Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 27. června 2009 v 8:13® Piranha
-
ULPA> ted mi to docvaklo, tvuj bracha se jmenuje Adriana?
)
)
) tak ze jí mu preju taky vsechno nej
)
- Sobota 27. června 2009 v 7:45® Piranha
-
ULPA> to ne, byl jsem pritom 10m od brehu, kdyz jsem ho zasek u takovyho poloostrova nebo spis misu.Podrzel by jsi ho a ja dojel ke brehu a odtamtud ho vytahl.
- Sobota 27. června 2009 v 6:33® ULPA
-
Piranha-sorry slavil jsem nevědomky bráchův svátek. Ještě že jsem nejel s tebou.Asi bych se posral strachy,že se přklopíme,když to bylo takový hovado.
- Sobota 27. června 2009 v 1:57® Luda
-
Piranha> Tak to mě mrzí, ale jednou on , jednou ty. Snad ho dostaneš příště. . Já večer vytáhl sumejše 120 cm na starou sonu s navijákem MK 100. Vlasec 0,27 a dvouhák. Fotky dodám.
- Sobota 27. června 2009 v 0:26® Piranha
-
Pardon za preklepy, nejak si to preberete.Mam nacpano a anio toho nelituju. Lojza vocas mi rekne proc jsem ho nevyfotil
vole nejsem chobotnice,V ruce krece a jeste stelovat mobil na fotku.To bylo tak rychly ze se ani nenadejchnes
) Parada byla v hospě kdyz jsem prisel.Ty vypadas kde ses valej vole.Pampelisky i z grepama nasakly jak Pipa
- Sobota 27. června 2009 v 0:13® Piranha
-
Ty vole, to poslat HaDovi na mejla tak je to dalsi clanek
)
)
)
- Sobota 27. června 2009 v 0:12® Piranha
-
Caubando.Tak jsem jel na ty sumejše co jsem nize nekde psal.
Panove to, co jsem prozil a zazil dnes se mi vreje do pamezi nacelej zivot. Dnes jsem mel jet s ULPOU na ryby, ale Pavel asi oslavoval postaveni domku a nejak to prehvizd a mozna si neuvedomil ze mame dneska jet na sumce.Mel vyplej tel az do 18:30 a tak jsem v 17 nevahal a jel sam na vlastni triko.Malinko jsem doufal ze se ozve a dorazi ale nic.No tak jsem osedlal mojeho campingase flakl na dva trojhaky karaska cca 15cm s tim ze potrapim ty mimina okolo 80cm.
Tento příspěvek byl editován 27.6.2009 00:17:46 uživatelem Piranha.Brazdil jsem takovej jeden vytok kde voda stala, páč na hlavnim proudo to bylo vo hubu.Proc ne kdyz je povodnovej stav.Na vode jsem relaxoval cca 2 hodinky obcas prasknul vbnici a pokuřoval. Pak se mi zalibil flek tesne u hlavniho proudu kde se voda tocila do viru a obcas vyvřela na hladinu jako u jezu.Rikam si ,,HA,, tam jsou nejaky šutry nebo jama. Najel jsem tam a drzel se v tom viru.Koukam za sebe jak jeden rybar ma jizdu a pere se tam s kaprem.Obcas skouknu splavek jestli neni nejakej ,,POHYB,,
) porad jsem mel za to ze zaber bude jako na anglicaka a necham rybu v klidku zazrat.Vemu vabnicku dvakrat udelam peknej šťouch a juknu zase na pána.Po cca 20s se podivam zpatky a jak jsem se podival tak v tom prisel zaber jako pí…a.Panove mam to pred ocima jeste ted a asi budu mit celej zivot.Rana jak kdyz hodim cihlu do vody.Kacena okamzite ve zlomku vteriny zajela pod vodu a klacej si to miril do vody. Capnu ho trikrat mu ji nacpu na kartace a zacalo to.Ani nevim jestli to mam nekomu prat, nebo radeji ne, ale to, co nasledovalo pak byl masakr. Ja sam na nafukovacim 3m dlouhym clunu.Mezi nohama bednu s rybkama a cajke jsem se tocil dokolo jak čamrda.Proste ten spratek si semnou dell co chtel.Nikdy v zivote