

olda> tak to dopadlo velmi špatně sem tam dorazil a vše bylo zamrznuté a nemohl sem jít ani vysekat díru jelikož tam bruslili děcka

Neděle 27. února 2011 v 16:20® BlueShark
BlueShark

mannice: Ono je to jen psané 150g a sám znáš tyhle výroce jak to vše je :-) Abys pak nepřebral, sic nahodíš 250g ale pak sekneš a prut je 4 dělička :-D

Neděle 27. února 2011 v 16:17® Káča
Káča

BlueShark> nenene ještě je zimička brrrr.Taky ještě nemame papíry,čekáme je každym dnem.

Neděle 27. února 2011 v 16:15profil byl smazán

BlueShark> jasný,třeba se pletu.Já si chci ale koupit když už heavynu,tak abych s tim moh hodit u nás kamkoliv a ta 150–200g to zastavila..Když už tak abych s tim byl schopnej prochytat třeba i koryto,bůh ví co tam plave :-))

Piranha> Daiwa TEAM DAIWA Heavy Feeder 4,2m/40–150g

Tento příspěvek byl editován 27.2.2011 15:18:02 uživatelem .
Neděle 27. února 2011 v 16:13® BlueShark
BlueShark

Káča: Ahojdá, jak se vede Kačí? Co rybky, chodíte? :-)

Neděle 27. února 2011 v 16:05® Káča
Káča

Ahoj ahoj ahoj :-)

Neděle 27. února 2011 v 16:02® BlueShark
BlueShark

Piranha: Aqualite je dobrý prut, ale ten co jsem zmiňovat a zakoupíme je trošku někde jinde, poloviční tloušťka i váha a celkově technologicky povedený kus, ale ten co máte na skladu je taky hodně v poho… Ale jak je srovnáš v ruce, tak přes to vlak nejede :-)

Neděle 27. února 2011 v 16:01® BlueShark
BlueShark

mannice: Těžko říct, nad zdymadlama v táhlém stačilo 70. Uvidíme, chce to zkoušet :-) Ale ten švih, chudák prut :-D

Neděle 27. února 2011 v 15:50® Piranha
Piranha

mannice> ten aqualite nevypada spatne je taky do 150g.O kterej jde, že bych se na nej podival.

Neděle 27. února 2011 v 15:36profil byl smazán

Piranha> ne ne,tohle je trochu zdatnější model od daiwy.

Neděle 27. února 2011 v 15:30® Piranha
Piranha

mannice> Cau, bavis se o Daiwa Aqualite feeder?

Tento příspěvek byl editován 27.2.2011 14:32:32 uživatelem Piranha.
Neděle 27. února 2011 ve 14:54profil byl smazán

BlueShark> já sem s víc jak 80g neházel taky,ale když sem viděl co to s 80g udělalo v trochu silnějšim proudu,tak mi bylo jasný že ani 150g nepomůže.Tak sem to myslel.Ty ten prut předpokládám chceš využít na Labe,aby si moh chytat i v silnějšim proudu.Já si myslim,že 150g stačit nebude.Nemyslim to špatně