Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 18. července 2009 ve 13:19® cyberb0b
cyberb0b

monaster> co to byxlo za sumcak???

Sobota 18. července 2009 ve 12:35® monaster
monaster

hoši řeknu vám sehnat u soudruhu z přáteleného vietnamu maskáče na zničení u vody je nadlidský úkon. zbejvaj dvě řešení. armyshop nebo rifle. fuj.to samý s červama. kdo nemá manželku aby mu pro ně zašla v tejdnu má peška. málem jsem podlehl svodům u Davida kašpara . měl jsem co dělat abych odmítl sumčák s navijákem za 1200,– tak mám jen 3 kila krmení v batohu a večer asi Vasrvažov. uvidíme

Sobota 18. července 2009 v 11:18® olda
olda

Aero900> 6–7 mně moc neba já radši 4–5 chytám feedr a nevím jak bych se s tím sumcem popasoval i když jsem děsně šikovnej,jen jim nandej.

Sobota 18. července 2009 v 11:11® Aero900
Aero900

olda> Sezen si rousnice a jed na 6,7. Kolem 19:00 to zacina. Ahoj

Sobota 18. července 2009 v 10:53® olda
olda

1Mara> na sumíky někam k vám ?Nerad to píšu ale držím palce ,já sedím doma jak trotl,možná navečer podle počasí uvidíme. ;-)

Sobota 18. července 2009 v 10:35® cormoran
cormoran

1Mara> Jasně že chytneš, když bude menší, nechám tě ho vyndat, aby ses to naučil:-P

Sobota 18. července 2009 v 10:28® 1Mara
1Mara

olda> Ted jedeme s Cormoušem vám na Labkio na chvilku potrápit tlouštáky :-)) ) takže se bude masit pod plným :-)) ), a večer na sumíka doufám že konečně chytnu aspoň dva kusani :-)) )

Tento příspěvek byl editován 18.7.2009 10:29:34 uživatelem 1Mara.
Sobota 18. července 2009 v 10:03® olda
olda

Aero900> dobrý, ať se daří já na sumíky štěstí nemám pivo Kam je chodíš loupat Labe 4–5,nebo 6–7.

Tento příspěvek byl editován 18.7.2009 10:06:00 uživatelem olda.
Pátek 17. července 2009 v 19:47® Aero900
Aero900

Ahoj lidi. Tak sem si v pondeli zaplatil povolenku a 3 vecery sem travil na Laby 3 Sumce od 60 do 94cm a Hada 70cm. Doufam ze to vydrzi.

Pátek 17. července 2009 v 17:37® BlueShark
BlueShark

Tu 120cm jsme taky chytali do ruky a plavali za ni :-D To snad ani pritahnout nejde.

Jinak Bery je v poho a neurazil se, jen ho to tu nebavi s par lidma a radsi sel, jen si osvojil ze to nema cenu asi :-D

To je krasne venku, chcanec, ja posledni pul hodka v praci a 15 dni kliiiiiiiiiii­iiiiiiiiiid a rybyyyyyyyy :-) Hezky den…

Pátek 17. července 2009 v 17:13® monaster
monaster

včera s Fliďákem na Podhoří hodinkoa vláčka. já –2 gumy a jedna čtpyka a –2 wolframový lamnka. ryba žádná ani Venca. ale bylo hezky. dvě pivka tam pak jen zahučely.

Pátek 17. července 2009 v 17:11® olda
olda

tak tady už taky začlo chcát ach jo.

Pátek 17. července 2009 v 16:55® olda
olda

foks01> co napsat, klukovi gratulace,trošku víc závidím ale já už jinej nebudu,já chci taky .:-D

Pátek 17. července 2009 v 16:40® foks01
foks01

tak tady je ta zubatá,kdo nechce at neveří,ale ten klučina neměl podberák tak se pro ní potápěl až se mu jí povedlo chytit za skřele a vyndat na břeh,neuvěřitelná podívaná,ruka samozřejmě krvácela ale jemu to bylo úplně jedno,prostě mistr v oboru,kam se hrabem …:-> ..měl můj obdiv

foto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img25290.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img25291.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2009/th-img25292.jpg
Pátek 17. července 2009 v 15:34® 1Mara
1Mara

Nazdár prdi :-D Pirno aby tě vzal fousatej na procházku po Labku ty hownochyte :-)) ) Foksíno neboj Cormoš umí stejný howno jako já :-D

Pátek 17. července 2009 ve 12:52® lucioperce69
lucioperce69

tak sem tu z výletu suprovej tejden na vodácký výpravě po vltavě vody po pípu ale to vůbec nevadilo jezy se frčeli středem a nemuseli se jezdit šlajsnama takže super takovou vodu už asi jen tak nezažiju. Pruty sem si nebral takže sem byl jen pozorovatel sem tam vytáhli pod lipnem ve vyšším brodě candátka a hlavně šli okouni spláchlí povodněma pod hráz. Ted sem nadržanej na ryby víc jak na mladou takže zejtra vyrážim

