Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 23. února 2011 v 9:11® foks01
-
1Mara> podívej se na pukle,ryb mraky i kapitální a co chytíš?…prdlajs a proč?…
- Středa 23. února 2011 v 9:11® BlueShark
-
monaster: A hele Pepíno, nazdár
Musíš víc na rybky a budou
- Středa 23. února 2011 v 9:08® monaster
-
čau děcka. Labe před 20 lety nepamatuju. má první zkušenost s touhle vodou je z roku 1993. tzn 18 let. pamatuju mraky parem, a nad zdymadlama miliony trumenů. karasy kolem 50. na Nechrankách a kateřině lopaťáky jak kráva..........
- Středa 23. února 2011 v 8:59® BlueShark
-
foks01: Souhlas
Alespoň někdo novohlavé generace
Jinak mohu potvrdit ty bolení hody
Byl jsem náhodou s Pepasterem u toho.
- Středa 23. února 2011 v 8:51® foks01
-
1Mara> musíš se koukat na souvislosti,proč byly ryby dřív u břehu,jak si řekl,bylo špinavé a u kanálku vždy něco k snědku,ale tím že se Labe vyčistilo,tak se bojej ke břehu a držej se víc v proudu,v té humus vodě taky asi nebylo dřív tolik potravy,chrostíků,různé larvy hmyzu atd,takže bylo jednodušší tu rybu na něco překecat,obrat kámen dnes,to se hejbe dno,…určitě bylo dřív hodně ryb,ale tak černě bych to zas nevidě,jsou hold chytřejší,lecos už znaj,ryby jsou…boleny jsem s bojdou tahal z půlky Labe,jednoho za druhým když šli,a spoustu jiných poznatků,které by tě ani nenapadli,na jaře jdi s plavačkou a budeš čumět co tam je ryby,minulej rok sem natahal parem a všeho až se mě nechtělo věřit…
…dík za přání
- Středa 23. února 2011 v 8:21® Piranha
-
1M ara> co jsi tem dvoum slibil, aby te podporili
- Středa 23. února 2011 v 7:57® BlueShark
-
Mára: najdi mi kde jsem psal, že ryb nebylo víc? Ty se tu rozvášníš jak to a to není pravda a jen potvrzuješ má slova. Tak nemel :-/
- Středa 23. února 2011 v 0:18® 1Mara
-
mannice> Tadyzatěhle podmínek co se dějou posledních deset let je to fuk kolik ryb tam vysadíš , všechno se buď sežere , pojde,a nebo odplavý povodně
. Můj názor je že jsme jako rybáři zklamali a pozdě zbycha honíme
Asi tak nějak bych to řekl
- Středa 23. února 2011 v 0:15profil byl smazán
-
1Mara> Proto to chce podpořit mnohem víc bílou rybu.Ono stejnak to co se vyhází na zarybnění dravečků ,ikdyž je velkem´j uhyn tak by se neuživilo a jich stejnak zůstane jenom pár,podle toho kolik maj potravy..Bílá ryba neni taková tržní ryba jako kapr,ale vsadim se že jestli to takhle půjde dál tak její cena poroste.
Některý lidi mě možná budou brát za blbce,proč na úkor toho omezovat přísun dravců,a další ryby.Ale jestli se chceme aspoň pokusit ovlivnit to co se děje,šel bych touhle cestou. A snížil bych počet možných kg přivlastněných ryb na den a zaved roční limit..A teď mě klidně sežerte
Tento příspěvek byl editován 22.2.2011 23:18:14 uživatelem . - Středa 23. února 2011 v 0:10® 1Mara
-
mannice> Jsou , ale né v takovém množství , no ono je to asi takhle , jednu dobu , se shlukujou , viděl jsem jich spousty , je to dva roky spátky , a každej kdo je viděl tak dnes říká , v Labi je hrouzků tolik že to není ani normální , ale omyl ! to co tam bejváválo bylo o stokrá takovejch hejn větší , a to samé je s ploticema , na jaře se vytřou a sice zmizí , ale dříve jsme je tahali na hod úplně všude a jaký panečku . Je pravda že Labe jako takové má zatím ještě ty nějaké podmínky pro určité druhy ryb na vytření a brání se všemu zlému , ale už to nestíhá , ten tlak na vodu a ryby je neskutečně obrovskej a jak říkám , za pár let budeš rád že budeš mít vůbec drb na federu
- Středa 23. února 2011 v 0:02profil byl smazán
-
1Mara> Tak já zrovna patřim k těm nejmladšim pořád,který by měli spíš naslouchat.Jenže chystám už relativně dlouho a ne třeba se koukat někam daleko,před 6–5ti rokama to bylo taky něco jinýho. Když ubejvá candátů,štik a dalších ryb na vyššim stupni potrv.řetězce ještě se s tim dá něco dělat.Jakmile ale začíná takhle ubejvat bílá ryba,podtrhává se to celý a bude míň a míň ryb.
Hrouzci,ty taky snad už v labi nejsou..
Tento příspěvek byl editován 22.2.2011 23:04:00 uživatelem . - Úterý 22. února 2011 ve 23:57® 1Mara
-
mannice> Ale dle BS, Piranhy je v Labi ryb dost ! Jen je mi starší neumíme chytat !
