Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 22. února 2011 ve 12:58profil byl smazán

BlueShark> Rybáře voda neutáhne,dřív možná jo když nás bylo mnohem míň,ale teď.Je to všechno ke všemu,ale pravda je taková že rybáři si za to dost můžou taky.Podívej se třeba i na Lipno jak dopadlo.Je pravda že Labe a Lipno se nedá srovnat,ale stejnak.Můžem si za to taky samy

Úterý 22. února 2011 v 11:43® BlueShark
BlueShark

chosebaits: Jóóóó takhle z rána, končí v krkách kormorána :-)

Tento příspěvek byl editován 22.2.2011 11:07:59 uživatelem BlueShark.
Úterý 22. února 2011 v 11:42® BlueShark
BlueShark

Já už chci doóóóómůůůůůůůůůůů :-)

Úterý 22. února 2011 v 11:34® chosebaits
chosebaits

Hoši,Ohře je čisté a nemělo problém s chemii jako Labe a bylo tu ryb jako hnoje.Dnes je to hruza!!!! Je to samej kapr,pak dlouho nic a začíná to ježdíkem.Kde jsou ty tuny plotic,okounu a cejnu na Nechranicíh.

Úterý 22. února 2011 v 11:02® BlueShark
BlueShark

cormoran: Takový hltavce jako Ty trefit do hlavičky a zase budou :-D

Úterý 22. února 2011 v 10:46® cormoran
cormoran

BlueShark> Nic obhajovat nebudu:-P Ryby jsou, byly a nebudou. Aspoň bude víc času, třeba sbírat známky:-)

Úterý 22. února 2011 v 9:30® BlueShark
BlueShark

Piranha: Ty jsi péro :-D

PS: Počkejte, až přispěje cormouš svou esejí do davu :-D Jak si obhájí svou žravost :-D

Tento příspěvek byl editován 22.2.2011 08:31:45 uživatelem BlueShark.
Úterý 22. února 2011 v 9:28® BlueShark
BlueShark

mannice: Máš pravdu, asi v práci jsem opomněl, ale možná v tom je i jakýs takýs úmysl, rybáře voda si myslím utáhne a regeneruje ryby, problém je hlavně u jiných překážek :-)

Úterý 22. února 2011 v 9:07® Piranha
Piranha

Jo kdyby v 70. letech existoval feeder prut jako dneska, vlasce a snury jako vlasek, ktere unesou 5 kilo a krmeni jako dneska, tak by to musela bejt parada ty smradlavy ryby tahat.Namlejt je, tak je to i dobry topeni, prej dobre hořely jak byly nacpany chemií :-))

Tento příspěvek byl editován 22.2.2011 08:07:47 uživatelem Piranha.
Úterý 22. února 2011 v 9:00profil byl smazán

BlueShark> jediný co si tam nenapsal a rybáři si to nechtěj přiznat je sám rybář.Ten tomu tady taky ukazuje kdo pán tvorstva..Nevim kdo to tu psal už je to dlouho,ale dřív když bylo labe jedna velká „stoka“,tak se nikdo neodvážil rybu vzít a sníst.Teď už si nikdo nebere servítky a taky to tak vypadá..

Úterý 22. února 2011 v 8:32® BlueShark
BlueShark

1Mara: Hoší, vy si nedáte pokoje. Pŕíroda se mění, Labe se take změnilo, nejen, že nemá přirozené překážky, ale je mnohem čistější. Obsádka ryb se zmenšíla, možná i potravou, ale hlavně jiné překážky jakou jsou černoptáci, tažná čistá voda přilákala pro dobré podmínky, podoustve, ostré a parmy (ty už tu ale dominovaly). Už i bolen se postará o rybí prcky. Všechno se vším, ale dle mého je to tak, jak to je a jak to bude, ryby jsou zde a nemizí, neberu-li kormouše. :-) Na druhou stranu Labe je tak úživné, že bych neřekl, že to bude horší, naopak mají kde dorůst a rozmělnit se. Já znám tuhle vodu (obdobío) a nepotřebuji srovnávat, protože jsem to ani nezažil. Dříve více ryb bylo, ale to má své důvody, které se zde omílají stále. A Mára měl hold rybařinu lehoučkou :-))

Tento příspěvek byl editován 22.2.2011 07:38:01 uživatelem BlueShark.
Úterý 22. února 2011 v 0:12® 1Mara
1Mara

hering> Ty už nemám , ale mám elektronickou cigaretu , a ta by ve Voku :-) bolela :-))

