Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 20. listopadu 2010 v 15:30® 1Mara
1Mara

olda> No může se všechno , dyk je to dizkuse né ? :-))

Sobota 20. listopadu 2010 v 15:28® 1Mara
1Mara

monaster> No to máš Pepíčku pravdu , tam byly pozvaný lidi od Patlala z Mrku , kteří pár lidí odsut z Chytej nemají v lásce a tudíš tam nebyl nikdo z chytej , ale to zval Patlal a né já , já jsem ti jen na rovinu řekl jak to je . Já jsem takovej magor co ti to řekl na rovinu a zato jsem zlej kamarád ? vlastně byl ? No nebudu to rozmazávat , vždy jsi byl pozvanej na CHytejáckej sraz a nikdy jsem tě nevynechal , a jesti jsem jak praví Piranha někde pomlouval tak promiň , ale o tom nic nevím a celou dobu jsem mněl za to že je to v pohodě . Jindy tady plkáte vy hovadiny a je to v pohodě , to že tady šiju do Píry , a co ? to chceš se bavit jen o rybách , tak prosím ukaž se jak se budeš zapojovat do diskuzí , pokuď já vím Pepíku , tak ty jsi sem přestal chodit už hodně dlouho , že nemáš čas a to se tu ještě nehádalo a nebo jen tak hrozně málo , ale teď mi přijde že vlastně ty sem nechodíš kvůli mě ? Tak fajn já jsem Piranhovi své napsal , on mě taky aby jste všichní věděli oco vlastně šlo a jde , Patlal se k tomu též vyjádřil , tak nevidím vtom problém . Nejsem na tebe naštvaný a sorry že jsem ti to stím minisrazíkem s klukama z Mrku vůbec řekl , to mě mrzí. Jen si ještě letm, vzpomínám že tam byl snad jen Pípa , páč ho patlal pozval , je to jeho pozemek a jeho rybník já do toho nemám co kecat , já jen jsem pro vás udělal co bylo v mých silách a to samí Manažerka a Patlal . Sami všichní víte co to obnáší a kolik je stím práce se o vás postarat :-) Jinak toť vše .

Sobota 20. listopadu 2010 v 15:16® Manažerka
Manažerka

Pár receptů pro masaře nebo na vánoce, jsou tu co bys řekl švec :->

http://www.novinky.cz/…kuchyne.html

Sobota 20. listopadu 2010 ve 14:13® monaster
monaster

cormoran: proto já sem přestal chodit…

Sobota 20. listopadu 2010 ve 13:49® monaster
monaster

jinak první sraz byl super to tam ještě byla Jana od Flida. o tom ani po tom. že vy se hádaáte jak děti je vaše věc a serveru škoda. já se na sraze třeba zas někdy ukážu ale na skok. ikdyž mám výhrady k chování někoho znás o rybách sním pokjecám a nic neřeším. a někoho pomlouvat? na to sem línej moc práce. vztahy mezi lidma se mění. třeba pípu jsem měl za uřvanýho troubu a když ho člověk pozná blíž je to fajn kluk a s rybařinou to myslí vážně asi jako deset jinejch dohromady. v pondělí ti tome snad stihnu dát ta cd a dvd.jinak hoši petru zdar a nazdar

Sobota 20. listopadu 2010 ve 13:33® monaster
monaster

jinak ta fotka je z direk, vezl mě pípa, piranha a brácha tam byl, stejně jako mára a pár dalších. hádáte se o dalším sraze na tom jsem fakt nebyl a pípa ví proč. jinak jsem skutečně v práci byl a ty jsi Marku říkal ať nejezdím že je to sraz mrku a že nemaj chytejáky rádi. al je mi to úplně buřt

Sobota 20. listopadu 2010 ve 13:26® monaster
monaster

mara:od tý doby co mám takovýhle kamarády jako jsi ty chodím na ryby radši sám ........ale jo jen se bavte jdu dorejt zahradu

Sobota 20. listopadu 2010 ve 13:07® Luda
Luda

olda> no já jsem si pro gumu od Berkey došel do rákosí.

Sobota 20. listopadu 2010 ve 12:43® olda
olda

1Mara> tady se nesmí nic komentovat?dik­tátore :-D

Sobota 20. listopadu 2010 ve 12:41® olda
olda

Luda> jseš lepší,já utrh rapalu,nic jsem nechyt ani nenašel, fake den.

Sobota 20. listopadu 2010 ve 12:32® Luda
Luda

Tak jsem od rána vláčel do bezvědomí a uvláčel pouze miniaturu okouna. Štika bude až zítra.