- Úterý 22. února 2011 ve 23:53profil byl smazán
-
podle mě chybí bílá ryba a ta by se měla podporovat mnohem víc při zarybňování.Veškerá ryba se potom podle ní odvíjí.Uplně nejlíp odstranit v zarybnění sumce,jestli je kapr,tak toho taky společně s štikou,candátem atd kterym by se snížil počet.Zarybňovat hlavně ploticí,cejnem,jelcema atd dit ty se uplně ztrácej
hering> osobka
Tento příspěvek byl editován 22.2.2011 22:57:47 uživatelem . - Úterý 22. února 2011 ve 23:52® 1Mara
-
Chlapí moc díky , že jste v tomhle směru semnou a víte o čem mluvím , Piranha sice nic nepochopil , ale jak jsem psal , než abych koukal jak rychle mizí ryby na Labi a jakou rychlostí se vše mění a brakuje , tak raději ať to Labe je smradlaví jako tenkrát a je plné ryb
- Úterý 22. února 2011 ve 23:48® Cudla
-
Karasi ,ale zlaťáci,to víš mladí co bylo za „totáče tak to bylo špatný
"Já tam tahal super moderní pepřáky,čtř díl 6m a 0,20 Silon,když bolela ruka to bylo za chvilku tak na houpajdu,bylo jedno jakou roční dobu.JEn najít točák a nebejt led tak to bylo "koncérto“
- Úterý 22. února 2011 ve 23:47® hering
-
Připojuji se k názoru 1Mary.Rybnatost,nebo spíše početnost a velikost ryb v Labi byla ještě před 20ti lety nebe a dudy.Teď už ty dudy
.
- Úterý 22. února 2011 ve 23:20® 1Mara
-
Cudla> No ale oni tomu nevěří , tloušte jsme chytali 50+ běžně , mám nej 68cm. karasi okolo 50+ normálně , jeseni 40+,parma 50+a nebyla vzácnost 70,80 cm. boleni když jsem pod Locosicema viděl lovit , tak jsem málem upadl do vody , všechno okolo 90cm. a koukal jsi na ně jak to tam bez problémů proháněj přímo u břehu ,jak říkám oni vědí howno jakej je to pocit dorazit k vodě , vzít 6m. teleskop , vlasec co bylo 20–25tka a nebyl problém se záběrama . Chytalo se 4m. od břehu a chytalo se skoro všechny druhy ryb , já je chytal , oni né , a ještě se semnou budou dohadovat že neumím chytat ryby ? No zkrátka na rybačku to byly zlaté časy , co se už nikdy nevrátěj. !
- Úterý 22. února 2011 ve 23:12® Cudla
-
1Mara> jseš o nějakej pátek mladší než já ,ale o tom špinavym Labi máš pravdu.Jako kluk jsem tam jezdil pilovat plavačku,tolik a tak velkejch ryb se tam vytahalo v okolí Benešáku,je fakt ze se ty ryby nedali brát ani pro slepice a to bylo veliký plus.Nyní je tam více druhů,ale hustota dost prořídla.(L.P.1962–70)
- Úterý 22. února 2011 ve 22:36® 1Mara
-
majkyss> Už si plánuj dovču na sraz , bude pravděpodobně začátkem června
- Úterý 22. února 2011 ve 22:35profil byl smazán
-
majkyss> Tak to si halvně nezlom nohy.V DC dobrý,ale ještě sem se vůbec neměl čas dostat na ryby..Už aby bylo teplejš,těšim se na jarní feedrovačku a potom na zahájenou.To bude zase paráda
- Úterý 22. února 2011 ve 22:25® majkyss
-
1Mara> To je super dnes mě pozdravilo tolik lidí
- Úterý 22. února 2011 ve 22:23® majkyss
-
mannice> nazdár!Nene vše je ok.Jedu do Pece na ližovačku je to tam super!Co v UL?jak tam si vedete?Nebo v DC?
- Úterý 22. února 2011 ve 22:23® 1Mara
-
majkyss> On ti to snad někdo zakazuje ? Sem sním , Piranha mě nasral , tak já ho sprasím
Tento příspěvek byl editován 22.2.2011 21:23:53 uživatelem 1Mara.Jinak tě zdravím draku
- Úterý 22. února 2011 ve 22:20profil byl smazán
-
majkyss> Nebůůůď
,tak začni komunikovat..Jak jde život ?
a neříkej že na hovno
- Úterý 22. února 2011 ve 22:19® majkyss
-
Piranha>
- Úterý 22. února 2011 ve 22:18® Piranha
-
majkyss>
- Úterý 22. února 2011 ve 22:13® majkyss
-
Aj tak sem chodím rád!Vždy si tu tak krásně pokecám.
- Úterý 22. února 2011 ve 22:09® majkyss
-
Ahoj všem
- Úterý 22. února 2011 ve 22:05® 1Mara
-
Piranha> Hale až nachytáš co já a uděláš pro vody co já a budeš mít na nazor a správnej pohled na to , co se týče labe , tak pak mě můžeš zavazovat jen kaničky
- Úterý 22. února 2011 ve 22:02® Piranha
-
1Mara> ne učse, ale uč se.Ty jdi na zakladku hade, zacinas nejak Vladahovatet