Úterý 22. února 2011 v 0:11® hering
hering

1Mara> Nezapoň si vyndat ty sirky z očí :-D

Úterý 22. února 2011 v 0:06® 1Mara
1Mara

hering> Ahoj kémo , tak dnes po noční na byt a na pivko , teď jsi du konečně po 4 dnech lehnout , mladá už nadává že mám oči jako angorák :-)

Úterý 22. února 2011 v 0:03® 1Mara
1Mara

b.gun> Ahoj , no vidíš to jsem ani nevěděl , že to není púvodní druh :-(( , ale tenkrát to byla rybačka , kdykoliv jsme s tátou jeli , tak jsme si krásně zachytali , dnes bych to na férovku přirovnal k procentům asi takhle . O proti létům 1983–2000 co já pamatuji tak dnes je to o opravdových 80% méně ryb a bude hůř :-((

Úterý 22. února 2011 v 0:03® hering
hering

b.gun> Ostrá v Labi už na konci 70 tých let byla to se pleteš,ale jen minimálně.Není to původní ryba Labského povodí,ale nepatří,to bych netvrdil.

Úterý 22. února 2011 v 0:00® 1Mara
1Mara

olda> Co je to nerad bouchám ? Koukej jim to těm zvrhlíkům mladejm říct na plnou hubu ,jaké to bylo a jaké je to dnes . Máš pravdu že ostrá a padoustev byla vzácnost , ale jinak parma,karas,ka­pr,tloušť 50+,jeseni,trumenů nepočítaje ,lín,okoun,šti­ka,candoš, no zkrátka hafo,a o rybých druhách to nebylo , jen jsi nahodil na houpačku kolínko,kuku,žížalu a zachvilku jsi měl záběrů hafo a to se nekrmilo , možná jen trocha namočeného chleba a strouhanka , potěru všude kam jsi se kouknul , ryby veliký a atd. Dnes jste rádi za pár drbanců od pado.ostr.trocha cejn. a šmitec a tomu vy říkáte že v laby je plno ryb ? :-O
Vážení , kdo ty bejvalé doby nezažil ví prd co je to si jít zachytat na Labe ryby ! :-)

Pondělí 21. února 2011 ve 23:55® b.gun

olda> Ostrá ani být nemohla, ta do Labe nepatří …

Pondělí 21. února 2011 ve 23:44® 1Mara
1Mara

mannice> Odpověd přeci už znáš sám né :-)

Pondělí 21. února 2011 ve 20:58® Luda
Luda

Šuli> :-))

Pondělí 21. února 2011 v 19:32profil byl smazán

olda> A proč si myslíš,že tomu tak neni?

Pondělí 21. února 2011 v 19:26® olda
olda

Dobrý podvečer,nerad bouchám na 1Mara stranu ale v 70 letech v Labku bylo min.jednou tolik ryb.Je pravda že bolen se chytal dost málo,parem jak hnoje,každý kanálek byl jimi obležen,cejnů lopatáků jak máku,méně kaprů a sumců,okounů opravdu hafo.Zase nebyla ostrá,podoustev­.Určo více štik a candátů atd,atd.Omlouvám se že jsem se tak rozkeca(rozep­sal).Tím končím.

Pondělí 21. února 2011 v 15:57® Šuli

Luda> Je.Mára má postel na stupínku katedry pod tabulí.Tabuli si tam prej nechá aby si mohl zapisovat myšlenky co ho napadnou před usnutím a po probuzení.:-)

Pondělí 21. února 2011 v 15:00® Luda
Luda

1Mara> Není to bejvalá škola?

Pondělí 21. února 2011 ve 14:25® BlueShark
BlueShark

1Mara: Já na bytě dělal včera u kámoše půl dne, bourání zdi do druhého bytu, stěhování a pak pivko :-D

Pondělí 21. února 2011 ve 13:51® 1Mara
1Mara

BlueShark> Hale koukni v kolik jsem si šel lehnout a to jsem ještě koukal na film o rybách , a proto že tady pořád řveš , tak jsem ani neusnul a teď se najedl a jdu dělat na byt , to tebe by kleplo :-P

Pondělí 21. února 2011 ve 13:35® BlueShark
BlueShark

1Mara: Máro, už máš po práci konečně? Dnes Té tedy čeká chlast co? :-))

Pondělí 21. února 2011 v 11:26® 1Mara
1Mara

BlueShark> To vidím , tady teda nezaválíš , jeď ty dobytkůůů :-P

Pondělí 21. února 2011 v 11:23® BlueShark
BlueShark

1Mara: Hele Ty okside uhličitý, jedu jak fretka, nezastavím se ani vteřinku, tak nemel :-)

Pondělí 21. února 2011 v 11:21® 1Mara
1Mara

BlueShark> ty asi moc práce nemáš , že tu furt oksiduješ cóó ? :-))