Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 24. února 2011 v 6:48® vladah
vladah

1Mara> mára žese rozčiluješ vykašlise naně tosou ty co nic nechytaj tak tu machrujou ale my co trochu chytáme víme že moc ryb nikde neni a masařky tomu docela pomáhaj abyse vše vytratilo

Čtvrtek 24. února 2011 v 0:35® 1Mara
1Mara

No asi takhle , i kdyby to tady napsal prezident republiky že se to na Labi o 80% vše zhoršilo během několika let , tak vy co víte howno tak budete mlít tu svou , jaký jste machři . Můžeme v létě jestli bude čas udělat Chytejáckou akci , Celej den po tenkrát oblíbenejch flecích plný ryb ! No a uvidíme , jestli vy mistří rybolovu zachytáte 9-) Vyberu deset top fleků kam jsem jezdil a dáme si to u vody , já jeden prut a vy co chcete , přesně vám ukáže kde byly ryby a jak se chytalo , upozorňuji že je to jen otom , zachytat si tak jako tenkrát a né najít někde poslední hejna ryb a hrát machra že umíte chytat frajírcí :-P

Na toto téma už nebudu nijak reagovat , nemá to cenu , jen mě opravdu štve že tenkrát to nikdo nefotil a nezdokumentoval . By jste čumněli co se chytalo za ryby !

Jinak aby vás přešel humor , tak Cormouši , pro tebe dojedu v sobotu ve 8.30 min. A jinak kdo by chtěl si u mně hóódně šplhnout a neměl v sobotu dopoledne na hodku čas tak v devět dopoledne na odkazu co jsem to tu dával Luďovi. Každému platím benzín a něco na pivko , mělo by to být tak na hoďku maximálně na dvě . :-)

Středa 23. února 2011 ve 23:46profil byl smazán

Vaclav III.> Rozum do hrsti???:-D :-D :-D

Máš osobku.....tady radši ne.Nemusel bys to unést.:-1

Středa 23. února 2011 ve 23:27® manous
manous

Filip 111jak to jde na bytě?

Tento příspěvek byl editován 23.2.2011 22:28:34 uživatelem manous.
Středa 23. února 2011 ve 22:38® Piranha
Piranha

Vaclav III.> Ahoj Véno, on má malé ruce a tím i malou hrst :-))

Tento příspěvek byl editován 23.2.2011 21:39:08 uživatelem Piranha.
Středa 23. února 2011 ve 22:23® filip111
filip111

chosebaits> :-))

Středa 23. února 2011 ve 22:07® Vaclav III.

Pro ty neznalé : stránky MO ČRS Ústí nad Labem jsou :www.mocrsusti.cz tam se dozvíte vše potřebné a Blue Sharkovi doporučuji trošku soudnosti a rozumu v hrsti.

Středa 23. února 2011 ve 22:04® chosebaits
chosebaits

filip111> a bylo by po povodních:-D

Středa 23. února 2011 ve 22:02® filip111
filip111

chosebaits> konečně pořádnej názor :-D vybetonovat celý koryto by to chtělo.

Středa 23. února 2011 ve 21:40® majkyss
majkyss

chosebaits> :-D :-D :-D

Středa 23. února 2011 ve 21:38® chosebaits
chosebaits

Labe je pro lodě a ryby tam nemaj co dělat a basta.:-D

Středa 23. února 2011 ve 21:34® majkyss
majkyss

Ahoj všem. Nejsem od Labe, ale myslím si že když tam bude hodně ryb,tak to nebude ono.To čekání na zábjer patří k rybařině jako ta ryba ne?Když budu tahat jednu za druhou tak mě to ani nebude bavit :-D Jít domu s o je taky fajn když si člověk u vody krásně odpočine:)

Středa 23. února 2011 ve 20:40profil byl smazán

filip111> :-D

Středa 23. února 2011 ve 20:39® filip111
filip111

mannice> hele hele… ;-)

Středa 23. února 2011 ve 20:36profil byl smazán

filip111> To že ti brali na všechno co si tam hodil bylo jenom – začátečnický štěstí :-P :-))

Středa 23. února 2011 ve 20:31® filip111
filip111

1Mara> a ještě jedna věc pro odlehčení, já nouzi o ryby nemám, protože je umím chytat :-D ;-) pivo

Středa 23. února 2011 ve 20:26® filip111
filip111

1Mara> jedna věc se musí nechat, dřiv byla rybařina jiná, já chytám od roku 1989 a je fakt, že to bralo téměř na cokoliv jsi tam hodil, když jsem šel vláčet, tak to taky víc bralo. V tom s tebou souhlasím.
Dnes je to horší, pořád jemnější a jemnější cajk a všelijaký blbosti, krmení… vždyť to všichni známe. Dnes se ryby musí víc hledat, nebo musíš vědět kam na ně.
Taky se upravily břehy, pamatuju si spoustu točáku který byly mezi pláží a zdymadlama. Dnes je tam téměř prd. Taky byly zarostlý břehy křovím apod. Proto tam bylo spousta ryb, protože se měly kam schovat. Dnes je to holý, proto jsou ryby jinde.
Další věc je ta, že tím, že se to vyčistilo, tak se bere každá šupina (né všichni rybáři) ale je toho spousta co se odnese. Souhlasím s Manicem, taky jsem pro snížení limitu odnesených ryb od vody. 7kg denně je naprostá blbost. Kdyby se udělal měsíční, potažmo roční limit ryb tak by to jedině prospělo. Já si rybu sem tam vezmu, ryby jíme. Ale že bych měl potřebu brát si ryby na desítky kil, to teda ne.
další věc souvisí s těma mamrd.ma jako je kamil, popelář, sandokan a jim podobní, kteří berou ryby a měněj to za chlast, cigára apod. To je už hnus největšího kalibru.
Pokud někdo sní 10kilo ryb měsíčně, tak prosim, má to pro sebe. Ale na kšeft. Všichni to o nich ví, ale papíry na další rok stejně dostanou, tak je někde chyba… Když si sečteš to, co jsem tu napsal, k tomu si přičti to co jsem nenapsal a už to do sebe pomalu zapadá.

