Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 22. února 2011 ve 21:53® 1Mara
-
Piranha> Táhni spát , a učse , jen ti to prospěje
- Úterý 22. února 2011 ve 21:52® Piranha
-
1Mara> neser dědku.
- Úterý 22. února 2011 ve 21:51® 1Mara
-
Piranha> Je to dobře že je Labe čisčí a !! Ty jsi tupec
- Úterý 22. února 2011 ve 21:34profil byl smazán
-
1Mara>
- Úterý 22. února 2011 ve 21:32® Piranha
-
1Mara> ® 1Mara 1Mara Vy jste jako magoři ! Sprominutím . Když v labi plavali sračky a bordel a voda byla závadná , tak tam v tom bordelu se rybám dařilo ohodně více a lépe , než teď co se to vyčistilo.
Tak kdo je tupec
Tento příspěvek byl editován 22.2.2011 20:32:51 uživatelem Piranha.ty mas stesti, ze vim, že si delas kozy.
- Úterý 22. února 2011 ve 21:28® 1Mara
-
mannice> Rozepsal a jsem za tento názor schopnej i zabít
A první bude Píra , pujdu k němu do práce a všechno mu tam schodím na řepu aby se probral a konečně začal fyzicky makat a né mít v hlavě chujoviny - Úterý 22. února 2011 ve 21:27® 1Mara
-
Piranha> Né , to ty jsi tupec , jasně jsem psal že je to dobře že se Labe vyčistilo , ale rybám to moc neprospívá ! Ty jsi holt magor co si to opět vzal a vyložil po svém a ví howno jako jiní !
- Úterý 22. února 2011 ve 21:21® Piranha
-
Apeluji na vsechny, zaserte vody chemii a bordelem, aby bylo hodne ryb a malo rybaru a ryby se mohly konecne trit v chlorokaucukovych říčkách a voda se mohla varit.Šup s tajnymy odpady do vody, zruste cisticky at si Mára zachytá jako v pětaosmdesatym
Tento příspěvek byl editován 22.2.2011 20:21:27 uživatelem Piranha.ty vole to mi řepa nebere.
- Úterý 22. února 2011 ve 21:10profil byl smazán
-
1Mara>
ty ses rozjel teda
- Úterý 22. února 2011 ve 21:02® 1Mara
-
Piranha> Vy jste jako magoři ! Sprominutím . Když v labi plavali sračky a bordel a voda byla závadná , tak tam v tom bordelu se rybám dařilo ohodně více a lépe , než teď co se to vyčistilo . Je to dobře že je Labe čisčí a dá se tam i koupat , ale , ALE ,ALE a ještě jednou pro úplně blbý , ALE ......Víc rybářů, voda je čistá a ryby nemaj krití,kormorán, lidi začli šílet a vše brát pod plným ,vysadilo se plno sumců ,úprava břehůa ruznej částí trdlišť vodnímy bagry , ADT . Co víc chete slišet ! Naposled tady mezi vámi říkám na rovinu , zlatý osumdesátý a devadesátý léta , rybařina měla něco do sebe , a nemusel jsi mít nějakej posranej feder z návazcem 0,06mm. !!!!! Je vám to už jasný ?
Já tu klávesnici snad rozbiju jak do toho mlátím
Tam kde se ve špíně a sračkách třeli ryby a vařila se voda , dnes tam na jaře není ani potěr a ani vidět ryba ! není to , že člověk neumí chytat jasnýýýýý !!!
- Úterý 22. února 2011 ve 20:53® Piranha
-
1Mara> na to jsi prisel jak detektive.Ja si napamatuju, ze by denne v Labi plavaly haldy peny, kondomy a vlozky a kazdej vytok z kanalizace byl citit mydlem a i tak vypadal.Pokud si nevidel, tak jeden dost slavnej kanalek se uz davno zrusil a diky odkanalizovani se ted do labe dostane o hodne mene necistot z domacnosti nez tomu bylo pred 25 lety.Ze nemas stesti na ryby v Labi, tak to nesmis pak svadet na spatny stav v Labi.Ja si tam rok co rok lepe a lepe zachytavam.
- Úterý 22. února 2011 ve 20:33® 1Mara
-
BlueShark> Jo a ještě toto , kdybys nebyl slepej a uměl se dívat kolem sebe , tak bys poznal o kolik se zmněnilo Labe během tří let ! Dej si to dohromady a připočti ještě takhle tři roky , a vyjdeti že budeš v Labi chytat howno !