Pátek 17. července 2009 v 11:40® olda
olda

čau,dnes cíleně na dravce a jeden feedr,už si to doma nikdy neřeknu že jdu na dravce 2hod jsem nemohl chytit rybku doslova nervi pak se mi jedna povedla a samo že ani záběr,ještě že šli aspoň cejni na feedr ale i oni proti včerejšku nic moc,zítra se má hejbat počasí tak to může být ještě horší.Ty draví si ze mně dělaj legraci normálně ke břehu se přijela podívat štika asi 50 cm já to ale rozchodím. =-|

Pátek 17. července 2009 v 8:18® Filip00
Filip00

cormoran> to se poddá

Pátek 17. července 2009 v 7:57® cormoran
cormoran

BS> Říkej si co chceš, ale 18 kg je na toho kapra fakt hodně. A že se bery kvůli názoru urazil, tak to bylo taky přehnaný…

Jo a k tý míře toho kapra…má bohužel pořád 40, najdeš to v BP Rybářskýho řádu u súz:-)

Pátek 17. července 2009 v 7:53® cormoran
cormoran

Filip00> Taky mám ten pocit, že všichni okolo mě tahaj a já nic. Teď je otázka, jestli to bude jenom o tom pocitu:-)

Do toho se dozvím, jak se u nás pochytalo pár pěknejch ryb a aby toho nebylo málo, tak mi večer volá foksík, že viděl na vlastní bulvy štiku 105 cm, kterou navíc vyndal klučina odhadem do 12-ti let:-)

Pátek 17. července 2009 v 6:31® Piranha
Piranha

licus.10> ja tam jedu ale proste ne dneska.Bracha ma pak dovolenou a udelame to nekdy o ty dovoleny.Ja rikam stejne, ze i kdyz tam pojedu za mesic, tak nas proste muze bourka prepadnout.To je fuk.

Čtvrtek 16. července 2009 ve 22:08® licus.10
licus.10

Piranha> tak to se opravdu nedá nic dělat:) . Fotit samozřejmě budu. Přítelkyně mě nepustí protože půjde s náma. Příští rok si chce dělat papíry tak se musí učit:) S tím Rejzíkovem budeš mít alespon nějaké informace třeba na někdy jindy až se tam dostaneš. Fotky pošlu bud emailem nebo udělám fotoalbum na chytej.

Čtvrtek 16. července 2009 ve 21:57® Piranha
Piranha

ULPA> co zitra plyňáku, nechces se na nas juknout?Do Pistan je to kousek a ten kilak navic udelas :-P Zakrmime a muzes prijet, nebo treba v sobotu rano.Vysvetlim kde to je po telefonu, je to snadny.

Čtvrtek 16. července 2009 ve 21:55® Piranha
Piranha

licus.10> ja bych jel i za kazdyho pocasi i kdyby mel padat 1Mara s hakem od hoven, ale stara Piranha nejak bubakuje.Boji se, ze prijdou privalovy deste a blesky z tech ma hrachy porad.Nic s tim neudelam a sam tam nepojedu. Doufam ze to trochu nafotis a pak posles treba mejlem.Az prijedes, tak spolu zachytame a pokecame osobne.Pokud te zena pusti :-)) ) Jinak si to budu muset zitra vynahradit.

Čtvrtek 16. července 2009 ve 21:23® filip111
filip111

tak jsem dnes měřil na Labi u Mojžíře a na břehu se proháněla želva, krunýř odhadem 20cm, docela macek.

Čtvrtek 16. července 2009 v 19:01® licus.10
licus.10

Piranha> Ahoj Davide, takže na ten Rejzíkov nejedeš??

Čtvrtek 16. července 2009 v 17:55® Piranha
Piranha

BlueShark> nasada z Cernobilu, klasicka mutace arapaima gigas a stizostedion (sander) lucioperca :-)) ) :-)) )

Čtvrtek 16. července 2009 v 17:35® BlueShark
BlueShark

8kg candát 70? přijde mi to nesmysl :-((

Čtvrtek 16. července 2009 v 17:35® BlueShark
BlueShark

Četli jste včera o Candátovi?

Osmikilový candát dosahující délky 70 centimetrů šířil v poslední době hrůzu mezi lidmi koupajícími se ve švýcarském Lago Maggiore na hranicích s Itálií. V neděli potápěči švýcarské policie s jeho řáděním skoncovali. Informovala o tom dnes agentura AFP.

Agresivní ryba pokousala v sobotu v jezeře šest lidí. Dva z nich skončili na pohotovosti v nemocnici, protože měli rány až deset centimetrů dlouhé, řekl místním médiím šéf rybářské stráže v Ticinu Fabio Croci.

Potápěči se nejprve marně pokoušeli chytit útočníka do sítí. Nakonec ale museli vodního dravce harpunovat a pak nabízeli turistům lahodné kousky jeho masa jako útěchu za utrpěné šrámy.

„Candáti kousnou lidi jen velmi zřídka,“ řekl Fabio Croci. Podle něj trpěla ryba hormonální poruchou, která by mohla vysvětlit její agresivitu.

Čtvrtek 16. července 2009 v 17:32® BlueShark
BlueShark

Piranha: klacek parádní, snad je i výkonný :-)

Jinak zítra dělám do 18:00 přesčas…