jsem nezazil takovej tah od ryby jako od tohohle pacholka. cca 5 minut se pretahujem temer na miste ale pak se nasral vzal to na hlavni priou a tahnul mne po proudu jak kus hovna.Mijim rybare co byly 50m podemnou a dostava se mi prani at mu dam.Rikam si ze je to nejakej vejrostek okolo 120.Hm. Po tom co mne dostal kilometr po proudu si rikam ze je konec legrace a pokud mam o toho slizouna prijit chci ho aspon videt. Ruce mne bolej a močák taky od toho jak mam klacek zaseklej o nej.Prut Shimano Hyperloop s vrhackou 500 dostal skolu.Kdyz jsem si jej koupil tak jsem ho otestoval na moji dcerce.Zavazal jsem ji kolem tela pasek a uvazal snuru o nosnosti 60kilo.Holku jsem zvedl nad zem jak prd.Mela tehda 16 kilo.Rikam si ze je to klacek tak na Ebro, nebo ke krumpaci. Hovno! Sedel jsem v tom clunu, prut 2,10 m v uhlu cca 30 st. a ten hajzl mi ho vohnul az do vody.Vzpomel jsem si na video z jutubu jak se tam na padu rve chlapik s 242cm sumem a zapacil jsem na krev co jem v sede mel sily.Vyjela kacena, ukazale se torpila 100g a pak najednou povolil.Rikam si, je pryc.Ne.Natahl sevedle clunu.Mit o dve deci caje vic asi bych se pochca.Riakm si, mam mu sahnout do držky a vyndat, nebo mu ji mam dat po hlave jak jsem e docet.Dal jsem na videa a cteni a placl ho lehce
) pres hlavu.Ten vul se zjancil a zase vyvadel.To uz nademnou ale vitezil seldkej rozum a deti co cghtej tatu a rozhodl se ze nejak se musim dostat na breh.To uz jsem byl skoro 2 km pod mistem zaseku
) Rikam si pokud nevylezu tady u podchodu pod kolejema, tak budu muset absolvovat dfalsi 2 km.Jinde se uz nedalo kvuli zdi vylezt. Delam osudnou chybu a povoluju hvezdu u multika a fofrem mazu ke breku.Skacu po pas do vody z lodi a ihnet beru klkacem.Natahnu, ucitim 3× drnk drnk, drnk a snura v pi..i i se slizounem.Zajel do koryta a prepiloval mi to o kamen.Okamzite ber mtr a merim delku ryby.Sumec mel hlavu u spuntu ktery slouzi na protahnuti porvazku az k poslednimu.Merima bylo to 170cm. At mi nikdo neria ze takovej sumec umi takle kurevsy tahnou.Kdybych mu nepovolil asi bych ten klacek pustil.Smekam pred klukama co tahaj 2m klacky. Skoda nebejt tam am dal bych ho.Priste razim znovu ale jinou metodou.Uvaz se na brehu lanem aby mne tal kurva nemohla tahnou s sebou.Panove u kastneru do mne napadalo tolik vodek, ze uz snad ani vic nejde.Holt bude bezesna noc. Mrzi mne jen jedna vec.Ze se chudak bude trapit s kacenou a dvouma kotvama, to mi sere nejvic.Pro mne osobne je to kral.Vyhra nad mistrem Piraňákem cejnofilem. Morbidni je to, ze jsem si vcera pohraval s plotickama, nasaval ty jejich jemny zabery a druhej den du chytat airbasy
)
)
- Pátek 26. června 2009 ve 22:32® filip111
-
cormaxx> jo dělal jsem všechno možný i nemožný, ty rybičky se tam ani neukázaly, neviděl jsem ani jednu, prostě 0
- Pátek 26. června 2009 ve 22:26® cormaxx
-
filip111> Když jsme jezdili do Vikletic,tak jsme chytali ploťky a okounky na průběžnej angličák.Dávali jsme červíky nebo hnojáčky a lehce s nimi pocukávali nad dnem.Byl to jedinej způsob jak něco na místě chytnout(ze břehu).
- Pátek 26. června 2009 ve 22:19® filip111
-
Libor> to by člověk potřeboval další pár rukou co.