Středa 23. února 2011 v 18:19® Piranha
Piranha

chosebaits> V tom případě se dej na modelařinu :-)) :-P

Středa 23. února 2011 v 17:25® foks01
foks01

mannice> dík,;-)

Středa 23. února 2011 v 17:21profil byl smazán

cormoran> Nejni za co ;-) Foksíkovi taky to sem zapoměl

Středa 23. února 2011 v 16:42® chosebaits
chosebaits

Na Labe jsem nikdy nejezdil,chytal jsem tam asi třikrát a to nedavno. Pamatuji Nechranice plný okounu,candátu­.Nahořa na Želině bylo mraky plotic,spoustu velkých cejnu a parem.Dnes,je tu už jen spoustu vody a naplaveného bordelu.Na vodu kam chodívám od svích začátku rád vzpomínám,dnes už ani nic jiného nemužu dělat.Jako malej jsem si vzal rotačku za 7 kčs a ryby jsem chytal.Dnes mužu vzít cokoli a ryby už ani za tim nejedeu,nebo už tam nejsou.Dříve byla hladina plná ouklejí,všude to tam večír kroužkovalo,dnes už jen když se uvolňuje něco ze dna.Na rybníku Velký Hradec jsem chytával velké červenopeřice,ka­rasy ob.,plotice a líny a do čeřenu slumky.Dnes kapr,kapr, kapr,kapr,někdy lisec a pak náhodně lín či amur.Někomu to stačí,pro mě je to hrozně málo.

Středa 23. února 2011 v 16:31® Prasek_2007
Prasek_2007

Ahoj, zítra se chystám na FF. Nebudete se tam taky někdo pohybovat? M

Středa 23. února 2011 v 15:41® cormoran
cormoran

mannice> Dík draku;-)

1Mara> Taky díky. A nerozčiluj se tolik, víš přeci, že máš slabý srdce:-P

Středa 23. února 2011 ve 14:08® BlueShark
BlueShark

Teď se trošku začervenám, ale nestíhám dnes pro lístek nový a známku, do kdy jsou na http://www.crsusti.cz

Není tam už otevírací doba kurňa, najdete někdo? :-D Kdo najde dám mu plotici :-D

Jo a dotaz, jestli neva, že si to koupím až začátkem března, prý to v UL nevadí. Mistoler mi neodpovídá ani nezvedá phones, asi je zas na RUMu :-D

Středa 23. února 2011 ve 13:33® foks01
foks01

BlueShark> to je přesně ono,když člověk ví kdy a kde tak si zachytá jak svin,minulej rok sem chytal uplně bez krmení,…letos to bude ještě lepší…minulej rok sem jen hledal,letos už vím.Mára se hold musí přizpůsobit dnešní době at chce nobo nechce,pak nachytá.

Středa 23. února 2011 v 10:19® BlueShark
BlueShark

monaster: A zkoumáš teď v té zimě? :-) Jen zkoumej, nějakou louži kde bude klid a Ty budeš užívat na položenou :-) Pořád vidím před očima tu fotku z LABE :-D

Středa 23. února 2011 v 10:15® monaster
monaster

blueshark: zatzím dělám jen průzku revírů okolo. moc tam toho není :-(( na to že ve Velkým Šenově dávaj za brigády 1500 tak tam moc sportovní vody není

Středa 23. února 2011 v 9:41® BlueShark
BlueShark

1Mara: :-D Smekám, páč i Ty jsi smeknul :-D

Jo a ještě něco navrch, ohledně řezánků, na labi jich je mraky, neříkám, že víc než dřív, ale nachytám Ti kýbl, stačí vědět, kdy a na co, mohu Ti říct, že je to mazec, ale já jsem se jich na labi už nachytal a vím kde se zdržují a co chtéj v jakou denní dobu papat :-)

Tento příspěvek byl editován 23.2.2011 08:47:37 uživatelem BlueShark.
Středa 23. února 2011 v 9:22® 1Mara
1Mara

:-) co na to říct , mám vás rád :-)

Hajzli intelektuální :-P

Středa 23. února 2011 v 9:16® BlueShark
BlueShark

foks01: že to je proto, že jsou chytřejší než Mařenka :-D Ale ona mi to nevěří :-)) ) Já když byl s Filipem a ten projel echolotem dno, nevěřil jsem svým uším a očím :-) Bohužel nebo bohudík z pohledu rybáře břeháka nic, takže by jsem si myslel, že nejsou :-D

Tento příspěvek byl editován 23.2.2011 08:18:30 uživatelem BlueShark.