Sobota 20. listopadu 2010 v 10:12® Prasek_2007
Prasek_2007

Morgen :-)

Sobota 20. listopadu 2010 v 9:55® vladah
vladah

1Mara> takže jedeš do Tesca nebo kam jedeš pro rybu? :-D

Sobota 20. listopadu 2010 v 9:44® 1Mara
1Mara

Jdu chytit nějakou rybu , abych sem dal nějaký to foto :-)

Sobota 20. listopadu 2010 v 9:29® 1Mara
1Mara

Dobré ráno Fšem :-)
Jinak jestli neumíte číst , tak jsem jasně napsal že už tady nebudu více zasírat tadytěma plkama , tak nechápu proč to najednou komentuje te :-) . O pár řádků níže jsem to jasně vysvětlil :-)

Sobota 20. listopadu 2010 v 9:00® foks01
foks01

vladah> to víš,dokavad budou existovat paranolmální případi jako tu jsou,tak tu klid nebude.

Sobota 20. listopadu 2010 v 8:17® vladah
vladah

cormoran> souhlasim hádaj se furt tady už od středy a nedájimto aby stim přestali sou jako malí děti :-D

Sobota 20. listopadu 2010 v 7:15® cormoran
cormoran

No vy si dáváte do těla, že já vůl sem vůbec lezu..

Pátek 19. listopadu 2010 ve 22:44® Piranha
Piranha

Patlaloš> o pridani nevim a kdyby to bracha nechtel, tak to zrat nebude, apropo, ani nevim, ze nejakej jedl. A ty si vyhledej co znamena GAME OVER, páč zadnou hru nehraju, jen diskutuju a diskuze není hra :-P

Pátek 19. listopadu 2010 ve 20:46® olda
olda

Prasek_2007> asi ano

Pátek 19. listopadu 2010 ve 20:12® Prasek_2007
Prasek_2007

olda> obálkovou metodou? :-)

Pátek 19. listopadu 2010 ve 20:07® olda
olda

Dospěláci nechcete se hádat přes obálky ?

Pátek 19. listopadu 2010 v 19:11® Patlaloš
Patlaloš

majkyss> V pohodě chlape ;-)

Pátek 19. listopadu 2010 v 19:10® Patlaloš
Patlaloš

Piranha> Hele první co by jsi měl udělat by bylo následovné…vyhledat si ve slovníku co znamená slovo …hrdost…

Pokud ti ten guláš tak nechutnal tak nechápu proč jsi si přidal,možná proto aby se to za těch 23kaček vyplatilo a ještě si ho vnutil bráchovy že se nestydíš.....

No asi tak…GAME OVER…

Pátek 19. listopadu 2010 v 17:55® Piranha
Piranha

Piranha> a píše se VÝTKU ty Vítku.Předpona VY :-D :->

Pátek 19. listopadu 2010 v 17:53® Piranha
Piranha

1Mara> nevim jakou povidej.Podivej, ja jsem ochotnej se vratit do starejch koleji, ale to musi chtit i druha strana.Ja se nikam vtirat nehodlam, rad si snim svou polivcicku co jsem si navaril, ale hrdost nejakou mam.

Pátek 19. listopadu 2010 v 17:30® 1Mara
1Mara

Piranha> No bylo by na čase to utnout , já sic k tobě mám vítku , a ty víš jakou , ale už to tu nebudu zasírat plkama o nás dvou. Všichní stejně vědí své :-) . Ať se ti pane Soukupe hodně daří :-)

Pátek 19. listopadu 2010 v 17:26® 1Mara
1Mara

Piranha> To seš přesně celej ty , hned do toho zatáhneš ostatní aby jsi v tom nebyl sám , to mu já říkám alibista :-P

Pátek 19. listopadu 2010 v 17:24® Piranha
Piranha

1Mara> no me rekl ze tam nejde kvuli tobe.Jako pokud bude chtit, at jede ja mu nic nezakazuju, nejsem jeho stara.Kdyz tam bude chtit jet tak pojede.Myslim si, ze s tema cervama to nebylo zase az tak strasny a stejne bezcharakterni bylo i to ze to BS natacel na mobil a vedel o tom.Stejne tak jako Prasek.Mohli mu klidne rict at to nepije.Jo, bezcharakternich je tu vic.Ty charaktere :-)) :-)) No nic jdu se kochat s dalsim mym muskarskym kouskem novym.Hned ho v nedeli protahnu.

Pátek 19. listopadu 2010 v 17:19® 1Mara
1Mara

Piranha> No mám pocit že jen tvoje , to že byl zvanej na sraz a nedorazil , bylo o něčem jiném , mně tvrdil že musí do práce a od jistejch lidí se mi doneslo že tys ho nakrmil nějakýma bludami a že sním pojedeš na fišky a aby na sraz nejezdil , každopádně je to fuk , je dospělej a jestli bude chtít za námi na sraz je vždy vítán jako všichni ostatní . To víš já jsem na rozdíl od tebe charakterní kamarád , já bych mu do piva nikdy červy nehodil a ještě se mu nesmál jako ty ! Tohle kamarád nedělá ! To by se mu na srazu nikdy nestalo si piš ! :-)

Tento příspěvek byl editován 19.11.2010 16:20:58 uživatelem 1Mara.