- Pátek 26. června 2009 ve 22:17® Libor
-
filip111> jj,tyhle situace znám…
- Pátek 26. června 2009 ve 21:54® filip111
-
farnas> taky jsem se těšil, jen se candoši nekonali. Vezměte si rybičky, nikde se mi je tam nepodařilo nachytat, asi jsou někde v hloubce či co… přeju hodně štěstí. Já tam jedu od 3–6.7
- Pátek 26. června 2009 ve 21:47® farnas
-
Chůapi jedem na tejden na nechranice tak mi držte palce uz se tesim na ty candose doufam.,
- Pátek 26. června 2009 ve 21:13® lumpy
-
BS řekl vše za mně…přikládám foto..:)
- Pátek 26. června 2009 ve 20:53® BlueShark
-
Olihen: Ho tak VIP? Pche, není nad to vystát
a v té atmosféře fakt asi nejlepší volba
Ale Leden jasný, už máš lupeny?
- Pátek 26. června 2009 ve 20:52® BlueShark
-
Tak dnes na labi s klukama a 6 kaprů, nej 82cm a jeden candoš 49cm by Lumpy
Kde psát raději nebudu, asi by mi poděkovali
- Pátek 26. června 2009 v 17:41® Olihen
-
BlueShark> souhlasím stebou Eden byl v černém hodně lidí to je fakt byl jsem rád že jsem nebil na ploše ale v klidu ve V.P.I V lednu jedu znova.
- Pátek 26. června 2009 v 16:25® filip111
-
cormoran> jojo je tam pohádkově, vegetili jsem chvíli na břehu a pár metrů od nás vylezl jelen, tam je prostě krásná příroda.
- Pátek 26. června 2009 v 16:21® filip111
-
Libor> stál jsem na vysokým břehu, v ruce vláčák foťák na krku se sklem 17–40 tak jsem to jen v rychlosti cvaknul a pak se setřepal… další jsem vyháčkovával ve vodě, tak jsem moc nefotil, chvílema dost pršelo, tak jsem pak foťák uklidil.
- Pátek 26. června 2009 ve 14:55® Piranha
-
Kua to je dryl.Hodinu na kačáku na karasech, 2kousky. 10 minut na bele 2× kapr, 6× tloust a jeden upalenej carp.Nastrazky mame, jdu se vykoupat a jdu pripravit titanic na jizdu.Motory mame 2, ja a ULPA
Tento příspěvek byl editován 26.6.2009 14:56:06 uživatelem Piranha.)
)Rybky od 15 do 30cm akorad na ty jidelni
- Pátek 26. června 2009 ve 14:30® olda
-
1Mara> Tak ať jseš na tom lépe než já,já možná pojedu na Labko s rybkou uvidím.
- Pátek 26. června 2009 ve 14:07® 1Mara
-
olda> Ahoj Oldíku ne nejedu jedu na zubatý knám masit se sousedem
)
- Pátek 26. června 2009 v 11:48® olda
-
1Mara> Jedeš o veekendu na Labe na sumíky ?
- Pátek 26. června 2009 v 11:40® Patlaloš
-
cormoran> Pošťák zvoní a ty nic
- Pátek 26. června 2009 v 11:27® Patlaloš
-
cormoran> Jo díky se v tom tady ještě nevyznám .-)
- Pátek 26. června 2009 v 11:17® cormoran
-
Patlaloš> Už dobrejch 20 minut na tebe zvoní pošťák. Nedozvonil se, tak ti nechal u nicku takovou malou oranžovou obálku
- Pátek 26. června 2009 v 11:09® olda
-
Dnes jsem zkusil Podhoří,řekl jsem si jdeš na plotice protože vím že kapra bych nechyt a taky ne, povedl se mi had asi 30cm,hafo plotic nástražní velikosti dlouho jsem tam nebyl a je tam docela hezky.Zkusil jsem návazec 0,08mm docela to šlo akorát první záběr jsem upálil háček,pak už jsem se krotil v sekání a dobrý asi jsem fakt dobrej.
- Pátek 26. června 2009 v 10:55® BlueShark
-
Piranha: víš ono je dost obtížné to každému psolat na ICQ chichi, tak jsem volil tuto variantu
- Pátek 26. června 2009 v 10:48® Patlaloš
-
Luda> A to ho ještě Lucifer netakticky chytil,hrůza ,takové krásné fotky to mohly být .-)
- Pátek 26. června 2009 v 10:44® Luda
-
Piranha> Akorát, že u toho mušení jsi nespadl do vody