Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 4. února 2011 ve 21:57® manous
manous

filip111>Ahoj sympaťáku,co se tem nesympatický kluk tak rozčiluje.Někdo je holt krásný a sympatický a někdo ošklivý a morous a tomu nevymění nic i kdyby ten prut opravdu prasknul vadou materiálu a né,že na něj šlápl:-D :-D

Pátek 4. února 2011 ve 21:43® filip111
filip111

1Mara> to já se neposeru, jen ti píšu jak jsem na tom s braunem já ;-) jak se vede?

Pátek 4. února 2011 ve 21:32® 1Mara
1Mara

Aby jste se vy dva neposrali :-P :-))

Pátek 4. února 2011 ve 21:01® filip111
filip111

manous> jj přesně tak to myslím, prostě utrhneš 30 a né 100. Taky mám kladné zkušenosti s reklamací. Vyšli mi vstříc víc než museli, výměny feederových špiček atd atd. Tchán reklamoval 2 kaprový pruty a pokaždý výměna za nový kus bez jakých koliv problémů. Prostě je nás sympaťáků asi víc :-)

Pátek 4. února 2011 ve 20:39® manous
manous

Co zkušenost to názor,já tam byl reklamovat prut a bez problémů jsem dostal novej a to nebyl za dvě stovky.Asi mám sympatickej ksicht:-D

Pátek 4. února 2011 ve 20:34® manous
manous

filip111>No ty plandy nejsou špatný a když se něco utrhne,tak to tak nebolí,když jsou za ten peníz.Woby jsem už rozbalil a ohmatal,za ty prachy,to kdybych je měl utrhat za Oldův kabát…:-D

Pátek 4. února 2011 ve 20:19® 1Mara
1Mara

Piranha> Naposledy když jsem tam byl reklamovat prut , tak byly docela nepříjemní , teď poslali cizou věc bez českého návodu ! Tohle se prostě stávat nesmí !

Pátek 4. února 2011 ve 20:12profil byl smazán

1Mara> Braun byl vždycky vo hovně.

Pátek 4. února 2011 ve 20:05® filip111
filip111

manous> čoveče asi se tam stavím příští týden pro nějaký ty plandy na sumíky. Nějak se mi to rozleželo v hlavě a řekl jsem si proč jsem je nevzal rovnou. Alespoň, že jsem si vzal ty 4 woby.

Pátek 4. února 2011 ve 20:02® filip111
filip111

1Mara> asi na to něco bude, faktem je, že je ten sortiment neskutečně velikej, zajeď se tam podívat osobně a uvidíš sám. Je tam toho jako hnoje, spousta malejch krabiček se vším co tě napadne a dát tomu nějakej řád je asi fakt fuška. Musím taky pochválit píru, ukázal vše o co jsme ho žádali. Prostě se nám věnoval podle mých představ.

Olda: ty nástrahy se srstá jsou fakt zajímavý, dělal jsem si srandu, že by to šlo nadipovat :-D

Pátek 4. února 2011 v 19:49® Piranha
Piranha

1Mara> Ja vim, ze tam byl neskutecny chaoz, ale dava se to zase do poradku.Ono prestehovat ihned veskery sortiment, ktery cita pres 100 000 polozek tak, aby ke vsemu byl pak origo futral a navody, a samozrejme i administrativa se stehovala, tak to opravdu nejde lousknout prstem a zacit na 100% slapat.Tyden se tam v 9 lidech nosilo zbozi, a pak jeste veset na stojanky a lepit ceny, ktery si nikdo z hlavy nevydyndá, to se delalo tyden a jeste ted se obcas narazi na nejaky neoceneny kus.Kdo to nezazil a nevidel, tak nevi o co jde.Nehlede na to, ze na internetu byla napsana zadost, aby lidi po dobu rekonstrukce neobednavali zbozi, ze stejne nebude zakazka vyrizena, tak proste po zahajeni prodeje tam bylo skoro 500 obednavek a kazda se musi najit, zabalit, polepit a popsat.Tak je jasny, ze kdyz tam nekdo napsal druhy den, ze to neslo vyridit.

