Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 5. ledna 2011 ve 20:23® foks01
-
1Mara> z čeho by promrzla,zas tak takové mrazy nebyly,spíš je to ucpané krama.
- Středa 5. ledna 2011 ve 20:19® foks01
-
filip111> tak to bys to tu psát asi neměl
- Středa 5. ledna 2011 ve 20:19® 1Mara
-
Patlaloš> Já jim věřím , takže to že řeka promrzne až na dno , tak mám pravdu
- Středa 5. ledna 2011 ve 20:18® Patlaloš
-
hering> Jen tak mimochodem i má zkušenost s většinou svazovek je víc než žalostná
- Středa 5. ledna 2011 ve 20:15® Patlaloš
-
1Mara> V televíízi toho nakecaj voe
- Středa 5. ledna 2011 ve 20:14® Patlaloš
-
olda> No to já mám vodu malou to víš,dokud se tam sypal bordel a byl to smeťák tak jakoby to nikomu nepatřilo,kde byly ty inteligenti od ochranářů až po ty co by mi do toho chtěly teď kecat…f pí..... Nikdo nám na to nedal kačku a teď se serou,už tam pobíhal i nějakej vocas s foťákem,asi že tam trtkaj na jaře ropuchy,ty tam trtkaj už od jak živa ale dokud tam byl chlíf tak to nikoho nezajímalo…
- Středa 5. ledna 2011 ve 20:13® 1Mara
-
Tak a teď říkali na Primě že berounka stoupla o metr a je v některých místech zamrzlá až na dno . a teď mluvte ? ......
- Středa 5. ledna 2011 ve 20:07® olda
-
Patlaloš> Já žádnou vodu nemám,ale přesto mne sejří že bych mněl rybníček a zval si tam známe na lov a někdo by mi do toho kecal.
- Středa 5. ledna 2011 ve 20:06® Patlaloš
-
filip111> Ideální řešení
- Středa 5. ledna 2011 ve 20:05® Patlaloš
-
hering> Obecně jsi to vzal hodně zeširoka
Mě jde o ten lov,povodeň ani obecné ohrožení z toho asi nevznikne
- Středa 5. ledna 2011 ve 20:05® filip111
-
Patlaloš> dnes je všude takovejch nesmyslů, že mě tohle ani nepřekvapuje. Já si chci vykopat rybník na zahradě a když jsem si zjišťoval co všechno bych k tomu potřeboval, tak prdím na to dělat něco podle předpisů. Kdyby měly věci, který požadujou nějakej smysl, nebo logiku tak bych si byl ochotnej něco zařídit, ale … protože chtěj kraviny tak na to prdím. Vykopu díru, natáhnu vodu, obsázím to živým plotem ať to není vidět od silnice a po pr.eli.
- Středa 5. ledna 2011 ve 20:02® hering
-
Patlaloš> Hele mě to zas tak netrápí.Jen bych tady polemizoval o lepších podmínkách.Určitě Ti něco říká kategorizace vodního díla,povolení s nákládání povrchovou vodou,manipulační řád k vodnímu dílu,havariijní povodňový plán atd.Až budeš mít toto vše ošancované tak se můžem bavit o „lepších podmínkách“ Ber to obecně,nevztahuji to na Tvojí vodu jen tu naznačuji co by každý vlastník vodního díla měl mít a moje zkušenost se soukromákama je žalostná.
- Středa 5. ledna 2011 ve 20:00® Patlaloš
-
1Mara> Huš a táhni
- Středa 5. ledna 2011 v 19:59® Patlaloš
-
hering> A proto říkám že to je jen o penězích…monopol to je co mělo a má být nastaveno..
- Středa 5. ledna 2011 v 19:57® Patlaloš
-
hering> Také se nechci a nebudu hádat a vím co je psáno a věř tomu že dle zákona i mě do toho může kecat kde kdo a to je to co mě na tom dost zaráží.....a to si tam můžeš prsknout svoje ryby jak chceš.
- Středa 5. ledna 2011 v 19:54® 1Mara
-
Zdravím kucí , budu jíst , pak se vám budu věnovat
A nehádejte se
- Středa 5. ledna 2011 v 19:54® hering
-
Patlaloš> Já se nechci přít,jen tady píšu jak si to vykládám Já a naznačuju jakej je v této problematice bordel.Řekl bych,že vykonávat rybářské právo říká zákon o rybářství.Komu v tomto státě patří ryb.právo? Jinak něco jiného je vlastnit nějakou louži a mít v ní svoje ryby (a bacha na ohrožené druhy) a něco jiného je umožnit třetí osobě tu rybu lovit udicí.Výkon rybářského práva má svoje pravidla.
- Středa 5. ledna 2011 v 19:47® Patlaloš
-
hering> Jediné co má logiku je fakt že někomu (víme komu) asi utíkají prachy díky tomu že jiný nabídne lepší podmínky. U mne to není za prachy jen pro radost a stejně mi do toho může kecat „kde kdo“
- Středa 5. ledna 2011 v 19:43® Patlaloš
-
hering> Proč ?
- Středa 5. ledna 2011 v 19:41® hering
-
Patlaloš> Kravina to není!!!!
- Středa 5. ledna 2011 v 19:40® Patlaloš
-
olda> O té kravině vím a proto konstatuji
- Středa 5. ledna 2011 v 19:39® hering
-
1Mara> Je to jednoduché a ve foksínově příspěvku to máš myslím srozumitelně napsané.Zjednodušeně,buď je vyhlášen revír (svazový či soukromý) anebo se to obchází rybníkářstvím.Skoro všichni rádoby provozovatelé soukromáků se za tuto možnost schovávají.I svaz na některých vodách takto umožńuje ryby lovit.Myslím,že je ale povinností mít na takové hospodaření ustanoveného hospodáře a taky se musí vykazovat/evidovat atd. Takto je to ode mne hodně zjednodušené ale to bych se upsal… Jenže v tomto státě je takovej bordel
(
- Středa 5. ledna 2011 v 19:38® olda
-
Patlaloš> nevím kdo, ale nějaká krávovina někde existuje,mám dojem,počkej na někoho znalého práva.
- Středa 5. ledna 2011 v 19:34® Patlaloš
-
olda> Neberu to z pohledu zákona ale z pohledu třeba mého…koupím pozemek s kaluží a kde kdo mi může kecat do toho kdo tam bude chytat..
- Středa 5. ledna 2011 v 19:33® olda
-
Patlaloš> mám dojem že to kravina není,ale znalí zákonů nejsem.
- Středa 5. ledna 2011 v 19:32® olda
-
hering> To asi máš pravdu,ale že vše někomu patří se shodneme ne.
- Středa 5. ledna 2011 v 19:31® Patlaloš
-
hering> A to je pěkná kravina to se na mne nezlob.
- Středa 5. ledna 2011 v 19:30® hering
-
olda> Není to tak jednoduché.To,že někdo vlastní nějakou louži,byť soukromou neznamená ještě,že tam může nechat kdekoho lovit.
- Středa 5. ledna 2011 v 19:26® olda
-
1Mara> lásko moje ,každá louže na této planetě někomu patří,tak je jen na něm jestli ti tam dovolí lovit.
- Středa 5. ledna 2011 v 18:31® foks01
-
1Mara> prostě je to tak,…no…