- Úterý 22. února 2011 ve 20:28® Piranha
-
1Mara>
- Úterý 22. února 2011 ve 20:27® 1Mara
-
Piranha> Jsi dlouho odemně nevyfasoval čočku có ? Máš štěstí že jsem zaneprázdněn a utahanej !
- Úterý 22. února 2011 ve 20:25® Piranha
-
1Mara> to prvni ne, ale to druhy jo
- Úterý 22. února 2011 ve 20:24® 1Mara
-
cormoran> Vše nej brácho a Foksíkovi též
Ostatní , ať si trhnou
- Úterý 22. února 2011 ve 20:23® 1Mara
-
BlueShark> Opravdu si myslíš že jsem úplně blbej a neumím chytat ryby ? ........ trochu se zamysli , jsi loni chytil s Hrochem párryb a je z tebe mistr ? Trochu rozumu honzíku než začneš sem vypouštět kraviny , které myslíš vážně . Jinak nic ve zlém
- Úterý 22. února 2011 v 19:02profil byl smazán
-
cormoran> Takt o já taky přeju
- Úterý 22. února 2011 v 16:12® Manažerka
-
BlueShark> mám dojem, že v tom není žádné pravidlo…že si to určí každý sám
a raději popřeji navíc… než vůbec
cormoran> NZ
- Úterý 22. února 2011 v 16:03® cormoran
-
Manažerka> Ď
BlueShark Ď
Mně doma vždycky říkali, že slavím na P&P. Když pak někdo gratuluje na Petra a já musím říkat, že slavím až ten druhej svátek, tak je to takový blbý, takže si nechám gratulovat k oběma dvěma svátkům a je to
Ale ani jeden svátek neslavím a nebejt internetu a pár všímavých lidiček, tak o něm ani nevím
- Úterý 22. února 2011 v 15:55® BlueShark
-
Manažerka: Já si to u mého táty nikdy nepamatoval, vždy jsem mu přál a on, že to teď neslaví ale na Petra a Pavla atd
- Úterý 22. února 2011 v 15:36® Manažerka
-
BlueShark> nevím, že by měli dvojče Pavla, takže jenom na Petra a basta
)
- Úterý 22. února 2011 v 15:07® BlueShark
-
Manažerka: A maj ty správné svátky? Já v tom mám vždy maglajs
Kdy jestli na Petra nebo i Pavla
Jinak taky přeju bratrům vše nej
- Úterý 22. února 2011 ve 14:52® Manažerka
-
Takže asi takhle dříve vám taky stačil bágl na záda, sedli jste kolo a jeli na ryby a dnes by vám nestačil náklaďák
Jinak Péťanům vše nejlepší k svátku a Petrův zdar, zdar, zdar
- Úterý 22. února 2011 ve 14:07® BlueShark
-
mannice: Oki tak musíš svůj projev zkrátit a přestat malinké do hlavičky mlátit
- Úterý 22. února 2011 ve 13:41profil byl smazán
-
BlueShark> jj,tak to by ses divil hele.Ono už jenom to chování k rybám přispěje k umrtí těch malejch + kormoráni a ostatní věci..
- Úterý 22. února 2011 ve 13:35® BlueShark
-
BlueShark: Počkej až přijde odpolední směna na CHYTEJ.CZ to bude chytro
- Úterý 22. února 2011 ve 13:32® BlueShark
-
mannice: Ale TY ploticojdy, cejny a jiné prcky, kteří ubyli, těžko zmastí člověk…
- Úterý 22. února 2011 ve 13:25profil byl smazán
-
BlueShark> všechno se dá vychytat podle mě,to je jenom fráze pro uklidnění.Ale vychytat se dá i řeka.Né do jednoho kusu ale jinak jo … Jááá chci taky domůůůů
Tento příspěvek byl editován 22.2.2011 12:27:34 uživatelem . - Úterý 22. února 2011 ve 13:14® BlueShark
-
mannice: Můj názor je, že Labe ne
Do jisté míry se vychytat dá, ale doplní se samo … Nevím no
Jo a důležitá připomínka, Mára ho vychytat rozhodně nemůže
Tento příspěvek byl editován 22.2.2011 12:21:27 uživatelem BlueShark.