Pátek 4. února 2011 v 19:37® 1Mara
1Mara

Je mi jasný že se Braun. snaží , Píra se musí taky otáčet , páááč by přišel o práci , ale sere mě že člověk si něco obědná přez Eshop a oni nejsou schopní mu to dodat a nebo odepsat a nebo v krajní nouzy zavolat ! Vtomhle směru se hodně pohoršili !

Pátek 4. února 2011 v 19:04® Piranha
Piranha

Dory> tak to byl dneska nezapomenutelnej zazitek.Opravdu super udelany, servis jak pro krale.Parada a zazitek.

Pátek 4. února 2011 v 19:02® Piranha
Piranha

Jak rika manous s fílou je to tam prostorny.

Pátek 4. února 2011 v 18:26® manous
manous

olda>Ahoj,nového tam mají dost i když na tu vláčku,víc než měli,ale míň než bych chtěl…

Pátek 4. února 2011 v 18:22® manous
manous

Tak jsem se dnes byl též podívat u Brauna.Není to tam špatné,uličky široké,vše si může člověk vzít do ruky,něco i do kapsy:-D ,ale já už všechno mám,takže…:-) .Potkal jsem tam kamaráda Filipa,přehrabovali jsme se tam a něco jsme si i koupili,ale a to jsi zapoměl Filipe napsat,jak se nás tam ten novej prodavač stále snažil vylifrovat a věnovat se nepracovním činnostem:-D .Ba né,Piranha se nám věnoval nad rámec svých pracovních povinností,tak ho chválím:-) .Pro oldu tam měli super woblery,takové ještě nikdo neudělal,normálně mají srst:-D .Tak Petrův zdar pánové…

Pátek 4. února 2011 v 17:16® Luda
Luda

olda> to samo

Pátek 4. února 2011 v 17:08® olda
olda

filip111> také bych tam mněl nahlédnout,něco nového v sortimentu ?

Pátek 4. února 2011 v 17:07® olda
olda

Luda> nevím asi se tam dvakrát nevejdeš.:-D

Pátek 4. února 2011 v 15:50® filip111
filip111

Tak jsem se byl podívat u Brauna a můžu říct, že se mi to tam moc líbí. Uličky jsou široký, že se tam člověk netlačí. Prostě to vypadá dobře.

Pátek 4. února 2011 ve 14:22® Luda
Luda

BlueShark> a vesel bych se do vozu

Pátek 4. února 2011 ve 14:19® Luda
Luda

BlueShark> a vesel bych se do vozu

Pátek 4. února 2011 v 1:36® BlueShark
BlueShark

Luda: Tak pojď slintat s námi :-)

Čtvrtek 3. února 2011 ve 23:47® Luda
Luda

1Mara> Měl bych mít dle mých výpočtů volno. Tak je mi to jedno a výstava je mi volná. Akorát bych tam slintal…no i když… na čumendu. Je mi to jedno.

Čtvrtek 3. února 2011 ve 20:32® Manažerka
Manažerka

BlueShark> to ne, ale jinou osobnost a nábytek :-1

1Mara> ok, tak budu sedět doma u kávy :-P

Čtvrtek 3. února 2011 ve 20:14® 1Mara
1Mara

Manažerka> Nehraj si na Xenu :-D Náhodou ti rupne v zádech a já to potom slíznu :-))

Čtvrtek 3. února 2011 v 18:31® foks01
foks01

1Mara> však jo,nelámej to přes koleno,prostě se uvidí,stěhování je pro tebe priorita,vo tom žádná.

Čtvrtek 3. února 2011 v 18:24® BlueShark
BlueShark

Manažerka: Jsi tahala do patra Máru? :-D :-D :-D

Tento příspěvek byl editován 3.2.2011 17:25:26 uživatelem BlueShark.
Čtvrtek 3. února 2011 v 17:21® Manažerka
Manažerka

1Mara> nedělej ze mne sucharku :-P kdo si myslíš, že s Jiříkem tahal k nám do patra těžký věci :->

Čtvrtek 3. února 2011 v 16:52® 1Mara
1Mara

Manažerka> Každá ruka dobrá , každej by něco popadnul a jednou odnesl a za chvíli hotovo a ještě prdel u toho by byla :-)) Třeba na tebe vyjde vynést pračku :-))